Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με κανέλες 8 Μυρωδάτες Ιδέες

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με κανέλες: 8 Μυρωδάτες Ιδέες

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που τα πάντα είναι γιορτινά ντυμένα και όμορφες μυρωδιές μας σπάνε τη μύτη. Τι γίνεται αν εμείς συνδυάσουμε τις χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με κλασικές χριστουγεννιάτικες μυρωδιές; Τι εννοούμε; Φυσικά μιλάμε για τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές με κανέλες που συνδυάζουν το γιορτινό πνεύμα, την καλαισθησία και την ευωδία. Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες με κανέλες που θα απογειώσουν το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σου και όχι μόνο!

Κρεμαστά στολίδια για το δέντρο με κανέλες

Μια εύκολη πρόταση για χριστουγεννιάτικες κατασκευές με κανέλες είναι τα κρεμαστά στολίδια για το δέντρο. Διακόσμησε ξύλα κανέλας με κορδέλες, κλαδάκια , κουμπιά ή ό,τι άλλο θες. Φτιάξε μικρά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δέντρα, αστέρια και χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Για μια πιο ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση συνδύασε τις κανέλες με αποξηραμένα φρούτα φτιάχνοντας απίστευτα και μυρωδάτα στολίδια με κανέλα. Είναι μια πολύ καλή λύση για να κάνεις χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά.

Κρεμαστά στολίδια για το δέντρο με κανέλες

Γούρια με ξύλα κανέλας

Δε θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα με τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές με κανέλες και τα DIY γούρια. Φτιάξε πρωτότυπα γούρια χρησιμοποιώντας ως βαση την κανέλα και συνδύασε με επιπλέον υλικά για γούρια, όπως ματάκια, πέταλα κ.α. Έπειτα χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικα στολίδια, κορδέλες και ό,τι άλλο ανακαλύψεις με τη φαντασία σου.

Γούρια με ξύλα κανέλας

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με κανέλες

Φτιάξε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στεφάνι με κανέλες και χριστουγεννιάτικα λουλούδια. Χρησιμοποίησε πέρα από αυτά φέτες κορμού, χριστουγεννιάτικες κορδέλες, κουκουνάρια και αποξηραμένα και φτιάξε μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη κατασκευή για τη πόρτα του σπιτιού σου.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με κανέλες

Χριστουγεννιάτικα κεριά με κανέλες

Μια εύκολη χριστουγεννιάτικη κατασκευή με κανέλες είναι τα DIY χριστουγεννιάτικα κεριά. Μπορείς να κολλήσεις απευθείας πάνω στο κερί κανέλες ή να διακοσμήσεις γυάλινα βαζάκια φτιάχνοντας πανέμορφα χριστουγεννιάτικα votive. Ό,τι και να επιλέξεις θα έχεις φτιάξει φανταστικά και οικονομικά διακοσμητικά με ραβδάκια κανέλας.

Χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ δώρων με κανέλες

Μια ακόμη χρήση της κανέλας είναι το χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ δώρων. Διακόσμησε το δώρο σου με κανέλες, κορδέλες και αποξηραμένα και δώσε μια μυρωδάτη πινελιά στο δώρο σου!

Χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ με κανέλες

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κανέλες

Αν θέλεις κάτι πιο φαντασμαγορικό θα σου προτείναμε τη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κανέλες. Φτιάξε με τα χεράκια σου εορταστικές συνθέσεις με κανέλα επιλέγοντας χριστουγεννιάτικα κλαδιά, κουκουνάρια και διακοσμητικά. Θα ταιριάξει τέλεια στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας ή σαλονιού.

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με κανέλες

Χριστουγεννιάτικο centerpiece με κανέλες

Το χριστουγεννιάτικο centerpiece με κανέλες αποτελεί μια εξαίσια χριστουγεννιάτικη κατασκευή και ο DIY στολισμός τραπεζιού θα κλέψει τις εντυπώσεις! Σε μια πιατέλα κόλλησε σφουγγάρι μος και στερέωσε ξυλάκια κανέλας. Έπειτα διακόσμησε τις με χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά, χιόνι , διακοσμητικά φρούτα και κορδέλες. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Χριστουγεννιάτικο centerpiece με κανέλες

Χριστουγεννιάτικο σερβίτσιο με κανέλες

Τέλος, δώσε μια επιπλέον χριστουγεννιάτικη πινελιά στο γιορτινό σου τραπέζι διακοσμώντας και το σερβίτσιο σου. Δέσε με απλά κορδόνια τις πετσέτες σου και πρόσθεσε ένα μικρό ξυλάκι κανέλας συνδυασμένο με ένα κλαδάκι. Μια τόσο μικρή λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά!

Χριστουγεννιάτικο σερβίτσιο με κανέλες

Φτιάξε απίστευτες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με απλά υλικά όπως είναι οι κανέλες. Όχι μόνο θα το διασκεδάσεις δημιουργώντας αλλά θα έχεις και φοβερά αποτελέσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

[print_link]