Βάπτιση με θέμα Μπαλαρίνα Ιδέες και Χρώματα

Βάπτιση με θέμα Μπαλαρίνα: Ιδέες και Χρώματα

Ένα θέμα βάπτισης κορίτσι που αγαπάμε ιδιαίτερα και παραμένει διαχρονικό είναι η Μπαλαρίνα. Ο ρομαντισμός και η αγνότητα των χρωμάτων και των υφών είναι ένας τέλειος συνδυασμός για μια παραμυθένια βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα. Αν, λοιπόν, επιλέξεις αυτό το θέμα για τη βάπτιση της κορούλας σου είσαι στο σωστό μέρος. Γιατί σου έχουμε μερικές ιδέες για βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα ώστε να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις με τα χεράκια σου μια ανεπανάληπτη DIY βάπτιση για το μωράκι σου.

Χρώματα και υφάσματα για βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα

Πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε προετοιμασία για τη χειροποίητη βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα θα χρειαστεί να επιλέξεις τη χρωματική παλέτα και τα υφάσματα που θα χρησιμοποιήσεις. Όντας ένα θέμα βάπτισης που βρίθει ρομαντισμού θα σου προτείναμε να συνδυάσεις το απαλό ροζ με το λευκό, προσθέτοντας μερικές χρυσές πινελιές για ένα πιο αριστοκρατικό αποτέλεσμα. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο μοντέρνο μπορείς να βάλεις και λίγο βεραμάν στον στολισμό σου. Όσον αφορά τα υφάσματα βάπτισης που θα διαλέξεις, το τούλι εδώ έχει την τιμητική του. Σε όλη την διακόσμηση βάπτισης δώσε την αίσθηση της tutu φούστας της μπαλαρίνας με τα τούλια. Επιπλέον πρόσθεσε μερικές λεπτομέρειες χρησιμοποιώντας υφάσματα γάζας. Για μια βάπτιση μπαλαρίνα vintage διάλεξε και κομμάτια υφάσματος δαντέλας.

Χρώματα και υφάσματα για βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα μπαλαρίνα

Και αφού βρήκες τα χρώματα βάπτισης σειρά έχει η μπομπονιέρα μπαλαρίνα. Μια ιδέα για DIY μπομπονιέρες βάπτισης είναι να φτιάξεις κρεμαστή μπομπονιέρα με ξύλινο διακοσμητικό μπαλαρίνα. Στόλισε την με κομμένα υφάσματα, κορδέλες και κορδόνια. Έπειτα κρέμασε τα κουφέτα σου από τις άκρες. Αν από την άλλη θέλεις να συνδυάσεις την μπαλαρίνα με την λίμνη των κύκνων θα σου προτείναμε να φτιάξεις εξαιρετικές χειροποίητες μπομπονιέρες με διακοσμητικούς κύκνους. Για τα παιδιά φτιάξε παιδικές μπομπονιέρες με ξύλινους διακοσμητικούς κύκνους, κασετίνες κ.α. Μια άλλη μπομπονιέρα που ταιριάζει με το θέμα σου είναι με τελάρο κεντήματος, τούλι και υφασμάτινα λουλούδια. Συνδύασε χρωματικά τις μπομπονιέρες με την υπόλοιπη διακόσμηση βάπτισης και το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Φυσικά αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες αφού με μερικά πρωτότυπα υλικά για μπομπονιέρες μπορείς να φτιάξεις κάτι ανεπανάληπτο με τα χεράκια σου.

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα μπαλαρίνα

Μαρτυρικά για βάπτιση κοριτσιού «Μπαλαρίνα»

Για DIY μαρτυρικά σε μια βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα θα σου προτείναμε να φτιάξεις είτε βραχιολάκια από δαντέλα και υφασμάτινα λουλούδια είτε μαρτυρικά μπρελόκ με πομ πομ από τούλι. Μια άλλη πρόταση είναι να δημιουργήσεις φλοράλ μαξιλαράκια από υφάσματα ή βραχιόλια μαρτυρικά με φουντίτσα. Ό,τι επιλέξεις να φτιάξεις, παίξε με υλικά για μαρτυρικά σε κοριτσίστικες παλ αποχρώσεις.

Μαρτυρικά για βάπτιση κοριτσιού «Μπαλαρίνα»

Τραπέζι ευχών για βάπτιση με θέμα Μπαλαρίνα

Φτιάξε ένα παραμυθένιο τραπέζι ευχών με διακοσμητικές μπαλαρίνες και κύκνους σε πολλά σχέδια και μεγέθη. Χρησιμοποίησε υφάσματα στα χρώματα του απαλού ροζ και του λευκού. Θα σου προτείναμε, μάλιστα, να πλαισιώσεις τον χώρο με βάζα διακόσμησης ή σταντ βάπτισης γεμάτα με pampas grass και φτερά σε παστέλ αποχρώσεις.  Συνδύασε vintage χρυσά κηροπήγια με γεωμετρικά φανάρια δίνοντας μια chic αισθητική. Επιπλέον αν επρόκειτο να έχεις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις δέντρα μεταλλικά τα οποία θα διακοσμήσεις με κορδέλες και κορδόνια.

Τραπέζι ευχών για βάπτιση με θέμα Μπαλαρίνα

Candy bar Βάπτισης

Το candybar της βάπτισης θα προσαρμοστεί ανάλογα στο θέμα της υπόλοιπης διακόσμησης. Γέμισε κασπό με μαρσμέλλοου – μπαλαρίνες και γυάλες με πεντανόστιμα κουφέτα της αρεσκείας σου. Γλύκανε τους καλεσμένους σου με θεματικά γλυκά, μπισκότα και cupcakes σερβιρισμένα σε εντυπωσιακές πιατέλες και εταζέρες.  Επίλεξε γυάλες με βρυσάκι για να δροσίσεις τους καλεσμένους σου. Πρόσφερε τους χυμούς, αναψυκτικό ή ό,τι άλλο θες χρησιμοποιώντας γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Πρόσθεσε μερικά διακοσμητικά βάπτισης και φανάρια για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση. Μια εναλλακτική ιδέα είναι να συνδυάσεις μπαλαρίνες με κύκνους συνθέτοντας μια βάπτιση με θέμα τη λίμνη των κύκνων.

Candy bar Βάπτισης

Διακόσμηση δεξίωσης βάπτισης

Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και η δεξίωση ή πάρτυ βάπτισης που θα ακολουθήσει του μυστηρίου. Θα χρησιμοποιήσεις και εδώ τούλινα υφάσματα, ρομαντικές αποχρώσεις, ροζ μπαλόνια και ό,τι άλλο μπορεί να δηλώσει ότι η μικρή σου μπαλαρίνα βαπτίστηκε. Για την διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης θα σου προτείναμε να φτιάξεις ένα εξαιρετικό centerpiece βάπτισης με κουτιά σύνθεσης, τούλι και μπαλαρίνες. Οι καλεσμένοι σου θα εντυπωσιαστούν!

Διακόσμηση δεξίωσης βάπτισης

Προσκλητήρια βάπτισης μπαλαρίνα

Τέλος, αν θέλεις να προϊδεάσεις τους καλεσμένους σου για το θέμα που θα έχει βάπτιση τότε φτιάξε και τα αντίστοιχα προσκλητήρια μπαλαρίνα. Το προσκλητήριο σε σχήμα φορέματος είναι μια γλυκιά ιδέα για προσκλητήριο βάπτισης. Εναλλακτικά, αν ξέρεις καλλιγραφία μπορείς να φτιάξεις στο διαδίκτυο μια μακέτα με λουλουδένιες λεπτομέρειες και χρυσές πινελιές. Εκτύπωσε την και γράψε με χρυσό στυλό όλες τις λεπτομέρειες για την βάπτιση. Τέλος, μπορείς να σχεδιάσεις χαρτόνι ένα φόρεμα μπαλαρίνας και να κολλήσεις λίγο τούλι δημιουργώντας την tutu φούστα. Θα είναι πρωτότυπο και DIY προσκλητήριο.

Προσκλητήρια βάπτισης μπαλαρίνα

Η μπαλαρίνα είναι τόσο χειμωνιάτικο θέμα βάπτισης όσο και ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό. Δεν ανήκει άδικα στα πιο πρωτότυπα θέματα βάπτισης κοριτσιού. Βάλε όλο σου το μεράκι και την ατέρμονη αγάπη που έχεις για το παιδάκι σου για να φτιάξεις κάτι τόσο μοναδικό όσο και το ίδιο!

[print_link]