Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου Οι Καλύτερες Προτάσεις

60 Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου: Οι Καλύτερες Προτάσεις

Οι μπομπονιέρες γάμου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός DIY γάμου ανεξάρτητα από την εποχή και το στυλ που έχει ακολουθήσει η κάθε νύφη. Είναι ένα μικρό ευχαριστήριο δωράκι για τους καλεσμένους σου που παρευρεθήκαν στη χαρά σου. Τραβούν τα βλέμματα και αντιπροσωπεύουν το γενικότερο θέμα του γάμου. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή που θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας και θα γίνεις η νύφη που έχεις ονειρευτεί. Αν ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου είσαι στο σωστό μέρος γιατί σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με πολλές και πρωτότυπες προτάσεις για DIY μπομπονιέρες γάμου που υπόσχονται να κλέψουν την παράσταση. Είσαι έτοιμη; Γιατί ξεκινάμε!

Ιδέα Μπομπονιέρας γάμου ξύλινο κουτάκι και βουλοκέρι

Στις μπομπονιέρες γάμου vintage δε θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε ένα υλικό που να θυμίζει κάποια άλλη εποχή. Αυτό είναι το βουλοκέρι. Μια από τις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου, λοιπόν, είναι να συνδυάσεις ξύλινα κουτάκια μπομπονιέρας με βουλοκέρι και φτερό. Το αποτέλεσμα θα είναι σικάτα και αριστοκρατικό.

Μπομπονιέρα με ξύλινο κουτάκι και βουλοκέρι Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Μπομπονιέρα με γυάλινα μπουκαλάκια και φτερά

Μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για μπομπονιέρες γάμου είναι με γυάλινα μπουκάλια. Γέμισε τα με τοπικό λικέρ, ποτό ή λάδι. Έπειτα διακόσμησε τα με δαντέλες και σατέν κορδέλες αν θέλεις ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρα με γυάλινα μπουκαλάκια και φτερά Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου με διακοσμητικά plexiglass

Στις Μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες ανήκουν και οι κρεμαστές με διακοσμητικά για μπομπονιέρες από plexiglass. Δημιούργησε κρεμαστές DIY μπομπονιέρες γάμου με διακοσμητικά πλεξιγκλάς όπως Mr & Mrs, καρδιές, δέντρο της τύχης κ.α. Διακόσμησε τις με εντυπωσιακές κορδέλες και δέσε στις άκρες της μπομπονιέρας τα κουφέτα σου.

Κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου με διακοσμητικά plexiglass

Μπομπονιέρα γάμου φοντανιέρα

Στις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου γυάλινες ανήκει και η μίνι φοντανιέρα. Για ένα vintage γάμο με στυλ και φινέτσα είναι ό,τι πρέπει. Δεν χρειάζεται να τις διακοσμήσεις αρκετά αφού από μόνες τους έχουν φοβερά σχέδια. Μερικές πέρλες, κορδέλες ή κορδόνια στις αποχρώσεις του στολισμού του υπόλοιπου γάμου και είναι έτοιμες!

Μπομπονιέρα γάμου φοντανιέρα Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Μπομπονιέρα για γάμο και βάπτιση μαζί με διακοσμητικό οικογένεια

Για σένα που θέλεις να κάνεις γάμο και βάπτιση μαζί, σου έχουμε φοβερή πρόταση για μπομπονιέρες. Φτιάξε χειροποίητα πουγκιά από δύο διαφορετικά τούλια με ρίγες και δέσε τα με κορδέλες στα αντίστοιχα χρώματα. Έπειτα κρέμασε το μεταλλικό διακοσμητικό της οικογένειας στις DIY μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης.

Μπομπονιέρα για γάμο και βάπτιση μαζί με διακοσμητικό οικογένεια Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου με κοχύλια και βότσαλο

Στις μοντέρνες ιδέες για μπομπονιέρα καλοκαιρινού γάμου είναι τα κοχύλια σε βότσαλα. Διάλεξε βότσαλα με πλακέ επιφάνεια και στόλισε τα με κοχύλια και αστερίες για ένα καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Θα μείνει και σαν καλοκαιρινό διακοσμητικό στους καλεσμένους σου.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου με κοχύλια και βότσαλο Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Μπομπονιέρα – προσκλητήριο με κουτί

Αν θέλεις να συνδυάσεις τα προσκλητήρια γάμου με την μπομπονιέρα σου τότε θα σου προτείναμε τα χάρτινα κουτιά βιβλία. Χρησιμοποίησε διακοσμητικές καρδιές ξύλινες και λάβα τις οποίες θα συνδυάζεις με κορδέλες και κορδόνια σε φυσικούς τόνους. Είναι πανέμορφη επιλογή για μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί για γάμο.

Μπομπονιέρα - προσκλητήριο με κουτί Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Ρουστίκ μπομπονιέρα γάμου με μαντήλι δίχτυ κύκλος

Μια ρουστίκ επιλογή που συναντάμε ήδη από τις μπομπονιέρες γάμου 2020 είναι με μαντήλι δίχτυ σε σχήμα κύκλων. Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις κλασικό τούλι, μπεζ ύφασμα με τρύπες και να κάνεις το δέσιμο με μπεζ κορδόνι. Μια άλλη ιδέα είναι επιλέξεις κομμένα υφάσματα από λινάτσα, μπεζ μαντήλι με κύκλους και αφού κάνεις το δέσιμο με κορδόνι λινάτσας να διακοσμήσεις με ξύλινες καρδιές.

Ρουστίκ μπομπονιέρα γάμου με μαντήλι δίχτυ κύκλος

Μπομπονιέρα με πουγκί και ματάκι

Για ένα γάμο σε κάποιο ελληνικό νησί με μίνιμαλ διακόσμηση και μπομπονιέρες θα σου προτείναμε τα λευκά λινά πουγκιά με διακοσμητικό ματάκι γυάλινο. Κάνε το δέσιμο σου με χρυσό σύρμα και έπειτα πέρνα το ματάκι και μια χάντρα στις ίδιες αποχρώσεις. Αυτή τη φοβερή DIY ιδέα τη συναντάμε πολύ ψηλά στις τάσεις για μπομπονιέρες γάμου 2021.

Μπομπονιέρα με πουγκί και ματάκι

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με πουά ύφασμα και τούλι

Για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου μια εξαιρετική ιδέα είναι με πουά ύφασμα. Χρησιμοποίησε πουά υφάσματα γάμου σε ρομαντικές αποχρώσεις και συνδύασε τα με πουά τούλι. Κάνε ένα απλό δέσιμο με τούλινη κορδέλα και οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες.

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με πουά ύφασμα και τούλι Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Μπομπονιέρα φάκελος με ματάκι

Για έναν γάμο σε νησί ή έστω με νησιωτικό στυλ τα πουγκιά – φάκελος με ματάκι είναι μια τέλεια ιδέα. Συνδύασε διακοσμητικά ματάκια για μπομπονιέρες με κορδέλα κρόσι και κορδόνι λινάτσας. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Μπομπονιέρα φάκελος με ματάκι Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου χειροποίητες με γυάλινα κουτάκια

Τα γυάλινα κουτάκια είναι το απόλυτο trend για τις μπομπονιέρες γάμου 2021 και ξέρουμε ήδη το γιατί. Κλέβουν την παράσταση με την μοντέρνα εμφάνιση τους και μπορούν να διακοσμηθούν όπως και με ό,τι έχει φανταστεί. Μερικές ιδέες για γυάλινες μπομπονιέρες γάμου κουτάκι είναι οι εξής:

Ροζ – χρυσό γυάλινο κουτάκι με ματάκι

Διάλεξε γυάλινα κουτιά για μπομπονιέρες σε χάλκινο χρώμα και διακόσμησε τα με ματάκια και κορδόνια σε γήινες αποχρώσεις. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επίλεξε και τα ανάλογα κουφέτα γάμου. Είναι ιδανικά για φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου.

Ροζ – χρυσό γυάλινο κουτάκι με ματάκι Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Ασημένιο γυάλινο κουτάκι με κορδέλες

Για ένα chic γάμο με ασημένιες πινελιές διάλεξε γυάλινα κουτάκια ασημένια και συνδύασε τα με κορδέλα ασημί και μαλακό τούλι. Πρόσθεσε στρας για περισσότερη λάμψη.

Ασημένιο γυάλινο κουτάκι με κορδέλες Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Χρυσά γυάλινα κουτάκια με διακοσμητικά plexiglass

Ο συνδυασμός των γυάλινων κουτιών και των διακοσμητικών μπομπονιέρας από πλεξιγκλάς είναι η νέα τάση. Φτιάξε μπομπονιέρες γάμου διαλέγοντας μοντέρνα χρυσά γυάλινα κουτάκια και διακόσμησε τα με πλεξιγκλάς διακοσμητικά όπως καρδιές, ευχές κ.α.

Χρυσά γυάλινα κουτάκια με διακοσμητικά plexiglass Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Μπομπονιέρες γάμου με ριγέ τούλι

Αν θέλεις μια μοντέρνα εκδοχή στις τούλινες μπομπονιέρες γάμου τότε θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις το ριγέ τούλι σε διάφορες αποχρώσεις και συνδυασμούς.

Ριγέ τούλι με σύρμα

Επίλεξε το τούλι με ρίγες στα χρώματα που θέλεις και φτιάξε χειροποίητα πουγκιά. Για το δέσιμο χρησιμοποίησε σύρμα στους αντίστοιχους χρωματισμούς. Αφού σφίξεις τα χειροποίητα πουγκιά σου, ακολούθα ένα πιο χαλαρό τύλιγμα. Πρόσθεσε διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου, στρας ή χάντρες.

Ριγέ τούλι με σύρμα

Ριγέ τούλι με διακοσμητικό

Μια άλλη διακοσμητική πρόταση με τούλι ριγέ είναι να φτιάξεις τα πουγκιά σου και να κρεμάσεις μεταλλικά διακοσμητικά για ένα πιο απλό αλλά σικάτο αποτέλεσμα.

Ριγέ τούλι με διακοσμητικό

Χρωματιστό ριγέ τούλι με κορδέλες

Αν είσαι από εκείνες που τολμούν τότε κάνε τη διαφορά επιλέγοντας χρωματιστά τούλια με ρίγες. Κάνε το δέσιμο με μια κορδέλα που ταιριάζει χρωματικά και οι χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου σου θα είναι έτοιμες!

Χρωματιστό ριγέ τούλι με κορδέλες

Ρομαντική μπομπονιέρα με μαντήλι κύκλο και υφασμάτινο λουλούδι

Για έναν ρομαντικό γάμο χρησιμοποίησε γκρι κομμένο ύφασμα καμβά, λευκό μαντήλι με κύκλους και κάνε το δέσιμο με μαλακό τούλι που θα καταλήγει σε χειροποίητο λουλουδάκι από τούλι. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε ένα λευκό φτερό. Οι μπομπονιέρες σου θα είναι εξαιρετικές.

Ρομαντική μπομπονιέρα με μαντήλι κύκλο και υφασμάτινο λουλούδι

Μπομπονιέρα με τούλι glitter και σύρμα

Για μπομπονιέρες γάμου βγαλμένες από παραμύθι επίλεξε λευκό τούλι glitter στρας. Συνδύασε το με ροζ σύρμα και εκρού πέρλες σε ένα χαλαρό δέσιμο για ένα λαμπερό αποτέλεσμα που θα αφήσει εποχή.

Μπομπονιέρα με τούλι με χρυσόσκονη και σύρμα

Μπομπονιέρα γάμου μπρελόκ

Μια φοβερή ιδέα για μπομπονιέρα – αναμνηστικό είναι το μπρελόκ. Διάλεξε κρίκους μπρελόκ στα χρώματα που θέλεις και κρέμασε κάποιο διακοσμητικό για μπομπονιέρα όπως καρδιά. Να είσαι σίγουρη ότι οι καλεσμένοι σου θα το κρεμάσουν στα κλειδιά τους και θα θυμούνται τον μοναδικό γάμο σου.

Μπομπονιέρα γάμου μπρελόκ

Mix n match πουγκιά γάμου

Η μπομπονιέρα με mix n match πουγκιά σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις με τα χρώματα σπάζοντας την μονοτονία. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες που ταιριάζουν χρωματικά. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδέλες και κορδόνια σε αντίστοιχες αποχρώσεις.

Mix n match πουγκιά γάμου

Μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας με διακοσμητικό plexiglass

Συνδύασε δυο μοντέρνα υλικά, το γυαλί με το πλεξιγκλάς για να φτιάξεις άπαιχτες μπομπονιέρες γάμου. Χρησιμοποίησε γυάλινους σωλήνες και κρέμασε εσωτερικά ένα διακοσμητικό πλεξιγκλάς γη. Πρόσθεσε μερικές λευκές κορδέλες και οι μπομπονιέρες γάμου 2021 είναι έτοιμες. Θα αφήσεις τους καλεσμένους σου άφωνους.

Μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας με διακοσμητικό plexiglass

Μπομπονιέρα φάκελος με άπειρο

Διάλεξε μαντήλια καμβά και τύλιξε τα έτσι ώστε να σχηματίσεις έναν φάκελο. Στη συνέχεια σχεδίασε πάνω στα κομμάτια φελλού το «άπειρο» και κόλλησε τα πάνω στο φάκελο. Έπειτα με ένα ξύλινο μανταλάκι στερέωσε τα κουφέτα σου μέσα σε ένα πουγκί από τούλι.

Μπομπονιέρα φάκελος με άπειρο

Φλοράλ μπομπονιέρες γάμου

Οι μπομπονιέρες για ανοιξιάτικο γάμο με ρομαντικά φλοράλ υφάσματα κομμένα ή πουγκιά. Συνδύασε φλοράλ υφάσματα γάμου ή έτοιμα πουγκιά με λευκό τούλι. Έπειτα γέμισε τα με κουφέτα της αρεσκείας και στο τέλος μπορείς αν θέλεις να τις διακοσμήσεις με χειροποίητα λουλούδια από κορδέλες, κορδόνια και φτερά.

Φλοράλ μπομπονιέρες γάμου

Μπομπονιέρα γάμου με πουγκί λεβάντα

Για ένα γάμο με θέμα λεβάντα θα σου προτείναμε τις μπομπονιέρες γάμου – έτοιμα πουγκιά με λεβάντες. Επίλεξε πουγκιά γάμου με διακοσμητικές λεβάντες και κάνε το δέσιμο σου με ένα εντυπωσιακό κορδόνι με φουντίτσα σε λιλά απόχρωση. Τόσο εύκολα και απλά θα έχεις φτιάξει κάτι πανέμορφο.

Μπομπονιέρα γάμου με πουγκί λεβάντα

Μπομπονιέρα γάμου τούλινος σωλήνας

Μια τούλινη επιλογή για πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου είναι σε σχήμα σωλήνα. Τοποθέτησε κάθετα τα κουφέτα της αρεσκείας σου και κάνε το δέσιμο με κορδέλα, στρας και προαιρετικά με φτερό.

Μπομπονιέρα γάμου τούλινος σωλήνας

Μπομπονιέρα με φέτα κορμού και κωνσταντινάτο

Ψάχνεις κάτι πρωτότυπο με μια ρουστίκ πινελιά για τις μπομπονιέρες σου; Τότε φτιάξε εκείνες με τις φέτες κορμού και τα κωνσταντινάτα. Για να φτιάξεις αυτές τις πρωτότυπες DIY μπομπονιέρες κόλλησε πάνω στη φέτα κορμού ένα ασημένιο μεταλλικό σύρμα – βραχιολάκι και κρέμασε με τούλινη κορδέλα το κωνσταντινάτο σου καθώς και τα κουφέτα της επιλογής σου. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε μερικά στρας.

Μπομπονιέρα με φέτα κορμού και κωνσταντινάτο

Μπομπονιέρα με ροζ μαντήλι δίχτυ με φλοράλ κορδέλες

Η κατασκευή αυτής της χρωματιστής μπομπονιέρας γάμου είναι πολύ απλή. Τύλιξε τα κουφέτα σου στο τούλι και από πάνω τύλιξε το δίχτυ. Τελειοποίησε τις δημιουργίες σου κάνοντας ένα περίτεχνο δέσιμο με κάποια φλοράλ κορδέλα. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε στρας. Ανήκει στις DIY μπομπονιέρες γάμου οικονομικές.

Μπομπονιέρα με ροζ μαντήλι δίχτυ με φλοράλ κορδέλες

Μπομπονιέρα με γυάλινους σωλήνες και στάχυα

Διάλεξε 2 διαφορετικούς δοκιμαστικούς σωλήνες. Στον ένα βάλε τα κουφέτα και στον άλλο λίγο στάχυ ή λεβάντα. Κόλλησε τους μεταξύ τους και δέσε μια κορδέλα δαντέλα. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα για ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρα με γυάλινους σωλήνες και στάχυα

Μπομπονιέρα γάμου με κουτί plexiglass και βέρες

Όπως ήδη έχουμε πει το πλεξιγκλάς είναι ένα ανερχόμενο υλικό για τους γάμους. Φτιάξε λοιπόν μοναδικές μπομπονιέρες γάμου με διάφανα κουτάκια πλεξιγκλάς και δέσε πάνω γκρι κορδέλα δαντέλα καθώς και διακοσμητικές βέρες σε χάλκινο χρώμα.

Μπομπονιέρα γάμου με κουτί plexiglass και βέρες

Τροπικές μπομπονιέρες γάμου

Για έναν μοντέρνο γάμο με τροπικό θέμα επίλεξε και τις ανάλογες μπομπονιέρες. Επίλεξε έτοιμα πουγκιά με τροπικά φύλλα σε διαφορετικά σχέδια. Φτιάξε mix n match μπομπονιέρες γάμου πουγκιά. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδόνια σε βεραμάν και εκρού χρώμα ή με raffia και κορδόνι σε πράσινη απόχρωση.

Τροπικές μπομπονιέρες γάμου

Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου με κλεψύδρα

Οι μπομπονιέρες γάμου με κλεψύδρα είναι ακόμη μια φοβερή ιδέα για εσένα που μαγεύεσαι από την vintage αισθητική. Μπορείς να διακοσμήσεις τις διακοσμητικές κλεψύδρες προσθέτοντας ένα φτερό στις αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου ή κορδέλες και κορδόνια. Εναλλακτικά, μπορείς να κολλήσεις την κλεψύδρα πάνω σε ένα βότσαλο και να προσθέσεις μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου.

Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου με κλεψύδρα

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινη καμπάνα

Σε ένα παραμυθένιο μοτίβο φτιάξε τις μπομπονιέρες του γάμου σου με γυάλινες καμπάνες. Διακόσμησε τις με λουλουδάκια, μικρά διακοσμητικά και δέσε εξωτερικά ή εσωτερικά τα κουφέτα σου. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ως δώρα για καλεσμένους γάμου.

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινη καμπάνα

Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου με γυάλινο σωλήνα και μαξιλαράκι

Οι γυάλινες σωλήνες είναι ψηλά στις προτιμήσεις διαχρονικά. Συνδύασε το ρομαντισμό με την μοντέρνα αισθητική δημιουργώντας μπομπονιέρες με γυάλινο σωλήνα και μαξιλαράκι. Φτιάξε ένα μαξιλαράκι από φλοράλ ύφασμα και κόλλησε το στο σωλήνα. Διακόσμησε με ένα στοιχείο της επιλογής σου, όπως ένα μεταλλικό ματάκι.

Ιδέες για μπομπονιέρες γάμου με γυάλινο σωλήνα και μαξιλαράκι

Μπομπονιέρα με κλαδί ελιάς και βότσαλο

Διάλεξε μεταλλικά διακοσμητικά μπομπονιέρας σε σχήμα κλαδιού ελιάς και κόλλησε τα πάνω στο βότσαλο. Είναι ιδανικές DIY μπομπονιέρες για καλοκαιρινό γάμο.

Μπομπονιέρα με κλαδί ελιάς και βότσαλο

Τούλινες μπομπονιέρες με κορδέλα φελλού

Μια απλή και συνάμα φανταστική πρόταση για κομψές μπομπονιέρες γάμου είναι με τούλι και φελλό. Δέσε το τούλι με κομμάτι φελλό, πρόσθεσε κορδόνια και μεταλλικά διακοσμητικά και οι μπομπονιέρες είναι έτοιμες.

Τούλινες μπομπονιέρες με κορδέλα φελλού

Μπομπονιέρες γάμου με τελάρα κεντήματος

Μια πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρες γάμου είναι με τελάρα κεντήματος. Ναι καλά διάβασες! Τύλιξε στα τελάρα κομμένα υφάσματα όπως πουά τούλι και διακόσμησε τα με χειροποίητα υφασμάτινα λουλούδια, διακοσμητικά και κορδέλες.

Μπομπονιέρες γάμου με τελάρα κεντήματος

DIY μπομπονιέρα με πουά ύφασμα και κορδέλα λινάτσας

Οι μπομπονιέρες γάμου με πουά χρυσό ύφασμα, τούλι και κορδέλα λινάτσα συνδυάζουν το ρουστίκ στυλ με μια glam αισθητική. Διάλεξε υφάσματα γάμου με χρυσές λεπτομέρειες και συνδύασε τα με λευκό πουά τούλι. Δέσε τη με κορδέλα από λινάτσα σε φυσικό χρώμα.

DIY μπομπονιέρα με πουά ύφασμα και κορδέλα λινάτσας

Σταντ φωτογραφίας για μπομπονιέρα γάμου

Οι μπομπονιέρες αντικείμενα ανεβαίνουν συνεχώς στις προτιμήσεις των νέων νυφών. Αυτό συμβαίνει γιατί οι καλεσμένοι μπορούν να τα κρατήσουν και μετά το πέρας του γάμου σαν αναμνηστικά. Επίλεξε διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου σε σχήμα καρδιάς. Ύστερα δέσε πάνω στο αντικείμενο το πουγκί με τα κουφέτα σου.

Σταντ φωτογραφίας για μπομπονιέρα γάμου

Χειροποίητη μπομπονιέρα με βότσαλο και καρδιά

Στις μοντέρνες ιδέες για μπομπονιέρες γάμου είναι το βότσαλο με διακοσμητική καρδιά. Διακόσμησε πάνω στο βότσαλο διακοσμητικά μπομπονιέρας σε σχήμα καρδιάς. Στερέωσε τη πάνω με σύρμα στα αντίστοιχα χρώματα και είναι έτοιμη.

Χειροποίητη μπομπονιέρα με βότσαλο και καρδιά

Μπομπονιέρα γάμου με φάκελο φελλό

Για έναν καλοκαιρινό γάμο με στυλ φτιάξε μπομπονιέρα με φάκελο φελλό. Για να στήσεις τις DIY καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου σου θα χρειαστείς σαν βασικό υλικό χωνάκια γάμου από φελλό. Στη συνέχεια, φτιάξε χειροποίητο κούμπωμα κολλώντας κάποιο διακοσμητικό, όπως καρδιά, στη μέση της μπομπονιέρας και μια θηλιά από κέρινο κορδόνι στην άκρη.

Μπομπονιέρα γάμου με φάκελο φελλό

Boho μπομπονιέρα με γυάλινα βαζάκια

Φτιάξε boho μπομπονιέρες γάμου με γυάλινα βαζάκια. Γέμισε τα με κουφέτα ή κάποιο τοπικό γλυκό και διακόσμησε τα με κομμένα υφάσματα και μεταλλικά στοιχεία όπως το δέντρο της τύχης.

Boho μπομπονιέρα με γυάλινα βαζάκια Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Vintage μπομπονιέρες με cameo

Μια από τις vintage μπομπονιέρες γάμου δε θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή με το τούλι και τα cameo. Χρησιμοποίησε κομμένα υφάσματα και τούλια σε παλ αποχρώσεις. Έπειτα διακόσμησε τη με ένα cameo και κορδέλες σε αντίστοιχα χρώματα.

Vintage μπομπονιέρες με cameo

Μπομπονιέρα γάμου γλαστράκι

Αν ψάχνεις εναλλακτικές μπομπονιέρες γάμου τότε πρόσφερε στους καλεσμένους σου μικρά κασπώ με κάποιο μυρωδάτο φυτό ή ακόμα και κακτάκι. Να είσαι σίγουρη ότι θα αξιοποιηθεί!

Μπομπονιέρα γάμου γλαστράκι Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Μπομπονιέρα με λινό ύφασμα και υφασμάτινα λουλούδια

Για ένα στυλ μπομπονιέρας πιο χαλαρό και όχι τόσο στημένο επίλεξε υφάσματα γάμου. Κόψε τα ακανόνιστα, και βάλε μέσα τα κουφέτα σου. Έπειτα διακόσμησε  εξωτερικά με κορδόνια και κορδέλες που θα ταιριάζουν στην υπόλοιπη διακόσμηση γάμου.

Μπομπονιέρα με λινό ύφασμα και υφασμάτινα λουλούδια

Τούλινη μπομπονιέρα με καραβάκι

Δημιούργησε μια κλασική τούλινη μπομπονιέρα με μπόλικα τούλια και δέσε με χοντρό κορδόνι. Έπειτα κρέμασε ένα καραβάκι για διακοσμητικό.

Τούλινη μπομπονιέρα με καραβάκι Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Πρωτότυπες μπομπονιέρες με κορδόνια, ματάκια και καραβάκια

Τι θα χρειαστείς για αυτές τις χειροποίητες καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου; Χοντρά κορδόνια στις αποχρώσεις που θέλεις και μικρά διακοσμητικά. Αρχικά φτιάξε έναν ναυτικό κόμπο με το χοντρό κορδόνι. Έπειτα, κόλλησε πάνω κορδόνια, ματάκια και μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Τέλος, κρέμασε τα κουφέτα σου.

Πρωτότυπες μπομπονιέρες με κορδόνια, ματάκια και καραβάκια

Παραμυθένια Μπομπονιέρα γάμου «Frozen»

Αν λατρεύεις τα παραμύθια, πάρε έμπνευση από το παραμύθι «Frozen» και φτιάξε μαγικές μπομπονιέρες γάμου. Δημιούργησε χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου στα χρώματα του πάγου. Επίλεξε βεραμάν ύφασμα το οποίο θα στολίσεις με ασημί κορδόνια, φτερά και στρας.

Μπομπονιέρα γάμου «Frozen»

Μπομπονιέρες γάμου με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Για έναν χριστουγεννιάτικο γάμο φτιάξε φαντασμαγορικές μπομπονιέρες με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Επίλεξε γυάλινες μπάλες ή ανοιγόμενες πλαστικές μπάλες. Γέμισε τις με χρυσόσκονες και κομφετί ή στόλισε τις με μικρά διακοσμητικά. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες κορδέλες και υφάσματα.

Μπομπονιέρες γάμου με χριστουγεννιάτικες μπάλες Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Μπομπονιέρες γάμου κεριά και votive

Οι μπομπονιέρες με κεριά και votive είναι υπέροχες. Δέσε τα κουφέτα μέσα σε ένα τούλι και στερέωσε τα πάνω στο κερί. Για περισσότερη λεπτομέρεια διακόσμησε το ποτήρι κεριού με μία υπέροχη κορδέλα. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου χειροποίητα αρωματικά κεριά στις μυρωδιές που σου αρέσουν.

Μπομπονιέρες γάμου κεριά και votive Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Μίνιμαλ Μπομπονιέρα με πουγκί και διακοσμητικό plexiglass

Για ένα μίνιμαλ μπομπονιέρες διάλεξε έτοιμα πουγκιά και πρόσθεσε χρυσές λεπτομέρειες. Πέρνα στα πουγκιά σου χρυσούς κρίκους και κρέμασε πάνω διακοσμητικά από πλεξιγκλάς.

Μπομπονιέρα με πουγκί και διακοσμητικό plexiglass Ιδέες για Μπομπονιέρες Γάμου

Ρομαντικές μπομπονιέρες με τούλι και φτερά

Οι μπομπονιέρες γάμου τούλινες με φτερά είναι μια αριστοκρατική επιλογή. Δέσε τις μπομπονιέρες σου με σατέν κορδέλες στις αποχρώσεις και του υπόλοιπου γάμου και συμπλήρωσε διακοσμητικά στρας και φτερά.

Ρομαντικές μπομπονιέρες με τούλι και φτερά

Μπομπονιέρες γάμου boho με φτερά

Για να τις φτιάξεις διάλεξε υφάσματα με φτερά και χρησιμοποίησε σπάγκο για να δέσεις μέσα τα κουφέτα σου. Με απλά και οικονομικά υλικά για μπομπονιέρες θα έχεις ένα φαντασμαγορικό boho αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρες γάμου boho με φτερά

Μπομπονιέρα από πουγκιά δαντέλας

Η μπομπονιέρα γάμου με δαντέλα και σπάγκο είναι ιδανικές και για μπομπονιέρες γάμου μέχρι 1 ευρώ. Συνδυάζουν μοναδικά τον ρομαντισμό και την boho κουλτούρα. Χρησιμοποίησε φαρδιές κορδέλες δαντέλες και πέρνα το σπάγκο από τα κενά τους ώστε να φτιάξεις χειροποίητα πουγκιά. Μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρες στην δημιουργία τους αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Μπομπονιέρα από πουγκιά δαντέλας

Μπομπονιέρα γάμου πουγκί με κορδέλες ματάκι

Φτιάξε μια εύκολη και συνάμα πανέμορφη καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με πουγκί σε μπλε navy χρώμα και κορδέλα με μάτι. Πρόκειται για μοντέρνα μίνιμαλ επιλογή για ένα νησιώτικο γάμο!

Μπομπονιέρα γάμου πουγκί με κορδέλες ματάκι

Μπομπονιέρα με χάρτινο κουτί

Μια εύκολη ιδέα για μπομπονιέρες γάμου είναι τα χάρτινα κουτάκια.  Μπορείς να επιλέξεις χάρτινα κουτάκια γάμου με σχέδιο ώστε να μη χρειαστεί να τα διακοσμήσεις ιδιαίτερα. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις χάρτινα κουτάκια σκέτα και να προσθέσεις κορδέλες, κορδόνια και διακοσμητικά μπομπονιέρας ανάλογα με το θέμα και το στυλ γάμου σου.

Μπομπονιέρα με χάρτινο κουτί

Μπομπονιέρα γάμου ονειροπαγίδα

Για έναν boho γάμο φτιάξε κρεμαστές μπομπονιέρες ονειροπαγίδα. Στόλισε την με δαντέλες, κορδέλες και κορδόνια ανάλογα με την διακόσμηση γάμου σου. Πρόσθεσε μερικές πέρλες για ένα chic αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρα γάμου ονειροπαγίδα

Μπομπονιέρα γάμου με βότσαλο και ξύλινα διακοσμητικά

Στις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου είναι και το βότσαλο με ξύλινα διακοσμητικά στολίδια μπομπονιέρας. Κόλλησε πάνω στα βότσαλα ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου, φέτες κορμού, σύρματα, κορδέλες και κορδόνια. Έπειτα, συμπλήρωσε ένα μικρό πουγκί με κουφέτα.

Μπομπονιέρα γάμου με βότσαλο και ξύλινα διακοσμητικά

Μπομπονιέρες γάμου με βραχιόλι

Αν πάλι θέλεις μπομπονιέρες αντικείμενα τότε μπορείς να επιλέξεις το μεταλλικό βραχιόλι ελιάς.  Διακόσμησε τα  με τούλι, σύρμα και κορδόνι. Είναι ιδανικές για γάμο με θέμα την ελιά σε λαδί χρώμα.

Μπομπονιέρες γάμου με βραχιόλι

DIY μπομπονιέρα γάμου με και δαντέλα και σύρμα

Τέλος, σου έχουμε μια εξαιρετική μπομπονιέρα  για vintage ρομαντικό γάμο με δαντέλα και χοντρό σύρμα. Συνδύασε κομμένα υφάσματα δαντέλας με τούλι και κάνε ένα όμορφο δέσιμο με χρυσό χοντρό σύρμα. Στο τελείωμα πρόσθεσε χάντρες ή πέρλες για ένα φινετσάτο αποτέλεσμα. Φτιάξε φοβερές χειροποίητες μπομπονιέρες για το γάμο σου γρήγορα και οικονομικά.

DIY μπομπονιέρα γάμου με και δαντέλα και σύρμα

Αυτές ήταν μονάχα μερικές ιδέες για μπομπονιέρες γάμου, υπάρχουν τόσες και άλλες τόσες. Πάρε έμπνευση και με τις προσωπικές σου πινελιές θα φτιάξεις κάτι ανεπανάληπτο.

[print_link]