Ρουστίκ Πασχαλινή Διακόσμηση

Ρουστίκ Πασχαλινή Διακόσμηση

Αν ψάχνεις ρουστίκ διακοσμήσεις για το Πάσχα είσαι στο κατάλληλο μέρος. Η ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση είναι εντυπωσιακή με ένα δικό της μοναδικό και φυσικό τρόπο. Τα ρουστίκ υλικά και οι υφές σε ταξιδεύουν απευθείας στις ομορφιές της φύσης ενώ έχουν ένα αξεπέραστο στυλ και φινέτσα. Εδώ, λοιπόν, σου έχουμε μερικές διακοσμητικές ιδέες για ένα Πάσχα με ρουστίκ ματιά.

Υλικά και χρώματα για ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση

Για να φτιάξεις ρουστίκ πασχαλινές διακοσμήσεις θα πρέπει να δώσεις έμφαση στη χρωματική παλέτα και την γκάμα των υλικών που θα χρησιμοποιήσεις. Οι αποχρώσεις που θα κινηθείς για μια ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση είναι οι γήινες: καφέ, μπεζ, πορτοκαλί και μερικές πινελιές κόκκινου είναι ό,τι χρειάζεσαι. Έπειτα τα υλικά που θα επιλέξεις για να φτιάξεις την πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού είναι το ξύλο, η λινάτσα, ο καμβάς, το χαρτί κράφτ. Αν θέλεις κάτι περισσότερο ρομαντικό συνδύασε με δαντέλα.

Υλικά και χρώματα για ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση

Ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού και επιφανειών

Φτιάξε μια ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση στολίζοντας από άκρη σε άκρη το σπίτι σου ή τον προσωπικό σου χώρο. Ξεκίνησε με τον πασχαλινό στολισμό τραπεζιού και έπειτα συνέχισε με άλλες επιφάνειες όπως ο πάγκο της κουζίνας, ο μπουφές, η βιβλιοθήκη.  Διάλεξε ρουστίκ στολίδια και πασχαλινά διακοσμητικά που θα βάλουν το σπίτι σε πασχαλινή διάθεση υπό ένα ρουστίκ πρίσμα.

Ρουστίκ πασχαλινές εταζέρες

Μια από τις μοντέρνες ιδέες πασχαλινής διακόσμησης είναι οι εταζέρες. Γέμισε την με ρουστίκ πασχαλινά διακοσμητικά και φτιάξε μια εντυπωσιακή σύνθεση. Πρόσθεσε μερικά διακοσμητικά λουλούδια ή μος και θα έχεις μια εντυπωσιακή ρουστίκ πασχαλινή νότα στον χώρο σου. Είναι ιδανική επιλογή για πασχαλινή διακόσμηση κουζίνας.

Ρουστίκ πασχαλινές εταζέρες

Ρουστίκ πασχαλινά centerpieces

Το πασχαλινό κεντρικό τραπέζι τραβάει πάντα τα βλέμματα, οπότε συμπεριέλαβε το στον ρουστίκ στολισμό σου με τα ανάλογα centerpieces. Φτιάξε συνθέσεις με φέτες κορμού και λουλούδια, ρουστίκ κασπώ με raffia και ξύλινα διακοσμητικά. Για μια οικονομική πασχαλινή διακόσμηση προτίμησε γυάλινα βαζάκια γλυκού με ρουστίκ πινελιές και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Ρουστίκ πασχαλινά centerpieces

Ρουστίκ διακόσμηση τραπεζιού με ξύλινους δίσκους

Μια άλλη ρουστίκ ιδέα για το Πάσχα είναι οι ξύλινοι δίσκοι και οι πιατέλες με κηροπήγια, κεριά και μερικά πασχαλινά διακοσμητικά. Δημιούργησε μια πασχαλινή σύνθεση τραπεζιού συνδυάζοντας τον δίσκο σου με ένα πασχαλινό διακοσμητικό και μερικά κηροπήγια για περισσότερη ατμόσφαιρα. Εναλλακτικά βάλε πάνω στο δίσκο διακοσμητικά βάζα με κλαδιά με κρεμαστά πασχαλινά αυγά, pampas grass ή στάχυα.

Ρουστίκ διακόσμηση τραπεζιού με ξύλινους δίσκους

Ρουστίκ πασχαλινά διακοσμητικά

Για μια ρουστίκ διακόσμηση το Πάσχα χρησιμοποίησε και τα ανάλογα πασχαλινά διακοσμητικά. Διάλεξε για το στολισμό σου ρουστίκ πασχαλινά στολίδια, διακοσμητικά δεντράκια και πασχαλινές φιγούρες. Φτιάξε μια φοβερή γιορτινή διακόσμηση σπιτιού με ρουστίκ αισθητική.

Ρουστίκ πασχαλινά διακοσμητικά

Ρουστίκ πασχαλινά ζωάκια

Σε κάθε πασχαλινά décor πνοή δίνουν τα πασχαλινά ζωάκια διακόσμησης. Για περισσότερη ζωντάνια, λοιπόν, στον ρουστίκ πασχαλινό στολισμό σου διάλεξε λαγουδάκια, κοτούλες και άλλα ανοιξιάτικα διακοσμητικά ζωάκια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Πρόσθεσε μάλιστα και μερικές πιο ρομαντικές πινελιές όπως πεταλούδες.

Ρουστίκ πασχαλινά ζωάκια

Ρουστίκ πασχαλινά αυγά

Τα πασχαλινά αυγά είναι ίσως το βασικό στοιχείο σε μια πασχαλινή διακόσμηση ανεξαρτήτου στυλ. Χρησιμοποίησε ρουστίκ πασχαλινά αυγά σε γήινες αποχρώσεις, ξύλινα αυγά ή χάρτινα. Σκόρπισε τα πάνω στο τραπέζι, γέμισε καλάθια, μπωλ ή γυάλινα είδη και συμπεριέλαβε τα στις πασχαλινές κατασκευές σου.

Ρουστίκ πασχαλινά αυγά

Ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση με καφάσια και καλάθια

Μια ωραία και οικονομική επιλογή για την ρουστίκ διακόσμηση το Πάσχα είναι να χρησιμοποιήσεις καφάσια και καλάθια. Διακόσμησε τα με αποξηραμένα λουλούδια, raffia, χάρτινο γρασίδι ή μος, πασχαλινά ξύλινα διακοσμητικά ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Σίγουρα θα κάνουν την πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού ανεπανάληπτη.

Ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση με καφάσια και καλάθια

Ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση με φανάρια

Ένα από τα μυστικά για μια πετυχημένη διακόσμηση είναι η ατμόσφαιρα που θα φτιάξεις. Για αυτό διάλεξε ρουστίκ φανάρια και ένταξε τα στον πασχαλινό στολισμό σου. Επίλεξε ξύλινα φανάρια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Στόλισε τα εσωτερικά ή εξωτερικά με πασχαλινά διακοσμητικά, κορδέλες και κορδόνια. Αν θέλεις κάτι πιο μίνιμαλ αρκέσου σε μερικά κεριά. Το αποτέλεσμα θα είναι θεσπέσιο.

Ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση με φανάρια

Ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση τοίχων

Για μια ολοκληρωμένη πασχαλινή διακόσμηση μην αφήσεις τους τοίχους σου άδειους. Φτιάξε πρωτότυπα πασχαλινά ανοιξιάτικα διακοσμητικά τοίχου με ρουστίκ νότες. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις έναν πασχαλινό καμβά με λινάτσα και μος που θα απεικονίζει την φιγούρα ενός πασχαλινού λαγού. Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξεις πασχαλινές κορνίζες με ανοιξιάτικα λουλούδια. Εναλλακτικά, φτιάξε μια πρωτότυπη και μοντέρνα κατασκευή με ξύλινους δίσκους και σουπλά που θα στολίσεις με πασχαλινά στολίδια. Κρέμασε τα στους τοίχους σου και βάλε από άκρη σε άκρη το σπίτι σε γιορτινό πνεύμα.

Ρουστίκ πασχαλινή διακόσμηση τοίχων

Ρουστίκ πασχαλινά λουλούδια

Το Πάσχα και η Άνοιξη πάνε μαζί οπότε δεν θα μπορούσες να παραβλέψεις από την ρουστίκ διακόσμηση σου και τα λουλούδια. Επίλεξε αποξηραμένα στάχυα, κλαδιά, λεβάντες και pampas grass. Συνδύασε τα με βρύο μος και raffia. Στόλισε βάζα, μπωλ, γυάλινες καμπάνες και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

Ρουστίκ πασχαλινά λουλούδια

Ρουστίκ πασχαλινά στεφάνια

Τέλος, η πασχαλινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου και πόρτας εισόδου είναι εκείνα τα σημεία του σπιτιού που θα σε προϊδεάσουν για τη διακόσμηση σπιτιού που θα συναντήσεις μέσα στο σπίτι. Για αυτό το λόγο φτιάξε μια ανάλογη διακόσμηση εξώπορτας με ρουστίκ πασχαλινά στεφάνια. Χρησιμοποίησε βέργινα στεφάνια ή σουπλά σε φυσικές αποχρώσεις για να φτιάξεις μια κρεμαστή ανθοδέσμη σαν εναλλακτικό πασχαλινό στεφάνι. Μια ακόμη μοντέρνα ιδέα για ρουστίκ διακόσμηση της πόρτας είναι το όμπρε πασχαλινό στεφάνι με διακοσμητικά αυγά και raffia. Φυσικά αυτές είναι μονάχα μερικές προτάσεις για να διακοσμήσεις την πόρτα σου.

Ρουστίκ πασχαλινά στεφάνια

Δώσε στο Πάσχα την αισθητική που σου αρέσει και σε αντιπροσωπεύει. Πάρε έμπνευση από τις ομορφιές της υπαίθρου και την ζωντάνια της φύσης για να δημιουργήσεις μια γιορτινή και καλόγουστη πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού.

[print_link]