Γρήγορη Φθινοπωρινή Ανανέωση Σαλονιού Ιδέες Απλές

Γρήγορη Φθινοπωρινή Ανανέωση Σαλονιού: Ιδέες Απλές

Ο Σεπτέμβριος έχει μπει και εμείς είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο ξεκινώντας από το ίδιο μας το σπίτι. Λίγο – πολύ όλοι κάνουμε μια ανανέωση σπιτιού τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες για να προετοιμάσουμε το χώρο μας και κατ’ επέκταση και εμάς για μια νέα εποχή. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ντύσεις φθινοπωρινά το χώρο σου; Δεν χρειάζεται, εξάλλου να ξοδέψεις μια περιουσία για να το πετύχεις. Μερικές διακοσμητικές πινελιές και το προσωπικό σου στυλ είναι ικανά να σε βάλουν στο φθινοπωρινό κλίμα. Ξεκίνα, λοιπόν, από το καθιστικό. Εκεί που περνάς το περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές μόνη ή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σου έχουμε μερικές απλές ιδέες για μια γρήγορη φθινοπωρινή ανανέωση σαλονιού που θα το μετατρέψει σε μια cozy φωλίτσα.

Φθινοπωρινή διακόσμηση με βάζα και αποξηραμένα

Μια πρόταση για γρήγορη φθινοπωρινή ανανέωση σαλονιού είναι τα διακοσμητικά βάζα με αποξηραμένα λουλούδια. Πέρα από το ότι είναι μια οικονομική και συνάμα εντυπωσιακή ιδέα είναι και μια από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων χρόνων με αποκορύφωμα το 2022- 2023. Διακόσμησε γυάλινα είδη σε διάφορα μεγέθη και σχέδια με αποξηραμένα όπως τα pampas grass, τα Babala, τα λιμόνιουμ και τα Phalaris. Εναλλακτικά, μπορείς να γεμίσεις βάζα με αποξηραμένα φρούτα και κουκουνάρια. Μονομιάς θα έχεις πετύχει μια εντυπωσιακή φθινοπωρινή διακόσμηση που θα ανήκει και στα trends φθινοπωρινές ιδέες 2022.

Φθινοπωρινή διακόσμηση με βάζα και αποξηραμένα

Γρήγορη φθινοπωρινή ανανέωση σαλονιού με κολοκύθες

Οι κολοκύθες βρίσκονται στη κορυφή της λίστας με τα φθινοπωρινά διακοσμητικά. Επίλεξε μερικές διακοσμητικές κολοκύθες σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη για να φτιάξεις έναν φοβερό στολισμό σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις πρωτότυπες DIY φθινοπωρινές κολοκύθες από υφάσματα ή κορδέλες. Στόλισε πάνω σε βιβλία με όμορφο εξώφυλλο, μέσα σε κασπώ ή και σκέτες πάνω στη τραπεζαρία ή το μπουφέ.

Γρήγορη φθινοπωρινή ανανέωση σαλονιού με κολοκύθες

Φανάρια και κηροπήγια για φθινοπωρινή ανανέωση σαλονιού

Το παν σε μια διακόσμηση σπιτιού και δη σε μια φθινοπωρινή ανανέωση είναι ο φωτισμός. Όχι μόνο θα αναδείξει τον εποχιακό στολισμό του χώρου αλλά θα δημιουργήσει και μια cozy ατμόσφαιρα. Επομένως για να πετύχεις μια εντυπωσιακή φθινοπωρινή ανανέωση σαλονιού στο άψε σβήσε χρησιμοποίησε φανάρια, κηροπήγια και votive. Ανάλογα με το στυλ σου χρησιμοποίησε ξύλινα φανάρια και κηροπήγια ή μεταλλικά και γεωμετρικά φανάρια. Γέμισε τα με κεριά ή με λαμπάκια. Ακόμα πιο οικονομική λύση είναι οι συνθέσεις με κεριά. Τοποθέτησε τα σκέτα ή σε votive σε διάφορα ύψη για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φανάρια και κηροπήγια για φθινοπωρινή ανανέωση σαλονιού

Φθινοπωρινά υφάσματα, μαξιλάρια και κουρτίνες

Ένας ακόμη εύκολος τρόπος για να πετύχεις μια γρήγορη φθινοπωρινή ανανέωση σαλονιού είναι τα υφάσματα, τα μαξιλάρια και οι κουρτίνες που θα επιλέξεις. Επίλεξε φθινοπωρινά μοτίβα και γήινα, «ζεστά» χρώματα. Παίξε με τα σχέδια και τα χρώματα δίνοντας ένα μοντέρνο ύφος και φθινοπωρινό στυλ στο καθιστικό σου. Αποτελεί μια έξυπνη ιδέα για να ντύσεις και να κάνεις μια χουχουλιάρικη φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού.

Φθινοπωρινά υφάσματα, μαξιλάρια και κουρτίνες

Φθινοπωρινή ανανέωση με φυσικά διακοσμητικά

Αν ψάχνεις φθινοπωρινές DIY Ιδέες διακόσμησης και λατρεύεις μια εποχική διακόσμηση που φέρνει τη φύση στο σπίτι σου, εδώ σε έχουμε! Φτιάξε ένα υπέροχο στολισμό με φθινοπωρινά φύλλα, κουκουνάρια και κανέλες. Γέμισε πιατέλες, μπωλ και καφάσια. Δώσεις χρώμα και όμορφες μυρωδιές στο χώρο σου.

Φθινοπωρινή ανανέωση με φυσικά διακοσμητικά

DIY φθινοπωρινά διακοσμητικά

Αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, θα σου προτείναμε να φτιάξεις εξαρχής τις δικές σου DIY φθινοπωρινές κατασκευές, diy φθινοπωρινά διακοσμητικά! Επίλεξε εύκολα υλικά όπως βαζάκια μαρμελάδας, βέργινα στεφάνια, πιατέλες κλπ. και συνδύασε τα με πρωτότυπα φθινοπωρινά διακοσμητικά. Φτιάξε μοναδικά φθινοπωρινά στεφάνια, γιρλάντες και επιτραπέζια διακοσμητικά με τα χεράκια σου.

Φέρε το φθινόπωρο στο σαλόνι σου με on budget επιλογές και απόλαυσε όμορφες στιγμές. Ανανέωσε το χώρο σου μονομιάς και ομόρφυνε τη καθημερινότητα σου. Με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και άκρως φθινοπωρινό.

 

[print_link]