Βάπτιση το Σεπτέμβριο Ιδέες και Συμβουλές

Βάπτιση το Σεπτέμβριο: Χρώματα, Ιδέες και Συμβουλές

Ο γάμος το Σεπτέμβριο είναι η νέα τάση και τον ακολουθεί η βάπτιση το Σεπτέμβριο. Λίγο ο χαμός που γίνεται το καλοκαίρι με τις βαπτίσεις και τους γάμους να καταλαμβάνουν πλέον και τις καθημερινές, λίγο η γοητεία του φθινοπώρου που δειλά – δειλά αρχίζει να κατακλύζει τη πλάση, δεν θέλει και πολύ! Είσαι από τις νέες μαμάδες που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα και να οργανώσουν μια DIY βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού το Σεπτέμβριο; Τόλμησε το και κλέψε την παράσταση! Εμείς σου έχουμε μπόλικες ιδέες και συμβουλές για να πάρεις έμπνευση και να ξεκινήσεις να δημιουργείς μια από τις πιο φαντασμαγορικές βαπτίσεις το Σεπτέμβριο, του μωρού σου.

Βάπτιση το Σεπτέμβριο: Γιατί να τον επιλέξεις;

Τολμούμε να πούμε πως ο Σεπτέμβριος είναι ίσως ο καλύτερος μήνας για βάπτιση. Ναι καλά διάβασες! Ο Σεπτέμβριος αποτελεί ένα κράμα 2 εποχών. Είναι εκεί που το καλοκαίρι συναντάει το φθινόπωρο και το αποτέλεσμα είναι ειδυλλιακό: από τη φύση και τις χρωματικές παλέτες μέχρι και το καιρό. Πέρα από αυτό, με τους περισσότερους να επιλέγουν το καλοκαίρι για τις βαπτίσεις ο Σεπτέμβριος σου δίνει τη δυνατότητα της ευέλικτης ημερομηνίας. Δεν είναι όμως μόνο αυτά που κάνουν το Σεπτέμβριο ιδανικό μήνα για τη βάπτιση του μωρού σου. Το Σεπτέμβριο όλοι λίγο – πολύ έχουν επιστρέψει στις βάσεις τους με τις διακοπές να έχουν ολοκληρωθεί οπότε δεν θα υπάρχουν ανεπιθύμητες απουσίες αγαπημένων σου προσώπων από τη βάπτιση. Μήπως σε πείσαμε;

Βαπτίσεις το Σεπτέμβριο Γιατί να τον επιλέξεις;

Χρώματα και υφές για βαπτίσεις το Σεπτέμβριο

Μια βάπτιση Σεπτέμβρη προσφέρει μια πλούσια γκάμα χρωμάτων που θα απογειώσει το θέμα και το στολισμό. Αδιαμφισβήτητα την τιμητική τους έχουν τα γήινα χρώματα, το καφέ, το πορτοκαλί, το κίτρινο και το μπεζ. Μια άλλη επιλογή είναι το σκούρο πράσινο με ασημί λεπτομέρειες. Από την άλλη συναντάμε ευρέως και τους παστέλ χρωματισμούς όπως το baby pink, το baby blue, το παλ πράσινο και γκρι. Για μια chic βάπτιση κοριτσιού το Σεπτέμβριο μπορείς να παίξεις με το συνδυασμό ροζ – χρυσό. Μια χρωματική τάση βάπτισης που θα δούμε πολύ από εδώ και πέρα είναι η τερακότα και το ροδακινί χρώμα σε συνδυασμό με το μπεζ της άμμου. Σε οποιοδήποτε συνδυασμό χρωμάτων και αν επιλέξεις δώσε περισσότερη λάμψη με χρυσές ή χάλκινες λεπτομέρειες. Αν μάλιστα, επιλέξεις και ένα από τα θέματα βάπτισης χρησιμοποίησε ανάλογα το ξύλο σαν υλικό ή μεταλλικά διακοσμητικά σε αντικέ χρυσό ή χάλκινο χρώμα. Όσον αφορά τα υφάσματα και ράνερ χρησιμοποίησε ανάλαφρα συνδυάζοντας τα με πιο «βαριές» υφές όπως είναι το βελούδο, η λινάτσα.

Χρώματα και υφές για βαπτίσεις το Σεπτέμβριο

Θέματα βάπτισης το Σεπτέμβριο

Αυτή ήταν η ενδεικτική παλέτα χρωμάτων αλλά και τα υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε μια φθινοπωρινή βάπτιση το Σεπτέμβριο. Πάμε να δούμε μερικά από τα πιο hot θέματα βάπτισης που θα ταιριάξουν γάντι στην εποχή.

Θέμα βάπτισης φθινόπωρο

Τι θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πρώτο πέρα από το ίδιο το φθινοπωρινό θέμα βάπτισης. Για μια γήινη διακόσμηση βάπτισης κινήσου στη ρουστίκ αισθητική. Παίξε με γήινες αποχρώσεις και χρησιμοποίησε σαν βασικό υλικό το ξύλο. Πλαισίωσε το στολισμό σου με φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως φθινοπωρινά φύλλα, κολοκύθες, κλαδιά και κουκουνάρια. Συνδύασε τα με καφάσια και καλάθια γεμάτα με αποξηραμένα λουλούδια, και φρούτα. Φτιάξε, ακόμη και ολόκληρο σταντ από καφάσια και διακόσμησε το με λουλούδια και λαμπάκια. Σε κάθε στολισμό και δη σε ένα φθινοπωρινό στολισμό σημαντικό ρόλο παίζει η cozy ατμόσφαιρα για αυτό πρόσθεσε στο στολισμό εκκλησίας αλλά και δεξίωσης ξύλινα κηροπήγια και φανάρια. Για το τραπέζι ευχών αλλά και για το πάρτυ βάπτισης χρησιμοποίησε φθινοπωρινές πινακίδες. Για το candybar βάπτισης θα σου προτείναμε να διαλέξεις γλυκά και φιλέματα εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή κουζίνα και σερβιρισμένα σε ξύλινες πιατέλες και εταζέρες απογειώνοντας το συνολικό στολισμό σου. Πρόκειται για μια unisex διακόσμηση βάπτισης αφού ταιριάζει τόσο σε βάπτιση αγοριού όσο και σε βάπτιση κοριτσιού.

Θέμα βάπτισης φθινόπωρο

Boho βάπτιση το Σεπτέμβριο στο χρώμα τερακότα

Η boho διακόσμηση είναι η απόλυτη τάση των τελευταίων χρόνων και τη συναντάμε κατά κόρων τόσο στις καλοκαιρινές όσο και στις φθινοπωρινές βαπτίσεις. Το 2022 έκανε μια δυνατή εμφάνιση ο χρωματικός συνδυασμός της τερακότας με το ροδακινί χρώμα που απογείωσαν την bohemian αισθητική. Τα λουλούδια Σεπτεμβρίου για βάπτιση που χρησιμοποιούμε εδώ είναι κατά κύριο λόγο αποξηραμένα. Στόλισε τα σε καλάθια, σταντ βάπτισης και κασπώ κεραμικά. Πάντρεψε τη ρουστίκ αισθητική με τη boho κουλτούρα συνδυάζοντας κηροπήγια κεραμικά με ξύλινα. Χρησιμοποίησε, επίσης διακοσμητικά από bamboo, μπαλόνια, γιρλάντες και διακοσμητικά σε γήινους τόνους . Τόλμησε να προσθέσεις κίτρινους πορτοκαλί πινελιές για ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Boho βάπτιση το Σεπτέμβριο στο χρώμα τερακότα

Θέμα βάπτισης κολοκύθα

Ένα εξίσου hot θέμα βάπτισης για το Σεπτέμβριο είναι το θέμα βάπτισης κολοκύθα σε παστέλ χρωματισμούς. Προσάρμοσε την στο φύλο του παιδιού με τις ανάλογες χρωματικές επιλογές. Κινήσου στο απαλό ροζ, το γαλάζιο, το βεραμάν, το κίτρινο ακόμη και πορτοκαλί. Συνδύασε τα με λευκό και χρυσό για ένα πιο chic αποτέλεσμα. Γέμισε το χώρο της εκκλησίας, το πάρτυ της βάπτισης και το τραπέζι ευχών με διακοσμητικές κολοκύθες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Χρησιμοποίησε χρυσά φανάρια και κηροπήγια για να φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα. Έπειτα διακόσμησε με εντυπωσιακές πιατέλες μεταλλικές χρυσές και λευκές. Συνδύασε τις με ανοιχτόχρωμα ξύλινα μπωλ και δίσκους για να δώσεις μια γήινη νότα στο στολισμό σου. Για την διακόσμηση τραπεζιού βάπτισης βάλε κατά τόπους διακοσμητικές κολοκύθες και γιρλάντες από πρασινάδες, όπως τον ευκάλυπτο. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης.

Θέμα βάπτισης κολοκύθα

Vintage βάπτιση το Σεπτέμβριο

Η διαχρονικότητα του vintage απογειώνεται με την φθινοπωρινή παλέτα και τις υφές. Αποτελεί, μάλιστα, μια από τις πιο hot ιδέες για διακόσμηση βάπτισης αγοριού το φθινόπωρο. Για vintage βάπτιση αγοριού επάνδρωσε το στολισμό βάπτισης με μπαούλα, καφάσια και κουτιά. Vintage κορνίζες, βιβλία, γραμμόφωνα και χειροποίητα centerpieces βάπτισης με ξύλινα διακοσμητικά όπως βέσπες, μουστάκια και παπιγιόν θα κοσμούν κάθε επιφάνεια. Αν είσαι από τους τυχερούς που κάποια θεία, γιαγιά ή μαμά έχουν vintage έπιπλα πρόσθεσε τα στο στολισμό σου. Στο ίδιο στυλ θα είναι και οι μπομπονιέρες. Μια ιδέα είναι τα ξύλινα κουτάκια με διακοσμητικά μπομπονιέρας – μουστάκια.

Vintage βάπτιση το Σεπτέμβριο

Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα τα ταξίδια

Ένα από τα θέματα βάπτισης που ταιριάζει τέλεια σε μια φθινοπωρινή βάπτιση το Σεπτέμβριο είναι τα ταξίδια. Όπως και στο προηγούμενο στυλ έτσι και εδώ ο στολισμός θα διέπεται από vintage αισθητική με μερικές έντονες πινελιές όπως το κόκκινο και το μπλε navy. Επιπλέον, χρησιμοποίησε υφάσματα με σχέδια χάρτες. Δεν μπορούν να λείπουν από το στολισμό σου οι υδρόγειοι και οι βαλίτσες. Πρόσθεσε, επίσης στο στολισμό ξύλινα αεροπλάνα και μεταλλικά διακοσμητικά που θυμίζουν αντίκες περασμένων εποχών. Μια επιπλέον DIY ιδέα βάπτισης που έχουμε να σου προτείνουμε για μια vintage φθινοπωρινή βάπτιση είναι να φτιάξεις μια γιρλάντα από γυάλινα βαζάκια και λουλούδια που θα κρεμάσεις με κορδόνια λινάτσας σε δέντρα ή σε κάποιο τοίχο. Για παιδική μπομπονιέρα βάπτισης φτιάξε μίνι βαλιτσάκια, υδρογείους ή τσάντες backpack με μοτίβο χάρτη γεμάτες με γλυκά και παιχνίδια.

Φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα τα ταξίδιαa

Βάπτιση το Σεπτέμβριο με θέμα ζωάκια του δάσους

Τα ζωάκια του δάσους είναι ένα ακόμα δημοφιλές θέμα βάπτισης κυρίως για αγόρια χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι δεσμευτικό. Κινήσου σε γήινες αποχρώσεις με μερικές πινελιές κόκκινου και πράσινου. Επίλεξε διάφορα υλικά για φθινοπωρινό θέμα βάπτισης. Συνδύασε τα με διακοσμητικά ζωάκια του δάσους για να φτιάξεις μια πανέμορφη διακόσμηση βάπτισης. Στα υλικά βάπτισης συμπεριέλαβε ξύλινα μπολ, γεωμετρικά φανάρια χάλκινα, ξύλινα κηροπήγια καθώς και μπάλες με τρύπα που θα γεμίσεις με κουφέτα, γλειφιτζούρια και μάρσμελλοου. Για το τραπέζι ευχών αλλά και για το πάρτυ μπορείς να στολίσεις γιρλάντα από κισσούς. Σκόρπισε κατά τόπους και μικρά ξύλινα ζωάκια, διακοσμητικά φρούτα και κίτρινα πον – πον για περισσότερη λεπτομέρεια.

Βάπτιση το Σεπτέμβριο με θέμα ζωάκια του δάσους

Ρομαντική βάπτιση κοριτσιού το Σεπτέμβριο σε ροζ – χρυσό

Σε αυτό το σημείο η βάπτιση βασίζεται περισσότερο σε ένα χρωματικό συνδυασμό παρά σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Το ροζ – χρυσό είναι η απόλυτη τάση για σένα που θέλεις μια ρομαντική βάπτιση για τη μικρή σου πριγκίπισσα. Διάλεξε ροζ φανάρια με μοναδικές λεπτομέρειες, κηροπήγια χρυσά αλλά και σε σχήμα μακαρόν. Δώσε μια μοντέρνα πινελιά στο στολισμό σου με γεωμετρικά φανάρια σε ροζ χρυσό και γυάλινους δίσκους με χρυσές λεπτομέρειες. Διάλεξε για τα γλυκά και τη τούρτα βάπτισης εντυπωσιακές βάσεις τούρτας με κομψό τελείωμα και γέμισε ποτήρια μαρτίνι με μαρσμέλλοου και κουφέτα. Για το στολισμό τραπεζιού χρησιμοποίησε δαντέλες και υφάσματα με glitter ενώ διακόσμησε χρυσά φανάρια με ροζ αρκουδάκια. Επίσης φτιάξε μια εντυπωσιακή διακόσμηση με μπαλόνια σε λευκό και ροζ χρυσό και γιρλάντες στις ίδιες αποχρώσεις. Αυτή η πολυτελής βάπτιση κοριτσιού θα αφήσει εποχή!

Ρομαντική βάπτιση κοριτσιού το Σεπτέμβριο σε ροζ – χρυσό

Φθινοπωρινή βάπτιση λίμνη των κύκνων

Παραμένοντας στη βάπτιση κοριτσιού θα σου προτείνουμε το θέμα βάπτισης κύκνος ή μπαλαρίνα. Φτιάξε μια παραμυθένια διακόσμηση βάπτισης με θέμα τη λίμνη των κύκνων. Για αυτό το θέμα βάπτισης υπό το φθινοπωρινό πρίσμα κινήσου σε αποχρώσεις όπως είναι το σάπιο μήλο, το ροζ, το λευκό και το αντικέ χρυσό. Επίλεξε χρυσές εταζέρες και πιατέλες για τα γλυκά σου. Γέμισε γυάλινα βάζα με καπάκι με ροζ και περλέ κουφέτα. Πρόσθεσε, επίσης στη διακόσμηση σου vintage φανάρια, αμφορείς, μεταλλικά καλάθια και φτερά. Οι  διακοσμητικοί κύκνοι και οι μπαλαρίνες θα πλαισιώνουν από άκρη σε άκρη το στολισμό δίνοντας μια παραμυθένια νότα.

Φθινοπωρινή βάπτιση λίμνη των κύκνων

DIY μπομπονιέρες βάπτισης το Σεπτέμβριο

Αφού επιλέξεις το θέμα και τις αποχρώσεις που θέλεις για τη βάπτιση του μωρού σου σειρά έχουν τα υλικά για μπομπονιέρες. Σου έχουμε μερικές ιδέες για DIY μπομπονιέρες βάπτισης που θα ταιριάζουν άψογα στην εποχή και προσαρμόζονται στη θεματολογία της επιλογής σου.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με πουγκί

Τα έτοιμα πουγκιά βάπτισης είναι ίσως η πιο εύκολη επιλογή με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μια ιδέα είναι να επιλέξεις θεματικά πουγκιά με εκτυπωμένα σχέδια και να κάνεις ένα δέσιμο με κορδέλες και κορδόνια. Μια άλλη πρόταση είναι να επιλέξεις σκέτα πουγκιά και να διακοσμήσεις με διακοσμητικά για μπομπονιέρες και πρωτότυπα υλικά κατασκευών. Αν θέλεις κάτι πιο μίνιμαλ δέσε τα πουγκιά με σύρμα και διακόσμησε με ματάκια και χάντρες.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με πουγκίa

Μπομπονιέρες βάπτισης φθινοπωρινές με γυάλινα μπουκαλάκια

Για γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης το φθινόπωρο μια εξίσου εντυπωσιακή ιδέα είναι τα γυάλινα μπουκάλια. Δέσε τα κουφέτα σου εξωτερικά σε ένα μικρό πουγκάκι ή βάλε τα μέσα στα μπουκάλια. Εναλλακτικά, μπορείς να τα γεμίσεις με κάποιο τοπικό παραδοσιακό λικέρ.  Έπειτα διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες, κορδόνια και άλλα υλικά για μπομπονιέρες σε φθινοπωρινό στυλ.

Μπομπονιέρες βάπτισης φθινοπωρινές με γυάλινα μπουκαλάκια

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες κουτάκι για βάπτιση

Οι μπομπονιέρες βάπτισης με κουτάκια έχουν και αυτές μια ευρεία γκάμα επιλογών με βασική πηγή έμπνευσης το φθινοπωρινό στυλ. Μια μοναδική ιδέα είναι με ξύλινα κουτάκια με καπάκι από plexiglass και διακοσμητικά. Συνδύασε με αυτές τις φοβερές χειροποίητες μπομπονιέρες την ρουστίκ αισθητική με τον μοντερνισμό. Για ένα vintage αποτέλεσμα μια επιλογή είναι τα ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες με θεματικά ξύλινα διακοσμητικά ή η μίνι φοντανιέρες που θα μείνουν και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε γυάλινα ή κουτάκια από plexiglass. Διακόσμησε τα με μεταλλικά στοιχεία και κορδέλες σε φθινοπωρινούς χρωματισμούς.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες κουτάκι για βάπτιση

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης φθινοπωρινές

Οι κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης είναι μια μοντέρνα επιλογή που μόνο και μόνο ο τρόπος που θα στολιστούν στην εκκλησία θα είναι εντυπωσιακός. Μπορείς να διαλέξεις ένα θεματικό διακοσμητικό μπομπονιέρες και να το στολίσεις με διάφορες κορδέλες και κορδόνια στα χρώματα του στολισμού σου. Διαφορετικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τελάρα κεντήματος και θεματικά υφάσματα για να φτιάξεις μοναδικά κρεμαστά διακοσμητικά. Μια άλλη ιδέα που βρίθει πρωτοτυπίας είναι τα υφασμάτινα μαξιλαράκια από θεματικά ράνερ. Στόλισε τα και αυτά με κορδέλες, κορδόνια και πρόσθεσε μικρά διακοσμητικά για περισσότερη λεπτομέρεια.

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης φθινοπωρινές_1

Μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα

Οι μπομπονιέρες αντικείμενα ταιριάζουν εξίσου και στις βαπτίσεις το Σεπτέμβριο. Φτιάξε επιτραπέζια διακοσμητικά με φέτες κορμού και εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης. Μια άλλη ιδέα είναι τα έτοιμα διακοσμητικά που θα στολίσεις με ένα μικρό πουγκάκι με τα κουφέτα σου και θα μείνει σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Σε αυτή τη κατηγορία επίσης ανήκουν και οι μπομπονιέρες με σαπουνάκια, κεριά και μικρά φυτά σε κασπώ.

Μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα

Φθινοπωρινή παιδική μπομπονιέρα

Μιλώντας για τις μπομπονιέρες βάπτισης δεν μπορούμε να αφήσεις τους μικρούς σου καλεσμένους παραπονεμένους. Φτιάξε και τις αντίστοιχες παιδικές μπομπονιέρες που θα ταιριάζουν στο θέμα της βάπτισης και θα ξετρελάνουν τα παιδιά. Επίλεξε παιχνίδια, διακοσμητικά ή είδη παιδικής χειροτεχνίας. Εναλλακτικά, φτιάξε μικρές backpacks, θεματικά κουτιά ή σακούλες χάρτινες με γλυκίσματα και παιδικά στολίδια. Με τα δωράκια βάπτισης όχι μόνο θα ενθουσιαστούν αλλά θα περάσουν και ευχάριστα στο πάρτυ βάπτισης.

Φθινοπωρινή παιδική μπομπονιέραa

DIY μαρτυρικά βάπτισης το Σεπτέμβριο

Σειρά έχουν τα DIY μαρτυρικά για μια βάπτιση το Σεπτέμβριο. Πλέον τα υλικά για μαρτυρικά είναι γεμάτα πρωτοτυπία και ποιότητα. Υπάρχουν άπειρες επιλογές για κάθε στυλ και θέμα βάπτισης ενώ ολοένα και περισσότερα άτομα τα κρατούν σαν αναμνηστικά.

Φθινοπωρινά μαρτυρικά βραχιόλια

Μια πολύ μοντέρνα επιλογή για μαρτυρικά κοσμήματα είναι τα βραχιόλια. Διάλεξε κορδόνια σε γήινους τόνους, σύρμα ή έτοιμα βραχιόλια και διακόσμησε τα με υπέροχα υλικά για κοσμήματα. Χρησιμοποίησε χάντρες, σταυρουδάκια, ματάκια, φουντίτσες και πολλά άλλα για να φτιάξεις υπέροχα βραχιολάκια – μαρτυρικά. Ειδικά για τις γυναίκες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείς, μάλιστα, να φτιάξεις και προσωποποιημένα μαρτυρικά για μαμά και νονά!

martyrika_vraxiolakia_fthinoporina

DIY μαρτυρικά κολιέ βάπτισης το φθινόπωρο

Στην ίδια λογική με τα βραχιόλια είναι και τα κολιέ μαρτυρικά. Η δική μας συμβουλή είναι να φτιάξεις δυο διαφορετικά σχέδια για τους άντρες και τις γυναίκες με τα κατάλληλα υλικά.

DIY μαρτυρικά κολιέ βάπτισης το φθινόπωρο

Μαρτυρικά βάπτισης μπρελόκ

Μια εξίσου πρωτότυπη και μοντέρνα ιδέα που ταιριάζει τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες καλεσμένες είναι τα μπρελόκ. Χρησιμοποίησε κρίκους για μπρελόκ και διακόσμησε με φθινοπωρινά υλικά για μαρτυρικά που απαντούν στο θέμα και τη χρωματική παλέτα της βάπτισης.

Μαρτυρικά βάπτισης μπρελόκ

Μαρτυρικά – μπεγλέρι για βάπτιση το Σεπτέμβριο

Στις βαπτίσεις το Σεπτέμβριο 2022 συναντάμε ιδιαίτερα συχνά και τα χειροποίητα μαρτυρικά – μπεγλέρια. Μπορείς να κάνεις mix n match επιλογές υλικών για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Μαρτυρικά – μπεγλέρι για βάπτιση το Σεπτέμβριο

Μαρτυρικά παραμάνες για φθινοπωρινή βάπτιση

Μια διαχρονική επιλογή για μαρτυρικά βάπτισης είναι με παραμάνες. Προσάρμοσε τα στην εποχή και το θέμα πρωτότυπα διακοσμητικά, κορδέλες, πομ – πομ, φουντίτσες και φτερά. Το αποτέλεσμα θα είναι κομψό και φινετσάτο.

Μαρτυρικά παραμάνες για φθινοπωρινή βάπτιση

Έξτρα συμβουλές για βάπτιση το Σεπτέμβριο

Αυτές ήταν κάποιες από τις ιδέες για βάπτιση το φθινόπωρο. Παρόλα αυτά θα σου δώσουμε 2 έξτρα συμβουλές για να είσαι προετοιμασμένη και να μη πελαγώσεις τελευταία στιγμή.

Ο καιρός το Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος όπως είπαμε στην αρχή είναι ο μήνας που συναντιέται το καλοκαίρι με το φθινόπωρο. Επομένως καλό θα ήταν να λάβεις υπόψιν σου την ιδιομορφία που σημειώνει ο καιρός εκείνη την εποχή. Ενδέχεται να συναντήσεις βροχή και άνεμο, γι ‘αυτό θα πρέπει πάντα να έχετε μια εσωτερική επιλογή για το πάρτυ βάπτισης. Αν προετοιμαστείς κατάλληλα με ομπρέλες για σένα και τους καλεσμένους σου ενώ έχεις μεριμνήσει και για τις λεπτομέρειες οποιοδήποτε καιρικό απρόοπτο δεν θα σου χαλάσει τα σχέδια.

Ο καιρός το Σεπτέμβριο

Αξεσουάρ βάπτισης

Ένα άλλο έξυπνο tip που θα σε πάει ένα βήμα παραπέρα είναι τα αξεσουάρ βάπτισης. Επίλεξε χρήσιμα αξεσουάρ που θα αξιοποιήσουν οι καλεσμένοι σου στη βάπτιση. Ο Σεπτέμβριος όπως ήδη αναφέραμε έχει σκαμπανεβάσματα στο καιρό. Δεδομένου αυτού τα πρωινά να είναι ζεστά και τη νύχτα πολλές φορές έχει ψύχρα, οπότε μια ιδανική επιλογή σε αξεσουάρ είναι κάποιο σάλι ή ζακέτες. Για το ενδεχόμενο της βροχής επανδρώσου και με ομπρέλες ή βεντάλιες αντίστοιχα. Οι καλεσμένοι σου θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

Οι βαπτίσεις το Σεπτέμβριο είναι το νέο καλοκαίρι. Ήρθαν για να μείνουν και  να ξεχωρίσουν με κάθε μοναδική τους λεπτομέρεια. Οργάνωσε μια χειροποίητη βάπτιση για το παιδάκι σου που θα βρίθει καλοκαιρινής ανεμελιάς και αέρινης ατμόσφαιρας ενώ ταυτόχρονα θα διέπεται από την κομψότητα και τη φινέτσα του φθινοπώρου.

[print_link]