10 + 3 Ιδέες για Μπομπονιέρες Βάπτισης μέχρι 1 €

Μπομπονιέρες Βάπτισης μέχρι 1€: 13 Ιδέες Φαντασμαγορικές

Ήρθε η στιγμή που θα χαρίσεις στο παιδάκι σου ένα όνομα που θα το συντροφεύει όλη του ζωή. Έχεις επιλέξει, λοιπόν, μια DIY βάπτιση από τα χεράκια σου. Μέσα σε όλο αυτό θέλεις να επιλέξεις και τις ανάλογες χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης. Ψάχνεις κάτι που να συνδυάζει τη πρωτοτυπία και την οικονομία; Είμαστε εδώ για σένα! Οι ιδέες είναι πολλές και υπόσχονται να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Εδώ θα βρεις μια λίστα με φρέσκες ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης μέχρι 1€ τόσο για αγόρι όσο και για κορίτσι. Αφού επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο, σειρά έχουν τα κουφέτα που είναι καθαρά πάνω στις δικές σου γεύσεις και γούστο καθώς και το πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις για αυτά.

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης με κλουβάκι

Μια από τις ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης μέχρι 1 € είναι με μεταλλικό κλουβάκι ή καροτσάκι. Χρησιμοποίησε, εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης – κλουβάκια. Δέσε πάνω κορδέλες που ταιριάζουν στην υπόλοιπη βάπτιση και φυσικά τα κουφέτα σου. Από μόνα τους τα μίνι κλουβάκια αποτελούν μικρά διακοσμητικά οπότε δεν χρειάζεται να τα στολίσεις ιδιαίτερα.

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης με κλουβάκι - Μπομπονιέρες Βάπτισης μέχρι 1€

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης με μίνι κασπώ

Μια άλλη όμορφη πρόταση για σένα που ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης μέχρι 1€ είναι με μίνι κασπώ. Χρησιμοποίησε μεταλλικά κασπώ στα χρώματα που θες και στόλισε τα με διακοσμητικά λουλούδια ή απλά με κορδέλες και κορδόνια. Τόσο εύκολα και οικονομικά θα έχεις φτιάξει μπομπονιέρες που μένουν αφού οι καλεσμένοι σου θα κρατήσουν σαν αναμνηστικό αυτή τη μίνι γλαστρούλα από τα χεράκια σου.

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης με μίνι κασπώ - Μπομπονιέρες Βάπτισης μέχρι 1€

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης οικονομικές με παπιγιόν

Μια οικονομική πρόταση για μπομπονιέρα βάπτισης αγόρι είναι η κρεμαστή με παπιγιόν και μουστάκι. Κινήσου σε αποχρώσεις όπως είναι το μπλε, βεραμάν και εκρού για να επιλέξεις τα υλικά για τις μπομπονιέρες σου. Επίλεξε παιχνιδιάρικες κορδέλες και κρέμασε πάνω τα ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας, το παπιγιόν και το μουστάκι. Αποτελούν vintage μπομπονιέρες βάπτισης που θα τραβήξουν τα βλέμματα ήδη από το τραπέζι ευχών βάπτισης.

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης οικονομικές με παπιγιόν - Μπομπονιέρες Βάπτισης μέχρι 1€

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης μέχρι 1€ με χωνάκια

Οι μπομπονιέρες με χωνάκια είναι μια εύκολη και οικονομική λύση τόσο για βάπτιση κοριτσιού όσο και αγοριού. Ολοένα και περισσότεροι γονείς προτιμούν αυτήν την επιλογή γιατί τους γλιτώνει από περιττά έξοδα με έναν μοντέρνο τρόπο.  Γέμισε χάρτινα χωνάκια ή υφασμάτινα με κουφέτα, μαρσμέλλοου, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά. Διακόσμησε τα στο candybar βάπτισης από όπου θα μπορούν να τα πάρουν οι καλεσμένοι σου. Μικροί και μεγάλοι θα ενθουσιαστούν!

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης μέχρι 1 € με χωνάκια

Παιδική μπομπονιέρα μέχρι 1 € με σαπουνόφουσκες

Για μια παιδική μπομπονιέρα μέχρι 1 € μια εξαιρετική ιδέα είναι οι σαπουνόφουσκες. Δέσε πάνω στο κάθε τεμάχιο ένα μικρό πουγκάκι με τα κουφέτα της αρεσκείας σου και είναι έτοιμες! Οι μικροί καλεσμένοι θα χαρούν πολύ και θα απασχοληθούν και στη δεξίωση ή το πάρτυ βάπτισης.

Παιδική μπομπονιέρα μέχρι 1 € με σαπουνόφουσκες

Μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί με αστέρια

Μια άλλη οικονομική πρόταση μας είναι τα έτοιμα πουγκιά με αστέρια. Διάλεξε βεραμάν πουγκιά με αστέρια και γέμισε τα με τα κουφέτα της επιλογής σου. Προαιρετικά μπορείς να βάλεις και λίγο χαρτί αφής σε ανάλογες αποχρώσεις για να φτιάξεις λίγο όγκο. Αφού τελειώσεις κάνε όμορφο δέσιμο με χρωματιστό κορδόνι. Προσάρμοσε τη χρωματική παλέτα σου ανάλογα με το φύλο του μωρού σου.

Μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί με αστέρια

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης με τούλι, στρας και σύρμα

Αν πάλι θέλεις ρομαντικές χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης με περίσσια λάμψη τότε σου έχουμε και εδώ φαντασμαγορική ιδέα. Επίλεξε λευκό τούλι με στρας. Συνδύασε το με ροζ σύρμα και εκρού πέρλες σε ένα χαλαρό δέσιμο για μια λαμπερή βάπτιση κοριτσιού!

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης με τούλι, στρας και σύρμα

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης με τούλι και γάζα

Μια εξίσου οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης μέχρι 1 € είναι με γάζα και τούλι. Φτιάξε μια πρωτότυπη «στρογγυλή» μπομπονιέρα βάπτισης χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη. Τύλιξε χαλαρά το κορδόνι δίνοντας «αέρα» στην μπομπονιέρα, χωρίς να σφίξεις το δέσιμο. Σαν τελείωμα βάλε μια μικρή πέρλα για περισσότερο στυλ.

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης με τούλι και γάζα

Οικονομική κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με αστέρι

Όπως ήδη ξέρεις οι κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης κερδίζουν τις εντυπώσεις ήδη από το στολισμό εκκλησίας και το τραπέζι ευχών αφού διακοσμούν πανέμορφα το χώρο μιας βάπτισης. Αν έχεις επιλέξει σαν θέμα βάπτισης αστέρι τότε η κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με διακοσμητικό αστέρι θα δέσει τέλεια.  Στόλισε τις χειροποίητες μπομπονιέρες σου με κορδόνια και κορδέλες σε παλ αποχρώσεις και κόλλησε πάνω ένα ξύλινο αστέρι. Είναι από εκείνες τις μπομπονιέρες που δένουν τέλεια τόσο σε βάπτιση κοριτσιού όσο και σε βάπτιση αγοριού.

Οικονομική κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με αστέρι

Οικονομικές μπομπονιέρες βαζάκια

Οι γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με βαζάκια κερδίζουν τις εντυπώσεις χωρίς πολλά έξοδα. Για αυτό επίλεξε μικρά βαζάκια γυάλινα και γέμισε τα με κουφέτα ή εναλλακτικά με κάποιο παραδοσιακό γλυκό. Στόλισε τα ελαφρώς με κορδέλες, κορδόνια ή μικρά διακοσμητικά και είναι έτοιμες!

Οικονομικές μπομπονιέρες βαζάκια

Οικονομική κρεμαστή μπομπονιέρα καρουζέλ

Το καρουζέλ είναι μια κλασική ιδέα για βάπτιση αγοριού και κοριτσιού με διάφορες χρωματικές παραλλαγές. Φτιάξε, λοιπόν, χειροποίητες κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με καρουζέλ. Χρησιμοποίησε μικρά ξύλινα καρουζέλ και κρέμασε από αυτά κορδέλες και κορδόνια σε όποια χρωματική παλέτα εσύ επιθυμείς. Μη ξεχάσεις να βάλεις μέσα σε μικρά κομμένα υφάσματα, όπως το τούλι τα πεντανόστιμα κουφέτα σου.

Οικονομική κρεμαστή μπομπονιέρα καρουζέλ

Χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης με φλοράλ πουγκί

Για μια ρομαντική βάπτιση την άνοιξη, και όχι μόνο, επίλεξε υφάσματα φλοράλ και φτιάξε μικρά χειροποίητα πουγκάκια. Διακόσμησε τα εξωτερικά με χειροποίητα λουλούδια από πράσινες κορδέλες και φτερά σε σάπιο μήλο. Το αποτέλεσμα θα είναι θεσπέσιο!

Χειροποίητη μπομπονιέρα βάπτισης με φλοράλ πουγκί

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης με χάρτινα κουτάκια

Στις μπομπονιέρες βάπτισης μέχρι 1€ συγκαταλέγονται και τα χάρτινα κουτάκια. Επίλεξε σκέτα χάρτινα κουτάκια βάπτισης και διακόσμησε τα ελαφρώς με κάποια εντυπωσιακή κορδέλα ή ένα παιχνιδιάρικο κορδόνι. Φυσικά μπορείς να βάλεις και άλλα διακοσμητικά μπομπονιέρας πάνω αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο είναι το budget σου. Θα κάνεις τη διαφορά με έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο!

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης με χάρτινα κουτάκια

Ένα πρωτότυπο και μοναδικό αποτέλεσμα που θα κλέψει τη παράσταση δεν είναι απαραίτητα συνυφασμένο με το ξόδεμα μιας περιουσίας. Η ανιδιοτελής αγάπη για το μωράκι σου, η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι τα βασικότερα συστατικά για μια χειροποίητη βάπτιση που θα αφήσει εποχή.

[print_link]