fthinoporines idees 2022 taseis diakosmisis

Φθινοπωρινές Ιδέες 2022: Όλες οι Νέες Τάσεις Διακόσμησης που πρέπει να μάθεις

Το φθινόπωρο κοντεύει να κάνει την εμφάνιση του και οι φθινοπωρινές ιδέες 2022 και οι τάσεις διακόσμησης είναι μοναδικές. Προσδίδουν σε οποιοδήποτε χώρο μια cozy ατμόσφαιρα και εξυμνούν την απαράμιλλη ομορφιά του φθινοπώρου με φινέτσα και στυλ. Κάθε πρόταση φθινοπωρινής διακόσμησης ξεχωρίζει και εμείς τη λατρέψαμε. Παρακάτω σου έχουμε τα πιο hot trends φθινοπωρινής διακόσμησης 2022.

Αποξηραμένα λουλούδια για φθινοπωρινή διακόσμηση

Στις φθινοπωρινές ιδέες 2022 πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα αποξηραμένα λουλούδια. Τα είδαμε να παίζουν πολύ στους φθινοπωρινούς ανθοστολισμούς και στους DIY γάμους και βαπτίσεις. Φέτος, λοιπόν, έχουν τη τιμητική τους και το φθινόπωρο. Επίλεξε ιδιαίτερα αποξηραμένα λουλούδια όπως pampas grass, Babala, Phalaris, λιμόνιουμ, κάρδαμο κ.α. Διακόσμησε τα σε υπέροχα γυάλινα είδη, διακοσμητικά βάζα και κεραμικά κασπώ. Δώσε χρώμα και στυλ στο χώρο σου με φθινοπωρινό αέρα. Αυτή την τάση θα τη δούμε πολύ φέτος και στους φθινοπωρινούς γάμους αλλά και στο χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Αποξηραμένα λουλούδια για φθινοπωρινή διακόσμηση

Χρώματα για φθινοπωρινό στολισμό 2022

Στις φθινοπωρινές ιδέες 2022 επανέρχονται οι γήινες αποχρώσεις και τα ζεστά ουδέτερα χρώματα. Φθινοπωρινά χρώματα όπως της άμμου, τερακότα, της σκουριάς, το κάμελ, της κανέλας, το χάλκινο και το σκούρο πράσινο βρίσκονται σε κάθε χρωματική παλέτα. Επίλεξε υφάσματα, ριχτάρια, μαξιλάρια και φθινοπωρινά διακοσμητικά σε αυτούς τους τόνους και κάνε διάφορους συνδυασμούς. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και μοντέρνο. Αν μάλιστα θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, μπορείς να βάψεις ένα μικρό τοίχο με ένα χρώμα που θα δώσει ζεστασιά στον υπόλοιπο χώρο. Αν π.χ. θες να κάνεις μια φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας και σου αρέσουν τα vintage, μπορείς να προσθέσεις το λαδί – teal green σε ένα μικρό τοίχο.

Χρώματα για φθινοπωρινό στολισμό 2022

Ξύλινα διακοσμητικά σε φυσικό ξύλο

Δεδομένου ότι επικρατούν τα ζεστά χρώματα στις τάσεις διακόσμησης δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ξύλινα διακοσμητικά σε φυσική απόχρωση. Χρησιμοποίησε κασπώ, καλάθια, καφάσια και άλλα ξύλινα διακοσμητικά σε καφέ φυσικό. Βλέπουμε, μάλιστα να βρίσκονται ψηλά στις φθινοπωρινές ιδέες για το 2022 και οι ξύλινες πλέξεις όπως τα κοφίνια. Αν μάλιστα σε πιάσει η βροχή και μείνεις σπίτι, γιατί να μην φτιάξεις μόνη σου μερικά diy φθινοπωρινά διακοσμητικά που να περιέχουν ξύλο, π.χ. πινακίδες, στεφάνια κλπ. Η ανακύκλωση των υλικών και η ανανέωση τους αποτελεί μια από τις πιο βασικές ιδέες για diy φθινοπωρινή διακόσμηση, φέτος το φθινόπωρο.

Ξύλινα διακοσμητικά σε φυσικό ξύλο

Φθινοπωρινή διακόσμηση με βελούδο

Ένα ακόμη φθινοπωρινό trend 2022 που λατρέψαμε είναι το βελούδο. Οι βελούδινες υφές επικρατούν στο φθινοπωρινό στολισμό δίνοντας μια αριστοκρατικότητα και μια αίσθηση πολυτέλειας. Ταιριάζουν, τέλεια σε μια φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού αλλά και σε ένα φθινοπωρινό γάμο το Νοέμβριο.

Φθινοπωρινή διακόσμηση με βελούδο

Vintage Φθινοπωρινός στολισμός

Εξίσου κυρίαρχο είναι φέτος το κίνημα του Vintage. Σε ένα καθόλα μοντέρνο φθινοπωρινό χώρο πρόσθεσε μερικά αντικέ κομμάτια όπως επιτραπέζια διακοσμητικά, προτομές, υδρογείους κ.α. Για μια φθινοπωρινή ανανέωση διακόσμησης θα δεις πώς αυτό το αντισυμβατικό πάντρεμα δυο διαφορετικών στυλ θα απογειώσει την εποχική διακόσμηση σου. Παράλληλα, μπορείς να βρεις και να προσθέσεις παλιές αντικέ κορνίζες, μικρά χαλάκια, κουτάκια, μπιζουτιέρες. Εννοείται, πώς αν το budget σου σε παίρνει, μπορείς να προσθέσεις και κανά 2 παλιακές καρέκλες στην τραπεζαρία σου, τοποθετώντας τις στις κεφαλές ή ως statement pieces στο σαλόνι σου.

Vintage Φθινοπωρινός στολισμός

Κολοκύθες για φθινοπωρινή διακόσμηση

Διακοσμητικές κολοκύθες παντού! Πιο πολύ από ποτέ η φθινοπωρινή διακόσμηση με κολοκύθες είναι μια must επιλογή! Φτιάξε ένα εντυπωσιακό στολισμό φθινοπωρινό με κολοκύθες σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη. Παίξε με διαφορετικές υφές και υλικά για να δώσεις ένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Στόλισε τις σκέτες, μέσα σε μπωλ, δίσκους ή εταζέρες για ένα μοναδικό φθινοπωρινό centerpiece ή για μια οικονομική φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζαρίας.

Κολοκύθες για φθινοπωρινή διακόσμηση

Barbiecore: Φθινοπωρινή διακόσμηση ροζ

Όπως ήδη θα έχεις διαπιστώσει το έντονο ροζ επικρατεί στις παγκόσμιες τάσεις φέτος. Λίγο η επικείμενη ταινία της Barbie με την Margot Robbie, λίγο η εντυπωσιακή φθινοπωρινή συλλογή του Valentino για το 2022, δε θέλει και πολύ για το δούμε και στις διακοσμήσεις. Μια από τις πιο μοντέρνες φθινοπωρινές ιδέες 2022 είναι τα φθινοπωρινά διακοσμητικά με έντονες ροζ πινελιές. Για έξτρα λάμψη θα σου προτείναμε μερικές μεταλλικές προσθήκες χάλκινο ή χρυσό χρώμα: γεωμετρικά φανάρια και μίνιμαλ κηροπήγια.

Barbiecore Φθινοπωρινή διακόσμηση ροζ

Αυτές ήταν οι πιο hot φθινοπωρινές τάσεις 2022 που επικρατούν παγκοσμίως. Φτιάξε μια cozy φωλίτσα, μια εντυπωσιακή βιτρίνα ή ένα ανεπανάληπτο event σύμφωνα με τη τελευταία λέξη της μόδας και ξεχώρισε για το στυλ σου φέτος το φθινόπωρο.

[print_link]