ιδεες για φθινοπωρινές μπομπονιέρες γαμου

Πρωτότυπες Ιδέες για Φθινοπωρινές Μπομπονιέρες Γάμου

Είσαι από εκείνες τις νύφες που θες να κάνεις έναν εναλλακτικό φθινοπωρινό γάμο; Πολύ καλά κάνεις, γιατί το φθινόπωρο ενώ είναι μια πολύ παρεξηγημένη εποχή, κρύβει τόσες πολλές ομορφιές, από χρώματα και ιδέες που μπορείς να αξιοποιήσεις! Αυτό μάλιστα μπορεί να φανεί και στις DIY μπομπονιέρες γάμου που θα επιλέξεις να φτιάξεις. Για αυτό εμείς θα σου δώσουμε μερικές ιδέες για φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου με εύκολα υλικά!

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με γυάλινο σωλήνα

Δε συγκαταλέγεται άδικα στις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου, φυσικά μιλάμε για τις μπομπονιέρες με δοκιμαστικούς σωλήνες γυάλινους. Μια πιο πρωτότυπη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσεις 2 διαφορετικούς σωλήνες για τις χειροποίητες μπομπονιέρες. Στον ένα βάλε τα κουφέτα και στον άλλο λίγο στάχυ ή και λεβάντα. Κόλλησε τα μεταξύ τους με ζεστή σιλικόνη και δέσε τα με κορδέλα δαντέλα. Αν ψάχνεις κάτι πιο εύκολο, τότε στόλισε ένα σωλήνα με κορδέλες και πέρλες και γέμισε τον με τα κουφέτα της επιλογής σου!

μπομπονιερες φθινοπωρινες

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με τούλι

Αν κάνεις γάμο το φθινόπωρο και σκέφτεσαι κάτι σε μπομπονιέρες γάμου elegant, θα σου προτείναμε να κινηθείς στο κλασικό τούλι. Μπορείς να επιλέξεις τούλι είτε λευκό σκέτο, είτε πουά και να χρησιμοποιήσεις κορδέλες και κορδόνια σε εκρού, φυσικό ή ακόμα και σε φθινοπωρινό χρώμα (μπορντώ, κεραμιδί κ.ο.κ.). Έπειτα στόλισε τις φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου σου με κάποιο ξύλινο διακοσμητικό μπομπονιέρας όπως μια καρδιά. Εναλλακτικά με κάποιο αποξηραμένο όπως λεβάντα, ή πορτοκάλι.

μπομπονιερες για φθινοπωρινο γαμο

Boho φθινοπωρινές μπομπονιέρες

Θέλεις να συνδυάσεις την boho κουλτούρα με τη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα; Τότε μπορείς να φτιάξεις πανέμορφα favors γάμου με βαζάκια, μπουκάλια ή σωλήνες γυάλινους. Χρησιμοποίησε ύφασμα λινάτσας, φτερά, ξύλινα ή μεταλλικά στοιχεία μπομπονιέρας  όπως ονειροπαγίδα και δέντρο της τύχης καθώς και κορδόνια σε γήινες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο!

Boho φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου

Μπομπονιέρες για φθινοπωρινό γάμο με βότσαλο

Εξίσου πρωτότυπες φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου είναι και εκείνες με το βότσαλο. Ναι, καλά άκουσες! Το βότσαλο, μπορεί να είναι καλοκαιρινό στοιχείο αλλά αν το συνδυάσεις με τα απαραίτητα διακοσμητικά τότε θα έχεις ένα τελείως, διαφορετικό αποτέλεσμα! Κόλλησε πάνω στα βότσαλο κάποιο διακοσμητικό της αρεσκείας σου σε χρυσούς, χάλκινους ή φυσικούς τόνους, π.χ. μεταλλικό κρίκο με ευχές. Συνδύασε με ανάλογες κορδέλες ή κορδόνια και κλέψε την παράσταση!

πρωτοτυπες μπομπονιερες φθινοπωρο

Μπομπονιέρες με φελλό

Για πιο μίνιμαλ μπομπονιέρες γάμου θα σου προτείναμε αυτές με χωνάκι από φελλό. Δημιούργησε χειροποίητο κούμπωμα κολλώντας μια διακοσμητική καρδιά στη μέση της μπομπονιέρας και μια θηλιά από κέρινο κορδόνι στην άκρη του φελλού! Θα μοιάζει σαν ένα DIY τσαντάκι που θα μείνει στους καλεσμένους σου και μετά το γάμο! Εναλλακτικά φτιάξε “τσέπες” από φελλό με ρολλό φελλού και φτερά. Θα τρελαθούν όλοι!

φθινοπωρινες ιδεες μπομπονιερες γαμου

Μπομπονιέρες με δίχτυ και κορδέλες

Μια πιο απλή πρόταση για φθινοπωρινές μπομπονιέρες για γάμο το Σεπτέμβρη είναι με ύφασμα δίχτυ σε εκρού χρώμα και κορδέλες σε γήινες αποχρώσεις. Μπορείς είτε να τις διακοσμήσεις με χειροποίητα λουλουδάκια από δαντέλα είτε να αρκεστείς σε μια κορδέλα στις ίδιες αποχρώσεις.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου με δίχτυ και κορδέλες

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με γυάλινη καμπάνα

Οι μίνι γυάλινες καμπάνες είναι μια εναλλακτική πρόταση σε κουτάκια ενώ είναι ιδανικές για μπομπονιέρες που μένουν. Είναι ιδανικές για γάμο το Νοέμβριο, ένας μήνας που συνδυάζει χειμώνα με φθινόπωρο. Διακόσμησε τις με αποξηραμένα όπως στάχυα και pampas grass ή κόλλησε εσωτερικά μίνι φέτες κορμού και πάνω τους χάλκινα μεταλλικά δέντρα τύχης. Έπειτα δέσε τα κουφέτα σου εσωτερικά με χρωματιστό ή εξωτερικά με κορδέλες.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με γυάλινη καμπάνα

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου με 3 σύρματα

Η απόλυτη τάση τα τελευταία χρόνια είναι ο συνδυασμός του χρυσού, του ασημί και του χάλκινου. Πρόκειται για μια τέλεια επιλογή αν ψάχνεις οικονομικές μπομπονιέρες γάμου με στυλ. Δέσε τα κομμένα υφάσματα από τούλι σε χειροποίητο πουγκί. Αρχικά ακολούθησε ένα πιο σφιχτό δέσιμο και έπειτα ένα, διαδοχικά, πιο χαλαρό δέσιμο με σύρμα. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία και για τα 3 χρώματα.

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου με 3 σύρματα

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι και βουλοκέρι

Μια εξίσου εντυπωσιακή ιδέα για φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου είναι τα κουτάκια με βουλοκέρι. Μια πιο vintage προσέγγιση είναι με ξύλινο κουτάκι, μπορντώ βουλοκέρι και φτερό. Αν από την άλλη θέλεις να δώσεις μια μοντέρνα πινελιά στη vintage αισθητική του φθινοπωρινού γάμου σου τότε διάλεξε τα κουτάκια πλεξιγκλάς τα οποία θα δέσεις κάθετα με κορδέλα από καμβά. Στο τελείωμα πρόσθεσε κόκκινο βουλοκέρι, στρας και λίγο pampas grass.

Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκι και βουλοκέρι

Vintage φθινοπωρινές μπομπονιέρες με αναγεννησιακό θέμα

Το θέμα γάμου Bridgerton είναι από τις πιο hot τάσεις γάμου 2022 και το Φθινόπωρο. Για να φτιάξεις τις ανάλογες μπομπονιέρες χρησιμοποίησε θεματικά υλικά για μπομπονιέρες. Επίλεξε υφάσματα γάμου με vintage μοτίβα σε κόκκινο χρώμα. Κάνε ένα όμορφο δέσιμο με πρωτότυπα κορδόνια και συνδύασε με εντυπωσιακές χάντρες κύβους με κόκκινα λουλούδια.

Vintage φθινοπωρινές μπομπονιέρες με αναγεννησιακό θέμα

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα με υφασμάτινο λουλούδι και glitter

Δώσε λάμψη στο φθινοπωρινό γάμο και τις τούλινες μπομπονιέρες σου. Επίλεξε τούλι χρυσό με χρυσόσκονη και κάνε το δέσιμο με χρυσό σύρμα. Έπειτα διακόσμησε με έτοιμο υφασμάτινο λουλούδι ή φτιάξε τα δικά σου DIY λουλουδάκια από κορδέλες της αρεσκείας σου.

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα με υφασμάτινο λουλούδι και glitter

Μπομπονιέρα κουτάκι για φθινοπωρινό γάμο με θέμα ελιά

Μια άλλη πρόταση είναι να φτιάξεις φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου κουτάκι με γυάλινα κουτάκια. Χρησιμοποίησε γυάλινα κουτάκια με μεταλλικά χρυσά τελειώματα και διακόσμησε τα με χρυσό κρίκο και μεταλλικό κλαδί ελιάς με πετρούλες. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε κορδέλα στο ίδιο χρώμα με τις πέτρες του διακοσμητικού.

Μπομπονιέρα κουτάκι για φθινοπωρινό γάμο με θέμα ελιά

Δημιούργησε τις προδιαγραφές για έναν ανεπανάληπτο φθινοπωρινό γάμο που θα θυμάσαι όχι μόνο εσύ και ο αγαπημένος σου αλλά και όλοι οι καλεσμένοι σας!

[print_link]