Μπομπονιέρες Πολιτικού Γάμου 13 Φοβερές Ιδέες

Μπομπονιέρες Πολιτικού Γάμου: 13 Εντυπωσιακές Ιδέες

Έβαλες πλώρη για να οργανώσεις τον πολιτικό γάμο σου, δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. Βρήκες ένα από τα πρωτότυπα μέρη γάμου που θα πεις το ναι, έφτιαξες τα προσκλητήρια γάμου, το στολισμό και πάει λέγοντας. Σειρά έχουν οι μπομπονιέρες πολιτικού γάμου που θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου. Ψάχνεις έμπνευση; Στην έχουμε! Βρες εδώ πρωτότυπες ιδέες για μπομπονιέρες και κεράσματα πολιτικού γάμου.

Μίνι τούλινες μπομπονιέρες πολιτικού γάμου

Μια ιδέα για μπομπονιέρες πολιτικού γάμου είναι να φτιάξεις μίνι τούλινες μπομπονιέρες. Αυτή η πρόταση μοιάζει με τις μπομπονιέρες αρραβώνα εξαιτίας του μικρού τους μεγέθους. Ειδικά αν πρόκειται να επακολουθήσει ένας φαντασμαγορικός θρησκευτικός γάμος είναι μια έξυπνη ιδέα για για μπομπονιέρες γάμου οικονομικές.

Μίνι τούλινες μπομπονιέρες πολιτικού γάμου

Μπομπονιέρες πολιτικού γάμου με κουτάκια

Μια πιο μοντέρνα ιδέα για πολιτικό γάμο είναι να επιλέξεις κουτάκια μπομπονιέρας. Μια πρόταση είναι να διαλέξεις γυάλινα κουτάκια ανάλογα με το θέμα πολιτικού γάμου που έχεις διαλέξει. Χρησιμοποίησε κορδέλες και κορδόνια, ματάκια ή plexiglass διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου. Διαφορετικά για ένα πιο vintage αποτέλεσμα επίλεξε ξύλινα κουτάκια γάμου που θα διακοσμήσεις με βουλοκέρι. Μια τρίτη επιλογή, είναι τα κουτάκια από plexiglass τα οποία μπορείς να διακοσμήσεις με φουντίτσες, κορδέλες και στρας. Οι δημιουργίες σου θα εκπέμπουν μια απαράμιλλη κομψότητα και στυλ και θα μείνουν σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρες πολιτικού γάμου με κουτάκια

Μπομπονιέρες πολιτικού γάμου τούλινοι σωλήνες

Οι τούλινοι σωλήνες είναι η μοντέρνα εκδοχή στις μπομπονιέρες γάμου τούλινες. Επίλεξε τούλια σε σχέδια και χρώματα που επιθυμείς. Ύστερα, τοποθέτησε κάθετα τα κουφέτα της αρεσκείας σου και κάνε το δέσιμο με κορδέλα, στρας και αν θες συμπλήρωσε ένα διακοσμητικό φτερό.

Μπομπονιέρες πολιτικού γάμου τούλινοι σωλήνες

Βαζάκια με γλυκό του κουταλιού για μπομπονιέρες

Δώσε μια παραδοσιακή νότα στον γάμο σου επιλέγοντας για μπομπονιέρες τα γυάλινα βαζάκια με κάποιο παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού. Διακόσμησε τα εξωτερικά με κομμένα μαντήλια, διακοσμητικά μπομπονιέρας ή στρας. Συμπλήρωσε κάποια κορδέλα ή κορδόνι στις ανάλογες αποχρώσεις και οι DIY μπομπονιέρες γάμου σου θα είναι έτοιμες.

Βαζάκια με γλυκό του κουταλιού για μπομπονιέρες

Μπουκαλάκια με λικέρ για μπομπονιέρες πολιτικού γάμου

Στο ίδιο μοτίβο με την προηγούμενη ιδέα είναι και τα γυάλινα μπουκάλια με παραδοσιακό λικέρ. Γέμισε τα μπουκαλάκια σου και έπειτα κρέμασε εξωτερικά ευχαριστήρια καρτελάκια συνδυασμένα με κάποια κορδέλα ή κορδόνι. Σε έναν γάμο με θέμα την ελιά μπορείς να γεμίσεις τα μπουκαλάκια με λάδι της δικής σου παραγωγής. Είναι από τις εντυπωσιακές γυάλινες μπομπονιέρες γάμου που θα αφήσουν εποχή.

Μπουκαλάκια με λικέρ για μπομπονιέρες πολιτικού γάμου

Μπομπονιέρα γάμου με πουγκιά

Τα έτοιμα πουγκιά γάμου είναι μια διαχρονική επιλογή για θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο. Μπορείς να επιλέξεις σκέτα πουγκιά και να τα διακοσμήσεις ανάλογα με το στυλ σου ή να διαλέξεις πουγκιά με σχέδια που δεν χρειάζονται πολύ επιπλέον διακόσμηση. Η δικιά μας ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις πουγκιά σε διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν ωστόσο μεταξύ τους. Έτσι θα φτιάξεις φοβερές mix n match μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου με πουγκιά

Μπομπονιέρες πολιτικού γάμου με γυάλινη καμπάνα

Αν από την άλλη το budget δεν σε περιορίζει θα σου προτείναμε για μπομπονιέρες πολιτικού γάμου τις γυάλινες καμπάνες. Φτιάξε ένα ρομαντικό αναμνηστικό γάμου διαλέγοντας μίνι γυάλινες καμπάνες και στολίζοντας τις με λουλούδια και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Εναλλακτικά, μπορείς αντί για γυάλινες καμπάνες να χρησιμοποιήσεις γεωμετρικά φανάρια. Πρόκειται για μια πιο ακριβή επιλογή που ταιριάζει ωστόσο τέλεια σε έναν micro wedding.

Μπομπονιέρες πολιτικού γάμου με γυάλινη καμπάνα

Μπομπονιέρες με μίνι γλαστράκια για πολιτικό γάμο

Μια από τις μπομπονιέρες αντικείμενα είναι και τα μίνι γλαστράκια. Πρόσφερε, στους καλεσμένους σου μικρά κασπώ με κάποιο μυρωδάτο φυτό ή με κακτάκια. Να είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις την διαφορά.

Μπομπονιέρες με μίνι γλαστράκια για πολιτικό γάμο

Vintage μπομπονιέρες για πολιτικό γάμο

Αν έχεις ονειρευτεί έναν vintage πολιτικό γάμο τότε θα είναι και οι μπομπονιέρες γάμου vintage. Για αυτό τον σκοπό διάλεξε μίνι φοντανιέρες και γέμισε τις με τα πεντανόστιμα κουφέτα γάμου που έχεις επιλέξει. Στόλισε τις λίγο εξωτερικά και είναι έτοιμες. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά αφού είναι από μόνες τους μπομπονιέρες αντικείμενα, ενώ τα σχέδια παλαιού τύπου που διαθέτουν είναι μοναδικά και συνάμα εντυπωσιακά.

Vintage μπομπονιέρες για πολιτικό γάμο

Μπομπονιέρα πολιτικού γάμου με διακοσμητικό

Οι μπομπονιέρες διακοσμητικά είναι μια εξίσου εξαιρετική επιλογή. Διάλεξε κλεψύδρες, βότσαλα με κλαδί ελιάς, κοχύλια ή άλλα διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε μίνι υδρόγειους, σταντ φωτογραφίας κ.α. σαν βάση για τις χειροποίητες μπομπονιέρες του πολιτικού γάμου σου. Κρέμασε σε ένα μικρό πουγκάκι τα κουφέτα σου και είναι έτοιμες!

Μπομπονιέρα πολιτικού γάμου με διακοσμητικό

Μπομπονιέρα πολιτικού γάμου με υφάσματα

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου αναφέραμε, τι γίνεται όμως αν δεν θες κάτι κλασικό; Διάλεξε κομμένα υφάσματα ανάλογα με την χρωματική παλέτα της διακόσμησης, την εποχή και το θέμα γάμου σου. Μερικές ιδέες είναι τα ριγέ τούλια, τα φλοράλ υφάσματα, τα μαντήλια αράχνη κ.ο.κ. Συνδύασε τα με λίγο τούλι για πιο γεμάτο αποτέλεσμα. Έπειτα διακόσμησε τις εξωτερικά με αντίστοιχα υλικά για μπομπονιέρες γάμου όπως ένα μικρό ματάκι, στρας ή διακοσμητικό.

Μπομπονιέρα πολιτικού γάμου με υφάσματα

Μπομπονιέρα με γυάλινο σωλήνα

Τις βλέπουμε κατά κόρον στις μπομπονιέρες γάμου 2021 αφού βρίσκονται ψηλά στις τάσεις. Οι μπομπονιέρες με γυάλινο σωλήνα συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση. Παίξε με τις κορδέλες, τα κορδόνια, τα διακοσμητικά και τα λουλούδια. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις.

Μπομπονιέρα με γυάλινο σωλήνα

Μοντέρνες μπομπονιέρες πολιτικού γάμου με σύρμα

Μια ανερχόμενη και μοντέρνα πρόταση είναι οι μπομπονιέρες με σύρμα. Επίλεξε κομμένα υφάσματα και έπειτα χρησιμοποίησε σύρμα στους αντίστοιχους χρωματισμούς για να δέσεις τα κουφέτα σου. Αφού φτιάξεις τα χειροποίητα πουγκιά σου, ακολούθα ένα πιο χαλαρό τύλιγμα. Πρόσθεσε διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου, στρας, χάντρες ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

Μοντέρνες μπομπονιέρες πολιτικού γάμου με σύρμα

Οι μπομπονιέρες για πολιτικό γάμο που θα επιλέξεις εξαρτώνται από το budget σου και το πόσο θέλεις να επενδύσεις σε αυτόν ή σε έναν επερχόμενο θρησκευτικό γάμο ή αν γενικά είσαι λάτρης του μινιμαλισμού. Αυτό που έχει σημασία είναι να αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία και την δημιουργικότητα σου. Τότε είμαστε σίγουροι ότι θα μεγαλουργήσεις. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς.

[print_link]