Πως να ενημερώσω τους καλεσμένους ότι αναβάλλω το γάμο μου 5 Ιδέες

Πως να ενημερώσω τους καλεσμένους ότι αναβάλλω το γάμο

Τι θα γίνει με τους γάμους φέτος; Πρέπει να βάλω στοv «πάγο» το γάμο μου για το 2020; Πως να αναβάλλω το γάμο μου; Αυτά και άλλα πολλά είναι τα ερωτήματα που βασανίζουν κάθε γυναίκα που επρόκειτο να ντυθεί νυφούλα εντός του 2020. Αν είσαι και εσύ μια από αυτές αρχικά ψυχραιμία! Είμαστε εδώ για σένα και σου δίνουμε τη λύση στο δύσκολο ερώτημα πως να ενημερώσω τους καλεσμένους ότι αναβάλλω το γάμο μου. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επιστολή ακύρωσης του γάμου

Μια από τις ιδέες για το πως να ενημερώσω τους καλεσμένους ότι αναβάλλω το γάμο μου είναι η επιστολή. Σε ένα πάπυρο ή σε ένα απλό χαρτί γράψε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ακύρωση του γάμου και δεσμεύσου πως όταν όλα θα είναι όπως πριν θα γίνει το πάρτυ γάμου. Μια γλυκιά κίνηση είναι να συνοδεύσεις την επιστολή σου με χειροποίητες μπομπονιέρες – αναμνηστικά δωράκια για να ευχαριστήσεις τους καλεσμένους σου.

Επιστολή ακύρωσης του γάμου

DIY μπομπονιέρες – αναμνηστικά γάμου

Μπορεί να αναβάλλεις το γάμο σου για αργότερα, αλλά μην αναβάλλεις και τα έθιμα! Προτείνουμε να φτιάξεις τις DIY μπομπονιέρες σου από τώρα και να τις δώσεις ή να τις στείλεις στους καλεσμένους σου, ώστε να έχουν κάτι για να θυμούνται μέχρι να κάνεις το γάμο σου. Με απλά αλλά όμορφα υλικά για μπομπονιέρες μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου μοναδικά πράγματα με οικονομία.

DIY μπομπονιέρες – αναμνηστικά γάμου - Πως να ενημερώσω τους καλεσμένους ότι αναβάλλω το γάμο

Ενημέρωση καλεσμένων μέσω τηλεφώνου

Αν ψάχνεις κάτι πιο άμεσο στο πώς να ενημερώσω τους καλεσμένους ότι αναβάλλω το γάμο μου θα σου προτείναμε το τηλέφωνο. Για να μη σπαταλήσεις πολύ χρόνο πάρε τηλέφωνο τα πιο κοντινά σου πρόσωπα για να τα ενημερώσεις. Σε όλους τους υπόλοιπους καλεσμένους ακολούθησε έναν από τους υπόλοιπους τρόπους.

Ενημέρωση καλεσμένων μέσω τηλεφώνου

Ενημέρωση καλεσμένων μέσω email

Ο γάμος αναβάλλεται και είναι αρκετά χρονοβόρο να πάρεις τηλέφωνο ένα – ένα άτομα από τη λίστα καλεσμένων σου. Για αυτό σου προτείνουμε να φτιάξεις ένα ομαδικό email ενημέρωσης και να το στείλεις σε όσους χρησιμοποιούν με ευκολία το διαδίκτυο.

Ενημέρωση καλεσμένων μέσω email

Ενημέρωση καλεσμένων μέσω ομάδας σε social media

Μια εναλλακτική πρόταση της προηγούμενης για να ενημερώσεις τους καλεσμένους του γάμου ότι τον ανέβαλλες εξαιτίας των παγκόσμιων συνθηκών και του κοροναϊού είναι η δημιουργία κάποιας κοινής ομάδας στα social media.

Ενημέρωση καλεσμένων μέσω ομάδας στο facebook

Βίντεο του ζευγαριού που αναβάλλει το γάμο

Τέλος, μια πρωτότυπη ιδέα για να ενημερώσεις τους καλεσμένους ότι αναβάλλεται ο γάμος σας για την ώρα είναι ένα βίντεο με εσάς τους δυο. Τράβα ένα ολιγόλεπτο βίντεο με τον σύντροφο σου που θα γνωστοποιείτε την ακύρωση του γάμου σας. Πείτε, μάλιστα, από κοινού ότι θα επανέλθετε με νέα ημερομηνία όταν όλα θα είναι όπως πρέπει και θα είμαστε ελεύθεροι να απολαύσουμε μια τόσο όμορφη στιγμή.

Βίντεο του ζευγαριού που αναβάλλει το γάμο - Πως να ενημερώσω τους καλεσμένους ότι αναβάλλω το γάμο

Ο γάμος και κοροναϊός είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση που έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις. Μην σε πιάνει πανικός γιατί τίποτα δεν ακυρώνεται, αναβάλλεται! Μέχρι πότε; Μέχρι όταν όλα θα είναι ιδανικά για να ζήσεις αυτή τη στιγμή έτσι ακριβώς όπως σου αξίζει, δηλαδή μοναδικά και ανεπανάληπτα!

[print_link]