πως να διακοσμησω φθινοπωρινα τζακι

Φθινοπωρινή Διακόσμηση Τζακιού

Το τζάκι είναι ένα από τα στολίδια του σπιτιού για αυτό όσοι από εμάς διαθέτουμε είναι πολύ ωραίο να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη διακόσμηση του. Το φθινόπωρο έρχεται για αυτό και εμείς θα σου προτείνουμε μερικές ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση τζακιού ώστε να κάνεις μια εύκολη και όμορφη εποχιακή ανανέωση στο σπίτι σου.

Φθινοπωρινά στεφάνια για το τζάκι

Για μια φθινοπωρινή διακόσμηση τζακιού ας ξεκινήσουμε από τον τοίχο πάνω από αυτό. Μια ιδέα που θα σου προτείναμε είναι τα φθινοπωρινά στεφάνια. Θα δέσουν άψογα με την υπόλοιπη διακόσμηση και έτσι γρήγορα θα έχεις βάλει μια φθινοπωρινή πινελιά στο σαλόνι σου. Εναλλακτικά, μπορείς να διακοσμήσεις στον τοίχο πάνω από το τζάκι σου ένα χειροποίητο φθινοπωρινό καμβά κολλώντας του φύλλα ή ακόμα και έναν μαυροπίνακα ζωγραφίζοντας πάνω του τη φράση: “Welcome Autumn”.

Φθινοπωρινά στεφάνια για το τζάκι

Φθινοπωρινή διακόσμηση τζακιού με κηροπήγια

Δημιούργησε μια ατμοσφαιρική διακόσμηση τζακιού με κεριά. Διάλεξε κηροπήγια σε διάφορα μεγέθη. Έπειτα τοποθέτησε πάνω κεριά ή αν έχουν λίγο μεγαλύτερη επιφάνεια μπορείς να τοποθετήσεις πάνω φθινοπωρινά διακοσμητικά.

Φθινοπωρινή διακόσμηση τζακιού με κηροπήγια

DIY φθινοπωρινή γιρλάντα

Αν σου αρέσουν τα χειροποίητα και θέλεις να φτιάξεις κάποια DIY φθινοπωρινή κατασκευή για το σαλόνι σου, τότε η χειροποίητη γιρλάντα με φύλλα είναι ό,τι πρέπει για το τζάκι σου. Πάρε σπάγκο και είτε στερέωσε με μανταλάκια είτε κόλλησε πάνω διακοσμητικά φθινοπωρινά διακοσμητικά ή φύλλα. Ανήκει στις εύκολες και οικονομικές κατασκευές με φθινοπωρινά φύλλα και μπορείς να τη φτιάξεις με τα παιδιά σου! Αυτή η φθινοπωρινή πινελιά θα εκτοξεύσει το τζάκι σου!

DIY φθινοπωρινή γιρλάντα

Φθινοπωρινά διακοσμητικά

Επιπλέον θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις και διάφορα διακοσμητικά στις αποχρώσεις του φθινοπώρου. Αυτά μπορεί να είναι έτοιμα διακοσμητικά είτε βαζάκια, μπουκαλάκια κ.α. που θυμίζουν φθινόπωρο. Δεν χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνεις μια όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού.

Φθινοπωρινή διακόσμηση τζακιού με φθινοπωρινά διακοσμητικά

Γυάλινα βάζα και καμπάνες

Μια ακόμα πανέμορφη ιδέα είναι τα γυάλινα βάζα με φθινοπωρινές πινελιές. Διάλεξε βάζα μικρά και στόλισε τα με λουλούδια. Εναλλακτικά, μπορείς να προσθέσεις στον στολισμό σου γυάλινες διακοσμητικές καμπάνες ή γεωμετρικά φανάρια με φθινοπωρινά διακοσμητικά. Γέμισε τις με αποξηραμένα, κουκουνάρια και μικρές κολοκύθες. Η διακόσμηση τζακιού θα μετατραπεί σε ένα πανέμορφο φθινοπωρινό αποτέλεσμα!

Γυάλινα βάζα και καμπάνες

Διακοσμητικές κολοκύθες

Για το τέλος σου αφήσαμε τις διακοσμητικές κολοκύθες. Χρησιμοποίησε τις είτε για να φτιάξεις διακόσμηση τζακιού εσωτερικά είτε για να τις τοποθετήσεις διάσπαρτα από πάνω. Συνδύασε τις μάλιστα με διακοσμητικά αποξηραμένα και κουκουνάρια. Για ένα νέο, πιο μοντέρνο στυλ βάψ’τες με χρώμα λευκό ή χάλκινο. Πρόσθεσε χρυσόσκονη για ακόμα περισσότερη λάμψη.

Φθινοπωρινή διακόσμηση τζακιού με Διακοσμητικές κολοκύθες

Κάνε το τζάκι του σπιτιού σου μια ονειρική φθινοπωρινή φωλίτσα. Γίνε δημιουργική και φτιάξε μια πανέμορφη διακόσμηση τζακιού όταν δεν χρησιμοποιείται και απόλαυσε την κάθε στιγμή του φθινοπώρου!

[print_link]