6 Ιδέες για Elegant Chic Μπομπονιέρες Γάμου

6 Ιδέες για Elegant Chic Μπομπονιέρες Γάμου

Οι elegant chic μπομπονιέρες γάμου πάντα μας ενθουσιάζουν για την απίστευτη κομψότητα τους και τη λεπτότητα στην εμφάνιση τους. Είσαι και εσύ μια μελλοντική νύφη που ξεχωρίζει για το απαράμιλλο στυλ της; Τότε σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να φτιάξεις με τα χεράκια σου τις elegant chic μπομπονιέρες γάμου που θα κλέψουν τη παράσταση.

Elegant chic μπομπονιέρες γάμου με τούλι και βελούδινες κορδέλες

Μια πολύ κομψή πρόταση για elegant chic μπομπονιέρες γάμου είναι με τούλι και βελούδινες κορδέλες. Τύλιξε τα κουφέτα σου στο τούλι και δέσε το με εντυπωσιακές βελούδινες κορδέλες. Συμπλήρωσε μικρά διακοσμητικά μπομπονιέρας όπως πέρλες ή στρας. Αποτελούν μια πανέμορφη ιδέα για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου το χειμώνα.

μπομπονιέρες γάμου με τούλι και βελούδινες κορδέλες

Elegant chic μπομπονιέρες γάμου με σύρμα

Μια από τις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2019 που ήρθε για να μείνει και το 2020 είναι με σύρμα. Τι εννοούμε; Επίλεξε κομμένα υφάσματα γάμου στις αποχρώσεις και της υπόλοιπης διακόσμησης και χρησιμοποίησε σύρμα στις ίδιες αποχρώσεις για το δέσιμο σου. Αρχικά δέσε πιο σφιχτά τα κουφέτα σου και έπειτα κάνε ένα πιο χαλαρό τύλιγμα. Πρόσθεσε διακοσμητικά ή χάντρες και οι χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου από τα χεράκια σου είναι έτοιμες.

Elegant chic μπομπονιέρες γάμου με σύρμα

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι και κρίκο

Μια εύκολη και οικονομική μπομπονιέρα γάμου που ξεχωρίζει για τη κομψότητα μέσα στην απλότητα της είναι με τούλι και κρίκο. Χρησιμοποίησε τούλι για τα κουφέτα σου και πέρνα ένα κρίκο με ευχές ή σκέτο για το δέσιμο της μπομπονιέρας. Τόσο εύκολα και απλά θα έχεις πανέμορφες DIY μπομπονιέρες γάμου. 

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι και κρίκο

Elegant μπομπονιέρα γάμου πουά χρυσό

Οι χρυσές πουά μπομπονιέρες γάμου είναι μια ακόμη εντυπωσιακή ιδέα αν αγαπάς το elegant chic. Επίλεξε λευκό – χρυσό πουά ύφασμα και συνδυάστε το με λευκό πουά τούλι. Κάνε ένα περίτεχνο δέσιμο στη μπομπονιέρα με κορδέλα σε φυσικό χρώμα. Συνδύασε τη κομψότητα με τα γήινα χρώματα σε έναν εντυπωσιακό ρουστίκ γάμο με περίσσια λάμψη.

Elegant μπομπονιέρα γάμου πουά χρυσό

Elegant chic μπομπονιέρες με τούλι και φελλό

Μια απλή και συνάμα φανταστική πρόταση μας για χειροποίητες κομψές μπομπονιέρες γάμου είναι με τούλι και φελλό. Δέσε το τούλι με κομμάτι φελλό,πρόσθεσε κορδόνια και μεταλλικά διακοσμητικά και οι μπομπονιέρες είναι έτοιμες. Είναι ιδανικές για σένα που ψάχνει μπομπονιέρες γάμου 2020 οικονομικές.

μπομπονιέρες με τούλι και φελλό

Elegant chic μπομπονιέρες γάμου με φτερά

Τέλος, μια από τις πιο πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου που θα κλέψουν τη παράσταση ως αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου είναι αυτές με τα φτερά. Διακόσμησε τούλι με σικάτες κορδέλες ή ακόμα και μια μικρή κλεψύδρα. Θα δώσει ιδιαίτερη φινέτσα στις DIY μπομπονιέρες σου.

Elegant chic μπομπονιέρες γάμου με φτερά

Ένας γάμος για να είναι ξεχωριστός δεν χρειάζονται πολλά χρήματα αλλά ασυναγώνιστο στυλ και φινέτσα. Επιστράτευσε τη δημιουργία και το λεπτεπίλεπτο ταμπεραμέντο σου και είμαστε σίγουροι ότι ο γάμος θα συζητηθεί!

[print_link]