Οργάνωση γάμου από το σπίτι Πως να ξεκινήσω;

Οργάνωση γάμου από το σπίτι: Πως να ξεκινήσω;

Δεδομένων των παγκόσμιων συνθηκών η υπόθεση των γάμων στη χώρα μας έχει βρεθεί στο επίκεντρο και όλες οι μελλοντικές νύφες βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Τι θα γίνει με τους γάμους φέτος; Τι μέτρα θα πρέπει να ληφθούν; Όλα αυτά και άλλα πολλά βασανίζουν την κάθε νύφη. Ωστόσο το βασικότερο πράγμα που χρειάζεται είναι ψυχραιμία. Πέρα από αυτό γιατί να μην κάνεις μια οργάνωση γάμου από το σπίτι τώρα που έχεις και περισσότερο χρόνο! Είναι μια τέλεια ευκαιρία για να ασχοληθείς με την κάθε λεπτομέρεια και να φτιάξεις κάτι μοναδικό. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε πως να ξεκινήσεις.

Λίστα καλεσμένων γάμου

Ξεκινώντας την οργάνωση γάμου από το σπίτι φτιάξε τη λίστα καλεσμένων του γάμου σου. Σε μια τέτοια εποχή που οι ανοιχτοί γάμοι έχουν μετατοπιστεί προσωρινά στην άκρη, ο αριθμός των καλεσμένων σου πρέπει να περιοριστεί αρκετά. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να σκεφτείς ποια άτομα θέλεις πραγματικά δίπλα σου σε μια τόσο σημαντική στιγμή και απέκλεισε άτομα υψηλού κινδύνου θέτοντας σαν προτεραιότητα την ασφάλεια τους.

Λίστα καλεσμένων γάμου

Λίστα για οργάνωση γάμου

Για να μη πνιγείς σε μια κουταλιά νερό και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις θα σου προτείναμε να φτιάξεις μια λίστα οργάνωσης γάμου. Έτσι θα θέσεις προτεραιότητες και θα φτιάξεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να μην χάσεις τον έλεγχο.

Λίστα για οργάνωση γάμου από το σπίτι

Ιδέες γάμου από τα social media

Πριν ξεκινήσεις την έρευνα αγορά σου ψάξε στα social media για ιδέες γάμου. Σκέψου τι στυλ γάμου θες, τελικά που να κάνω τον γάμο μου, σε τι χρώματα θα είναι η διακόσμηση γάμου, το νυφικό πως το έχω ονειρευτεί κ.α. Τα social media διαθέτουν απεριόριστο υλικό από το οποίο μπορείς να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις έναν ανεπανάληπτο γάμο με την δική σου πινελιά.

Ιδέες γάμου από τα social media για οργάνωση γάμου από το σπίτι

Έρευνα αγοράς για το γάμο

Και αφού ενδιαφέρεσαι για μια οργάνωση γάμου μόνη μου τότε θα σου προτείναμε να κάνεις μια έρευνα αγοράς πριν καταλήξεις στο τελικό αποτέλεσμα. Η οργάνωση γάμου από το σπίτι σου δίνει τον χρόνο και τη δυνατότητα να περιηγηθείς στο ίντερνετ και να ανακαλύψεις ιδέες και ευκαιρίες – διαμαντάκια. Ψάξε υλικά για DIY στολισμό γάμου, πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου κ.ο.κ.

Έρευνα αγοράς για το γάμο οργάνωση γάμου από το σπίτι

Προσκλητήρια γάμου από το σπίτι

Μπορείς, επίσης να φτιάξεις μόνη σου τα προσκλητήρια γάμου στον υπολογιστή σου. Διαμόρφωσε τα όπως ακριβώς έχεις σκεφτεί περνώντας δημιουργικό χρόνο στο σπίτι σου. Έπειτα μπορείς να τα εκτυπώσεις σε έναν καλό εκτυπωτή φίλου ή κάποιου επαγγελματία. Διαφορετικά μπορείς να τα στείλεις με email στους καλεσμένους σου.

Προσκλητήρια γάμου από το σπίτι

DIY μπομπονιέρες γάμου στο σπίτι

Λέμε ναι στον δημιουργικό χρόνο στο σπίτι με DIY μπομπονιέρες γάμου. Αφού, λοιπόν, έχεις πάρει έμπνευση και έχεις βρει τα υλικά για μπομπονιέρες που θες σειρά έχει το δημιουργικό κομμάτι. Μείνε στο σπίτι σου, φώναξε τις φίλες σου και ξεκινήστε να φτιάχνετε τις χειροποίητες μπομπονιέρες του γάμου σου. Ο χρόνος αυτός πέρα από δημιουργικός θα είναι και διασκεδαστικός.

DIY μπομπονιέρες γάμου στο σπίτι

DIY διακόσμηση γάμου

Όπως και με τις μπομπονιέρες το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τη διακόσμηση του γάμου σου. Φτιάξε με τα χεράκια σου χειροποίητες κατασκευές γάμου που θα στολίσουν μοναδικά το γλέντι γάμου στο σπίτι ή στο χώρο που έχεις επιλέξει. Αν μάλιστα διαθέτεις και υπαίθριο χώρο, ο γάμος στο κήπο του σπιτιού είναι μια πολύ όμορφη επιλογή.

DIY διακόσμηση γάμου οργάνωση γάμου από το σπίτι

Μπορεί να διανύουμε δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω. Μπορεί ο γάμος σου να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες ως προς την ημερομηνία και τη διαμόρφωση του αλλά υπάρχει και η θετική πλευρά. Σου δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσεις κάποιες λεπτομέρειες και να φτιάξεις ένα πιο φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Το σημαντικότερο, όμως , όλων είναι ότι έχεις το άλλο σου μισό να σε συντροφεύει και να σε αγαπάει. Είναι ανεκτίμητο!

 

Δες Εδώ όλα τα Νέα Μέτρα για τους Γάμους και τις Βαπτίσεις – Αύγουστος 2020

[print_link]