Μένουμε Σπίτι, Ανανεώνουμε Διακόσμηση Tips για να αλλάξεις διάθεση

Μένουμε Σπίτι, Ανανεώνουμε Διακόσμηση: Tips για να αλλάξεις διάθεση

Αυτές τις μέρες όλοι ψάχνουμε ιδέες για να περάσουμε το χρόνο μας, μιας που μένουμε σπίτι. Μην σε παίρνει από κάτω, εμείς είμαστε εδώ και σου έχουμε πολλές ωραίες ιδέες για ανανέωση διακόσμησης σπιτιού και ανανέωση διάθεσης. Μερικές οικονομικές αλλαγές στο σπίτι θα σε βάλουν σε χαρούμενο, ανοιξιάτικο κλίμα, θα σου γεμίσουν το χρόνο και φυσικά θα ομορφύνουν τον χώρο σου. Εδώ θα βρεις μερικά έξυπνα tips που απαντούν στο ερώτημα σου “πως να ανανεώσω το σπίτι”.

Μένουμε σπίτι και ανανεώνουμε γραφείο

Αν είσαι από εκείνους που το “μένουμε σπίτι” συνεπάγεται και διαδικτυακή δουλειά τότε μια ανανέωση στο γραφείο σου είναι απαραίτητη. Ένα εύκολο διακοσμητικό tip είναι να βάλεις βάζα διακόσμησης με ανοιξιάτικα αληθινά ή τεχνητά λουλούδια. Θα δώσουν μια ανοιξιάτικη πινελιά στο γραφείο σου και θα σε ανανεώσουν. Εναλλακτικά, κρέμασε κάποιο πίνακα με τροπικά ή ανοιξιάτικα μοτίβο ή στόλισε στο γραφείο επιτραπέζια διακοσμητικά σπιτιού ανάλογα με το στυλ και το γούστο σου. Η δουλειά θα γίνει σίγουρα πιο ευχάριστη.

Μένουμε σπίτι και ανανεώνουμε γραφείο

Διακόσμηση τοίχων

Πρόσθεσε στη διακόσμηση σπιτιού και το στολισμό των τοίχων. Μπορείς αρχικά να τους βάψεις με ανοιξιάτικες αποχρώσεις και να φτιάξεις μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού. Διαφορετικά, ενόψει και του Πάσχα μπορείς να φτιάξεις πασχαλινά – ανοιξιάτικα στεφάνια, πασχαλινές κατασκευές κρεμαστές κ.α Δώσε χρώμα και άποψη στους τοίχους σου και άλλαξε διάθεση.

Διακόσμηση τοίχων - ανανέωση διακόσμησης σπιτιού

Ανανέωση διακόσμησης σπιτιού με χρώματα

Αν ψάχνεις έναν εύκολο, οικονομικό τρόπο για να ανανεώσεις τα χρώματα στο σπίτι σου, άλλαξε κουρτίνες, υφάσματα. Αντικατέστησε τα μουντά χειμωνιάτικα καλύμματα και τις κουρτίνες με νέα και πιο ζωηρά και αέρινα χρώματα. Ρίξε στους καναπέδες σου ριχτάρια σε ζωηρά χρώματα. Αυτό από μόνο του αποτελεί ανανέωση διακόσμησης καθιστικού και οποιουδήποτε άλλου χώρου μέσα στο σπίτι.

Ανανέωση διακόσμησης σπιτιού με χρώματα

Διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού

Το σαλόνι είναι από τα δωμάτια που περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας, ειδικά τώρα που λόγω των συνθηκών μένουμε σπίτι περισσότερο. Για αυτό μια φρέσκια διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού σίγουρα θα μας αλλάξει τη διάθεση. Φτιάξε ανοιξιάτικες κατασκευές ή ακόμα και πασχαλινές κατασκευές με λουλούδια και ανανέωσε τη τραπεζαρία σου. Χρησιμοποίησε εταζέρες, φανάρια γεωμετρικά, βάζα κ.α για να ανανεώσεις τη διακόσμηση σου. Μπορείς να επιλέξεις vintage διακόσμηση σαλονιού, μοντέρνα, ρουστίκ, μίνιμαλ ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

Ανανέωση στη διακόσμηση κουζίνας

Ας παραδεχτούμε ότι τώρα που μένουμε σπίτι έχουν αναδειχθεί οι γαστρονομικές μας ικανότητες, για αυτό η ανοιξιάτικη διακόσμηση κουζίνας θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα και να φτιάξουμε γευστικές πανδαισίες. Διακόσμησε κασπώ ή φανάρια με μυρωδικά πάνω στα ντουλάπια, βαζάκια με μπαχαρικά και στόλισε τους πάγκους σου με ανοιξιάτικα centerpiece από τα χεράκια σου. Επίλεξε παλ ανοιξιάτικες αποχρώσεις για μια ρομαντική διακόσμηση κουζίνας ή πιο έντονα χρώματα για ένα μοντέρνο στολισμό.

Ανανέωση στη διακόσμηση κουζίνας

Ανανέωση μπαλκονιού – βεράντας

Ο καιρός έχει ήδη γλυκάνει και αφού δεν μπορούμε να τον απολαύσουμε στη φύση, πρέπει πέρα από την ανανέωση διακόσμησης σπιτιού, να μετατρέψουμε τη διακόσμηση της βεράντας μας σε μια ανοιξιάτικη γωνιά. Φτιάξε με τα χεράκια σου μια ανοιξιάτικη – πασχαλινή διακόσμηση χρησιμοποιώντας κλουβιά, καλάθια, καφάσια και φυσικά ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Βρες ιδέες για πρωτομαγιάτικα στεφάνια και δώσε χρώμα στους μουντούς τοίχους της βεράντας σου. Βάλε στο τραπεζάκι σου πιατέλες, ξύλινους κορμούς με κεριά ή λαμπάκια για περισσότερη ατμόσφαιρα. Τώρα θα μπορείς να απολαμβάνεις τις ζεστές μέρες της άνοιξης από το ανανεωμένο σου μπαλκόνι.

Ανανέωση μπαλκονιού - βεράντας

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες του τύπου δεν μου αρέσει το σπίτι μου αλλά δεν έχω χρόνο να το αλλάξω. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε το χρόνο μας δημιουργικό και να αλλάξουμε τη διάθεση μας, ανανεώνοντας τη διακόσμηση μας. Ομόρφυνε τις συνθήκες της – πρωτόγνωρης για όλους μας – καθημερινότητας και πέρνα όσο καλύτερα μπορείς. Είμαστε σίγουροι ότι θα το απολαύσεις!

[print_link]