Βάπτιση με θέμα λουλούδια 9 Προτάσεις που θα λατρέψεις!

Βάπτιση με Θέμα Λουλούδια: 9 Ρομαντικές Ιδέες

Σαν ένα μικρό λουλουδάκι άνθισε το μωράκι σου και ήρθε η στιγμή που θα οργανώσεις τη DIY βάπτιση του. Μια εξαιρετική και μοντέρνα ιδέα για θεματική βάπτιση είναι τα λουλούδια. Οι ζωηρές αποχρώσεις και η φρεσκάδα των λουλουδιών το καθιστούν hot θέμα βάπτισης κορίτσι 2021. Αν λοιπόν ψάχνεις πως να οργανώσεις μια βάπτιση με θέμα λουλούδια είσαι στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρεις όλες τις ρομαντικές ιδέες που θα χρειαστείς για να πάρεις έμπνευση και να ξεκινήσεις να δημιουργείς μια ανεπανάληπτη βάπτιση, του παιδιού σου.

Χρώματα και υφάσματα για βάπτιση με θέμα λουλούδια

Για να ξεκινήσεις να στήνεις μια βάπτιση με θέμα λουλούδια θα χρειαστεί να επιλέξεις την χρωματική παλέτα και τα υφάσματα που θα χρησιμοποιήσεις. Βρίσκεται ψηλα στις προτιμήσεις καθώς ανήκει στα hot θέματα βάπτισης για κορίτσι 2021. Πρόκειται για ένα κοριτσίστικο θέμα βάπτισης που βρίθει χρωματικής ποικιλίας. Για αυτό το λόγο θα σου συνιστούσαμε να μην φοβηθείς να συνδυάσεις έντονους χρωματισμούς και διαφορετικές αποχρώσεις. Παίξε με χρώματα όπως το φούξια, το κίτρινο, το πράσινο και το πορτοκαλί με λευκές πινελιές. Για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα πρόσθεσε χρυσές λεπτομέρειες. Όσον αφορά τα υφάσματα βάπτισης που θα διαλέξεις προτίμησε αέρινα. Σε όλη τη διακόσμηση βάπτισης δώσε μια ρομαντική αίσθηση με παλ αποχρώσεις, τούλια και υφάσματα γάζας. Για μια πιο μοντέρνα βάπτιση κοριτσιού συνδύασε και ράνερ με μοντέρνα σχέδια και έντονες αποχρώσεις.

Χρώματα και υφάσματα για βάπτιση με θέμα λουλούδια

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα λουλούδια

Σε κοριτσίστικες βαπτίσεις όπως αυτή με θέμα τα λουλούδια ανάλογες πρέπει να είναι και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης που θα φτιάξεις. Μερικές ιδέες για φλοράλ μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού είναι τα πλεξιγκλάς κουτάκια βάπτισης με φλοράλ κορδέλες και χρωματιστά κορδόνια. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις λουλουδάτα υφάσματα και έτοιμα πουγκιά με λουλούδια τα οποία θα διακοσμήσεις με μικρά διακοσμητικά για μπομπονιέρες βάπτισης. Αν θέλεις να φτιάξεις αναμνηστικές μπομπονιέρες βάπτισης που μένουν μπορείς να φτιάξεις τα ανάλογα θεματικά μπρελόκ όπου θα μείνουν στους καλεσμένους σου. Μπορείς εξίσου να προσφέρεις στους καλεσμένους σου μικρά κασπό με κάποιο μυρωδάτο φυτό ή λουλουδάκι. Φυσικά αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες αφού με μερικά πρωτότυπα υλικά για μπομπονιέρες μπορείς να φτιάξεις κάτι ανεπανάληπτο με τα χεράκια σου.

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα λουλούδια

Μαρτυρικά για βάπτιση με θέμα λουλούδια

Για DIY μαρτυρικά σε μια βάπτιση με θέμα λουλούδια μια ιδέα που θα σου προτείναμε είναι να δημιουργήσεις φλοράλ μαξιλαράκια από υφάσματα. Διαφορετικά, μπορείς να φτιάξεις μαρτυρικά βραχιολάκια με διακοσμητικά λουλουδάκια ή κολιέ με κωνσταντινάτα και χρωματιστά άνθη. Ό,τι επιλέξεις να φτιάξεις, παίξε με υλικά για μαρτυρικά σε κοριτσίστικες αποχρώσεις και φλοράλ μοτίβα.

Μαρτυρικά για βάπτιση με θέμα λουλούδια

Ανθοστολισμός σε θέμα βάπτισης τα άνθη

Σε αυτή τη θεματική τα λουλούδια για βάπτιση κοριτσιού έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίλεξε τα αγαπημένα σου λουλούδια σε αποχρώσεις που θα βασιστεί ολόκληρος ο στολισμός βάπτισης με θέμα λουλούδια  και φτιάξε πλούσια μπουκέτα. Στόλισε τις ανθοσυνθέσεις σε διακοσμητικά βάζα ή σταντ δαπέδου. Εναλλακτικά, φτιάξε χειροποίητη επιτραπέζια γιρλάντα για το τραπέζι που θα φάτε ή στο candybar βάπτισης. Αν πάλι έχεις χώρο για photobooth όπου θα αποθανατίσεις τις όμορφες στιγμές με το μωράκι σου φτιάξε μια αψίδα με λουλούδια. Τα λουλούδια θα δώσουν ζωντάνια και χρώμα στο χώρο ενώ το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι αριστοκρατικό και μεγαλοπρεπές.

Ανθοστολισμός σε θέμα βάπτισης τα άνθη

Φανάρια, κλουβιά και καμπάνες για βάπτιση κοριτσιού

Και αφού ο λουλουδάτος βάπτιση κορίτσι στολισμός είναι έτοιμος σειρά έχουν μερικά διακοσμητικά που θα πλαισιώσουν τέλεια την χειροποίητη βάπτιση του μωρού σου. Χρησιμοποίησε χρυσά μεταλλικά κουτιά και γεωμετρικά φανάρια τα οποία θα δώσουν μια μοντέρνα νότα στο στολισμό βάπτισης. Πρόσθεσε γυάλινες καμπάνες και μπάλες με τρύπα γεμάτες με λουλούδια ή κεριά για περισσότερη ατμόσφαιρα.  Μια άλλη ιδέα για διακόσμηση βάπτισης είναι τα διακοσμητικά κλουβιά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Θα δώσουν έναν vintage και ρομαντικό χαρακτήρα στην χειροποίητη βάπτιση του μωρού σου.

Φανάρια, κλουβιά και καμπάνες για βάπτιση κοριτσιού

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα λουλούδια

Φτιάξε ένα χρωματιστό τραπέζι ευχών με λουλούδια σε βάζα σε διάφορα μεγέθη και στάντ βάπτισης. Συνδύασε μοντέρνα χρυσά κηροπήγια με γεωμετρικά φανάρια δίνοντας μια chic αισθητική. Επίλεξε και το ανάλογο βιβλίο ευχών ή ακόμα καλύτερα δες πως να φτιάξεις τα δικά σου DIY ευχολόγια βάπτισης. Μπορείς εδώ να βάλεις μερικές ανοιξιάτικες πινελιές και να συνδυάσεις τα λουλούδια με το θέμα βάπτισης πεταλούδα.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα λουλούδια

Candybar βάπτισης με θέμα λουλούδια

Το candybar της βάπτισης θα προσαρμοστεί ανάλογα στο θέμα της υπόλοιπης διακόσμησης. Γέμισε κασπό με χρωματιστά μαρσμέλλοου και γυάλες με πολύχρωμα πεντανόστιμα κουφέτα & ζαχαρωτά της αρεσκείας σου. Γλύκανε τους καλεσμένους σου με θεματικά γλυκά, μπισκότα και cupcakes σερβιρισμένα σε εντυπωσιακές πιατέλες και εταζέρες.  Επιπλέον, επίλεξε γυάλες με βρυσάκι ώστε να προσφέρεις τους χυμούς, αναψυκτικά ή ό,τι άλλο θες χρησιμοποιώντας γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Πρόσθεσε μερικά διακοσμητικά βάπτισης και πρόσθετα λουλούδια για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση.

Candybar βάπτισης με θέμα λουλούδια

Centerpieces βάπτιση με θέμα λουλούδια

Τα centerpieces που μπορείς να φτιάξεις για έναν στολισμό τραπεζιού δεξίωσης βάπτισης είναι τόσο φαντασμαγορικά που θα αφήσουν τους καλεσμένους σου έκπληκτους. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις επιτραπέζιες γιρλάντες από λουλούδια. Μια άλλη πρόταση είναι να δημιουργήσεις ανοιξιάτικο centerpiece με κλαδιά, πολύχρωμα καλάμια, λουλούδια και χρωματιστές πεταλούδες. Το γυάλινο κουτί με τα λουλούδια θα δώσει μια μοντέρνα πινελιά στο τραπέζι βάπτισης.

Centerpieces βάπτιση με θέμα λουλούδια

Προσκλητήρια με λουλούδια

Τέλος, αν θέλεις να προϊδεάσεις τους καλεσμένους σου φτιάξε προσκλητήριο βάπτισης για κορίτσι με θέμα λουλούδια, Μια ιδέα είναι να τυπώσεις σε έναν καλό εκτυπωτή προσκλητήρια με λουλουδάτα σχέδια. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις χρωματιστά χαρτόνια και αφού γράψεις όλες τις πληροφορίες της βάπτισης να διακοσμήσεις τον φάκελο με διακοσμητικά λουλουδάκια. Αυτές οι προτάσεις ταιριάζουν τέλεια και στο θέμα βάπτισης παραμύθι.

Προσκλητήρια με λουλούδια

Η βάπτιση με θέμα λουλούδια είναι η νέα τάση και ήρθε για να μείνει. Θα τη δούμε σίγουρα τόσο την Άνοιξη όσο και σαν καλοκαιρινή βάπτιση. Τα έντονα χρώματα και η φρεσκάδα των λουλουδιών είναι ιδανικά για μια εντυπωσιακή βάπτιση που θα αφήσει εποχή. Προσάρμοσε το θέμα σου ανάλογα με το ύφος που θες. Ταιριάζει τέλεια σε μια vintage, μοντέρνα ή boho βάπτιση κορίτσι.

[print_link]