χριστουγεννιατικη διακοσμηση 2019 ιδεες και χρωματα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019: Ιδέες και Χρώματα

Τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν και αναρωτιέσαι ποια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση να επιλέξεις και με ποια χριστουγεννιάτικα προϊόντα να την συνδυάσεις; Φέτος, τα trends των Χριστουγέννων διακατέχονται από μοντέρνα στοιχεία με μπόλικες χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις. Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε τις πιο hot ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019 και στις παρουσιάζουμε. Πάρε έμπνευση και μπες από νωρίς στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, πάντα με στυλ!

Βελούδινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019

Μια μοντέρνα επιλογή για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019 είναι η βελούδινη. Πρόκειται για ένα συνδυασμό χρωμάτων όπως το μπορντώ, το σκούρο πράσινο, το χρυσό και το μαύρο. Για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού επίλεξε βελούδινα ράνερ και χριστουγεννιάτικα υφάσματα. Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια γούνινα και μεταλλικά χρυσά, συνδυάζοντας τα με χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες βελούδινες. Κάνε τη διαφορά και χρησιμοποίησε βελούδινες κολοκύθες, συνδυάζοντας τα με χρυσά διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα και αστέρια. Από τη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα 2019 δε θα μπορούσαν να λείπουν οι καρυοθραύστες στις αντίστοιχες αποχρώσεις!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση βελούδινη

Μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019

Η μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019 είναι το απόλυτο trend και όχι άδικα. Μπορεί στα ελληνικά σπίτια και καταστήματα να επικρατεί ως επί το πλείστων η κλασική κόκκινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αλλά τα τελευταία χρόνια η σκανδιναβική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μας κάνει αίσθηση! Πολλές φορές το λιτό είναι και πολύ καλαίσθητο, οπότε κάνε ένα απλό συνδυασμό χρωμάτων σε λευκό, γκρι και πράσινο. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικα ζώα διακοσμητικά και φιγούρες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού ή μαγαζιού. Πρόσθεσε φυσικά ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως χριστουγεννιάτικα κλαδιά και κουκουνάρια καθώς και ξύλινα στολίδια. Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με γυάλινες μπάλες γκρι και πράσινες ή μόνο με λαμπάκια. Να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό! Για μια μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού επίλεξε απλές γιρλάντες πράσινες με ή χωρίς χριστουγεννιάτικα φωτάκια ανάλογα με το τι αποτέλεσμα θες!

Μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019

Λευκός χριστουγεννιάτικος στολισμός

Το λευκό χρώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το χειμώνα, άρα και με τα Χριστούγεννα! Γιατί, λοιπόν να μη φτιάξεις μια διακόσμηση Χριστουγέννων 2019 ντυμένη στα λευκά; Μετάτρεψε το χώρο σου σε ένα πανέμορφο χιονισμένο και χριστουγεννιάτικο τοπίο. Επίλεξε στολίδια, χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζώα σε λευκές αποχρώσεις. Συνδύασε τις με διακοσμητικά λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα και χριστουγεννιάτικα κλαδιά. Αντί για χριστουγεννιάτικα τραπεζομάντηλα θα σου προτείναμε να σκορπίσεις μπόλικο χιόνι ή χιονοκουβέρτα για να έχεις ένα ολοκληρωμένο κατάλευκο αποτέλεσμα!

Λευκός χριστουγεννιάτικος στολισμός

Ροζ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Αν πάλι είσαι ένα αθεράπευτα ρομαντικό παιδί θα σου προτείναμε τη ροζ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019 – 2020. Σε αυτό το χριστουγεννιάτικο στολισμό επικρατεί το ροζ, το χρυσό και το λευκό. Καρυοθραύστες, μπαλαρίνες και βελούδινες κολοκύθες θα ζωντανέψουν το χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε στολίδια με παγιέτες και glitter. Χρησιμοποίησε, επίσης στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας και όχι μόνο γούνινα σουπλά και ροζ χριστουγεννιάτικα κουδούνια. Αν πάλι σκέφτεσαι μια τέτοια διακόσμηση για τη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα θα σου προτείναμε να επιλέξεις χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά, γούνινα στις αντίστοιχες αποχρώσεις.

Ροζ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019

Η κόκκινη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι διαχρονική και πάντα αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικα ζώα, στολίδια, άθραυστες μπάλες στις κλασικές αποχρώσεις των Χριστουγέννων. Επιπλέον, συνδύασε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως κόκκινα φορτηγά, κάλτσες και σκούφους. Για το χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού διάλεξε κορδέλες και υφάσματα στις αποχρώσεις του κόκκινου – πράσινου. Και σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση το να ρίξεις μπόλικο χιόνι στη χριστουγεννιάτικη γωνιά σου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση!

Κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ο vintage χριστουγεννιάτικος στολισμός αποτελεί επιλογή ήδη από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2018. Τα χρώματα εδώ είναι τα κλασικά χριστουγεννιάτικα όπως το πράσινο, κόκκινο, λευκό. Για να δώσεις την vintage πινελιά σου προτίμησε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από ξύλο, όπως αυτοκίνητα, χριστουγεννιάτικα ζώα και δέντρα. Διάλεξε κρεμαστά αστέρια και χριστουγεννιάτικες μπάλες που δεν σπάνε σε κόκκινο και πράσινο χρώμα. Για μια vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις χριστουγεννιάτικο στεφάνι με κεριά. Αυτή η διακόσμηση θυμίζει έντονα παιδικές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα και για αυτό την αγαπάμε!

Vintage χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Τέλος σου έχουμε μια ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Εδώ επικρατεί το ξύλο σαν υλικό, συνδυασμένο με ασημί πινελιές. Επίλεξε χριστουγεννιάτικα δέντρα ξύλινα και μεταλλικά σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Συμπλήρωσε στο χριστουγεννιάτικο στολισμό φιγούρες όπως αγγελάκια και ταράνδους σε αποχρώσεις του ασημί και του ξύλου. Σημαντικό ρόλο στο χριστουγεννιάτικο στολισμό παίζουν τα ρουστίκ ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια 2019 καθώς και οι χριστουγεννιάτικες πινακίδες. Για μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού επίλεξε τουρτιέρα, κηροπήγια και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε μπόλικο χιόνι ψεύτικο και διακοσμητικούς σταλακτίτες.

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ασημί και φυσικό

Αν κάτι είναι πολύ όμορφο τα Χριστούγεννα είναι η ζεστασιά και το γιορτινό κλίμα των ημερών. Φτιάξε, λοιπόν με τα χεράκια σου μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και απόλαυσε την με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

[print_link]