Θέμα βάπτισης Frida Kahlo Ιδέες και Συμβουλές

Θέμα Βάπτισης Frida Kahlo: Ιδέες και Συμβουλές

Έχεις ονειρευτεί μια μοναδική βάπτιση για την κορούλα σου και θέλεις κάτι πρωτότυπο και μοντέρνο για να πλαισιώσει το μυστήριο. Το θέμα βάπτισης Frida Kahlo είναι μια ανερχόμενη ιδέα βάπτισης 2021 και ανήκει και στα πιο πρωτότυπα θέματα για βάπτιση κοριτσιού. Η Frida Kahlo βάπτιση παίρνει έμπνευση από τη μεξικάνικη κουλτούρα και με έναν μαγικό τρόπο μπορεί να σε ταξιδέψει σε ένα ξέφρενο πάρτυ που θυμίζει Mexican fiesta. Αν, λοιπόν, φλερτάρεις πολύ με την ιδέα μιας παιχνιδιάρικης βάπτισης κοριτσιού με θέμα τη Φρίντα είμαστε εδώ για να σου δώσουμε έμπνευση και συμβουλές.

Χρώματα και υλικά για θέμα βάπτισης Frida Kahlo

Για το στολισμό βάπτισης Frida θα πρέπει να επιλέξεις τις αποχρώσεις που θα κινηθείς και τα υλικά που θα βασιστείς για να οργανώσεις τη κάθε λεπτομέρεια της DIY βάπτισης. Η μεξικάνικη κουλτούρα περιέχει έναν συνδυασμό χρωμάτων και μοτίβων. Εν προκειμένω, παίξε με έντονους χρωματισμούς όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο, το φούξια και το έντονο πράσινο. Όσον αφορά τα υλικά για το θέμα βάπτισης Frida Kahlo θα σου προτείναμε το ξύλο, τη ψάθα, το μπαμπού και μερικά γυάλινα στοιχεία. Με βάση αυτό επίλεξε τα διακοσμητικά, τα φανάρια, τα καφάσια και ό,τι άλλο χρειάζεται για το στολισμό της εκκλησίας αλλά και για το πάρτυ βάπτισης.

Χρώματα και υλικά για θέμα βάπτισης Frida Kahlo

Frida Kahlo μπομπονιέρες

Μιας που το θέμα βάπτισης Frida Kahlo αποτελεί τάση για θέμα βάπτισης κοριτσιού 2021, δεν πρέπει να αμελήσουμε τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης με τη Φρίντα. Μερικές ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης Frida Kahlo είναι με έτοιμα πουγκιά βάπτισης με εκτυπωμένη τη φιγούρα της Φρίντα με κορδέλες και κορδόνια σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Μια άλλη πρόταση η χειροποίητη κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης με τελάρο κεντήματος και εντυπωσιακά υφάσματα με την Φρίντα. Διακόσμησε το με κορδέλες και κορδόνια και στο τελείωμα δέσε τα κουφέτα σου. Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξεις γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με δοκιμαστικούς σωλήνες διακοσμημένους εσωτερικά με ύφασμα στην ίδια θεματολογία. Οι DIY ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες δεν τελειώνουν εδώ αφού μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου πουγκιά από θεματικά υφάσματα ή να φτιάξεις μπομπονιέρα με μαξιλαράκι Frida. Πάρε έμπνευση και φτιάξε κάτι μοναδικό με χειροποίητα είδη βάπτισης που θα τρελάνουν τους καλεσμένους σου.

Frida Kahlo μπομπονιέρες

Μαρτυρικά βάπτισης Φρίντα –  Frida Kahlo

Στη συνέχεια έχουμε τα χειροποίητα μαρτυρικά που θα συνάδουν με το θέμα βάπτισης Frida Kahlo. Επίλεξε υλικά για μαρτυρικά στην ανάλογη χρωματική παλέτα για να φτιάξεις τα δικά σου DIY μαρτυρικά βάπτισης. Μια ιδέα είναι τα βραχιολάκια μαρτυρικά με χρωματιστές φουντίτσες, τριανταφυλλάκια και ένα σταυρουδάκι. Για ένα πιο απλό αποτέλεσμα δέσε στο βραχιολάκι raffia και πομ – πομ. Στην ίδια λογική είναι και τα μαρτυρικά κολιέ, μη φοβηθείς να παίξεις με τα χρώματα και με τα υλικά δημιουργώντας ένα άπαιχτο αξεσουάρ βάπτισης.

Μαρτυρικά βάπτισης Φρίντα -  Frida Kahlo

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα Φρίντα

Η πρωτότυπη διακόσμηση για βάπτιση κοριτσιού με θέμα Frida συγκαταλέγει και το τραπέζι ευχών. Προσάρμοσε το στη μεξικάνικη θεματολογία σου με τα ανάλογα διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε φανάρια από μπαμπού, μεταλλικά φαναράκια σε έντονα χρώματα και συνδύασε τα με καλάθια και καφάσια από μπαμπού και ψάθα. Για τον ανθοστολισμό βάπτισης επίλεξε λουλούδια σε έντονες αποχρώσεις που θα δώσουν μια έξτρα παιχνιδιάρικη νότα στο στολισμό. Έπειτα διακόσμησε το τραπέζι ευχών με διακοσμητικά κακτάκια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Για να δώσεις την αίσθηση του πάρτυ κρέμασε και πολύχρωμη γιρλάντα ή χάρτινες μπάλες φαναράκια. Έπειτα γέμισε τα καλάθια με πολύχρωμα πουγκιά βάπτισης γεμισμένα με κουφέτα βάπτισης. Για το βιβλίο ευχών μπορείς να επιλέξεις βιβλία ευχών με θέμα Frida Kahlo ή ακόμη καλύτερα να φτιάξεις το δικό σου ευχολόγιο με κορδέλες, λουλούδια, πομ – πομ  και διακοσμητικά σχετικά με το θέμα σου.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα Φρίντα Θέμα βάπτισης Frida Kahlo

Candybar Frida Kahlo

Το candybar βάπτισης είναι εκεί για να γλυκάνει τους καλεσμένους σου αλλά συνάμα και να τους εντυπωσιάσει. Για αυτό το λόγο δώσε ιδιαίτερη έμφαση στην οργάνωση του dessert table. Χρησιμοποίησε γυάλινες πιατέλες με κάκτους, ξύλινες εταζέρες και δίσκους που θα γεμίσεις με κουφέτα, μαρσμέλλοου και διάφορα άλλα καλούδια. Επίλεξε γυάλες με βρυσάκι σε σχήμα κάκτου για να δροσίσεις τους καλεσμένους σου, σερβίροντας τους δροσιστικούς χυμούς σε γυάλινα βαζάκια με θεματικά καλαμάκια. Για το στολισμό του candybar πρόσθεσε υφάσματα και ράνερ με τη Φρίντα.

Candybar Frida Kahlo

Κουφέτα και γλυκίσματα με θέμα τη Φρίντα

Ένα μυστικό που απογειώνει κάθε διακόσμηση βάπτισης είναι τα θεματικά γλυκά που θα επιλέξεις. Επίλεξε, λοιπόν, cupcakes, μπισκότα, cake pops, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά με τα χρώματα και τα σχέδια που παίρνουν έμπνευση από τη σπουδαία φιγούρα της Frida. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και η τούρτα βάπτισης που θα έχει μεξικάνικα μοτίβα. Τέλος, επίλεξε κίτρινα και πορτοκαλί μαρσμέλλοου για να διακοσμήσεις τα κασπώ, τις γυάλες με καπάκι ή τους δίσκους σου.

Κουφέτα και γλυκίσματα με θέμα τη Φρίντα

Διακόσμηση δεξίωσης με θέμα Frida Kahlo

Για μια βάπτιση κορίτσι με θέμα τη Φρίντα οργάνωσε και την αντίστοιχη δεξίωση βάπτισης. Χρησιμοποίησε  πολύχρωμα μπαλόνια, χάρτινα φανάρια, χρωματιστά τεχνητά λουλούδια και ό,τι άλλο επιθυμείς για να διακοσμήσεις το χώρο της δεξίωσης. Για το τραπέζι δεξίωσης επίλεξε πολύχρωμα είδη σερβιρίσματος ενώ μπορείς να στολίσεις διάφορα κακτάκια και διακοσμητικά καπέλα με λουλούδια στη μέση του τραπεζιού. Οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν! Εννοείται πως δεν πρέπει να ξεχάσεις την παιδική απασχόληση στη βάπτιση. Για αυτό φρόντισε να έχεις παιδικά δωράκια αλλά και πινιάτα!

Διακόσμηση δεξίωσης με θέμα Frida Kahlo

Σετ βάπτισης κορίτσι Φρίντα Frida

Ήρθε η σειρά του πακέτου βάπτισης. Προσάρμοσε το στη θεματική σου και φτιάξε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.  Επίλεξε έτοιμο κουτί βάπτισης Frida Kahlo ή ακόμη καλύτερα φτιάχτο μόνη σου χρησιμοποιώντας σκέτα κουτιά βάπτισης χάρτινα ή ξύλινα και διακοσμητικά Frida. Διακόσμησε τα με λουλούδια, φουντίτσες και πομ – πομ. Προσάρμοσε και τα ρούχα του μωρού στο θέμα σου, επιλέγοντας είδη βάπτισης με έντονα χρώματα και παιχνιδιάρικες πινελιές. Η μικρή σου Frida θα είναι μια κούκλα.

Σετ βάπτισης κορίτσι Φρίντα Frida

Προσκλητήρια βάπτισης Frida-Φρίντα

Για το τέλος σου αφήσαμε τα προσκλητήρια βάπτισης. Αν, λοιπόν, θέλεις να προϊδεάσεις τους καλεσμένους για το τι θέμα βάπτισης θα οργανώσεις τότε φτιάξε και τα ανάλογα προσκλητήρια. Μια ιδέα είναι να τυπώσεις σε έναν καλό εκτυπωτή προσκλητήρια με τη φιγούρα της Frida Kahlo. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις χρωματιστά χαρτόνια και αφού γράψεις όλες τις πληροφορίες της βάπτισης να ζωγραφίσεις τα φρύδια της και να διακοσμήσεις το στεφάνι στα μαλλιά της με διακοσμητικά λουλουδάκια για ένα 3D αποτέλεσμα.

Προσκλητήρια βάπτισης Frida-Φρίντα

Η μεξικάνικη αισθητική σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ομορφιά που χαρίζει η Frida Kahlo θα σου δώσουν μια ανεπανάληπτη βάπτιση που θα μοιάζει σαν ένα μεγάλο πάρτυ. Είναι από εκείνα τα θέματα βάπτισης που θα το συναντάμε πολύ και πάντα θα καταφέρνει να μας εκπλήσσει.

[print_link]