Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Υπνοδωματίου: Οικονομικές ιδέες

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για το γιορτινό στόλισμα του σπιτιού από άκρη σε άκρη. Ακόμα και αν έχεις διακοσμήσει χριστουγεννιάτικα το σαλόνι, την κουζίνα, το μπαλκόνι ακόμα και το μπάνιο, κάτι θα σου λείπει. Φυσικά αυτή η γιορτινή ατμόσφαιρα πρέπει να υπάρχει και στο δωμάτιο σου. Εμείς, λοιπόν, σου παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου που θα λατρέψεις!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο υπνοδωματίου

Αν αγαπάς τόσο πολύ τα Χριστούγεννα όπως εμείς γιατί να μη στολίσεις ένα δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δωμάτιο σου; Εντάξει μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο αυτό που έχεις επιλέξει για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού αλλά να είναι μια φαντασμαγορική γιορτινή πινελιά. Φτιάξε μόνος σου χειροποίητα δεντράκια από βιβλία, φέτες κορμού ή ό,τι άλλο σκεφτείς. Διαφορετικά επίλεξε μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα που μπορείς να βάλεις και πάνω σε ένα τραπέζι ή διακόσμησε κλαδιά με γιορτινά στολίδια.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κρεβατιού

Ε ναι! Και το κρεβάτι πρέπει να στολιστεί χριστουγεννιάτικα, ώστε τα όνειρα σου να είναι γιορτινά! Πέρα από την πλάκα, ωστόσο, το κρεβάτι αποτελεί το κέντρο κάθε υπνοδωματίου και με 2 – 3 απλες πινελιές μπορείς να κάνεις μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κρεβατιού, απλά φαντασμογορική!

Χριστουγεννιάτικα μαξιλαράκια

Δώσε εορταστικό ύφος στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου επιλέγοντας μαξιλάρια χριστουγεννιάτικα. Συνδύασε χριστουγεννιάτικα χρώματα όπως το κόκκινο – πράσινο ή αν θέλεις κάτι πιο μοντέρνο το λευκό – χρυσό.

Χριστουγεννιάτικα μαξιλαράκια

Χριστουγεννιάτικα καλύμματα/ριχτάρια

Συνδύασε, μάλιστα με τα μαξιλάρια σου και τα αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα σκεπάσματα και ριχτάρια. Επίλεξε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις και στρώσε γιορτινά το κρεβάτι σου!

Χριστουγεννιάτικα καλύμματα ριχτάρια

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρων

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρων είναι κάτι απλό που παρ’όλα αυτά μερικές φορές αγνοείται. Μην ξεχάσεις να τονώσεις τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου σου με μοναδικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και φωτάκια

Οι χριστουγεννιάτικες γιρλάντες παίζουν παντού οπότε γιατί να τις παραβλέψουμε από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου. Στόλισε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες σου με χειροποίητες γιρλάντες και συνδύασε τις με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Το αποτέλεσμα θα δώσει στο υπνοδωμάτιο σου κάτι από τη χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη!

Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και φωτάκια

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Φτιάξε με τα χεράκια σου χριστουγεννιάτικα στεφάνια και διακόσμησε τη μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου σου δίνοντας μια γιορτινή πινελιά. Τα στεφάνια μπορείς επίσης να τα χρησιμοποιήσεις και για να διακοσμήσεις το κρεβάτι, τη ντουλάπα ή τον καθρέπτη.

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Γιορτινή διακόσμηση κομοδίνου/γραφείου

Όλοι έχουμε στο υπνοδωμάτιο μας ένα μικρό τραπεζάκι, γραφείο ή κομοδίνο. Ευκαιρία, λοιπόν να το διακοσμήσεις και να φέρεις τα Χριστούγεννα σε όλο το υπνοδωμάτιο σου.

Χριστουγεννιάτικα λουλούδια

Χρησιμοποίησε γυάλινα βάζα ή καφάσια και διακόσμησε τα με χριστουγεννιάτικα λουλούδια και κλαδιά. Μια πιο ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι αντί για λουλούδια να τα γεμίσεις με κουκουνάρια και αποξηραμένα.

Χριστουγεννιάτικα λουλούδια

Χριστουγεννιάτικα κεριά

Τα χριστουγεννιάτικα κεριά έχουν και εδώ την τιμητική τους. Μπορείς είτε να φτιάξεις μόνη σου οικονομικά DIY χριστουγεννιάτικα κεριά είτε να τα πάρεις έτοιμα και να φτιάξεις ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο centerpiece. Έτσι εύκολα και οικονομικά θα δημιουργήσεις μια ρομαντική και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο σου.

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου σου προτείνουμε να βάλεις και μερικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια είναι μια πολύ όμορφη ιδέα. Μπορείς βέβαια να φτιάξεις και μόνη σου μερικά όπως χριστουγεννιάτικο χιονάνθρωπο από κάλτσες. Μια πρωτότυπη εναλλακτική είναι να το διακοσμήσεις με μικρές χριστουγεννιάτικες μινιατούρες lemax. Φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση που θα εντυπωσιάσει!

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση καθρέπτη

Αν έχεις καθρέπτη στο υπνοδωμάτιο σου συμπεριέλαβε τον στην συνολική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου. Στόλισε τον με φωτάκια, γιρλάντες ή χριστουγεννιάτικα στεφάνια. Έτσι κάθε φορά που θα κοιτιέσαι στον καθρέπτη θα μπαίνεις κατευθείαν στο γιορτινό κλίμα!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση καθρέπτη

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ντουλάπας

Τέλος θα σου προτείναμε να βάλεις μερικές χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες και στη ντουλάπα σου. Κρέμασε από τα πόμολα χριστουγεννιάτικες κάλτσες ή σκουφιά και είναι έτοιμος! Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να έχεις ένα όμορφο και εορταστικό αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ντουλάπας

Αυτές ήταν μερικές από τις πιο hot ιδέες για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των υπνοδωματίων. Μπες για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα στολίζοντας από άκρη σε άκρη το σπίτι σου!

[print_link]