Ακύρωσες το γάμο σου; 7 εναλλακτικές ιδέες για να γιορτάσεις την αγάπη σου

Ακύρωσες το γάμο σου; 7 εναλλακτικές ιδέες για να γιορτάσεις την αγάπη σου

Το πως να αναβάλλω το γάμο μου το ξέρεις ήδη και έχεις συμφιλιωθεί με την ιδέα πως το 2020 δεν είναι η χρονιά σου. Είναι απόλυτα κατανοητό ότι έχεις αγχωθεί και στεναχωρηθεί. Ωστόσο πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία γιατί ζούμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις και πρέπει να προσαρμοστούμε. Όπως έχουμε πει, δεν πρόκειται για πραγματική ακύρωση γάμου, αλλά για μια αναβολή. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου αφού ο γάμος σου θα γίνει με κάποια χρονοκαθυστέρηση. Αυτό, βέβαια δεν σημαίνει πως ακόμα και αν ακύρωσες το γάμο σου δεν μπορείς να γιορτάσεις με τον αγαπημένο σου. Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μερικές εναλλακτικές ιδέες για να γιορτάσεις την αγάπη σου με τον σύντροφο σου, εν μέσω του κοροναϊού.

Ρομαντικό δείπνο για δύο

Αφού αποφασίσατε να προχωρήσετε με την ακύρωση γάμου, έχετε χρόνο να χαλαρώσετε λίγο και να απολαύσετε τις απλές στιγμές με τον σύντροφο σας. Η πρώτη ιδέα που έχουμε να σου προτείνουμε είναι είναι απλή αλλά ρομαντική! Ένα δείπνο για 2. Επίλεξε την ημέρα που θα γινόταν σε κανονικές συνθήκες ο γάμος σας και φροντίστε να μην έχετε να κάνετε τίποτα εκείνη τη μέρα. Κλείστε τα κινητά και απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι υπό το φως των κεριών. Μια πιο δημιουργική πρόταση, μάλιστα είναι να φτιάξετε μαζί το φαγητό. Αυτό θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά.

Ρομαντικό δείπνο για δύο

Πικ – νικ στο βουνό

Ο γάμος και κοροναϊός είναι ένα πακέτο που για αρκετό καιρό ακόμα πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν. Αν, λοιπόν, ακύρωσες το γάμο σου και σαν ζευγάρι γενικά αγαπάτε τη φύση τότε θα σου προτείναμε ένα πικ – νικ στο βουνό. Πρόκειται για μια από τις εναλλακτικές ιδέες για γιορτάσεις την αγάπη σου που θα σε φέρει κοντά στη φύση και θα χαλαρώσεις μαζί με τον σύντροφο σου. Δείτε το σαν μια μικρή εξόρμηση που θα σας οδηγήσει σε ένα ειδυλλιακό προορισμό με ρομαντική θέα.

Πικ – νικ στο βουνό

Τριήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο

Αυτή μας η πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί εφόσον γίνει άρση των μέτρων αναφορικά με τα ξενοδοχεία. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι μακριά οπότε ίσως πρέπει να το σκεφτείς. Μετά την ακύρωση γάμου, οργάνωσε ένα τριήμερο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο ακόμα και στην ίδια σου τη πόλη. Αν, μάλιστα το budget σου είναι σχετικά ευέλικτο τότε μπορείς να πάρεις ολόκληρο πακέτο με δραστηριότητες εντός του ξενοδοχείου. Επιπλέον, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Με διάφορα κρυμμένα στοιχεία θα καταλήξετε στο τριήμερο στο πολυτελές ξενοδοχείο που θα έχεις κλείσει.

Τριήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο

Γαμήλιο road trip

Εντάξει ο γάμος μπορεί τελικά να μετατέθηκε για αργότερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γιορτάσεις τον επικείμενο γάμο σου με ένα γαμήλιο road trip. Ανακάλυψε μαζί με τον μέλλοντα σύζυγο σου τις ομορφιές της χώρας μας με το αυτοκίνητο. Βγάλτε μαζί ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε τη γραμμή που χαράξατε στο χάρτη. Βέβαια και σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να περιμένεις λίγο ώστε να μπορείς να κινηθείς ελεύθερα σε ολόκληρη τη χώρα.

Ακύρωσες το γάμο σου; Γαμήλιο road trip - ακύρωση γάμου

Πάρτυ γάμου σε ταράτσα ή κήπο

Ο γάμος μπορεί να αναβλήθηκε εξαιτίας των παγκόσμιων συνθηκών αλλά το πάρτυ γάμου όχι. Ίσως να πρέπει να επιλέξεις ένα extra small πάρτυ αλλά και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο. Οργάνωσε, λοιπόν, ένα wedding party στη ταράτσα του σπιτιού σου ή τον κήπο.  Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα μπορείς να συνεργαστείς και με επαγγελματίες γάμου που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το πάρτυ σου. Εμείς, όντας λάτρεις του DIY θα σου προτείναμε να τα φτιάξεις με τα χεράκια σου δίνοντας περισσότερο συναισθηματισμό στην ημέρα. Καλέστε τα πιο κοντινά σας πρόσωπα και γιορτάστε όλοι μαζί την αγάπη σου με τον σύντροφο σου. Θα περάσετε σίγουρα εξαιρετικά!

Ακύρωσες το γάμο σου; Πάρτυ γάμου σε ταράτσα ή κήπο - ακύρωση γάμου

Ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης

Μήπως να κλεφτούμε τελικά; Ναι καλά είδες μια άλλη πρόταση μας για να γιορτάσεις την αγάπη σου ακόμα και αν χρειάστηκε να ακυρώσεις το γάμο είναι να κλεφτείς με τον αγαπημένο σου. Βρείτε την τέλεια τοποθεσία για σας, ενημερώστε και τους κουμπάρους και ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης κάτω  από το φεγγαρόφωτο, σε μια παραλία, στο δάσος ή όπου αλλού έχεις φανταστεί. Η όλη εμπειρία θα αποπνέει έντονο συναισθηματισμό και συγκίνηση.

Ακύρωσες το γάμο σου; Ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης

Περιβαλλοντική δωρεά

Αν είστε από εκείνα τα ζευγάρια που ο οικολογικός γάμος είναι αυτό που είχες ονειρευτεί τότε σου έχουμε εναλλακτική ιδέα για να γιορτάσεις την αγάπη σου. Επίλεξε την ημέρα του γάμου σου για να κάνεις μια περιβαλλοντική δωρεά. Βοήθησε μαζί με τον σύντροφο σου στην φύτευση νέων δέντρων συμμετέχοντας σε κάποια οικολογική δράση. Μια τέτοια πράξη ξεχωρίζει όχι μόνο για το θετικό αποτέλεσμα που έχει για το περιβάλλον αλλά και για τον συμβολικό της χαρακτήρα. Όπως φυτεύσατε σπόρους για να μεγαλώσουν έτσι και η αγάπη σας με τον γάμο θα ανθίσει σαν ένα πυκνό και γερό δέντρο.

Περιβαλλοντική δωρεά - ακύρωση γάμου

Ακόμα και αν δεν ήρθαν τα πράγματα όπως το περιμέναμε δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω! Σκέψου πως ο γάμος μπορεί να αναβλήθηκε αλλά η αγάπη σας είναι κάθε μέρα εκεί, στα μικρά και ουσιαστικά πράγματα. Γιόρτασε την αγάπη σου με το άλλο σου μισό και πάρε τον χρόνο σου για να φτιάξεις τον DIY γάμο της χρονιάς.

[print_link]