Γάμος το Φθινόπωρο Ιδέες για Στολισμό & Μπομπονιέρες

Γάμος το Φθινόπωρο: Ιδέες για Στολισμό & Μπομπονιέρες

Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι η νέα τάση στους γάμους αφού με τη γήινη χρωματική παλέτα και τις λαμπερές πινελιές δίνουν ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα. Πέρα από αυτό, η θερμοκρασία εκείνη την περίοδο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όλους αλλά πολύ περισσότερο για τη νύφη που θέλει να είναι εντυπωσιακή τη μέρα του γάμου της. Είσαι από τις Bride to Be που έχουν ονειρευτεί ένα DIY γάμο εμπνευσμένο από το chic φθινοπωρινό μοτίβο; Τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος και αυτό γιατί εδώ ο γάμος το φθινόπωρο αποκτάει πρωτοτυπία και εκλεκτικότητα. Σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες και συμβουλές για να φτιάξεις τον φθινοπωρινό γάμο των ονείρων σου.

Χρώματα για γάμο το φθινόπωρο

Ο γάμος το φθινόπωρο περιέχει μια εντυπωσιακή γκάμα χρωμάτων και υφών που προσδίδουν μια κομψή πινελιά. Μια ιδέα που ανήκει στα χρώματα και τις ιδέες για φθινοπωρινό γάμο είναι να συνδυάσεις γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ, το μπεζ, το πορτοκαλί με μπορντό βουργουνδί, πετρόλ και σκούρο πράσινο. Οι φθινοπωρινοί γάμοι 2022 – 23 έρχονται να καλωσορίσουν βέβαια και το χρώμα της τερακότας. Ματ ροδακινί και ώχρα. Δώσε περισσότερη λάμψη με χρυσές λεπτομέρειες. Για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα χρησιμοποίησε πολύ το ξύλο σαν υλικό. Αν από την άλλη θέλεις να δώσεις μια λαμπερή υπόσταση στο φθινόπωρο τότε επίλεξε μεταλλικά διακοσμητικά σε αντικέ χρυσό ή χάλκινο χρώμα. Στο τραπέζι δεξίωσης αλλά και στο τραπέζι ευχών φθινοπωρινού γάμου διάλεξε υφάσματα και ράνερ συνδυάζοντας ανάλαφρα υλικά όπως το λινό και τη γάζα με πιο «βαριές» υφές όπως είναι το βελούδο, η λινάτσα ή η παγιέτα.

Χρώματα και υφές για γάμο το φθινόπωρο

Θέματα για φθινοπωρινό γάμο

Αφού μιλήσαμε για χρώματα και υφές σειρά έχουν τα φθινοπωρινά θέματα γάμου. Και εδώ η λίστα είναι πλούσια! Μια hot ιδέα για φθινοπωρινό γάμο παίρνει έμπνευση από την bohemian αισθητική και το Μαρόκο. Κινήσου στο βουργουνδί και το αντικέ χρυσό ενώ χρησιμοποίησε διακοσμητικά με έθνικ στοιχεία. Μια μοντέρνα πρόταση έχει επιρροές από τον μινιμαλισμό και τα βιομηχανικά μοτίβα. Αποπνέει μια casual αίσθηση με μεταλλικά διακοσμητικά, industrial φανάρια, κηροπήγια και πιατέλες αλουμινίου. Για ένα τέτοιο θέμα γάμου προτίμησε σαν χώρο δεξίωσης μια παλιά αποθήκη ή κάποιο εργοστάσιο. Φεύγοντας από το μοντέρνο θα σου προτείναμε τον vintage γάμο που θα σε ταξιδεύει σε περασμένες εποχές. Αν από την άλλη αγαπάς ιδιαίτερα τη φύση τότε ο ρουστίκ γάμος είναι για σένα. Συνδύασε το μάλιστα με το θέμα γάμου φθινόπωρο για ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το θέμα με φθινοπωρινά φρούτα. Θα δώσουν χρώμα στη φθινοπωρινή διακόσμηση γάμου με μια παραμυθένια ατμόσφαιρα βγαλμένη από το μαγικό δάσος.

Θέματα για φθινοπωρινό γάμο

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου

Ο γάμος το φθινόπωρο έχεις και τις αντίστοιχες DIY μπομπονιέρες. Οι επιλογές στις φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου 2021 είναι πολλές. Μια ιδέα είναι να επιλέξεις γυάλινους σωλήνες ή κουτάκια για μπομπονιέρες και να τους στολίσεις με διακοσμητικά για μπομπονιέρες πλεξιγκλάς. Αν πάλι, θέλεις να εμπνευστείς από την εποχιακή διακόσμηση διάλεξε φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου με αποξηραμένα όπως λεβάντες ή στάχυα. Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξεις χειροποίητες διακοσμητικές κολοκύθες και να κρεμάσεις από εκεί τα κουφέτα γάμου σου. Αν θέλεις κάτι πιο απλό και οικονομικό διάλεξε έτοιμα πουγκιά και διακόσμησε τα με κάποια εντυπωσιακή κορδέλα στις αποχρώσεις και του υπόλοιπου γάμου. Για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές θα σου προτείναμε τις φέτες κορμού με κωνσταντινάτο σαν διακοσμητικό ή μπουκαλάκια και βαζάκια που θα γεμίσεις με κάποιο τοπικό γλυκό ή λικέρ. Τέλος, για τούλινες μπομπονιέρες γάμου θα σου προτείναμε αυτές με τον χρυσό ή χάλκινο μεταλλικό λαιμό και τις πέρλες. Εννοείται πώς έχουν κάνεις και την άφιξη τους νέα σχέδια για diy φθινοπωρινές μπομπονιέρες 2022.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου

Σετ γάμου το φθινόπωρο

Ο γάμος το φθινόπωρο συναντάει μια hot τάση στα στέφανα γάμου και στο σετ κουμπάρου που δεν είναι άλλη από τον συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων. Εκεί που οι νύφες διάλεγαν αμιγώς χρυσά, ασημένια ή χάλκινα στέφανα έρχεται το 2021 να κάνει μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς. Διάλεξε στέφανα χρυσά και χάλκινα ή χρυσά και ασημί επιλέγοντας για το γάμο σου την τελευταία λέξη της μόδας. Αν από την άλλη θέλεις μια πιο boho αισθητική τότε επίλεξε φθινοπωρινά λουλούδια γάμου που θα κοσμήσουν εξαιρετικά τα στέφανα και κατ’ επέκταση τα μαλλιά σου.  Στην ίδια λογική θα είναι το ποτήρι, η καράφα, ο δίσκος και τα κουφέτα. Επίλεξε γήινες αποχρώσεις με μερικές λαμπερές λεπτομέρειες.

Σετ γάμου το φθινόπωρο

Ανθοδέσμη και φθινοπωρινός ανθοστολισμός γάμου

Φυσικά τα φθινοπωρινά διακοσμητικά και λουλούδια για στολισμό γάμου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ο ευκάλυπτος, τα τριαντάφυλλα, οι ανεμώνες, οι κάλλες, οι αμαρυλλίδες, παιώνες είναι μερικά λουλούδια που στις αντίστοιχες αποχρώσεις του κόκκινου, του μπεζ, του πορτοκαλί και του πράσινου θα δώσουν έναν εντυπωσιακό φθινοπωρινό γάμου στολισμό. Αν μάλιστα οργανώνεις γάμο το Σεπτέμβριο, μπορείς να ενσωματώσεις και φρούτα της εποχής όπως πορτοκάλια και αχλάδια. Συνδύασε τα μάλιστα με αποξηραμένα pampas grass για ένα ακόμη πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Από την εκκλησία και το στολισμό δεξίωσης γάμου μέχρι και την νυφική ανθοδέσμη τα φθινοπωρινά λουλούδια σε αυτούς τους έντονους χρωματισμούς θα κλέψουν τη παράσταση.

Ανθοδέσμη και φθινοπωρινός ανθοστολισμός γάμου

Κηροπήγια και φανάρια για φθινοπωρινό γάμο

Το φθινόπωρο φημίζεται για τη χουχουλιάρικη και cozy ατμόσφαιρα του για αυτό μια πολύ ωραία ιδέα είναι να μεταφέρεις αυτό το «ζεστό» κλίμα και στο φθινοπωρινό γάμο σου. Χρησιμοποίησε ξύλινα και μεταλλικά φανάρια και κηροπήγια. Αν προτιμάς μια πιο γήινη προσέγγιση εστίασε στις ξύλινες επιλογές. Εναλλακτικά, θα σου προτείναμε μια μοντέρνα ιδέα που δεν είναι άλλη από τα γεωμετρικά φανάρια και τα πομπώδη μεταλλικά κηροπήγια. Μια έξτρα πινελιά που μπορείς να βάλεις είναι να διαλέξεις κεριά και votive σε έντονους χρωματισμούς όπως το μπλε και το κόκκινο. Θα δώσουν την αριστοκρατικότητα που αρμόζει στο γάμο σου.

Κηροπήγια και φανάρια για φθινοπωρινό γάμο

Φθινοπωρινά διακοσμητικά για γάμο

Οι πρωτότυποι στολισμοί γάμου το Φθινόπωρο βασίζονται κατά πολύ στα φθινοπωρινά διακοσμητικά που θα επιλέξεις. Χρησιμοποίησε διακοσμητικές κολοκύθες σε διάφορα μεγέθη και ταίριαξε τις με ζωάκια με φθινοπωρινή εμφάνιση που θα δώσουν πνοή στο στολισμό γάμου σου. Πρόσθεσε σε γυάλινα είδη ή καλάθια κουκουνάρια, κανέλες και αποξηραμένα. Πλαισίωσε με αυτά το τραπέζι ευχών, το στολισμό της εκκλησίας αλλά και το πάρτυ γάμου.

Φθινοπωρινά διακοσμητικά για γάμο

Candybar φθινοπωρινού γάμου

Μια ακόμα πτυχή ενός γάμου είναι το candybar που αποτελεί πόλο έλξης για την εντυπωσιακή του διακόσμηση αλλά και τα καλούδια που περιέχει. Χρησιμοποίησε μεταλλικά καλάθια και μπωλ που θα γεμίσεις με μάρσμελλοους. Επιπλέον, επίλεξε γυάλες με βρυσάκι που θα προσφέρεις δροσερά αναψυκτικά και κοκτέιλ στους καλεσμένους σου. Μια όμορφη λεπτομέρεια θα ήταν να τα προσφέρεις σε βαζάκια γυάλινα με καλαμάκια χάλκινα. Πέραν όμως από αυτό, μπορείς να προσθέσεις χρυσές μεταλλικές εταζέρες ή ξύλινες όπου θα γεμίσεις με εποχιακά γλυκά. Θα σου προτείναμε, μάλιστα, να διαλέξεις γλυκά, cake pops ακόμα και τη τούρτα γάμου σε φθινοπωρινές αποχρώσεις. Αυτό που απογειώνει κάθε διακόσμηση γάμου ανεξαρτήτου θέματος και εποχής είναι αδιαμφισβήτητα τα θεματικά γλυκά. Να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό. Τέλος, χρησιμοποίησε δίσκους και πιατέλες τις οποίες θα γεμίσεις με έξτρα γλυκά και κουφέτα.

Candybar φθινοπωρινού γάμου

Ο γάμος το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και υπόσχεται να μείνει αξέχαστος με τις εντυπωσιακές επιλογές και τις τάσεις που έχει. Οργάνωσε τον γάμο των ονείρων σου παίρνοντας έμπνευση από το φθινοπωρινό σκηνικό. Το φθινόπωρο στους γάμους είναι το νέο καλοκαίρι.

[print_link]