Μπομπονιέρες Βάπτισης 2022 32 Ιδέες

DIY Μπομπονιέρες Βάπτισης 2022: 32 Ιδέες Εντυπωσιακές

Οι DIY βαπτίσεις 2022 προβλέπεται να είναι πολλές και φαντασμαγορικές, η κάθε μια με το στυλ της. Αν είσαι και εσύ μια νέα μανούλα που βαπτίζεις το μωράκι σου και έχεις διαλέξει ένα από τα θέματα βάπτισης αλλά σου μένουν οι μπομπονιέρες, είσαι στο σωστό σημείο. Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε ετοιμάσει μερικές DIY ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης 2022 που υπόσχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς.

Κρεμαστές μπομπονιέρες με συννεφάκια

Στις μπομπονιέρες βάπτισης 2022 βρίσκεις σίγουρα εκείνες με το μαξιλαράκι με συννεφάκια και ουράνιο τόξο. Για να της φτιάξεις, δημιούργησε χειροποίητα μαξιλαράκια από υφάσματα βάπτισης με συννεφάκια και διακόσμησε με πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου και του βεραμάν. Είναι ιδανική για βάπτιση κοριτσιού με θέμα τον ουρανό και τα συννεφάκια σε παστέλ χρωματισμούς.

Κρεμαστές μπομπονιέρες με συννεφάκια

Μπομπονιέρες βάπτισης με χάντρες και διακοσμητικά γλειφιτζούρια

Μια άλλη ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης 2022 είναι οι παιχνιδιάρικες μπομπονιέρες με έτοιμα πουγκιά, χάντρες και διακοσμητικά γλειφιτζούρια. Η μια ιδέα είναι να κλείσεις το πουγκί σαν φάκελο με κορδέλες και κορδόνια σε βεραμάν και λιλά χρώμα. Έπειτα φτιάξε πολύχρωμο βραχιόλι με τις χάντρες από πολυμερικό πηλό φίμο και άλλα υλικά κατασκευών. Εναλλακτικά, κρέμασε από το πουγκί χάντρες gummy bears και γλειφιτζούρια σε σχήμα καρδιάς και συνδύασε τα με κορδόνια σε ροζ και λιλά αποχρώσεις. Είναι από εκείνες τις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης που ήρθαν για να μείνουν.

Μπομπονιέρες βάπτισης με χάντρες και διακοσμητικά γλειφιτζούρια

Κρεμαστή μπομπονιέρα με καρτ ποστάλ

Για μια βάπτιση με θέμα τα ταξίδια φτιάξε κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι 2022 με ξύλινο κάρτ ποστάλ. Διακόσμησε με πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σε κόκκινο και μπλε navy χρώμα. Έπειτα κρέμασε ένα πουγκί από γαλάζιο τούλι με τα κουφέτα σου.

Κρεμαστή μπομπονιέρα με καρτ ποστάλ

Μπομπονιέρα για βάπτιση με θέμα «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

Στις θεματικές και πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης ανήκει και η μπομπονιέρα – αντικείμενο με την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Δημιούργησε ρουστίκ DIY μπομπονιέρες βάπτισης κολλώντας πάνω σε φέτες κορμού ξύλινα διακοσμητικά εκτυπωμένα στη μορφή της Αλίκης. Πρόσθεσε μος τύπου βρύο, για να θυμίζει το δάσος, και ένα μικρό τουλάκι με κουφέτα και χρωματιστές κορδέλες.

Μπομπονιέρα για βάπτιση με θέμα «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

Μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας με μονόκερο

Για γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης εξαιρετική επιλογή είναι οι γυάλινοι σωλήνες με διακοσμητικό μονόκερο. Φτιάξε glam μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι 2022 με μπρελόκ επιλέγοντας χάντρες χρυσές και ροζ. Στο τελείωμα πρόσθεσε μεταλλικό διακοσμητικό μονόκερο. Κρέμασε το από το δοκιμαστικό σωλήνα και διάλεξε για περισσότερη λεπτομέρεια κουφέτα σε ροζ και βεραμάν χρωματισμούς.

Μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας με μονόκερο

Μπομπονιέρα βάπτισης με τελάρο κεντήματος και ήλιο

Στις πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης ανήκουν οι κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με τελάρο κεντήματος και ύφασμα με παιδικό ήλιο. Για να τις φτιάξεις διάλεξε υφάσματα βάπτισης με ήλιους και λουλούδια και πέρασε τα στο τελάρο κεντήματος. Έπειτα διακόσμησε με πάνινα αστέρια, τεχνητά μπουμπούκια αμυγδαλιάς και κορδέλες στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου, του λιλά και του βεραμάν.

Μπομπονιέρα βάπτισης με τελάρο κεντήματος και ήλιο

Μπομπονιέρες πουγκί με σύρμα και ματάκι

Οι καλύτερες μπομπονιέρες βάπτισης διδύμων αλλά και αγοριού ή κοριτσιού ξεχωριστά είναι αυτές με τα έτοιμα πουγκιά και τα πρωτότυπα περλέ ματάκια. Είναι πολύ εύκολες στη κατασκευή αλλά συνάμα είναι και εξαιρετικά πρωτότυπες. Χρησιμοποίησε έτοιμα πουγκιά σε γαλάζιο και ροζ χρώμα και κάνε πρωτότυπο δέσιμο με χρωματιστά σύρματα. Στο τελείωμα πρόσθεσε φοβερά κεραμικά ματάκια σε διάφορα χρώματα και φουντίτσες.

Μπομπονιέρες πουγκί με σύρμα και ματάκι

Μπομπονιέρα βάπτισης με μπαλόνια

Για μια βάπτιση κοριτσιού με θέμα τα μπαλόνια ή το τσίρκο φτιάξε υπέροχες χειροποίητες μπομπονιέρες με διακοσμητικά μπαλόνια. Σε ροζ πουγκιά κάνε περίτεχνο δέσιμο με κορδέλα σατέν βεραμάν και κορδόνι σε σάπιο μήλο. Στο τελείωμα στόλισε ξύλινα διακοσμητικά μπαλόνια που μπορείς να τα βάψεις ό,τι χρώμα επιθυμείς. Εύκολα και γρήγορα θα φτιάξεις υπέροχες μπομπονιέρες με τα χεράκια σου.

Μπομπονιέρα βάπτισης με μπαλόνια

Μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι με άγκυρα και ματάκι

Για μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θαλασσινό θέμα φτιάξε και τις ανάλογες DIY μπομπονιέρες βάπτισης 2022. Φτιάξε ναυτικές μπομπονιέρες με μπλε navy πουγκιά. Στόλισε τα με πρωτότυπο κορδόνι σε λευκό – μπλε, διακοσμητική άγκυρα και ματάκι σε γαλάζιο χρώμα. Είναι τέλεια επιλογή για μια βάπτιση σε νησί.

Μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι με άγκυρα και ματάκι

Μπομπονιέρα βάπτισης γοργόνα

Αν από την άλλη θέλεις να κάνεις μια καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού με θέμα γοργόνα σου έχουμε φοβερή πρόταση. Κόλλησε εκτυπωμένα διακοσμητικά για μπομπονιέρες σε σχήμα γοργόνας πάνω σε κοχύλια. Πρόσθεσε πέρλες για ένα κομψό αποτέλεσμα. Έπειτα κλείσε το χειροποίητο διακοσμητικό σου μέσα σε τούλι λιλά μαζί με τα κουφέτα σου και κάνε ένα όμορφο δέσιμο. Στο τελείωμα πρόσθεσε ροζ πέρλες.

Μπομπονιέρα βάπτισης γοργόνα

Θαλασσινή μπομπονιέρα για βάπτιση κοριτσιού

Παραμένοντας στις κοριτσίστικες μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα γοργόνα σου έχουμε εναλλακτική ιδέα. Αν θέλεις ένα σικάτο και υπέρλαμπρο αποτέλεσμα για τις δημιουργίες σου, συνδύασε πρωτότυπα glam υφάσματα σε βεραμάν και ροζ – λιλά χρώμα. Κάνε όμορφο δέσιμο με κορδόνια σε αντίστοιχα χρώματα. Στο τέλος, στόλισε με μικρά κοχύλια και πέρλες. Μοναδική ιδέα για θέμα βάπτισης θαλασσινό.

Θαλασσινή μπομπονιέρα για βάπτιση κοριτσιού

Μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκι με κορώνα

Αυτή η χειροποίητη μπομπονιέρα είναι ιδανική και για μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης μαζί. Δεν είναι άλλη από τα ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες με καπάκι από πλεξιγκλάς. Φτιάξε ένα χειροποίητο κάδρο κολλώντας στη βάση του κουτιού διακοσμητική κορώνα από πλεξιγκλάς και διακόσμησε εξωτερικά με χρωματιστά κορδόνια. Είναι ιδανικές για μπομπονιέρες βάπτισης αναμνηστικά.

Μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκι με κορώνα

Minimal μπομπονιέρες με σύρμα και ματάκι

Για μια πιο μίνιμαλ βάπτιση αγοριού φτιάξε και τις αντίστοιχες DIY μπομπονιέρες. Τα υλικά για μπομπονιέρες που θα χρειαστείς είναι απλά αλλά συνάμα και εντυπωσιακά. Κάνε ένα εντυπωσιακό δέσιμο στα πουγκιά με σύρμα. Ξεκίνα πιο σφιχτά και χαλάρωνε σταδιακά το δέσιμο σου. Διακόσμησε με χάντρες σε κίτρινο και γαλάζιο χρώμα. Συνδύασε τις με κεραμικό ματάκι σε μπλε απόχρωση και με βεραμάν φουντίτσα.

Minimal μπομπονιέρες με σύρμα και ματάκι

Πουγκί με χρωματιστές χάντρες

Στην ίδια λογική με τη προηγούμενη ιδέα αλλά για βάπτιση κοριτσιού είναι με τη νούμερο 1 τάση για το καλοκαίρι που είναι οι χάντρες από πηλό fimo. Φρουτάκια, Candy, Emoji. Πέρνα τις από το σύρμα και φτιάξε ένα πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο βραχιόλι. Οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν!

Πουγκί με χρωματιστές χάντρες

Θαλασσινή μπομπονιέρα βάπτισης με σχοινί και κοχύλια

Για μια unisex βάπτιση με θέμα θάλασσα φτιάξε υπέροχες μπομπονιέρες που μένουν με κρεμαστό καλοκαιρινό διακοσμητικό. Για να το φτιάξεις κόλλησε πάνω σε χοντρό κορδόνι λινάτσας καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως κοχύλια, αστερίες και πέρλες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Δημιούργησε ένα υπέροχο κρεμαστό διακοσμητικό στεφανάκι με καλοκαιρινά στολίδια. Μπορείς, μάλιστα, να τις συνδυάσεις και με τα προσκλητήρια βάπτισης.

Θαλασσινή μπομπονιέρα βάπτισης με σχοινί και κοχύλια

Αγορίστικες mix n match μπομπονιέρες με τουβλάκια

Από τις πιο hot τάσεις βάπτισης 2022 είναι οι χάντρες και τα κρεμαστά διακοσμητικά σε πρωτότυπα σχέδια. Φτιάξε, λοιπόν, υπέροχες mix n match μπομπονιέρες για αγόρι με πουγκιά και διακοσμητικές χάντρες παιδικά τουβλάκια τύπου lego. Επίλεξε πουγκιά σε 2 μοτίβα και χρησιμοποίησε πρωτότυπα υλικά για μπομπονιέρες και χάντρες από πολυμερικό πηλό fimo για να φτιάξεις ένα παιχνιδιάρικο δέσιμο.

Αγορίστικες mix n match μπομπονιέρες με τουβλάκια

Τροπικές μπομπονιέρες με πουγκί και μπρελόκ

Για μια βάπτιση με τροπικό θέμα φτιάξε μπομπονιέρες βάπτισης πουγκιά με μπρελοκ που θα κλέψουν ωστόσο τη παράσταση. Διάλεξε τροπικά πουγκιά και δέσε με μια όμορφη κορδέλα το τροπικό μπρελόκ που θα έχεις φτιάξει. Συνδύασε φαντασμαγορικές χάντρες και άλλα υλικά κατασκευών. Θα είναι ανεπανάληπτες και θα μείνουν και στους καλεσμένους σου σαν αναμνηστικό.

Τροπικές μπομπονιέρες με πουγκί και μπρελόκ

Μπομπονιέρα για βάπτιση με θέμα πεταλούδα

Για σένα που έχεις επιλέξει ένα ρομαντικό στολισμό βάπτισης κοριτσιού με θέμα πεταλούδα φτιάξε εύκολα και οικονομικά μοναδικές θεματικές μπομπονιέρες με ρομαντισμό. Σε ροζ πουγκιά κάνε περίτεχνο δέσιμο με λευκή δαντέλα. Στο τελείωμα στόλισε διακοσμητική πεταλούδα από πλεξιγκλάς. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε σωμόν χάντρες.

Μπομπονιέρα για βάπτιση με θέμα πεταλούδα

DIY μπομπονιέρα βάπτισης με χάρτινο βαλιτσάκι

Μια ιδανική επιλογή για σετ μπομπονιέρα προσκλητήριο είναι το χάρτινο βαλιτσάκι. Ταιριάζει τέλεια σε μια βάπτιση με θέμα ταξίδια. Για να τη φτιάξεις στόλισε διακοσμητικά χάρτινα βαλιτσάκια με ξύλινες καρτ ποστάλ, θεματικές κορδέλες και κορδόνια σε μπλε – κόκκινο χρώμα. Γέμισε τα βαλιτσάκια με κουφέτα. Για περισσότερη λεπτομέρεια φτιάξε τα προσκλητήρια βάπτισης σε μορφή εισιτηρίου.

DIY μπομπονιέρα βάπτισης με χάρτινο βαλιτσάκι

Υφασμάτινή καραμέλα με ελεφαντάκι για μπομπονιέρα βάπτισης

Στις έτοιμες μπομπονιέρες βάπτισης οικονομικές ανήκει και η υφασμάτινη καραμέλα. Διάλεξε υφάσματα βάπτισης φαρδιά ώστε να έχεις άνεση να φτιάξεις τις καραμέλες σου. Βάλε τα κουφέτα και κάποιο παραδοσιακό γλυκό και κάνε δυο δεσίματα αριστερά και δεξιά ώστε να πάρει το σχήμα της καραμέλας. Αν πρόκειται για κορίτσι χρησιμοποίησε ροζ κορδέλες και αν πρόκειται για αγόρι γαλάζιες. Στο τελείωμα πρόσθεσε μεταλλικό διακοσμητικό ελεφαντάκι για περισσότερη λεπτομέρεια.

Υφασμάτινή καραμέλα με ελεφαντάκι για μπομπονιέρα βάπτισης

Χειροποίητες μπομπονιέρες με κοράλλια

Για μια βάπτιση που παίρνει έμπνευση από τις ομορφιές της θάλασσας κατασκεύασε χειροποίητες μπομπονιέρες με θαλασσινά διακοσμητικά. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά και κάνε το δέσιμο σου με χρυσό σύρμα. Έπειτα διακόσμησε με πρωτότυπα υλικά κατασκευών όπως χρωματιστά κοράλλια, χρυσό κοχύλι, τυρκουάζ χάντρες και ακανόνιστες πέρλες.

Χειροποίητες μπομπονιέρες με κοράλλια

Γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με μπουκαλάκια

Για γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης θα σου προτείναμε τα μίνι γυάλινα μπουκαλάκια. Δέσε τα κουφέτα σου εξωτερικά σε ένα μικρό πουγκάκι. Έπειτα διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, του λιλά και του τσαγαλί.

Γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με μπουκαλάκια

Μπομπονιέρα βάπτισης με ξύλινο διακοσμητικό αερόστατο

Για μια βάπτιση αγοριού με θέμα αερόστατο φτιάξε μπομπονιέρες αναμνηστικά με θεματικά υλικά. Κόλλησε πάνω σε φέτες κορμού μεταλλικούς κρίκους και κρέμασε από εκεί πρωτότυπα κρεμαστά αερόστατα. Πρόσθεσε μος τύπου βρύο και ένα μικρό πουγκάκι με κουφέτα και χρωματιστές κορδέλες. Οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν με τις δημιουργίες σου!

Μπομπονιέρα βάπτισης με ξύλινο διακοσμητικό αερόστατο

Μπομπονιέρα με ξύλινο καραβάκι σε φέτα κορμού

Στην ίδια λογική με τη προηγούμενη είναι η ναυτική μπομπονιέρα με καραβάκι. Πάνω σε φέτες κορμού κόλλησε ξύλινα καραβάκια. Έπειτα διακόσμησε με navy μπλε πρωτότυπα κορδόνια και δέσε μεμονωμένα τα κουφέτα σου.

Μπομπονιέρα με ξύλινο καραβάκι σε φέτα κορμού

Vintage μπομπονιέρα για βάπτιση αγόρι με βέσπα

Για μια vintage βάπτιση αγοριού δέσε έτοιμα πουγκιά σε γαλάζιο χρώμα με κορδέλες και κορδόνια σε κόκκινο και κίτρινο χρώμα. Πρόσθεσε ξύλινες διακοσμητικές βέσπες και οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου θα είναι έτοιμες!

Vintage μπομπονιέρα για βάπτιση αγόρι με βέσπα

Παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης κουδουνίστρες

Φτιάξε παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης σε σχήμα κουδουνίστρας. Πώς; Επίλεξε ανοιγόμενες διάφανες μπάλες που θα τις στερεώσεις σε καλαμάκια. Γέμισε τις μπάλες με μαρσμέλλοου, κουφέτα ή και διακοσμητικά. Στο τελείωμα διακόσμησε με κορδέλες, κορδόνια και στρας.

Παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης κουδουνίστρες

Παιδική μπομπονιέρα με αυτοκινητάκι

Για παιδική μπομπονιέρα σε βάπτιση αγοριού διάλεξε μικρά αυτοκινητάκια. Δώσε παιχνιδιάρικο στυλ στις μπομπονιέρες για παιδιά τυλίγοντας το παιχνίδι με κόκκινο τούλι και προσθέτοντας κορδέλες σε πετρόλ και κίτρινο χρώμα. Για περισσότερο λεπτομέρεια επίλεξε πεντανόστιμα πολύχρωμα κουφέτα τύπου smarties. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν!

Παιδική μπομπονιέρα με αυτοκινητάκι

Μπομπονιέρα για βάπτιση με θέμα διάστημα

Για μια βάπτιση αγοριού με θέμα διάστημα – αστροναύτης – πλανήτες  φτιάξε μπομπονιέρες με τελάρο κεντήματος. Χρησιμοποίησε πρωτότυπο ύφασμα με θεματικό μοτίβο και πέρνα το στο τελάρο. Έπειτα κόλλα διάφορες κορδέλες στις αποχρώσεις της βάπτισης. Για ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις ένα ξύλινο πύραυλο. Αυτή η DIY βάπτιση θα είναι από άλλο πλανήτη!

Μπομπονιέρα για βάπτιση με θέμα διάστημα

Tropical mix n match μπομπονιέρες βάπτισης με κουτάκια

Φτιάξε παιχνιδιάρικες μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκι με τροπικές κορδέλες, χάντρες και αστερίες. Για να τις φτιάξεις, κόλλησε πάνω σε χάρτινα κουτιά ταιριαστές τροπικές κορδέλες, raffia και έπειτα συνδυασμούς από διάφορες χάντρες με τροπικό στυλ. Ύστερα, διακόσμησε με αστερίες. Θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές χάντρες για ένα επιτυχημένο mix n match αποτέλεσμα.

Tropical mix n match μπομπονιέρες βάπτισης με κουτάκια

Μπομπονιέρα με μαξιλαράκι με λεμόνια

Για μια μεσογειακή βάπτιση με θέμα τα λεμόνια φτιάξε κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με μαξιλαράκι. Επίλεξε ύφασμα με μοτίβο από λεμόνια και συνδύασε πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σε κίτρινο, λευκό και τσαγαλί χρώμα.

Μπομπονιέρα με μαξιλαράκι με λεμόνια

Ρομαντικές μπομπονιέρες με χάντρες σε σχήμα καρδιάς

Για σένα που ψάχνεις εύκολες ιδέες για ρομαντικές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού φτιάξε αυτές με το πουγκί και τις εντυπωσιακές χάντρες σε σχήμα καρδιάς. Φτιάξε έναν ωραίο φιόγκο στα ροζ πουγκιά σου από πρωτότυπη κορδέλα σε παστέλ χρωματισμούς. Έπειτα πρόσθεσε λευκό κορδόνι με χάντρες σε σχήμα καρδιάς σε εξίσου παλ χρωματισμούς.

Ρομαντικές μπομπονιέρες με χάντρες σε σχήμα καρδιάς

Μπομπονιέρα πουγκί με διακοσμητικό rockstar

Τέλος, για τον μικρό σου rockstar φτιάξε υπέροχες μπομπονιέρες με πουγκιά. Στόλισε μπλε πουγκιά με ξύλινο διακοσμητικό rockstar και πέρνα ασημένιο κρίκο με χάντρες σε γαλάζιο, μπλε, λευκό χρώμα. Πρόσθεσε μερικές σατέν κορδέλες και οι μπομπονιέρες θα είναι έτοιμες.

Μπομπονιέρα πουγκί με διακοσμητικό rockstar

Φτιάξε άπαιχτες μπομπονιέρες βάπτισης με τα χεράκια σου που θα αφήσουν εποχή. Μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία αλλά στο τέλος σου αφήνει τη πιο γλυκιά αίσθηση αφού θα χαρίσεις στο μωράκι μια ανεκτίμητη μέρα όπως είναι και το ίδιο μοναδικό! Βρες το θέμα και το στυλ που σου αρέσει και στη συνέχεια διάλεξε εκλεκτά υλικά  για μπομπονιέρες. Με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα η DIY βάπτιση θα είναι ανεπανάληπτη!

[print_link]