Πως θα είναι ο γάμος το 2021 Νέα Δεδομένα και Τάσεις

Πώς θα είναι ο Γάμος το 2021: Νέα Δεδομένα

Με την πανδημία του κορονοϊού να έχει αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα της καθημερινότητας δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστοι οι DIY γάμοι και οι DIY βαπτίσεις. Με δυο lockdown να έχουν γίνει στη χώρα μας πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα σχέδια γάμου τους και να μεταφέρουν τις ημερομηνίες για τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο πώς θα είναι ο γάμος το 2021; Τι αλλάζει και ποια είναι τα νέα hot trends γάμου 2021 που ήρθαν για να μείνουν. Αφού, βρήκες την ημερομηνία το 2021 που θα πεις το μεγάλο «Ναι» ήρθε η ώρα να μάθεις την νέα πραγματικότητα.

«Ζεστοί» κλειστοί γάμοι

Πώς θα είναι ο γάμος το 2021; Ο κλειστός γάμος ή όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται ο micro wedding είναι γεγονός. Οι γάμοι 2021 βρίσκουν τα ζευγάρια να περιορίζουν τον αριθμό καλεσμένων, να αναζητούν πιο οικείες και «ζεστές» τελετές για το 2021 με μια λίστα καλεσμένων που κινείται στα 40-50 άτομα. Πλέον δεν μιλάμε για ποσότητα αλλά για ποιότητα. Και αυτό γιατί το budget γάμου κατανέμεται στην πολυτέλεια και τη μοναδική εμπειρία του γάμου τόσο για το ίδιο το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους τους. Με άλλα λόγια μπορεί ο γάμος 2021 να μπει στο μικροσκόπιο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι θεαματικός. Πλέον το ύφος γάμου θα είναι πιο ζεστό και οικογενειακό που θα απολαύσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

«Ζεστοί» κλειστοί γάμοι

Προσωποποιημένο μενού γάμου 2021

Στο “πώς θα είναι ο γάμος το 2021” , κάτι άλλο που θα δούμε, είναι το προσωποποιημένο μενού στο γαμήλιο πάρτυ. Θα αποχαιρετήσουμε για την ώρα τον πλούσιο μπουφέ στη δεξίωση γάμου ενώ θα καλωσορίσουμε κάτι καινούριο. Αρχικά, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο γεύμα. Το 2021, το γεύμα της γαμήλιας δεξίωσης θα είναι πιο ολοκληρωμένο, απίστευτα αξέχαστο και, φυσικά, υπέροχο! Θα βλέπουμε μενού γευσιγνωσίας, gourmet φαγητά, ακόμη και ποικιλία κρασιών. Μια άλλη τάση που φαίνεται πως θα καθιερωθεί είναι τα προσωποποιημένα κοκτέιλ με το αγαπημένο ποτό του κάθε καλεσμένου. Εκτός αυτού, όμως, ο σεφ, ο bartender και το προσωπικό θα λαμβάνουν σίγουρα υπόψιν την ασφάλεια όλων φορώντας μάσκες προσώπου και γάντια κατά τη διάρκεια του σερβιρίσματος.

Προσωποποιημένο μενού γάμου 2021 - Πώς θα είναι ο γάμος το 2021

Εκλεκτές μπομπονιέρες γάμου 2021 αναμνηστικά

Οι γάμοι 2021 εγκαινίασαν και μια νέα τάση στις χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου. Αφού ο αριθμός των καλεσμένων έχει μπει στο μικροσκόπιο γιατί να μην επενδύσεις στα πιο εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες γάμου. Αποκτούν, μάλιστα και έναν αναμνηστικό χαρακτήρα που θα διατηρηθεί ως ανεξίτηλη ανάμνηση στους καλεσμένους σου. Ανάλογα με τα θέματα γάμου 2021 που ταιριάζουν περισσότερο σε εσένα προσάρμοσε και τις DIY μπομπονιέρες γάμου. Μερικές πρωτότυπες ιδέες είναι να χρησιμοποιήσεις γυάλινα κουτάκια γάμου, διακοσμητικά, γυάλινες καμπάνες ακόμη και γεωμετρικά φανάρια. Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα είναι μοναδικό αλλά θα κλέψει και τη παράσταση. Μια εναλλακτική που έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει την εμφάνιση της από τους γάμους 2020 είναι η μπομπονιέρα προσκλητήριο.

Εκλεκτές μπομπονιέρες γάμου 2021 αναμνηστικά - Πώς θα είναι ο γάμος το 2021

Εμπειρίες για τους καλεσμένους γάμου

Ανάλογα με το ποιες είναι οι ιδανικές ημερομηνίες γάμου 2021 για σένα επίλεξε και τις ανάλογες εμπειρίες για τους καλεσμένους σου. Ουσιαστικά, οι καλεσμένοι σου θα παίζουν πλέον καθοριστικό ρόλο σε όλο το σχεδιασμό γάμου. Προσωποποιημένα δώρα για καλεσμένους που θα στολιστούν στο τραπέζι δεξίωσης, kit γάμου με είδη ανάγκης και χιουμοριστικές πινελιές θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους. Επίσης, τώρα, περισσότερο από ποτέ, τα ζευγάρια συνειδητοποιούν ότι η εστίαση στην αγάπη, την οικογένεια και τους φίλους είναι υψίστης σημασίας. Για αυτό το λόγο στους επερχόμενους γάμους θα δούμε πολλές δραστηριότητες και νέες εμπειρίες να εντάσσονται στο πρόγραμμα γάμου. Από γευσιγνωσία κρασιών μέχρι κρουαζιέρα, σκι και περιηγήσεις φαίνεται να είναι μόνο μερικές προτάσεις που τα ζευγάρια θα επιλέξουν για αυτούς και τους καλεσμένους τους. Οι γάμοι 2021 κορονοϊός άλλαξαν κάπως αναγκαστικά αλλά έγιναν πιο ουσιαστικοί και αυθεντικοί, γεμάτοι εμπειρίες.

Εμπειρίες για τους καλεσμένους γάμου

Προσωπική ασφάλεια και υγεία σε γάμους

Από ότι φαίνεται και στα blog γάμου από το εξωτερικό η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν προτεραιότητα τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους. Οι προσκεκλημένοι ενδέχεται να είναι κάπως διστακτικοί ως προς την ασφάλεια τους. Για αυτό με ένα χιουμοριστικό τρόπο μπορείς να τους ενημερώσεις στην πρόσκληση γάμου για περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό θα περιλαμβάνει απολυμαντικά χεριών σε διάφορα σημεία του χώρου. Επιπλέον μπορείς να τους ενημερώσεις για την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων καθώς και για τα safe pack κουφέτα που θα χρησιμοποιήσεις για τις μπομπονιέρες σου και όχι μόνο. Στη δεξίωση γάμου επίσης εκεί που θα έβλεπε κανείς 8-10 άτομα σε κάθε τραπέζι τώρα και μετά τον covid-19 να κάθονται μόλις 4-5 άτομα. Αυτές φυσικά είναι μονάχα μερικές ιδέες για το πώς θα διαμορφωθούν οι συνθήκες προφύλαξης στους γάμους.

Προσωπική ασφάλεια και υγεία σε γάμους - Πώς θα είναι ο γάμος το 2021

Ήρθε η ώρα να κάνεις τη τελική πρόβα νυφικού και να πεις επιτέλους το μεγάλο «Ναι». Μπορεί το 2020 να μην ήταν η χρονιά σου αλλά το 2021 είναι εδώ και υπόσχεται να κάνει το γάμο σου μια διαφορετική εμπειρία για σένα και τους καλεσμένους σου. Πάρε βαθιά ανάσα και απόλαυσε τη κάθε στιγμή. Αξίζεις να γίνεις η νύφη που έχεις ονειρευτεί!

[print_link]