DIY Φθινοπωρινές Μπομπονιέρες Γάμου 2022 13 Πρωτότυπες Ιδέες

DIY Φθινοπωρινές Μπομπονιέρες Γάμου 2022: 13 Πρωτότυπες Ιδέες

Ο φθινοπωρινός γάμος είναι η νέα τάση στους γάμους 2022 και ήρθε για να μείνει. Το φθινόπωρο είναι το νέο καλοκαίρι και από εδώ και πέρα θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερα ζευγάρια  να το επιλέγουν για τη μοναδική στιγμή τους. Εμείς, όντας υπέρμαχοι του DIY σου έχουμε ετοιμάσει μερικές  ιδέες για DIY φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου 2022. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς τις δικές σου πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου στα χρώματα και το στυλ του φθινοπώρου.

Μπομπονιέρες γάμου τούλινες

Στις DIY φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου 2022 συναντάμε την απόλυτη τάση που δεν είναι άλλη από το συνδυασμό του χρυσού, του ασημί και του χάλκινου. Πρόκειται για μια πρωτότυπη και συνάμα οικονομική επιλογή σε τούλινες μπομπονιέρες γάμου. Δέσε τα κομμένα υφάσματα από τούλι σε χειροποίητο πουγκί. Αρχικά ακολούθησε ένα πιο σφιχτό δέσιμο και έπειτα ένα, διαδοχικά, πιο χαλαρό δέσιμο. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία και για τα 3 χρώματα.

Μπομπονιέρες γάμου τούλινες

Μίνιμαλ φθινοπωρινή μπομπονιέρα με ματάκι σωλήνα

Παραμένοντας στις τούλινες μπομπονιέρες γάμου σου έχουμε μια ακόμη hot ιδέα για DIY φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου 2022. Χρησιμοποίησε εξωτερικά κομμένα υφάσματα τούλι και ένα εσωτερικό για τα κουφέτα σου. Για να τα δέσεις πέρνα σύρμα με ματάκια σωλήνα. Για γάμο το φθινόπωρο μπορείς να διαλέξεις το ματάκι, ανάλογα με το χρώμα του γάμου σου σε φθινοπωρινές αποχρώσεις.

Μίνιμαλ φθινοπωρινή μπομπονιέρα με ματάκι σωλήνα

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι plexiglass και βουλοκέρι

Συνδύασε το μοντέρνο με το vintage σε ένα φθινοπωρινό γάμο που θα αφήσει εποχή ξεκινώντας από τις DIY μπομπονιέρες γάμου που θα φτιάξεις. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Διάλεξε σαν βασικό υλικό σου τα κουτάκια πλεξιγκλάς και δέσε κάθετα κορδέλα από καμβά. Στο τελείωμα πρόσθεσε κόκκινο βουλοκέρι, στρας και λίγο pampas grass. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι plexiglass και βουλοκέρι

Φθινοπωρινές ρομαντικές μπομπονιέρες με cameo

Τα cameo είναι all time classic και τα συναντάμε στους vintage φθινοπωρινούς γάμους. Φτιάξε μοναδικές χειροποίητες vintage μπομπονιέρες γάμου με γάζα για το πουγκί σου. Για το δέσιμο της μπομπονιέρας παίξε με κορδέλες τριών διαφορετικών υφών: καμβά, σατέν και δαντέλα. Στη μέση πρόσθεσε ένα φινετσάτο cameo και είναι έτοιμες.

Φθινοπωρινές ρομαντικές μπομπονιέρες με cameo

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου 2022 με γυάλινη καμπάνα και στάχυ

Εξίσου φοβερή ιδέα για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου το φθινόπωρο είναι με γυάλινες καμπάνες και στάχυα. Στο εσωτερικό της καμπάνας στόλισε αποξηραμένα και φτερά. Έπειτα κρέμασε εξωτερικά τα κουφέτα σου από κέρινο κορδόνι. Για περισσότερη λάμψη μπορείς να κολλήσεις και μερικά στρας.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου 2022 με γυάλινη καμπάνα και στάχυ

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες 2022 με γυάλινη καμπάνα και δέντρο τύχης

Παραμένοντας στις μίνι γυάλινες καμπάνες σαν βασικό υλικό σου έχουμε μια εναλλακτική πρόταση της προηγούμενης. Κόλλησε εσωτερικά μίνι φέτες κορμού και πάνω τους χάλκινα μεταλλικά δέντρα τύχης. Για έξτρα λεπτομέρεια κρέμασε κορδέλες δαντέλες. Δέσε τα κουφέτα σου με χρωματιστό σύρμα από τα δεντράκια.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες 2022 με γυάλινη καμπάνα και δέντρο τύχης

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου 2022 με κανέλες και στάχυα

Στις πρωτότυπες φθινοπωρινές μπομπονιέρες που συνάμα μοσχομυρίζουν είναι αυτές με τις κανέλες. Άλλωστε μια από τις τάσεις που βλέπουμε στους φθινοπωρινούς γάμους 2022-23  είναι αυτή που με τις γήινες αποχρώσεις της, τα όμορφα ζεστά χρώματα της μας ξυπνάει και μας φέρνει αναμνήσεις. Φτιάξε ματσάκια από στικ κανέλας και διακόσμησε με στάχυα, pampas grass και ρομαντική κορδέλα δαντέλα. Έπειτα στερέωσε σε μικρά πουγκάκια κουφέτα σε φθινοπωρινές αποχρώσεις. Για γάμο το Νοέμβριο μπορείς να κολλήσεις και ένα μικρό γουράκι, μιας που έρχονται οι γιορτές.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου 2022 με κανέλες και στάχυα

Γυάλινες μπομπονιέρες για φθινοπωρινό γάμο

Τα μίνι μπουκαλάκια είναι μια ιδανική επιλογή για ένα γάμο το φθινόπωρο ή για σένα που ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρα γάμου βάπτισης μαζί. Η κατασκευή τους είναι πολύ εύκολη και παράλληλα εντυπωσιακή. Γέμισε τα μπουκαλάκια με κάποιο τοπικό λικέρ ή  με τα ίδια τα κουφέτα της επιλογής σου. Ύστερα στόλισε τα με κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου. Πρόσθεσε στρας και πέρλες για περισσότερη λάμψη.

Γυάλινες μπομπονιέρες για φθινοπωρινό γάμο

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με κρίκο και pampas grass

Για έναν glam φθινοπωρινό γάμο φτιάξε υπέρλαμπρες μπομπονιέρες με μεταλλικό κρίκο και pampas grass. Διακόσμησε τον χρυσό κρίκο με pampas grass και στάχυα. Έπειτα κρέμασε ένα πουγκάκι από τούλι με glitter όπου θα βάλεις τα πεντανόστιμα κουφέτα σε γήινες αποχρώσεις.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με κρίκο και pampas grass

Vintage φθινοπωρινές μπομπονιέρες με αναγεννησιακό θέμα

Το θέμα γάμου Bridgerton είναι από τις πιο hot τάσεις γάμου 2022 και το Φθινόπωρο. Επίλεξε, λοιπόν, θεματικά υλικά για μπομπονιέρες. Χρησιμοποίησε υφάσματα γάμου με vintage μοτίβα σε κόκκινο χρώμα. Κάνε ένα όμορφο δέσιμο με πρωτότυπα κορδόνια και συνδύασε με εντυπωσιακές χάντρες κύβους με κόκκινα λουλούδια.

Vintage φθινοπωρινές μπομπονιέρες με αναγεννησιακό θέμα

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες 2022 με κουτάκι και αποξηραμένα

Οι γάμοι τον Οκτώβριο πληθαίνουν και εσύ ψάχνεις εκείνη την ιδέα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Είμαστε εδώ για σένα. Επίλεξε ξύλινα κουτάκια με καπάκι από πλεξιγκλάς. Γέμισε τα με αποξηραμένα φρούτα και πεντανόστιμα κουφέτα και διακόσμησε με ευχετήριο καρτελάκι κραφτ. Ιδανική πρόταση για ρουστίκ φθινοπωρινό γάμο.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες 2022 με κουτάκι και αποξηραμένα

Μίνι φοντανιέρα με καρδιά πέρλα

Αν ψάχνεις από την άλλη ιδέες για φθινοπωρινές μπομπονιέρες αντικείμενα τότε επίλεξε τις μίνι φοντανιέρες με πουά τούλι. Τύλιξε τη φοντανιέρα μέσα σε πουά τούλι έτσι ώστε να δημιουργηθεί πουγκί. Κάνε περίτεχνο δέσιμο με δαντέλα σε σάπιο μήλο και ολοκλήρωσε τις δημιουργίες σου με καρδιές από πέρλες.

Μίνι φοντανιέρα με καρδιά πέρλα

Μπομπονιέρες φθινοπωρινές 2022 με πουγκί και ξύλινη καρδιά

Τέλος σου έχουμε μια πρόταση για φθινοπωρινές μπομπονιέρες 2022 με έτοιμα πουγκιά. Για να φτιάξεις αυτή την εύκολη δημιουργία χρησιμοποίησε πουγκιά σε φυσικές αποχρώσεις και κλείσε τα σε στυλ φακέλου. Δέσε τα στη μια άκρη με λευκή κορδέλα και κορδόνι πλεξούδα σε φυσικούς τόνους. Έπειτα διακόσμησε με ξύλινη καρδιά, τούλι και στρας.

Μπομπονιέρες φθινοπωρινές 2022 με πουγκί και ξύλινη καρδιά

Πάρε έμπνευση από την απαράμιλλη ομορφιά του φθινοπώρου καθώς και τα υπέροχα θέματα για φθινοπωρινό γάμο και φτιάξε με τα χεράκια σου ανεπανάληπτες μπομπονιέρες γάμου. Κάνε πραγματικότητα τα όνειρα σου φέτος το Φθινόπωρο λέγοντας “Ναι” στο άλλο σου μισό περιτριγυρισμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

[print_link]