5 Πασχαλινά Δώρα της Τελευταίας Στιγμής

5 Πασχαλινά Δώρα Τελευταίας Στιγμής: Χωρίς πολλά Έξοδα

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και εσύ τρέχεις πανικόβλητη τελευταία στιγμή να αγοράσεις τα πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια, φίλους και συγγενείς; Μην αγχώνεσαι γιατί υπάρχει λύση και πέρα από πρωτότυπη είναι και οικονομική. Ακολούθα τον πανέμορφο και δημιουργικό δρόμο του DIY. Μην αγχώνεσαι ότι δεν πιάνουν τα χέρια σου και άλλα τέτοια! Το σημαντικό στις χειροποίητες κατασκευές είναι η δημιουργικότητα και η φαντασία που όλοι λίγο πολύ έχουμε. Εμείς, λοιπόν, σου έχουμε βρει 5 φοβερές ιδέες για πασχαλινά δώρα τελευταίας στιγμής χωρίς πολλά έξοδα. Πάρε έμπνευση και φτιάξε τις δικές σου μοναδικές δημιουργίες.

Δώρο της τελευταίας στιγμής με πασχαλινές αυγοθήκες

Η πρώτη μας πρόταση για πασχαλινά δώρα τελευταίας στιγμής είναι με χάρτινες αυγοθήκες. Αφού βάψεις τα φετινά πασχαλινά αυγά τις γιορτινές μέρες, μην πετάξεις τις αυγοθήκες που θα σου έχουν μείνει. Χρησιμοποίησε τις σαν βασικό υλικό και φτιάξε μια πανέμορφη ανοιξιάτικη κατασκευή με λουλούδια, ιδανική και σαν πασχαλινό δώρο για νονά. Χρησιμοποίησε ανοιξιάτικα υφάσματα, μικρά πασχαλινά είδη και διακοσμητικά, κορδέλες και κορδόνια. Θα έχεις φτιάξει όχι μόνο ένα πρωτότυπο πασχαλινό δώρο αλλά και οικολογικό!

Δώρο της τελευταίας στιγμής με πασχαλινές αυγοθήκες

Πασχαλινά βαζάκια για δώρο τελευταίας στιγμής

Τα πασχαλινά βαζάκια DIY για πασχαλινά δώρα τελευταίας στιγμής θα σε βγάλουν σίγουρα ασπροπρόσωπη με λίγα έξοδα. Σίγουρα στα ντουλάπια σου θα είναι καταχωνιασμένα γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις. Η ιδέα ήρθε και είναι πασχαλινή! Γέμισε μικρά γυάλινα βαζάκια γλυκού με πολύχρωμα σοκολατένια κουφέτα, σοκολατένια αυγά ή ζαχαρωτά. Αν πάλι είσαι πιο παραδοσιακή μπορείς να τα γεμίσεις με διάφορα τοπικά εδέσματα ή μαρμελάδες. Στη συνέχεια, διακόσμησε τα εξωτερικά με υφάσματα, κορδόνια, κορδέλες και πασχαλινά στολίδια και διακοσμητικά. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντί για βαζάκια μπάλες με τρύπα.

Πασχαλινά βαζάκια για δώρο της τελευταίας στιγμής

Πασχαλινό καλάθι με μικρά δωράκια

Μην τρελαίνεσαι που δεν έχεις αγοράσει την τέλεια πασχαλινή συσκευασία για να δώσεις το δωράκι σου. Φτιάξε ένα πασχαλινό καλάθι με δωράκια επιστρατεύοντας τη φαντασία σου και ό,τι έχεις σπίτι σου! Ένα γυάλινο βάζο, ένα καλάθι από ποτά, ένα κουτί, ένα κασπό – γλάστρα αποτελούν την τέλεια βάση για να δημιουργήσεις πρωτότυπο πασχαλινό καλάθι με καλούδια. Γέμισε τα με κάποιο κερί, σοκολατάκια, βαζάκια με σπιτική μαρμελάδα και πιθανά με κάποιο πασχαλινό διακοσμητικό. Στόλισε με κορδέλες και υφάσματα. Τα πασχαλινά καλάθια είναι μια φοβερή ιδέα για πασχαλινά δώρα τόσο σε βαφτιστήρια όσο και σε άλλα αγαπημένα πρόσωπα.

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες

Ποια είναι η νούμερο 1 πασχαλινή επιλογή για ένα δώρο; Φυσικά οι πασχαλινές λαμπάδες. Για αυτό αν θέλεις να φτιάξεις κάτι οικονομικό με μικρά διακοσμητικά που σίγουρα έχεις σπίτι, χρειάζεσαι μόνο μια απλή σκέτη λαμπάδα. Έπειτα βάλε το πιστόλι σιλικόνης στην πρίζα και ξεκίνα να δημιουργείς! Οι προτάσεις πολλές και οι πασχαλινές λαμπάδες 2020 ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες

DIY Πασχαλινή Κορνίζα

Στις πασχαλινές ιδέες διακόσμησης ανήκει και αυτή που είμαστε σίγουροι οτι θα σε τρελάνει. Κορνίζα σίγουρα έχεις, καλαμάκια σίγουρα έχεις, οπότε είσαι έτοιμη για να φτιάξεις μια από τις πιο πρωτότυπες πασχαλινές κατασκευές που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και ως δώρο! Άνοιξε την κορνίζα σου και αφαίρεσε το γυαλί. Τοποθέτησε το πάνω σε ένα χαρτόνι, σημαδεύοντας το μέγεθος για να σχεδιάσεις το αυγό. Αφού σχεδιάσεις το αυγό, κόψε το περίγραμμα και κόλλησε τα χάρτινα καλαμάκια στο εσωτερικό. Κόψε ό,τι περισσεύει και κόλλησε το αυγό στην κορνίζα σου!

πασχαλινή κορνίζα diy

Δεν έχει σημασία που δεν προνόησες νωρίτερα για τα πασχαλινά δώρα γιατί μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά DIY πασχαλινά δώρα γρήγορα και οικονομικά. Φέρε το Πάσχα στους αγαπημένους σου και άφησε τους με το στόμα ανοιχτό.

[print_link]