Θέματα γάμου 2022 8 Hot Τάσεις που θα λατρέψεις!

Θέματα γάμου 2022: 8 Hot Τάσεις που θα Λατρέψεις!

Οι γάμοι 2022 πέρα από το ότι είναι πάρα πολλοί είναι και ιδιαίτερα φαντασμαγορικοί με το τρόπο τους. Ύστερα από 2 χρόνια αναβολών και απογοητεύσεων οι νύφες του σήμερα τολμούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα σε ένα DIY γάμο βγαλμένο από τα όνειρα τους. Ποια είναι τα επικρατέστερα θέματα γάμου 2022 και ποιες οι πιο hot τάσεις και χρωματικές παλέτες; Οι γκουρού των γάμων μίλησαν και εμείς σου έχουμε μια λίστα με τα trends γάμου 2022. Πάρε χαρτί και μολύβι γιατί ξεκινάμε!

Vintage γάμος 2022, Αναγεννησιακός

Στα θέματα γάμου 2022 δεν θα μπορούσε να λείπει ο vintage γάμος με αναγεννησιακές επιρροές. Με τη σειρά Bridgerton να σαρώνει, ολοένα και περισσότερες νυφούλες έχουν ονειρευτεί έτσι το γάμο τους. Για να οργανώσεις ένα τέτοιο θεματικό γάμο κινήσου σε χρώματα όπως το λευκό, το royal μπλε και πρόσθεσε μερικές κίτρινες πινελιές. Επίλεξε αριστοκρατικά μοτίβα στα υφάσματα και στα υλικά γάμου. Για το στολισμό της εκκλησίας αλλά και για τη διακόσμηση δεξίωσης διάλεξε εντυπωσιακά διακοσμητικά βάζα γάμου με περίτεχνα vintage σχέδια και συνδύασε τα με λευκούς αμφορείς. Γέμισε τα με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών στις ανάλογες αποχρώσεις. Για το τραπέζι ευχών και το candybar διάλεξε αντικέ εταζέρες και δίσκους. Σέταρε τα με μοναδικά διακοσμητικά κλουβιά και γυάλινα βάζα με λεμόνια. Για τις DIY μπομπονιέρες γάμου κινήσου στο ίδιο μοτίβο επιλέγοντας υφάσματα με vintage μοτίβα και κάνε ένα όμορφο δέσιμο με κορδόνι και πρωτότυπες χάντρες κύβους με λουλούδια.

Vintage γάμος 2022, Αναγεννησιακός

Θέματα γάμου με μωβ Very Peri

Ο γάμος απόχρωση μωβ ανήκει στα πιο hot θέματα γάμου 2022 με τη Pantone Color Institute να ανακοινώνει το μωβ Very Peri σαν χρώμα της χρονιάς 2022. Είναι φωτεινό, είναι ζωηρό και ταυτόχρονα σικάτο. Σαν βασικό χρώμα θα είναι το Very Peri αλλά τόλμησε να παίξεις και με τις υπόλοιπες αποχρώσεις του μωβ για περισσότερη ποικιλία. Συνδύασε γυάλινα και κρυστάλλινα διακοσμητικά τα οποία θα διαπερνά το φως και θα κάνει ακόμα πιο λαμπερή τη διακόσμηση. Για τον ανθοστολισμό γάμου χρησιμοποίησε πομπώδη γυάλινα βάζα και συνδύασε τα με μερικά μωβ. Γέμισε τα με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών σε μωβ – ροζ  αποχρώσεις. Επίλεξε επίσης πορσελάνινες εταζέρες και βάσεις τούρτας για να δώσεις ένα ρομαντικό στυλ στο candybar γάμου. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και το τραπέζι δεξίωσης με πορσελάνινα είδη σερβιρίσματος και διακοσμητικά. Για το σετ γάμου διάλεξε στέφανα γάμου 2022 χειροποίητα με χρωματιστές κορδέλες και μωβ λουλουδάκια. Ο δίσκος μπορεί να είναι λευκός και τα ποτήρια σε μωβ αποχρώσεις. Η καράφα από την άλλη μπορεί να είναι ένα υπέροχο διάφανο μπουκάλι με περίτεχνα σχέδια. Για τις μπομπονιέρες μια ιδέα είναι τα μωβ υφάσματα σε συνδυασμό με τούλι.

Θέματα γάμου με μωβ Very Peri

Μοντέρνος στολισμός γάμου Whimsical

Αναρωτιέσαι ήδη από το τίτλο τι είναι ο whimsical γάμος και γιατί βρίσκεται τόσο ψηλά στις τάσεις; Μα γιατί είναι παραμυθένια φαντασμαγορικός!  Αν αγαπάς τους έντονους χρωματισμούς και τα παιχνιδιάρικα μοτίβα αυτό το στυλ είναι για σένα. Ενσωμάτωσε στο στολισμό σου έντονα στοιχεία και πολλές χρωματιστές λουλουδένιες συνθέσεις για να μεταφέρεις τους καλεσμένους σου στο «μαγικό δάσος». Ιδανικά μέρη για δεξίωση είναι μια αυλή, το δάσος ή κήπος βοτάνων. Μερικές ιδέες για έναν whimsical γάμο είναι το μαγευτικό καταπράσινο τοπίο, τα φαινομενικά αταίριαστα φορέματα και υφάσματα, οι διαφορετικές καρέκλες, τα έντονα διακοσμητικά και η διαδραστική ψυχαγωγία (όπως photobooth ή ζωγράφος που θα σχεδιάζει γελοιογραφίες). Για το στολισμό σου επίλεξε χρωματιστά κηροπήγια, γυάλινες μπάλες με τρύπα τις οποίες θα γεμίσεις με λουλούδια αλλά και εντυπωσιακά σταντ γάμου. Φτιάξε αψίδες με λουλούδια και πλαισίωσε το στολισμό σου με παιχνιδιάρικα φανάρια και κεριά για μια όμορφη παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Μοντέρνος στολισμός γάμου Whimsical

Boho γάμος σε χρώμα terracotta

Ένα από τα θέματα που θα δούμε σίγουρα και στα θέματα γάμου 2023 είναι ο boho σε χρώμα terracotta. Είναι μια απόχρωση που λάνσαραν φέτος μεγάλοι οίκοι μόδας και υιοθέτησαν πολλοί wedding planners. Αυτός ο DIY στολισμός γάμου δημιουργεί την αίσθηση της ερήμου με ένα γήινο και συνάμα εντυπωσιακό τρόπο. Η χρωματική παλέτα που θα κινηθείς θα είναι στις αποχρώσεις της τερακότας, του ροδακινί και των γήινων χρωμάτων. Πάντρεψε τη ρουστίκ αισθητική με τη κομψότητα. Χρησιμοποίησε φαντασμαγορικά κηροπήγια γάμου με ματ εμφάνιση και συνδύασε τα με κεραμικά κασπώ στις ανάλογες αποχρώσεις. Γέμισε βάζα με μπόλικα αποξηραμένα λουλούδια και χρησιμοποίησε για το στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης μοναδικά boho καλάθια σε διάφορα μεγέθη και γήινα χρώματα. Πρόσθεσε επίσης πρωτότυπες ξύλινες πιατέλες με σκαλίσματα αλλά και μεταλλικούς δίσκους σε χάλκινο χρώμα. Ιδανικός και για γάμο το φθινόπωρο.

Boho γάμος σε χρώμα terracotta

Chic γάμος σε χρυσό – κρεμ

Για σένα που ψάχνεις ένα θέμα γάμου για Σεπτέμβριο και όχι μόνο τότε ο γάμος με συνδυασμό κρεμ – χρυσό είναι η τέλεια επιλογή. Πέρα από το ότι παντρεύει δυο all time classic χρώματα προσαρμόζεται ιδανικά σε κάθε εποχή προσδίδοντας φινέτσα και κομψότητα. Για να στήσεις ένα γάμο με αυτή τη χρωματική παλέτα επίλεξε χρυσά μεταλλικά και γυάλινα κηροπήγια τα οποία θα συνδυάσεις με χρυσά και εκρού βάζα. Για το candybar ή το τραπέζι ευχών χρησιμοποίησε χρυσές πιατέλες με αριστοκρατικά τελειώματα και γυάλινα κουτιά. Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά γέμισε γυάλινα είδη με πεντανόστιμα κουφέτα με χρυσές πινελιές. Για το στολισμό της εκκλησίας και του πάρτυ γάμου φτιάξε υπέροχα μπουκέτα από pampas grass και αποξηραμένα babala. Για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα πρόσθεσε χρυσά φτερά χήνας, φτερά παγωνιού εκρού και μεταλλικές χρυσές γιρλάντες. Τέλος, θα σου προτείναμε να επιλέξεις εκλεκτά υλικά για σετ γάμου με χρυσές λεπτομέρειες αλλά και εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες στους ίδιους τόνους.

Chic γάμος σε χρυσό – κρεμ

Botanical γάμος 2022

Ένα εξίσου μοντέρνο θέμα που συναντάμε πολύ στους γάμους 2022 είναι το botanical. Είναι μια ένα κράμα minimal γάμου και eco friendly γάμου. Τι εννοούμε; Σε αυτό το στολισμό δίνεται πολύ έμφαση στη φύση. Για αυτό τέτοιους γάμους συνήθως τους συναντάς σε κάποιο βοτανικό κήπο, ειδικά διαμορφωμένα θερμοκήπια ή δασικές εκτάσεις. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι πρασινάδες, τα φυλλώματα και οι γλάστρες. Ο μίνιμαλ χρωματικός συνδυασμούς του λευκού, του μαύρου και του πράσινου μπορεί να δώσει κάτι απερίγραπτα όμορφο και εντυπωσιακό. Μπάλες με τρύπα και γυάλινα είδη με πρασινάδες, backdrop από φυλλώματα, eco ξύλινα είδη σερβιρίσματος και ένας ατμοσφαιρικός φωτισμός από λαμπάκια είναι ό,τι πρέπει. Μια ωραία ιδέα για μπομπονιέρες γάμου 2022 είναι τα μικρά γλαστράκια με λουλούδια, κακτάκια ή παχύφυτα που θα διακοσμήσουν οι καλεσμένοι σου στο χώρο τους.

Botanical γάμος 2022

Glam νησιώτικος γάμος

Το 2022 οι destination weddings έχουν πάρει φωτιά με τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου να φιλοξενούν ολοένα και περισσότερους μελλόνυμφους. Είτε οργανώσεις ένα γάμο σε νησί είτε σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος ο υπέρλαμπρος θαλασσινός γάμος με νησιωτικά στοιχεία θα αφήσει εποχή! Συνδύασε χρώματα όπως το λευκό, το μπλε navy και το χρυσό. Βάσει αυτού επίλεξε καλοκαιρινά διακοσμητικά: κοχύλια, φάρους, χρυσές χελώνες, άγκυρες και χρυσά γεωμετρικά φανάρια γεμάτα με κουφέτα. Πρόσθεσε επίσης μεγάλα βάζα διακόσμησης που μοιάζουν σαν να τα βρήκες στο βυθό της θάλασσας και φτιάξε υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με κηροπήγια χταπόδια, κηροπήγια σε στεφάνια ή μικρά καλοκαιρινά votive. Στόλισε το χώρο της δεξίωσης γάμου με μπλε navy υφάσματα και runner με χρυσές πινελιές για περισσότερη λάμψη. Για καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου μπορείς να φτιάξεις βότσαλα με μεταλλικό καραβάκι ή κρεμαστό διακοσμητικό με κοχύλια. Κλέψε τη παράσταση με την ομορφιά της θάλασσας και το λαμπερό στυλ σου!

Glam νησιώτικος γάμος

Γάμος με θέμα λεμόνια και ρουστίκ στοιχεία

Τέλος, μια πολύ φρέσκια επιλογή που παίρνει έμπνευση από τις ομορφιές της Μεσογείου είναι με λεμόνια και ρουστίκ διακοσμητικά. Για την οργάνωση και το στολισμό αυτού του γάμου διάλεξε λευκούς αμφορείς σταντ που θα γεμίσεις με λεμόνια και συνδύασε τους με λευκά φανάρια και λευκά κηροπήγια για μια όμορφη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Πρόσθεσε μερικές μπλε πινελιές με πομπώδη βάζα γεμάτα με λουλούδια σε κίτρινες και μπλε αποχρώσεις. Για το σετ γάμου επίλεξε ξύλινο δίσκο με στέφανα γάμου γεμάτα με άνθη λεμονιάς. Στο τραπέζι ευχών γάμου και το candybar χρησιμοποίησε λευκές εταζέρες, καλάθια και δίσκους για τα γλυκά σου. Επίσης, γέμισε γυάλες με βρυσάκι με λεμονάδα για να δροσιστούν οι καλεσμένοι σου. Προσάρμοσε τις DIY μπομπονιέρες γάμου σου και επίλεξε υλικά για μπομπονιέρες με βάση τα λεμόνια δίνοντας έναν αέρα φρεσκάδας στο γάμο σου.

Γάμος με θέμα λεμόνια και ρουστίκ στοιχεία

Αυτά ήταν τα πιο hot χρώματα και θέματα γάμου 2022. Ο γάμος 2022 υπόσχεται να αφήσει εποχή με τις μοναδικές λεπτομέρειες και τα εντυπωσιακά μοτίβα ανεξαρτήτου στυλ. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και προσάρμοσε το στο δικό σου ταπεραμέντο Πάρε έμπνευση και οργάνωσε τον γάμο που έχεις ονειρευτεί. Απαραίτητα υλικά για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα είναι η φαντασία, η δημιουργικότητα και η μπόλικη αγάπη για το άλλο σου μισό.

[print_link]