12 Ιδέες για Πασχαλινή Διακόσμηση Εισόδου

Πασχαλινή Διακόσμηση Εισόδου: 12 Ανοιξιάτικες Ιδέες

Καλωσόρισε το Πάσχα και την Άνοιξη ήδη από την πασχαλινή διακόσμηση εισόδου σου. Φτιάξε τα δικά σου πασχαλινά διακοσμητικά που θα πλαισιώνουν γιορτινά την εξώπορτα και το χώρο γύρω από αυτήν. Εμείς, λοιπόν, σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες για να φτιάξεις μια εξωτερική πασχαλινή διακόσμηση 2021 που θα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πασχαλινά στεφάνια για διακόσμηση εισόδου

Η νούμερο 1 επιλογή για πασχαλινή διακόσμηση εισόδου είναι αδιαμφισβήτητα τα πασχαλινά στεφάνια. Κατασκεύασε τα δικά σου χρησιμοποιώντας βέργινα στεφάνια ή από φελιζόλ. Στόλισε τα με πασχαλινά διακοσμητικά, ανοιξιάτικα στολίδια, διακοσμητικά λουλούδια και χρωματιστές κορδέλες. Με αυτόν τον τρόπο θα συνδυάσεις τον πασχαλινό και τον ανοιξιάτικο στολισμό σε μια εξαίσια δημιουργία με το δικό σου στυλ.

Πασχαλινά στεφάνια για διακόσμηση εισόδου

Πασχαλινά στεφάνια με τελάρα κεντήματος

Παραμένοντας στον πασχαλινό στολισμό εξώπορτας θα θέλαμε να σου προτείνουμε και τα DIY πασχαλινά στεφάνια με τελάρα κεντήματος. Μπορείς είτε να τα διακοσμήσεις με λουλούδια και υφάσματα είτε να φτιάξεις τον λαγό του Πάσχα με ανοιξιάτικα υφάσματα. Είναι μια πολύ μοντέρνα διακοσμητική επιλογή που ταιριάζει τέλεια σε κάθε διακόσμηση σπιτιού με τις ανάλογες παραλλαγές.

Πασχαλινά στεφάνια με τελάρα κεντήματος

Ανοιξιάτικα – πασχαλινά κρεμαστά διακοσμητικά

Για μια πασχαλινή διακόσμηση εισόδου δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις τα κλασσικά πασχαλινά στεφάνια. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι τα εναλλακτικά κρεμαστά πασχαλινά διακοσμητικά. Ανήκουν στα πιο πρωτότυπα πασχαλινά διακοσμητικά σπιτιού.

Πασχαλινό καπέλο

Για μια πρωτότυπη διακόσμηση εισόδου το Πάσχα μπορείς να φτιάξεις ένα κρεμαστό πασχαλινό διακοσμητικό με καπέλα. Στόλισε τα γύρω γύρω με πασχαλινά στολίδια και λουλούδια και κρέμασε τα στην εξώπορτα ή στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού.

Ιδέες για Πασχαλινή Διακόσμηση Εισόδου Πασχαλινό καπέλο

Πασχαλινή ομπρέλα τοίχου

Μια άλλη ιδέα για πρωτότυπη διακόσμηση εξώπορτας είναι η πασχαλινή ομπρέλα. Διάλεξε μια χρωματιστή ομπρέλα που δεν χρειάζεσαι και γέμισε την με λουλούδια και πασχαλινά αυγά. Φτιάξε μια γεμάτη ανοιξιάτικη – πασχαλινή σύνθεση που θα κρεμάσεις στην είσοδο του σπιτιού σου.

Πασχαλινή ομπρέλα τοίχου

Ανοιξιάτικο μπουκέτο από σουπλά

Μια από τις μοναδικές συνθέσεις καλωσορίσματος με περισσότερο ανοιξιάτικο χαρακτήρα είναι το μπουκέτο από σουπλά. Διάλεξε ανοιξιάτικα λουλούδια και φτιάξε ένα μικρό μπουκέτο στερεώνοντας τα με σύρματα έπειτα τύλιξε τα με ένα εντυπωσιακό σουπλά. Θα δώσεις την αίσθηση ενός αληθινού μπουκέτου. Για περισσότερες πασχαλινές πινελιές πρόσθεσε διακοσμητικά πασχαλινά αυγά ή καρφιτσωτά πασχαλινά στολίδια.

Ανοιξιάτικο μπουκέτο από σουπλά Ιδέες για Πασχαλινή Διακόσμηση Εισόδου

Ανοιξιάτικη – Πασχαλινή ρόδα

Η πασχαλινή – ανοιξιάτικη ρόδα είναι μια φοβερή κατασκευή για μια vintage διακόσμηση σπιτιού. Βρες μια ρόδα ποδηλάτου ή ακόμη και ρόδα από άμαξα. Στόλισε την με λουλούδια και στολίδια και κρέμασε την στην πόρτα ή τους τοίχους. Μια τέτοια δημιουργία μπορεί να στολίσει εξίσου εντυπωσιακά κάθε μέρος στην πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού.

Ιδέες για Πασχαλινή Διακόσμηση Εισόδου Ανοιξιάτικη – Πασχαλινή ρόδα

Πασχαλινοί δίσκοι

Επίλεξε δίσκους ή πιατέλες ανάλογα με το στυλ διακόσμησης που έχεις επιλέξει. Κόλλα πάνω ανοιξιάτικα διακοσμητικά ή πασχαλινά, λουλούδια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μόλις τελειώσεις τον στολισμό κόλλησε ένα σχοινί από πίσω ή ακόμη καλύτερα στερέωσε ένα γαντζάκι για να μπορείς να κρεμάσεις την δημιουργία σου. Ταιριάζει τέλεια και στην πασχαλινή διακόσμηση τζακιού.

Ιδέες για Πασχαλινή Διακόσμηση Εισόδου Πασχαλινοί δίσκοι

Σταντ με λουλούδια

Και αφού στόλισες την εξώπορτα σειρά έχει η γύρω περιοχή της εισόδου. Μια φαντασμαγορική πρόταση με έντονους χρωματισμούς είναι τα σταντ με λουλούδια. Διάλεξε διακοσμητικά δαπέδου και γέμισε τα με μπουκέτα λουλουδιών. Στερέωσε  και μερικά πασχαλινά διακοσμητικά για ένα πιο γιορτινό αποτέλεσμα.

Σταντ με λουλούδια

Πασχαλινά φανάρια για είσοδο σπιτιού

Τα φανάρια είναι μια ακόμη ιδέα διακόσμησης που μπορεί να συνδυαστεί και με την πασχαλινή διακόσμηση κήπου. Διακόσμησε φανάρια ξύλινα, μεταλλικά ή γεωμετρικά φανάρια γύρω από την εξώπορτα. Για μια μίνιμαλ αισθητική αρκέσου στα κεριά ή τα λαμπάκια. Αλλιώς μπορείς να τα στολίσεις εσωτερικά και εξωτερικά με πασχαλινά διακοσμητικά, κορδέλες και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

Πασχαλινά φανάρια για είσοδο σπιτιού

Πασχαλινές γιρλάντες για είσοδο σπιτιού

Οι πασχαλινές γιρλάντες είναι μια εύκολη και παιχνιδιάρικη επιλογή για την οικονομική πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού και εισόδου. Μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση είναι οι εξής: Γιρλάντα με αυγά, λαγουδάκια ή ό,τι άλλο θες από πολύχρωμα χαρτόνια ή ανοιξιάτικα υφάσματα. Μια άλλη γιρλάντα είναι από πολλές διαφορετικές κορδέλες και κορδόνια τα οποία θα δέσεις σε ένα κορδόνι. Στην ίδια λογική είναι τα πολύχρωμα πομ – πομ και τα σημαιάκια. Επίσης, μπορείς να φτιάξεις μια γιρλάντα κρεμώντας σε ένα σχοινί πασχαλινά και ανοιξιάτικα στολίδια με μανταλάκια. Αποτελεί και πασχαλινή κατασκευή για παιδιά, και έτσι μπορείτε να τη φτιάξετε οικογενειακά. Αν θες μια πιο ανοιξιάτικη γιρλάντα χρησιμοποίησε μπόλικα διακοσμητικά λουλούδια για να φτιάξεις μια πλούσια σύνθεση.  Τέλος, μια πιο χρονοβόρα στην κατασκευή πασχαλινή γιρλάντα είναι με λαμπάκια και πασχαλινά αυγά. Άνοιξε τρύπα στα αυγά σου και πέρνα σε κάθε ένα από ένα λαμπάκι μπαταρίας.

Πασχαλινές γιρλάντες για είσοδο σπιτιού

Πασχαλινές πινακίδες για την είσοδο

Οι ταμπέλες και πινακίδες είναι μια μοντέρνα επιλογή για κάθε διακόσμηση σπιτιού. Επίλεξε διακοσμητικές πινακίδες που θα συνδράμουν στο ζεστό καλωσόρισμα των καλεσμένων σου,  υπό ένα πασχαλινό – ανοιξιάτικο πρίσμα. Διακόσμησε τις με πασχαλινά και ανοιξιάτικα στολίδια ή με λουλούδια για ένα ζωηρό, γεμάτο χρώμα, αποτέλεσμα.

Πασχαλινές πινακίδες για την είσοδο

Επιδαπέδια πασχαλινά διακοσμητικά

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τα επιδαπέδια πασχαλινά διακοσμητικά. Επίλεξε λαγούς, νανάκια, πασχαλίτσες, αυγά και πολλά άλλα για να στολίσεις την είσοδο σου.

Ιδέες για Πασχαλινή Διακόσμηση Εισόδου Επιδαπέδια πασχαλινά διακοσμητικά

Φτιάξε μια πασχαλινή όαση στο σπίτι σου που θα προϊδεάζει τους καλεσμένους σου ήδη από την είσοδο του σπιτιού σου. Στόλισε γιορτινά τον χώρο σου και μπες στο γιορτινό κλίμα μονομιάς.

[print_link]