Μήπως να κλεφτούμε 4 Ιδέες και Συμβουλές

Μήπως να κλεφτούμε: Γάμος για 2 – Ιδέες και Συμβουλές

Τι θα γίνει με τους γάμους φέτος; Ποια μέτρα θα πρέπει να πάρουμε έτσι ώστε να κατοχυρωθεί η ασφάλεια τόσο του ζευγαριού όσο και των καλεσμένων; Ποιους θα πρέπει να αποκλείσεις από τη λίστα των καλεσμένων; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα βασανίζουν τα ζευγάρια που σκόπευαν να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2020. Μια λύση σε όλα αυτά που ολοένα και περισσότεροι μελλόνυμφοι επιλέγουν είναι να κλεφτούν. Ναι καλά είδες! Σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο μια μικρή δόση ρομαντισμού μιας άλλης εποχής θα εκτοξεύσει την εμπειρία του γάμου σου. Επομένως μήπως να κλεφτούμε;

Elopement ή Αλλιώς “Κλέψιμο”

H ιδέα του να “κλεφτείτε” επροέρχεται από τα παλιά χρόνια. Πολλοί ήταν οι ερωτευμένοι που δεν υπάκουαν τα κοινωνικά προσχήματα και αποφάσιζαν χωρίς τη θέληση των γονιών τους, να “δραπετεύσουν” από τα οικογενειακά τους σπίτια και να κλεφτούνε. Δηλαδή να παντρευτούνε μόνοι τους. Καθώς τα χρόνια περνούσαν και πλέον οι γάμοι γινόντουσαν καθαρά από αγάπη, η ιδέα του να κλεφτείς, αποχώρησε από το προσκήνιο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αυτή η μόδα ξαναέρχεται από το εξωτερικό βάζοντας μια νέα νότα στην ιδέα του “κλεψίματος”. Ξαφνικά το να κλεφτείς ή όπως το ονομάζουν στα αγγλικά “elopement” είναι πλέον trendy! Και αυτό γιατί είναι ό,τι πιο ρομαντικό μπορείς να οργανώσεις για σένα και τον αγαπημένο σου.

Ενημέρωση καλεσμένων γάμου

Και αφού το μήπως να κλεφτούμε βρίσκει απάντηση στο δικό σου γάμο πρέπει να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου εγκαίρως. Σε μια επιστολή, σε ένα email ή ακόμα και στο τηλέφωνο πες τους ότι αποφασίσατε να κλεφτείτε και να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης οι δυο σας μαζί με τους κουμπάρους. Δεσμεύσου ότι μόλις τελειώσουν οι περιορισμοί και τα ειδικά μέτρα θα κάνεις ένα πάρτυ γάμου που θα γιορτάσεις με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ενημέρωση καλεσμένων γάμου

Μπομπονιέρα – αναμνηστικό γάμου

Μια πολύ λεπτή και γλυκιά κίνηση που μπορείς να κάνεις για τους καλεσμένους σου είναι να φτιάξεις μπομπονιέρες γάμου – αναμνηστικά που θα στείλεις στον καθένα μαζί με την επιστολή ότι αποφασίσατε να κλεφτείτε. Επίλεξε πρωτότυπα υλικά για μπομπονιέρες και φτιάξε φοβερά δώρα για καλεσμένους γάμου. Να είσαι σίγουρη πως αυτή σου η κίνηση θα εντυπωσιάσει!

Μπομπονιέρα – αναμνηστικό γάμου

Τοποθεσία τέλεσης του γάμου

Ένας γάμος για δυο δεν σημαίνει απαραίτητα απλότητα. Μπορεί να συνδέεται με μια υψηλού επιπέδου τελετή που θα απολαύσεις μαζί με τους κουμπάρους. Μπορείς μάλιστα, να συμβουλευτείς και έναν wedding planner για το θέμα γάμου, την οργάνωση γάμου και όλες τις λεπτομέρειες που διέπουν ένα «κλέψιμο». Σε μια εποχή που ο πολιτικός γάμος είναι ψηλά στις προτιμήσεις οι εναλλακτικοί χώροι δεξιώσεων γάμου και τέλεσης του μυστήριου ολοένα και διευρύνονται. Επίλεξε ένα γραφικό ξωκκλήσι , ένα μουσείο, μια βιβλιοθήκη, μια ειδυλλιακή τοποθεσία, το αστεροσκοπείο, τη παραλία ή όπου αλλού έχεις φανταστεί. Αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης υπό το φως του φεγγαριού, το παφλασμό της θάλασσας ή τους ήχους της φύσης. Ό,τι και να επιλέξεις θα είναι σίγουρα μοναδικό και θα δώσει ιδιαίτερο στυλ στην ημέρα του γάμου σου.

Τοποθεσία τέλεσης του γάμου

DIY κατασκευές γάμου

Αποφάσισες να κλεφτείς με το άλλο σου μισό και μαζί με τους κουμπάρους να επισημοποιήσεις τη σχέση σου σε μια λιτή και συνάμα γεμάτη συναισθηματισμό τελετή. Για αυτό εμείς θα σου προτείναμε να ακολουθήσεις τον δημιουργικό δρόμο του DIY για να φτιάξεις τις απαραίτητες κατασκευές γάμου με ένα ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο. Φτιάξε με τα χεράκια σου το σετ γάμου, τις λαμπάδες γάμου και μια πρωτότυπη νυφική ανθοδέσμη. Πάρε έμπνευση από το διαδίκτυο και από περιοδικά γάμου 2020 και ένα μοναδικό DIY γάμο.

DIY κατασκευές γάμου

Σε πολλές ταινίες εποχής το κλέψιμο του ζευγαριού έχει τη τιμητική του και όχι άδικα αφού κρύβει έναν ρομαντισμό και έναν παραμυθένιο ιπποτισμό. Πρόκειται για μια τελετή που περικλείεται από ουσιαστικό συναισθηματισμό. Είναι αυτό που είναι, απογυμνωμένο από περιττές λεπτομέρειες και υπερβολές. Είσαι εσύ με το άλλο σου μισό και ζείτε την κάθε στιγμή του γάμου σας κρατώντας σφιχτά το χέρι ο ένας του άλλου. Αν ωστόσο για σένα η απόφαση του να κλεφτείς είναι ακραία, μπορεί να τσεκάρεις μήπως οργανώσεις ένα micro γάμο, έναν κλειστό γάμο. Ζήσε αυτή τη μοναδική εμπειρία χωρίς πρέπει και μη και όταν όλα θα είναι όπως πριν, γιόρτασε τη με ένα ανεπανάληπτο πάρτυ γάμου. Μέχρι τότε, όμως, μήπως να κλεφτούμε;

[print_link]