kalokairines mpomponieres vaptisis diy

DIY Καλοκαιρινές Μπομπονιέρες Βάπτισης: 32 Ιδέες

Το καλοκαίρι οι βαπτίσεις γίνονται η μια μετά την άλλη. Θα λέγαμε ότι πρόκειται για την σχεδόν επίσημη εποχή των βαπτίσεων! Μια καλοκαιρινή DIY βάπτιση τη ξεχωρίζει το θέμα, η αισθητική και τα υλικά βάπτισης που έχουν χρησιμοποιηθεί για να οργανωθεί. Μέσα σε αυτό το μοτίβο ανήκουν και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Βαπτίζεις φέτος το καλοκαίρι και εσύ το μωράκι σου και ψάχνεις ιδέες για να πάρεις έμπνευση; Σου έχουμε ετοιμάσει μερικές πρωτότυπες επιλογές για καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού και κοριτσιού.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες με γοργόνα και κοχύλι

Για μπομπονιέρα βάπτισης κορίτσι το καλοκαίρι μια εξίσου εντυπωσιακή ιδέα είναι η γοργόνα με το κοχύλι. Πώς θα τις φτιάξεις; Κόλλησε εκτυπωμένα διακοσμητικά για μπομπονιέρες σε σχήμα γοργόνας πάνω σε κοχύλια και πρόσθεσε πέρλες. Έπειτα κλείσε το χειροποίητο διακοσμητικό σου μέσα σε τούλι λιλά μαζί με τα κουφέτα σου και κάνε ένα όμορφο δέσιμο. Στο τελείωμα πρόσθεσε ροζ πέρλες για περισσότερη κομψότητα. Είναι ιδανική επιλογή για μια βάπτιση με θέμα γοργόνα.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες με γοργόνα και κοχύλι

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα για βάπτιση κοριτσιού με γοργονέ υφάσματα

Παραμένοντας στο κοριτσίστικο θέμα βάπτισης γοργόνα υπάρχει μια πρωτότυπη και εύκολη ιδέα για καλοκαιρινές μπομπονιέρες. Συνδύασε πρωτότυπα glam υφάσματα σε βεραμάν και ροζ – λιλά χρώμα. Κάνε όμορφο δέσιμο με κορδόνια σε αντίστοιχα χρώματα. Στο τέλος, στόλισε με μικρά κοχύλια και πέρλες.

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα για βάπτιση κοριτσιού με γοργονέ υφάσματα

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες με άγκυρα και ματάκι

Η DIY βάπτιση το καλοκαίρι, δε σταματάει εδώ! Για μπομπονιέρα βάπτισης αγόρι θα σου προτείναμε τα μπλε navy πουγκιά με καλοκαιρινά διακοσμητικά. Στόλισε τα με πρωτότυπο κορδόνι σε λευκό – μπλε, διακοσμητική άγκυρα και ματάκι σε γαλάζιο χρώμα. Είναι τέλεια επιλογή για μια καλοκαιρινή βάπτιση σε νησί.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες με άγκυρα και ματάκι

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης με σχοινί και κοχύλια

Για μπομπονιέρες που μένουν φτιάξε ένα υπέροχο καλοκαιρινό κρεμαστό διακοσμητικό. Για τη κατασκευή του θα χρειαστείς χοντρό κορδόνι λινάτσας, πάνω στο οποίο θα κολλήσεις καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως κοχύλια, αστερίες και πέρλες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Δημιούργησε ένα υπέροχο κρεμαστό διακοσμητικό στεφανάκι με καλοκαιρινά στολίδια. Ταιριάζει τόσο σε βάπτιση αγοριού όσο και σε βάπτιση κοριτσιού το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης με σχοινί και κοχύλια

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης με κοράλλια

Για σένα που ψάχνεις chic μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα θάλασσα, θα σου προτείναμε αυτές με τα θαλασσινά διακοσμητικά. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά και κάνε το δέσιμο σου με χρυσό σύρμα. Έπειτα ανέδειξε τις ομορφιές της θάλασσας, διακοσμώντας με πρωτότυπα υλικά κατασκευών όπως χρωματιστά κοράλλια, χρυσό κοχύλι, τυρκουάζ χάντρες και ακανόνιστες πέρλες.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης με κοράλλια

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα ταξίδια

Το καλοκαίρι αγαπάμε τα ταξίδια οπότε τι καλύτερο από μια DIY βάπτιση με θέμα ταξίδια; Φτιάξε φοβερές κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με ξύλινο καρτ ποστάλ. Διακόσμησε με πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σε κόκκινο και μπλε navy χρώμα. Έπειτα κρέμασε ένα πουγκί από γαλάζιο τούλι με τα κουφέτα σου.

Κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα ταξίδια

Καλοκαιρινή Μπομπονιέρα με τελάρο κεντήματος και ήλιο

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος στη χώρα μας είναι υπέρλαμπρος και αρκετά ζεστός. Φτιάξε, λοιπόν, χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης με τελάρο κεντήματος και ύφασμα με ήλιους. Διάλεξε υφάσματα βάπτισης με ήλιους και λουλούδια και πέρασε τα στο τελάρο κεντήματος. Έπειτα διακόσμησε με πάνινα αστέρια, τεχνητά μπουμπούκια αμυγδαλιάς και κορδέλες στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου, του λιλά και του βεραμάν.

Καλοκαιρινή Μπομπονιέρα με τελάρο κεντήματος και ήλιο

Mix n match καλοκαιρινές μπομπονιέρες με σύρμα και ματάκι

Αυτή η ιδέα για καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης ταιριάζει τέλεια σε βάπτιση διδύμων αλλά και αγοριού ή κοριτσιού ξεχωριστά. Είναι πολύ εύκολες στη κατασκευή αλλά συνάμα είναι και εξαιρετικά πρωτότυπες. Χρησιμοποίησε έτοιμα πουγκιά σε γαλάζιο και ροζ χρώμα και κάνε πρωτότυπο δέσιμο με χρωματιστά σύρματα. Στο τελείωμα πρόσθεσε φοβερά κεραμικά ματάκια σε διάφορα χρώματα και φουντίτσες.

Mix n match καλοκαιρινές μπομπονιέρες με σύρμα και ματάκι

Funky καλοκαιρινές μπομπονιέρες με γλειφιτζούρια

Μια άλλη πρόταση που τη συναντάμε και πολύ ψηλά στις τάσεις για μπομπονιέρες βάπτισης 2022 είναι οι μπομπονιέρες με έτοιμα πουγκιά, χάντρες και διακοσμητικά γλειφιτζούρια. Μια ιδέα είναι να κλείσεις το πουγκί σαν φάκελο με κορδέλες και κορδόνια σε βεραμάν και λιλά χρώμα. Έπειτα φτιάξε πολύχρωμο βραχιόλι με τις χάντρες από πολυμερικό πηλό φίμο και άλλα υλικά κατασκευών. Μια άλλη ιδέα κατασκευής είναι να κρεμάσεις από το πουγκί χάντρες gummy bears και γλειφιτζούρια σε σχήμα καρδιάς και να συμπληρώσεις κορδόνια σε ροζ και λιλά αποχρώσεις. Είναι από εκείνες τις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης που θα κλέψουν τη παράσταση με τη παιχνιδιάρικη εμφάνιση τους.

Funky καλοκαιρινές μπομπονιέρες με γλειφιτζούρια

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα με πολύχρωμες χάντρες

Από τις νούμερο ένα hot τάσεις του καλοκαιριού είναι οι πολύχρωμες χάντρες και οι χάντρες από πολυμερικό πηλό σε διάφορα σχέδια. Φρουτάκια, Candy, Emoji. Πέρνα τις από σύρμα και φτιάξε ένα πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο βραχιόλι που θα κοσμήσει τα έτοιμα πουγκιά σου.

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα με πολύχρωμες χάντρες

Minimal καλοκαιρινή μπομπονιέρα για βάπτιση αγοριού

Στην ίδια λογική με τη προηγούμενη αλλά με μια μίνιμαλ αισθητική είναι αυτή με το σύρμα και το ματάκι. Κάνε το δέσιμο στα πουγκιά με σύρμα. Ξεκίνα πιο σφιχτά και χαλάρωνε σταδιακά το δέσιμο σου. Διακόσμησε με χάντρες σε κίτρινο και γαλάζιο χρώμα. Συνδύασε τις με κεραμικό ματάκι σε μπλε απόχρωση και με βεραμάν φουντίτσα. Είναι ιδανική επιλογή για μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού.

Minimal καλοκαιρινή μπομπονιέρα για βάπτιση αγοριού

Ναυτική μπομπονιέρα με καραβάκι σε φέτες κορμού

Για μια βάπτιση με ναυτικό θέμα φτιάξε και την αντίστοιχη ναυτική μπομπονιέρα με καραβάκι. Πάνω σε φέτες κορμού κόλλησε ξύλινα καραβάκια. Έπειτα διακόσμησε με navy μπλε πρωτότυπα κορδόνια και δέσε μεμονωμένα τα κουφέτα σου. Θα μείνει σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

Ναυτική μπομπονιέρα με καραβάκι σε φέτες κορμού

Mix n match μπομπονιέρες με τουβλάκια τύπου lego

Όπως είπαμε και πιο πάνω ένα από τα πιο trendy υλικά για μπομπονιέρες είναι οι χάντρες και τα κρεμαστά διακοσμητικά σε πρωτότυπα σχέδια. Φτιάξε, λοιπόν, υπέροχες mix n match μπομπονιέρες για αγόρι με πουγκιά και διακοσμητικές χάντρες παιδικά τουβλάκια τύπου lego. Επίλεξε πουγκιά σε 2 μοτίβα και χρησιμοποίησε πρωτότυπα υλικά για μπομπονιέρες και χάντρες από πολυμερικό πηλό fimo.

Mix n match μπομπονιέρες με τουβλάκια τύπου lego

Tropical μπομπονιέρες με πουγκί και μπρελόκ

Για μια καλοκαιρινή βάπτιση με τροπικό θέμα φτιάξε λίγο πιο ακριβές μπομπονιέρες βάπτισης που θα κλέψουν ωστόσο τη παράσταση. Διάλεξε τροπικά πουγκιά και δέσε με μια όμορφη κορδέλα το τροπικό μπρελόκ που θα έχεις φτιάξει. Συνδύασε φαντασμαγορικές χάντρες και άλλα υλικά κατασκευών. Είναι εξίσου ιδανικές και για σένα που ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου.

Tropical μπομπονιέρες με πουγκί και μπρελόκ

Γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με μπουκαλάκια

Για γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης θα σου προτείναμε τα μίνι γυάλινα μπουκαλάκια. Δέσε τα κουφέτα σου εξωτερικά σε ένα μικρό πουγκάκι ή βάλε τα μέσα στα μπουκάλια. Έπειτα διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες και κορδόνια σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με μπουκαλάκια

Μπομπονιέρες για βάπτιση αγοριού με θέμα αερόστατο

Για μπομπονιέρες αναμνηστικά που ταιριάζουν σε μια καλοκαιρινή βάπτιση θα σου προτείναμε το επιτραπέζιο διακοσμητικό με το μεταλλικό αερόστατο. Κόλλησε πάνω σε φέτες κορμού μεταλλικούς κρίκους και κρέμασε από εκεί πρωτότυπα κρεμαστά αερόστατα. Πρόσθεσε μος τύπου βρύο και ένα μικρό πουγκάκι με κουφέτα και χρωματιστές κορδέλες.

Μπομπονιέρες για βάπτιση αγοριού με θέμα αερόστατο

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες με θέμα μέλισσα

Στα θέματα βάπτισης 2022 πολύ ψηλά συναντάμε το θέμα μέλισσα. Είναι ένας στολισμός που ταιριάζει τέλεια σε μια καλοκαιρινή βάπτιση. Φτιάξε, λοιπόν, τις ανάλογες μπομπονιέρες βάπτισης εύκολα και οικονομικά. Επίλεξε έτοιμα πουγκιά με μελισσούλες σε διαφορετικά χρώματα για να φτιάξεις mix n match μπομπονιέρες βάπτισης. Συνδύασε κορδέλες και κορδόνια στην ίδια χρωματική παλέτα.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες με θέμα μέλισσα

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα βάπτισης παγωτό

Για μια «πεντανόστιμη» βάπτιση το καλοκαίρι φτιάξε DIY παγωτά μπομπονιέρες. Διάλεξε χωνάκια λινάτσας και γέμισε τα μέσα με κουφέτα. Για να τα κλείσεις, πάρε τούλι πον πον και κόλλησε το από πάνω. Θα μοιάζει με μπάλα παγωτού. Κολλήστε έπειτα με σιλικόνη ψεύτικα φρούτα όπως κεράσια ή φράουλες.

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα βάπτισης παγωτό

Mix n match μπομπονιέρες κουτάκια καλοκαιρινά

Για ένα πολύχρωμο και άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα, δημιούργησε με τα χεράκια σου μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκι με τροπικές κορδέλες, χάντρες και αστερίες. Για να τις φτιάξεις, κόλλησε πάνω σε χάρτινα κουτιά για μπομπονιέρες, τροπικές κορδέλες, raffia και έπειτα συνδυασμούς από διάφορες χάντρες με τροπικό στυλ. Στο τελείωμα, διακόσμησε με αστερίες.

Mix n match μπομπονιέρες κουτάκια καλοκαιρινά

Mix n match μπομπονιέρες με κουτάκια plexi και λουλούδια

Στην ίδια λογική είναι και οι καλοκαιρινές μπομπονιέρες με κουτάκια από πλεξιγκλάς και λουλούδια. Και εδώ κόλλησε πάνω σε πλεξιγκλάς κουτιά τροπικές κορδέλες και έπειτα συνδυασμούς από διάφορα λουλούδια. Θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές ποικιλίες τεχνητών λουλουδιών για ένα επιτυχημένο mix n match αποτέλεσμα.

Mix n match μπομπονιέρες με κουτάκια plexi και λουλούδια

Τροπικό κρεμαστό διακοσμητικό για καλοκαιρινή μπομπονιέρα βάπτισης

Για μια unisex τροπική βάπτιση φτιάξε ένα κρεμαστό διακοσμητικό μπομπονιέρα με τελάρα κεντήματος. Κόλλησε πάνω τεχνητά λουλούδια και κρέμασε διάφορες κορδέλες και κορδόνια δίνοντας την εντύπωση ονειροπαγίδας. Προτίμησε τροπικά λουλούδια και φυλλώματα, έντονες χρωματικά κορδέλες και raffia.

Τροπικό κρεμαστό διακοσμητικό για καλοκαιρινή μπομπονιέρα βάπτισης

Μπομπονιέρα βάπτισης Frida Kahlo σε γυάλινους σωλήνες

Μια άλλη ιδέα για γυάλινες μπομπονιέρες καλοκαιρινής βάπτισης είναι με γυάλινους σωλήνες και τη Frida Kahlo. Διακόσμησε το δοκιμαστικό σωλήνα με το ύφασμα της Φρίντας και πρόσθεσε μερικά στρας για περισσότερη λάμψη. Έπειτα στόλισε εξωτερικά ένα πομ – πομ από λευκό πουά τούλι για περισσότερη λεπτομέρεια.

Μπομπονιέρα βάπτισης Frida Kahlo σε γυάλινους σωλήνες

Μπομπονιέρα με τελάρο για βάπτιση με θέμα διάστημα

Ένα από τα πιο hot θέματα βάπτισης είναι το διάστημα για αυτό φτιάξε θεματικές μπομπονιέρες με τελάρο κεντήματος. Χρησιμοποίησε πρωτότυπο ύφασμα με θεματικό μοτίβο και πέρνα το στο τελάρο. Έπειτα κόλλα διάφορες κορδέλες στις αποχρώσεις της καλοκαιρινής βάπτισης. Για ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα μπορείς να προσθέσεις ένα ξύλινο πύραυλο. Αυτή οι DIY μπομπονιέρες θα σε ταξιδέψουν στο διάστημα!

Μπομπονιέρα με τελάρο για βάπτιση με θέμα διάστημα

Mix n match μπομπονιέρες πουγκιά για βάπτιση κοριτσιού

Ένα από τα πιο διαδεδομένα καλοκαιρινά χρώματα για καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού είναι το κοραλί και το σωμόν. Φτιάξε, λοιπόν, και τις αντίστοιχες πρωτότυπες χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης με σωμόν πουγκιά σε διάφορα σχέδια. Επίλεξε πουγκιά με διαφορετικά σχέδια και συνδύασε τα με κορδόνια σε γκρι ή σωμόν αποχρώσεις. Με εύκολα αλλά εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες θα έχεις ένα παιχνιδιάρικο mix and match αποτέλεσμα που θα συζητηθεί.

Mix n match μπομπονιέρες πουγκιά για βάπτιση κοριτσιού

Μπομπονιέρα βάπτισης φλαμίνγκο

Για μια βάπτιση με θέμα φλαμίνγκο φτιάξε επιτραπέζια διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Κόλλησε το φλαμίνγκο πάνω σε μια μικρή φέτα κορμού δέντρου και κρέμασε από το λαιμό του ένα μικρό πουγκάκι με κουφέτα. Οι μπομπονιέρες φλαμίνγκο θα μείνουν μετά ως αναμνηστικό στους καλεσμένους σου!

Μπομπονιέρα βάπτισης φλαμίνγκο

Μπομπονιέρες για βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο

Εξίσου φαντασμαγορικές είναι οι μπομπονιέρες για βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο. Χρησιμοποίησε κορδόνια με φουντίτσες σε διάφορα χρώματα και κόλλησε τις διαδοχικά πάνω στο πουγκί έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα DIY ουράνιο τόξο.

Μπομπονιέρες για βάπτιση με θέμα ουράνιο τόξο

Καλοκαιρινά Δωράκια Ρακέτες Παιδικές

Για μια βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού το καλοκαίρι μια υπέροχη ιδέα για παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης είναι οι ρακέτες με μπαλάκι. Επίλεξε παιδικές ρακέτες με καλοκαιρινά μοτίβα και πρόσφερε τις στα παιδιά. Θα τις καταευχαριστηθούν!

μπομπονιέρες δωρακια παιδικα ρακετες

Παιδικά Δωράκια Σαγιονάρες

Παραμένοντας στο καλοκαίρι, θα σου προτείναμε για μπομπονιέρες – παιδικά δωράκια τις σαγιονάρες. Διάλεξε παιχνιδιάρικα σχέδια και έντονα χρώματα που να ταιριάζουν στο θέμα βάπτισης σου. Πρόκειται για χρηστικές μπομπονιέρες βάπτισης.

παιδικά δωράκια σαγιονάρεσ - Καλοκαιρινές Μπομπονιέρες Βάπτισης

Μπομπονιέρα Βανάκι

Για μια βάπτιση με θέμα τα ταξίδια υπό ένα πιο boho πρίσμα τότε φτιάξε φαντασμαγορικές μπομπονιέρες με κουτί βανάκι. Είναι από μόνο του μοναδικό οπότε δεν θα χρειαστεί να το εμπλουτίσεις με πολλά επιπλέον υλικά. Για τους μικρούς σου καλεσμένους πρόσθεσε παιδικά γυαλιά ηλίου.

μπομπονιέρα βανάκι

Παιδικά Νεροπίστολα Δωράκια Βάπτισης

Για μια καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα παγωτό φτιάξε και τις ανάλογες παιδικές μπομπονιέρες. Χρησιμοποίησε παιδικά νεροπίστολα σε σχήμα παγωτού και φτιάξε μια υπέροχη σύνθεση με μίνι κασπώ, πολύχρωμες κορδέλες και υφάσματα βάπτισης.

παιδικά νεροπιστολα δωρακια βαπτισης - Καλοκαιρινές Μπομπονιέρες Βάπτισης

Μπομπονιέρες Βάπτισης Μπρελόκ καλοκαιρινά

Αν πάλι έχεις οργανώσει γάμο και βάπτιση μαζί αλλά και μια μοντέρνα βάπτιση θα σου προτείναμε να φτιάξεις μπρελόκ για μπομπονιέρες. Διάλεξε υπέροχα υλικά για κοσμήματα και φτιάξε πρωτότυπα μπρελόκ που θα μείνουν στους καλεσμένους σου και μετά το πέρας της βάπτισης.

μπρελοκ μπομπονιερες βαπτισης

Δωράκια Έναρξης Σχολείου

Τέλος, αλλά εξίσου εντυπωσιακά είναι τα δωράκια με σημειωματάρια και κασετίνες. Είναι ιδανική πρόταση τόσο για παιδική μπομπονιέρα βάπτισης αλλά και για δωράκια πάρτυ. Ειδικά αν το event είναι κοντά στην έναρξη της σχολικής χρονιάς τα παιδιά θα μπορέσουν να τα αξιοποιήσουν!

Δωράκι για σχολείο - βαπτιση Καλοκαιρινές Μπομπονιέρες Βάπτισης

Πάρε έμπνευση από τις ομορφιές και την ανεμελιά του καλοκαιριού και οργάνωσε με τα χεράκια σου μια DIY καλοκαιρινή βάπτιση που θα αφήσει εποχή. Διάλεξε αυτό που έχεις ονειρευτεί για το παιδάκι σου και ξεκίνα να δημιουργείς!

[print_link]