Ανοιξιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου 7 Ιδέες και Συμβουλές

Ανοιξιάτικη Διακόσμηση Υπνοδωματίου: 7 Ιδέες και Συμβουλές

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και εμείς δηλώνουμε πιο έτοιμοι από ποτέ να την υποδεχτούμε με μια φρέσκια ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού. Σε αυτή την ανοιξιάτικη ανανέωση σπιτιού δεν θα πρέπει να λείπουν και οι ανοιξιάτικες κρεβατοκάμαρες. Βγάλε τα βαριά παπλώματα και αποχαιρέτησε τη χειμωνιάτικη πραγματικότητα, η άνοιξη είναι εδώ! Βρες εδώ μερικές ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου και δώσε ανοιξιάτικη πνοή στο χώρο σου.

Ανοιξιάτικο υπνοδωμάτιο με κουρτίνες, ριχτάρια και μαξιλάρια

Και όπως ήδη έχουμε πει ήρθε η ώρα να φυλάξουμε τα κατά τα άλλα χουχουλιάρικα και ζεστά παπλώματα και να φτιάξουμε την ανοιξιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου. Ας ξεκινήσουμε τη διακόσμηση σπιτιού από τις κουρτίνες, τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια. Κρέμασε κουρτίνες με ανοιξιάτικο χρώμα και σχέδιο. Έπειτα αντικατέστησε τα μουντά ριχτάρια ή τη παπλωματοθήκη σου με ζωηρές αποχρώσεις και ανοιξιάτικα σχέδια. Τέλος βάλε την ανοιξιάτικη πινελιά σου επιλέγοντας μαξιλάρια με εξίσου ανοιξιάτικο θέμα και χρώμα. Ωστόσο μια συμβουλή μας είναι να επιλέξεις ένα βασικό χρώμα και να κινηθείς γύρω από αυτό με μικρούς χρωματικούς συνδυασμούς, γιατί αν μπλεχτούν πολλά χρώματα μαζί κινδυνεύει να γίνει κιτς!

Ανοιξιάτικο υπνοδωμάτιο με κουρτίνες, ριχτάρια και μαξιλάρια

Ανοιξιάτικα διακοσμητικά τοίχου

Όπως και στην ανοιξιάτικη διακόσμηση σαλονιού έτσι και στην ανοιξιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου θα σου προτείναμε τα κρεμαστά ανοιξιάτικα διακοσμητικά και διακοσμητικά τοίχου. Αγόρασε ή ακόμα καλύτερα φτιάξε με τα χεράκια σου χειροποίητο ανοιξιάτικο καμβά. Κόλλησε πάνω διακοσμητικά λουλούδια ή μος για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις ανοιξιάτικες κατασκευές για διακόσμηση σπιτιού όπως DIY κορνίζα με στάχυα και λεβάντα. Βάλε χρώμα στη διακόσμηση υπνοδωματίου εύκολα και δημιουργικά.

Ανοιξιάτικα διακοσμητικά τοίχου

Ανοιξιάτικη διακόσμηση παραθύρων

Η ανοιξιάτικη διακόσμηση παραθύρων είναι κάτι εύκολο που παρ’όλα αυτά μερικές φορές παραβλέπεται. Μην ξεχάσεις να τονώσεις την διακόσμηση στις ανοιξιάτικες κρεβατοκάμαρες με μοναδικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά. Αυτές μπορεί να είναι πρωτότυπα στεφάνια για τη Πρωτομαγιά, ανοιξιάτικα αυτοκόλλητα ή αν έχεις περβάζι μικρά κασπό – γλαστράκια με λουλούδια. Είναι ιδανικές ιδέες και για ανοιξιάτικη διακόσμηση τάξης.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση παραθύρων

Ανοιξιάτικη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με φανάρια

Τα φανάρια είναι ένα διακοσμητικό που ταιριάζει παντός καιρού και δίνει μια ατμοσφαιρική νότα. Για αυτό λέμε ναι και στην ανοιξιάτικη διακόσμηση 2020. Διάλεξε φανάρια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, ξύλινα, μεταλλικά ή και γεωμετρικά φανάρια. Στόλισε τα με ανοιξιάτικα – πασχαλινά διακοσμητικά, λαμπάκια ή κεράκια. Φυσικά αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες αφού οι προτάσεις για διακόσμηση με φανάρια είναι πολλές.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με φανάρια

Ανοιξιάτικα λουλούδια για διακόσμηση

Από μια ανοιξιάτική διακόσμηση υπνοδωματίου δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ανοιξιάτικα λουλούδια. Γέμισε γυάλινα βάζα, μικρά ή επιδαπέδια με διακοσμητικά λουλούδια ανάλογα με το στυλ σου. Επίλεξε ρομαντικές αποχρώσεις, γήινες ή πιο τροπικές ανάλογα με το γούστο σου. Αυτή η πινελιά παραμένει διαχρονική αφού τη συναντάμε και στην ανοιξιάτικη διακόσμηση 2019 και παλαιότερα.

Ανοιξιάτικα λουλούδια για διακόσμηση

Ανοιξιάτικη διακόσμηση γραφείου / κομοδίνου

Αν όχι όλα σίγουρα τα περισσότερα υπνοδωμάτια διαθέτουν ένα μικρό τραπεζάκι, γραφείο ή κομοδίνο. Ευκαιρία λοιπόν να βάλεις μια επιπλέον ανοιξιάτικη νότα στο υπνοδωμάτιο σου. Φτιάξε με τα χεράκια σου DIY ανοιξιάτικες κατασκευές ή πασχαλινές κατασκευές με λουλούδια. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο εύκολο και μη χρονοβόρο διακόσμησε τη γωνίτσα αυτή με ανοιξιάτικα διακοσμητικά.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση γραφείου κομοδίνου

Ανοιξιάτικη διακόσμηση καθρέφτη

Αν το υπνοδωμάτιο σου διαθέτει καθρέφτη συμπεριέλαβε τον στην ανοιξιάτικη διακόσμηση σου. Στόλισε τον με ανοιξιάτικες γιρλάντες ή με χειροποίητα ανοιξιάτικα στεφάνια. Αν πάλι θέλεις μια πιο εύκολη λύση διάλεξε λαμπάκια χρωματιστά. Αυτό μπορείς να το κάνεις και στο καθρέφτη του μπάνιου εφόσον έχεις επιλέξει μια πρωτότυπη διακόσμηση μπάνιου.

Μπες στο ευχάριστο και ανανεωμένο κλίμα της άνοιξης στολίζοντας ανοιξιάτικα από άκρη σε άκρη το σπίτι σου. Όχι μόνο θα δημιουργήσεις κάτι μοναδικό με το προσωπικό σου στυλ και γούστο αλλά θα ανέβει και η ψυχολογία σου φτιάχνοντας κάτι καινούργιο και δημιουργικό!

[print_link]