Πασχαλινές Λαμπάδες 2022 Εντυπωσιακές Ιδέες DIY

Πασχαλινές Λαμπάδες 2022: 15 Εντυπωσιακές Ιδέες DIY

Οι ακούραστοι και δημιουργικοί DIYers έχουν ανασκουμπωθεί και φέτος το Πάσχα να πρωτοτυπήσουν φτιάχνοντας πασχαλινές λαμπάδες 2022. Τα υλικά κατασκευών εκλεκτά και οι ιδέες πρωτότυπες. Σου έχουμε ετοιμάσει μερικές DIY πασχαλινές λαμπάδες 2022 για να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις και εσύ κάτι ανεπανάληπτο για κάθε στυλ και γούστο.

Λαμπάδα για κορίτσι με αστέρια

Θα ξεκινήσουμε τη λίστα με τις πασχαλινές λαμπάδες 2022 κατευθείαν από τον έναστρο ουρανό. Φτιάξε χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με τελάρο κεντήματος, ρομαντικό παιδικό ύφασμα με αστέρια και έπειτα διακόσμησε με πάνινα αστέρια, κορδέλες και κορδόνια σε παστέλ αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Λαμπάδα για κορίτσι με αστέρια

Πασχαλινή λαμπάδα δεινόσαυρος

Στις λαμπάδες για αγόρια θα ταιριάζει τέλεια εκείνη με τον δεινόσαυρο. Για να τη φτιάξεις επίλεξε ξύλινο διακοσμητικό δεινόσαυρο τον οποίο θα χρωματίσεις σε ότι απόχρωση θέλεις  και θα τον διακοσμήσεις με τις αντίστοιχα χρωματικά χάντρες. Για ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα πρόσθεσε μερικές κορδέλες και κορδόνια.

Πασχαλινή λαμπάδα δεινόσαυρος

Λαμπάδες για κορίτσια ροζ

Άλλες πασχαλινές λαμπάδες 2022 για κορίτσια κινούνται σε παστέλ χρωματισμούς. Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις διακοσμητικά όπως μπρελόκ φλαμίνγκο. Εναλλακτικά μπορείς να βάψεις σε παλ χρωματισμούς άβαφα ξύλινα αυτοκινητάκια και καρδιές.

Λαμπάδες για κορίτσια ροζ

Vintage πασχαλινές λαμπάδες

Τις είδαμε ήδη από τις χειροποίητες λαμπάδες 2021 και συνεχίζουν να παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Δεν είναι άλλες από τις πασχαλινές λαμπάδες για γυναίκες με cameo. Για να τις φτιάξεις, επίλεξε πασχαλινή λαμπάδα σκέτη σε σάπιο μήλο και διακόσμησε με τούλια, υφασμάτινα λουλούδια, κορδέλες και cameo. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε μερικά στρας.

Vintage πασχαλινές λαμπάδες

Θαλασσινή πασχαλινή λαμπάδα

Για τους αιώνια καλοκαιράκιδες φτιάξε χειροποίητες λαμπάδες 2022 με κοχύλια και αστερίες. Διακόσμησε πλακέ λαμπάδες σαγρέ με θαλασσινά, καλοκαιρινά διακοσμητικά σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Θα μυρίσει καλοκαίρι πιο νωρίς για εκείνον που θα κρατήσει αυτή την απίστευτη λαμπάδα!

Θαλασσινή πασχαλινή λαμπάδα

Chic λαμπάδα με διακοσμητικό love

Μια πολύ κομψή και σικάτη  DIY ιδέα για πασχαλινή λαμπάδα που είναι ιδανική και για σένα που ψάχνεις πασχαλινές λαμπάδες για έφηβες είναι με plexiglass διακοσμητικό. Διακόσμησε μια λιλά σαγρέ πασχαλινή λαμπάδα με υλικά για λαμπάδες όπως ξύλινο κύκλο, διακοσμητικό πλεξιγκλάς love και καρδιά, φτερά και στρας. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ρομαντικά όμορφο!

Chic λαμπάδα με διακοσμητικό love

Πασχαλινή λαμπάδα με αστροναύτη

Αν από την άλλη ψάχνεις πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια τότε φτιάξε χειροποίητη λαμπάδα από άλλο πλανήτη. Χρησιμοποίησε λευκές πασχαλινές λαμπάδες σκέτες και διακόσμησε τις με κορδέλες σε πράσινο, κίτρινο και μωβ χρώμα. Έπειτα πρόσθεσε το τελάρο κεντήματος με το ύφασμα με διαστημικό μοτίβο και μερικά ξύλινα αστέρια τα οποία θα έχεις χρωματίσει.

Πασχαλινή λαμπάδα με αστροναύτη

Πασχαλινή λαμπάδα rockstar

Παραμένοντας στις λαμπάδες για αγόρια σου έχουμε την ιδανική επιλογή για ένα μικρό rockstar. Στόλισε το λευκό πλακέ κερί με ξύλινες κιθάρες, ταμπελάκι rockstar και συνδύασε τα με πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια. Βάψ’ τα με μαύρο χρώμα για ένα πιο rock αποτέλεσμα.

Πασχαλινή λαμπάδα rockstar

Χιουμοριστική λαμπάδα για ζευγάρια

Αν εσένα και το άλλο σου μισό σας διακατέχει το χιούμορ τότε δεν έχεις από το να φτιάξεις χιουμοριστικές πασχαλινές λαμπάδες. Διακόσμησε σκέτες λαμπάδες με ξύλινο διακοσμητικό «Τι έχεις;… Τίποτα» και συνδύασε σωμόν ύφασμα, κορδέλες και στρας. Γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε ποτέ τίποτα!!!

Χιουμοριστική λαμπάδα για ζευγάρια

Μοντέρνα πασχαλινή λαμπάδα 2022 με μπρελόκ

Εξίσου φοβερή ιδέα για πασχαλινές λαμπάδες εφήβων είναι με μπρελόκ από χάντρες που θα τους μείνει και μετά το πέρας της Ανάστασης. Συνδύασε τη σαγρέ πασχαλινή λαμπάδα με βεραμάν, ροζ και χρυσά διακοσμητικά και κλέψε τη παράσταση. Εναλλακτικά κινήσου σε πιο μοντέρνους τόνους όπως το μαύρο, το λευκό και το χρυσό. Φτιάξε μπρελόκ από πρωτότυπες χάντρες και ξετρέλανε το βαφτιστήρι σου.

Μοντέρνα πασχαλινή λαμπάδα 2022 με μπρελόκ

DIY παιδική λαμπάδα με συννεφάκια

Μια πολύ γλυκιά και εντυπωσιακή πασχαλινή λαμπάδα 2022 είναι με συννεφάκια από πλεξιγκλάς. Πάνω σε τελάρο κεντήματος διακόσμησε πρωτότυπα διακοσμητικά σύννεφα από plexiglass, πάνινα αστέρια, κορδέλες και κορδόνια σε ρομαντικές αποχρώσεις και πουά τούλι.

DIY παιδική λαμπάδα με συννεφάκια

Παιδική πασχαλινή λαμπάδα με πάντα

Τα αρκουδάκια πάντα είναι τόσο γλυκά και όμορφα που μπορούν να σου δώσουν μια πανέμορφη χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα. Στόλισε αστόλιστες λαμπάδες πασχαλινές με ξύλινα διακοσμητικά πάντα εκτυπωμένα. Έπειτα πρόσθεσε κορδόνια και κορδέλες σε ροζ και γκρι αποχρώσεις. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε μερικές χάντρες ή στρας.

Παιδική πασχαλινή λαμπάδα με πάντα

Πασχαλινές λαμπάδες με ανοιξιάτικα διακοσμητικά

Η άνοιξη είναι άρρηκτα συνυφασμένη με το Πάσχα για αυτό μια πολύ δημιουργική ιδέα είναι να φτιάξεις χειροποίητες λαμπάδες με ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Διάλεξε διακοσμητικές πεταλούδες: ξύλινες ή υφασμάτινες και συνδύασε τις με άλλα υλικά κατασκευών σε ανοιξιάτικους χρωματισμούς. Το αποτέλεσμα θα είναι παιχνιδιάρικο και ζωηρό όπως ακριβώς και το ανοιξιάτικο τοπίο.

Πασχαλινές λαμπάδες με ανοιξιάτικα διακοσμητικά

Μοντέρνα λαμπάδα με αυγό από πλεξιγκλάς

Πολύ ψηλά στις τάσεις πασχαλινής διακόσμησης 2022 είναι και το πλεξιγκλας. Στόλισε μια μαύρη ή γκρι λαμπάδα σαγρέ με διακοσμητικό αυγό από πλεξιγκλάς. Έπειτα συνδύασε χρυσό μεταλλικό κρίκο, στρας και πέρλα για έξτρα λάμψη. Τέλος, μπορείς να προσθέσεις και μερικές κορδέλες στην ίδια χρωματική παλέτα.

Μοντέρνα λαμπάδα με αυγό από πλεξιγκλάς

Πασχαλινή λαμπάδα με σελιδοδείκτη

Αν ψάχνεις ιδέα για πασχαλινές λαμπάδες για δασκάλους σου έχουμε την πρόταση: λαμπάδα με ξύλινο σελιδοδείκτη και καρδιές από πλεξιγκλάς. Πάνω σε λευκή πλακέ πασχαλινή λαμπάδα σκέτη κρέμασε ξύλινο σελιδοδείκτη, καρδιές πλεξιγκλάς, υφασμάτινα λουλούδια και κορδέλες.

Πασχαλινή λαμπάδα με σελιδοδείκτη

 

Φτιάξε και φέτος τις δικές σου μοναδικές DIY πασχαλινές λαμπάδες που θα τους ξετρελάνουν όλους. Με λίγη φαντασία, δημιουργικότητα και εκλεκτά υλικά για λαμπάδες το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένα ανεπανάληπτο.

[print_link]