τα πρωτα χριστουγεννα με το μωρο διακοσμηση ιδεες

Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό: Ιδέες Διακόσμησης

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και φέτος η μαγεία των Χριστουγέννων είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί έγινες μανούλα! Θέλεις, λοιπόν, να προσαρμόσεις την ατμόσφαιρα και τη διακόσμηση για τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό και ψάχνεις ιδέες διακόσμησης; Είμαστε εδώ για σένα για να είναι μοναδικές οι φετινές γιορτές με το μωράκι σας!

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση για το μωρό

Για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σου, πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Σκέψου πολύ καλά τις αποχρώσεις που θέλεις να κινηθείς και έπειτα διάλεξε ανάλογα στολίδια και διακοσμητικά.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μωρό σε παστέλ αποχρώσεις

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι αυτές που πρωταγωνιστούν αρκετά σε μια διακόσμηση για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού, με το ροζ και το σιελ να έχουν την τιμητική τους. Φτιάξε, λοιπόν μια γιορτινή διακόσμηση συνδυάζοντας  σιέλ, βεραμάν και ροζ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, στολίδια με παιδικά σχέδια και παγοπέδιλα. Επίσης στόλισε με χριστουγεννιάτικες φιγούρες αγγελάκια, λευκά χριστουγεννιάτικα ζώα όπως αρκούδες και ταράνδους. Φυσικά, μην παραλήψεις τα παιδικά στολίδια που θα δηλώνουν τα πρώτα Χριστούγεννα της πριγκίπισσας ή του πρίγκιπα σου.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε παστέλ αποχρώσεις

Κλασική παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ένας άλλος στολισμός για τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό σας στο σπίτι, είναι η κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε κόκκινο – πράσινο με παιδικά στολίδια και διακοσμητικά. Συνδύασε καρυοθραύστες με πολύχρωμα στολίδια, ξύλινα διακοσμητικά, φιγούρες και ζωάκια με παιδικές φατσούλες καθώς και καρουσέλ. Στόλισε με πολύχρωμα λαμπάκια το δέντρο και φέρε το παραμύθι στο σαλόνι σου! Μην ξεχάσεις να στολίσεις το τζάκι και την πόρτα σου με κόκκινες κάλτσες και σκούφους.

Κλασική παιδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό

Μπλε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Μια άλλη πρόταση για διακόσμηση για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού είναι στις αποχρώσεις του μπλε – ασημί – λευκού, ιδανικό για Χριστούγεννα με αγοράκι. Επίλεξε χριστουγεννιάτικα στολίδια σε αποχρώσεις του μπλε και συνδύασε τα με ξύλινα αυτοκινητάκια, μουστάκια και παπιγιόν.  Πρόσθεσε μερικές άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες που θα δηλώνουν τα πρώτα του Χριστούγεννα. Μπορείς, μάλιστα, να φτιάξεις και χειροποίητα στολίδια, όπως διάφανες μπάλες με το πατουσάκι του πάνω ή οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Μπλε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με μπιμπερό και κουδουνίστρες

Μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το μωρό σου είναι με ένα αναπάντεχο και ξεχωριστό στολίδι, κουδουνίστρες και μπιμπερό. Φτιάξε ένα πανέμορφο και πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο με DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια από αχρησιμοποίητα μπιμπερό, πιπίλες και κουδουνίστρες. Διακόσμησε τα με χρυσόσκονες, πέρλες, κορδέλες χριστουγεννιάτικες και μικρά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Θα έχεις μια γλυκιά και οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα χαρείτε με το μωράκι σας!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τσόχινα στολίδια

Μια άλλη πρόταση που έχουμε να σου κάνουμε ιδίως αν το μωράκι σου είναι σε εκείνη τη φάση που θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του, είναι χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τσόχα. Επίλεξε μαλακά τσόχινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και διακόσμησε το γιορτινό δέντρο με τσόχινα στολίδια που θα έχεις φτιάξει μόνη σου ή θα τα έχεις πάρει έτοιμα. Το σπίτι σου θα μετατραπεί σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη παιδική φωλιά.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με τσόχα

Ασφαλής χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το μωρό

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο στήσιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου και μερίμνησε ώστε να μην υπάρχουν πλαστικά και γυάλινα στολίδια στα χαμηλά κλαδιά που μπορεί να τα φτάσει το μωρό. Επίσης, μεγάλη προσοχή στα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και στα καλώδια γύρω από τα δέντρο.

Ασφαλής χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το μωρό

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι φέτος πιο λαμπερή και χαρούμενη και αυτό γιατί είσαι παρέα με το μωράκι σας. Φτιάξε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια που θα απολαύσεις τόσο εσύ όσο και το μωρό σου που θα ανακαλύπτει νέα χρώματα, εικόνες και ήχους.

[print_link]