Πασχαλινή Διακόσμηση 2022 Νέες Tάσεις

Πασχαλινή Διακόσμηση 2022: 7 Νέες Tάσεις

Το Πάσχα κοντεύει να φτάσει και εσύ θέλεις να βάλεις το χώρο σου στο πασχαλινό κλίμα. Λίγο η άνοιξη που έχει μπει, λίγο ο καιρός που έχει φτιάξει είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις μια ανανέωση σπιτιού σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι νέες τάσεις στη πασχαλινή διακόσμηση 2022 είναι πιο εντυπωσιακές και κομψές από ποτέ. Το κάθε στυλ ξεχωριστά διέπετε από μια φινέτσα και μοναδικότητα που απογειώνουν το γιορτινό στολισμό και αποτελούν ωδή στο Πάσχα.

Ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση 2022

Ξεκινώντας με τις τάσεις για το Πάσχα 2022 θα αναφερθούμε στη ρουστίκ αισθητική. Το ακατέργαστο ξύλο και η χρωματική παλέτα των γήινων αποχρώσεων παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Διάλεξε πασχαλινά διακοσμητικά στόλισε τα σε συνδυασμό με ξύλινα καλάθια και καφάσια. Πρόσθεσε μπόλικο βρύο τύπου μος για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε επίσης διακοσμητικά πασχαλινά αυγά κόκκινα ή ακόμη καλύτερα σε φυσικούς τόνους. Ιδανικά για αυτό τον εποχικό στολισμό είναι τα αυγά ορτυκιού με τις πιτσιλωτές τους λεπτομέρειες. Για το πασχαλινό στολισμό τραπεζιού φτιάξε υπέροχες πασχαλινές συνθέσεις με φέτες κορμού, ξύλινους δίσκους, φυλλώματα και πασχαλινά διακοσμητικά στο αντίστοιχο στυλ. Βάλε στη ρουστίκ διακόσμηση σπιτιού την πασχαλινή φορεσιά του.

Ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση 2022

Country πασχαλινή διακόσμηση 2022

Στην ίδια λογική με τη προηγούμενη τάση είναι και η  country πασχαλινή διακόσμηση. Σε αυτό το στολισμό πάλι βασικό υλικό είναι το ξύλο αλλά όχι στο καφέ αλλά στο λευκό. Συνδυάζεται, μάλιστα, τέλεια με μεταλλικές υφές όπως το αλουμίνιου. Οι αποχρώσεις που θα επιλέξεις για αυτό το πασχαλινό στολισμό είναι το λευκό, το ασημί, το πράσινο και το εκρού. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και μερικές μαύρες πινελιές για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε μεταλλικά κασπώ τα οποία θα γεμίσεις με πασχαλινά αυγά και ανοιξιάτικες πρασινάδες. Φτιάξε μια φοβερή πασχαλινή διακόσμηση κουζίνας ή τραπεζαρίας με εταζέρες και πιατέλες στολισμένες με πασχαλινά στολίδια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Δημιούργησε, επίσης, υπέροχα διακοσμητικά του Πάσχα για το τοίχο με ρουστίκ country πινελιές. Μερικές ιδέες είναι τα πασχαλινά στεφάνια και οι πασχαλινές γιρλάντες. Είναι ιδανικό στυλ διακόσμησης για Πάσχα στο εξοχικό.

Country πασχαλινή διακόσμηση 2022

Αριστοκρατική Πασχαλινή διακόσμηση 2022

Μια νέα τάση, που βλέπουμε ολοένα και περισσότερο, δίνει χώρο στη φινέτσα και την αριστοκρατικότητα. Θα το δούμε και στις πασχαλινές λαμπάδες 2022 αλλά στα πασχαλινά διακοσμητικά σπιτιού. Εγκαινιάζομε, λοιπόν, ένα νέο στυλ πασχαλινής διακόσμησης με εναλλακτικά χρώματα και αισθητική. Σε αυτό βλέπουμε πως οι βασικές αποχρώσεις είναι συνδυασμός μαύρο, λευκό και χρυσό. Παράλληλα τα υλικά είναι το μέταλλο και το πλεξιγκλάς. Διάλεξε εντυπωσιακά κηροπήγια και φανάρια και φτιάξε μια φαντασμαγορική διακόσμηση του Πάσχα με ανάλογα πασχαλινά είδη. Πασχαλινοί λαγοί με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες, πασχαλινά αυγά σε πρωτότυπους χρωματισμούς και σχέδια θα πλαισιώσουν εξαιρετικά το χώρο. Φτιάξε και ανάλογες συνθέσεις λουλουδιών για να στολίσεις χρυσά σταντ, μεταλλικά κασπώ και πομπώδη βάζα διακόσμησης.  Αυτός ο στολισμός είναι εξίσου εξαιρετικός για πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας ή μαγαζιού.

Αριστοκρατική Πασχαλινή διακόσμηση 2022

Πασχαλινή διακόσμηση σε παστέλ

Η πασχαλινή διακόσμηση σε παστέλ χρώματα  συνδυάζει πασχαλινό και ανοιξιάτικο στολισμό. Έχει ένα ρομαντικό χαρακτήρα που όλους τους κερδίζει! Έτσι, πρέπει να κινηθείς και στα πασχαλινά διακοσμητικά σπιτιού. Χρησιμοποίησε, εκτός από τα κλασικά πασχαλινά εποχιακά είδη, πεταλούδες και πουλάκια για να δώσεις περισσότερη ζωντάνια στο χώρο. Συνδύασε τα με διακοσμητικούς νάνους gnome και άλλες ανοιξιάτικες – πασχαλινές φιγούρες. Φτιάξε πασχαλινά διακοσμητικά τοίχου και στεφάνια σε παλ αποχρώσεις του ροζ, πράσινου, γαλάζιου και λευκού. Γέμισε μπωλ, δίσκους και γυάλινα είδη με πασχαλινά αυγά και φυσικά πασχαλινά σοκολατάκια για τις υπογλυκαιμίες.  Φοβερές ιδέες για DIY πασχαλινές κατασκευές σε παστελ χρώματα είναι με γυάλινες καμπάνες και χειροποίητες κουφετομηχανές. Θα ταιριάξουν τέλεια σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού σου και όχι μόνο!

Πασχαλινή διακόσμηση σε παστέλ

Vintage πασχαλινή διακόσμηση

Έχεις μια ιδιαίτερη αγάπη για τις περασμένες εποχές; Τότε το vintage είναι το στυλ σου. Διάλεξε πασχαλινά διακοσμητικά με vintage μοτίβα. Εδώ βασικά χρώματα είναι το καφέ και το κόκκινο, όπως πατροπαράδοτα οι γιαγιάδες συνήθιζαν να βάφουν τα αυγά. Επίλεξε καλάθια τα οποία θα γεμίσεις με διαφορετικά retro πασχαλινά διακοσμητικά. Φτιάξε, επίσης, DIY καρότα με κορδόνια και φελιζόλ. Κρέμασε τα από κορδόνι για να φτιάξεις γιρλάντα για το τζάκι, το τοίχο ή τη μπαλκονόπορτα. Εναλλακτικά, φτιάξε μια επιτραπέζια σύνθεση με αντίστοιχους δίσκους, κασπώ και κεριά. Σε αυτή την εποχική διακόσμηση συνδύασε επίσης πασχαλινά υφάσματα με δαντέλα για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Vintage πασχαλινή διακόσμηση

Boho πασχαλινή διακόσμηση 2022

Η boho διακόσμηση σπιτιού έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τις παγκόσμιες τάσεις. Για αυτό τη συναντάμε με ιδιαίτερη επιτυχία και στους πασχαλινούς στολισμούς. Τα μακραμέ και τα τελάρα κεντήματος με δαντέλες και φουντίτσες συνδυάζονται τέλεια με πασχαλινά διακοσμητικά με μίνιμαλ εμφάνιση. Γέμισε βάζα διακόσμησης και επιδαπέδια διακοσμητικά με αποξηραμένα pampas grass και ανοιξιάτικα λουλούδια τεχνητά. Αντικατέστησε τα έντονα έθνικ υφάσματα με πιο αέρινα και χρωματικά ουδέτερα διατηρώντας την bohemian αισθητική. Διάλεξε ξύλινα ή μεταλλικά boho κηροπήγια και φανάρια για να φτιάξεις μια όμορφη πασχαλινή ατμόσφαιρα. Δημιούργησε boho γιρλάντες με πομ – πομ και φουντίτσες και πασχαλινά – ανοιξιάτικα στεφάνια με μεταλλικούς κύκλους και πρασινάδες.

Boho πασχαλινή διακόσμηση 2022

Minimal πασχαλινή διακόσμηση

Τέλος, η αφαιρετική προσέγγιση του μινιμαλισμού δίνει ένα έξοχο αποτέλεσμα και στη πασχαλινή διακόσμηση. Δεν χρειάζεται να στολίσεις από άκρη σε άκρη το χώρο για να μπεις στο γιορτινό κλίμα. Φέτος, το Πάσχα διάλεξε τόσα, όσα! Απλοϊκά αλλά συνάμα μοναδικά πασχαλινά κομμάτια διακόσμησης μπορούν να στολίσουν αξιοσημείωτα το χώρο. Στόλισε βάζα με κλαδιά και κρέμασε πασχαλινά αυγά σε ουδέτερες αποχρώσεις. Φτιάξε πρωτότυπα πασχαλινά centerpieces με μίνιμαλ δίσκους, πιατέλες και κεριά. Το ίδιο ισχύει και στη διακόσμηση των τοίχων. Το μυστικό είναι να βάλεις μια πασχαλινή πινελιά σε κάθε χώρο. Με έναν λιτό αλλά παράλληλα κομψό τρόπο θα έχεις διακοσμήσει πασχαλινά το χώρο.

Minimal πασχαλινή διακόσμηση

Δώσε στο χώρο σου προσωπικότητα ντύνοντας τον πασχαλινά. Φέτος, το Πάσχα επάνδρωσε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να φτιάξεις μια εποχιακή διακόσμηση με την προσωπική σου σφραγίδα. Αυτό σίγουρα θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο τις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

[print_link]