Βάπτιση Kοριτσιού με Pampas Grass

Βάπτιση Kοριτσιού με Pampas Grass: Ιδέες και Χρώματα

Η βάπτιση του παιδιού μας θέλουμε να είναι μοναδική και να εντυπωσιάσει με την πρωτοτυπία και τη φαντασία που έχει. Ολοένα και περισσότεροι γονείς επιλέγουν αντί για θέματα βάπτισης, χρωματικούς συνδυασμούς ή κάποιο συγκεκριμένο λουλούδι που θα αποτελέσουν τη βάση της διακόσμησης. Αν είσαι ένας από αυτούς σου έχουμε την απόλυτη τάση στις βαπτίσεις και δεν είναι άλλη από τη βάπτιση κοριτσιού με pampas grass. Ο στολισμός γάμου με pampas grass ήδη έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών και τώρα κάνει την φαντασμαγορική του εμφάνιση σε μια ξεχωριστή βάπτιση γεμάτη κομψότητα και στυλ. Πώς όμως μπορείς να φτιάξεις με τα χεράκια σου μια Pampas grass βάπτιση; Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε ιδέες για μια chic βάπτιση κοριτσιού που θα σαγηνεύσει όλους τους καλεσμένους

Χρώματα και υφές για βάπτιση κοριτσιού με pampas grass

Μια θεματική βάπτιση με βασικό στοιχείο τα pampas grass κινείται μεταξύ του ροζ, του χρυσού του λευκού και του φυσικού χρώματος. Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός ενδείκνυται για ένα αριστοκρατικό και συνάμα μοντέρνο αποτέλεσμα με ρομαντικές πινελιές. Αν θέλεις ένα boho θέμα βάπτισης κορίτσι τότε επίλεξε το συνδυασμό μπεζ – εκρού – φυσικό. Αν πάλι θέλεις μια πιο χειμωνιάτικη βάπτιση κοριτσιού τότε διάλεξε κόκκινα pampas grass με χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια. Οι συνδυασμοί είναι τόσοι πολλοί και μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις εποχές του χρόνου. Όσον αφορά τις υφές που θα επιλέξεις θα σου προτείναμε το μέταλλο σε χρυσό ή ροζ – χρυσό χρώμα, το πλεξιγκλάς και λιγότερο το ξύλο. Χρησιμοποίησε, επίσης, εντυπωσιακά και κομψά υφάσματα βάπτισης για ένα grande αποτέλεσμα.

Χρώματα και υφές για βάπτιση κοριτσιού με pampas grass

Μπομπονιέρες βάπτισης με pampas grass

Βάλε την θεματική πινελιά σου και στις DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Χρησιμοποίησε κομμένα υφάσματα ή έτοιμα πουγκιά βάπτισης και δέσε τα με ένα μικρό μπουκέτο με αποξηραμένα λουλούδια: pampas grass, στάχυα και λεβάντες. Στην ίδια λογική μπορείς να επιλέξεις κουτάκια μπομπονιέρας ή γυάλινους σωλήνες. Αν έχεις στήσει μια boho βάπτιση κοριτσιού τότε μπορείς να φτιάξεις μίνι διακοσμητικά μακραμέ και να στερεώσεις σε ένα μικρό πουγκάκι τα κουφέτα βάπτισης. Μια εξίσου κομψή ιδέα είναι να φτιάξεις χειροποίητες μπομπονιέρες με το μονόγραμμα του παιδιού. Εναλλακτικά, μπορείς να γεμίσεις ανοιγόμενες μπάλες με πέρλες, αποξηραμένα και να διακοσμήσεις με δαντέλες εξωτερικά για ένα πιο vintage αποτέλεσμα,

Μπομπονιέρες βάπτισης

Στολισμός βάπτισης κορίτσι με pampas grass

Για το στολισμό της εκκλησίας συνδύασε αέρινα υφάσματα με λίγο πιο “βαριά” και κομψά ράνερ. Φτιάξε έναν ανθοστολισμό με βασικό λουλούδι τα pampas grass και συνδύασε τα με φυλλώματα και λουλούδια σε ουδέτερες αποχρώσεις ή με/και ένα έντονα χρώμα για ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Στόλισε σταντ δαπέδου, αμφορείς, αψίδες και μεγάλα χρυσά στεφάνια. Πολύ όμορφα δένουν επίσης και σε κρεμαστές συνθέσεις. Για την κολυμπήθρα και τις καρέκλες της εκκλησίας φτιάξε μικρά μπουκετάκια με pampas grass και λουλούδια από τον υπόλοιπο ανθοστολισμό. Αν επιλέξεις boho βάπτιση κοριτσιού, τότε συνδύασε με μακραμέ και ονειροπαγίδες. Επίσης φτιάξε και την ανάλογη ατμόσφαιρα επιλέγοντας φαντασμαγορικά κηροπήγια και φανάρια σε χρυσό ή χάλκινο χρώμα. Για μια πιο boho προσέγγιση πρόσθεσε στο στολισμό της εκκλησίας καλάθια και καφάσια με υφάσματα και επιπλέον ανθοσυνθέσεις.

Στολισμός βάπτισης κορίτσι με

Candybar βάπτισης με pampas grass

Όπως ήδη ξέρεις το τραπέζι ευχών ή/και το candybar βάπτισης επιφυλάσσουν ένα πανέμορφο μεγαλείο όπου εκεί οι καλεσμένοι θα γλυκαθούν, θα ευχηθούν στο αγγελούδι σου και γιατί όχι; Θα φωτογραφηθούν. Δώσε, λοιπόν, ιδιαίτερη έμφαση στο στήσιμο του. Επίλεξε λαμπερές πιατέλες, εταζέρες και δίσκους όπου θα σερβίρεις τα γλυκά βάπτισης. Πομπώδη γυάλινα είδη με χρυσά κουφέτα θα δώσουν ύψος στο τραπέζι ευχών. Συνδύασε βάζα διακόσμησης γυάλινα ή χρυσά και συνδύασε τα με γεωμετρικά φανάρια, λαμπερά κηροπήγια και διακοσμητικά βάπτισης από plexiglass και καθρέπτη ώστε η λάμψη να είναι διάτρητη σε όλο το χώρο. Μια μοντέρνα ιδέα είναι να φτιάξεις ένα backdrop πίσω από το candybar με μοναδικά υφάσματα, μπαλόνια και φυσικά ανθοσυνθέσεις με pampas grass. Χρυσές και κρυστάλλινες λεπτομέρειες θα απογειώσουν το στολισμό σου. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και τα εδέσματα που θα επιλέξεις με σικάτες λεπτομέρειες για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Τέλος, διάλεξε και το ανάλογο βιβλίο ευχών. Εμείς θα σου προτείναμε τα μοντέρνα βιβλία ευχών από plexiglass που είναι η νέα τάση.

Candybar βάπτισης με pampas grass

Διακόσμηση δεξίωσης βάπτισης με pampas grass

Τέλος, φτιάξε εξίσου φαντασμαγορικά και το στολισμό δεξίωσης. Επίλεξε μεγάλα διακοσμητικά σταντ, επιδαπέδια βάζα διακόσμησης και αψίδες. Διακόσμησε τα με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών, φυλλώματα και pampas grass. Μπορείς μάλιστα να φτιάξεις και ένα χώρο σαν photobooth όπου οι καλεσμένοι σου θα αποθανατίσουν τις όμορφες στιγμές τους. Για το στολισμό τραπεζιού βάπτισης επίλεξε μοντέρνους μεταλλικούς δίσκους με καθρέπτη, γεωμετρικά φανάρια ή γυάλινα κουτιά. Γέμισε τα με κεριά και votive, με βάζα και λουλούδια, με την αρίθμηση τραπεζιού ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Για το τραπέζι της οικογένειας και του νονού ή της νονάς επίλεξε μια πομπώδη γιρλάντα με φυλλώματα και pampas grass καθώς και με χρυσά κηροπήγια και μοντέρνα βάζα. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε χρυσά – λευκά μπαλόνια.

Διακόσμηση δεξίωσης βάπτισης με pampas grass

Η βάπτιση με pampas ανήκει σίγουρα στα πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού και όχι μόνο. Συνδυάζοντας με βεραμάν, μπλε ή λαδί μπορείς να την μετατρέψεις πανεύκολα σε μια υπέροχη αέρινη βάπτιση αγοριού. Δώσε στη βάπτιση κοριτσιού την ανάλογη κομψότητα και φινέτσα που θα δώσουν έναν αέρα πολυτέλειας και εκλεκτής αισθητικής. Συνδύασε τα απλά αλλά συνάμα μοναδικά pampas grass με την λάμψη και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ανεπανάληπτο!

[print_link]