Ιδέες για Βάπτιση Όλα τα trends

30 Ιδέες για Βάπτιση: Όλα τα trends που θέλεις να ξέρεις

Το παιδάκι σου μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να του δώσεις όνομα σε μια βάπτιση με συγγενείς και φίλους. Κάθε γονιός όταν μπει στην διαδικασία να φτιάξει τη DIY βάπτιση του παιδιού θέλει ό,τι καλύτερο και μοναδικό. Για να ξεκινήσεις, λοιπόν, πρέπει να θέσεις τα θέματα βάπτισης που σου αρέσουν και να ξεκινήσεις με γνώμονα αυτό. Εμείς, θέλοντας να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση, σου παρουσιάζουμε μερικές πανέμορφες ιδέες για βάπτιση που θα κάνουν ακόμη πιο μοναδική την ημέρα αυτή. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς.

Θεματική βάπτιση αγοριού vintage ταξίδια

Μια από τις πιο hot ιδέες για βάπτιση είναι το θέμα vintage ταξίδια. Παραμένει μάλιστα all time classic με μια ομορφιά περασμένων εποχών. Σε ένα τέτοιο θέμα κινήσου στις αποχρώσεις του φυσικού, του καφέ και του γαλάζιου. Για βάπτιση αγόρι σε στολισμό χρησιμοποίησε μπαούλα, καφάσια και κουτιά για να δώσεις την κατάλληλη διαχρονικότητα. Παράλληλα, φτιάξε χειροποίητα centerpiece βάπτισης με ξύλινα διακοσμητικά όπως βέσπες, μουστάκια, καπέλα αεροπλάνα κ.α.  Αντίστοιχες θα είναι και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης. Επίλεξε για παράδειγμα ξύλινα κουτάκια με διακοσμητικά μπομπονιέρας – μουστάκια. Εναλλακτικά, επίλεξε υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης όπως πουγκιά που θα συνδυάσεις με vintage διακοσμητικά.

 Ιδέες για Βάπτιση Θεματική βάπτιση αγοριού vintage ταξίδια

Κοριτσίστικες βαπτίσεις με θέμα τα ταξίδια

Παραμένοντας στην vintage αισθητική ένα άλλο θέμα για βάπτιση κοριτσιού είναι τα ταξίδια. Εδώ η χρωματική παλέτα που θα επιλέξεις είναι το καφέ, μπεζ, λευκό και ροζ. Πρόκειται για μια ρομαντική διακόσμηση βάπτισης για κορίτσι που μπορεί να σε ταξιδέψει σε άλλες εποχές και παραμυθένια μέρη. Χρησιμοποίησε βαλίτσες, μαυροπίνακες και φανάρια στις ανάλογες αποχρώσεις για να φτιάξεις μια εξαιρετική θεματική βάπτιση. Για μπομπονιέρες βάπτισης χρησιμοποίησε γυάλινα βαζάκια με κουφέτα ή γλυκό του κουταλιού. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε κομμένα υφάσματα και κορδέλες που θα συνδυάσεις με ένα ανάλογο ξύλινο διακοσμητικό.

Κοριτσίστικες βαπτίσεις με θέμα τα ταξίδια

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θέμα το ματάκι

Το θέμα βάπτισης μάτι ή αλλιώς “φτου φτου” ανήκει στις μοντέρνες ιδέες για βάπτιση αγόρι. Ταιριάζει μάλιστα τέλεια σε μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού όπου θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο νησί. Πρόκειται για μια minimal διακόσμηση με καλοκαιρινά στοιχεία σε λευκό, μπλε και γαλάζιο. Αυτός ο στολισμός βάπτισης αποτελείται από υλικά για βάπτιση με θέμα ματάκι, λευκούς δίσκους με κεριά, εταζέρες, ξύλα θαλάσσης και καλοκαιρινές πινακίδες. Ξεχώρισε, επίσης, επιλέγοντας να στολίσεις ένα ξύλινο δέντρο με διακοσμητικά ματάκια. Θα σου προτείναμε επίσης αν ψάχνεις εναλλακτικά ευχολόγια βάπτισης για το τραπέζι ευχών να γεμίσεις γυάλες με άμμο και μικρούς δοκιμαστικούς σωλήνες. Από τον στολισμό εκκλησίας μέχρι την δεξίωση βάπτισης και τις μπομπονιέρες δώσε ένα ανάλαφρο και νησιωτικό ύφος. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ανεπανάληπτο.

 Ιδέες για Βάπτιση Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θέμα το ματάκι

Ρομαντική βάπτιση κορίτσι με θέμα Κύκνος

Μια από τις ιδέες για βάπτιση που ολοένα και περισσότεροι γονείς κοριτσιών επιλέγουν είναι το θέμα βάπτισης κύκνος. Συμβολίζει την αγνότητα και την ομορφιά ενώ μπορεί να σου δώσει παραμυθένιες κοριτσίστικες βαπτίσεις. Φτιάξε μια σικάτη διακόσμηση σε αποχρώσεις  ροζ λευκού και χρυσού. Επίλεξε χρυσές εταζέρες και γυάλινα βάζα με καπάκι για να τα γεμίσεις με ροζ και περλέ κουφέτα καθώς και γλυκίσματα. Πρόσθεσε, επίσης στη διακόσμηση σου vintage φανάρια και φτερά. Φυσικά, μην ξεχάσεις τα υλικά για βάπτιση κύκνος όπως διακοσμητικούς κύκνους για να έχεις ένα θέμα βάπτισης παραμύθι. Φτιάξε μάλιστα ένα candybar βάπτισης με ανάλογα διακοσμητικά και γλυκίσματα βάπτισης που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Στην ίδια λογική κινήσου και στις μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού.

Ρομαντική βάπτιση κορίτσι με θέμα Κύκνος

Βάπτιση κοριτσιού με Λίμνη των Κύκνων

Μια από τις εξίσου πρωτότυπες ιδέες για βάπτιση κοριτσιού είναι με θέμα την Λίμνη των Κύκνων. Για αυτό το πρωτότυπο θέμα βάπτισης κοριτσιού θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις χρώματα όπως είναι το λευκό, το ροζ, το βεραμάν και το χρυσό και για να προσθέσεις μια chic και αριστοκρατική νότα. Πρόκειται για ένα θέμα που ταιριάζει σε όλες τις εποχές αφού είναι ιδανικό για καλοκαιρινή, χειμωνιάτικη, ανοιξιάτικη αλλά και φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού. Τόσο ο στολισμός εκκλησίας όσο και η διακόσμηση του πάρτυ βάπτισης θα απαρτίζεται από διακοσμητικά βάπτισης όπως κορώνες, κηροπήγια, κλουβιά και φανάρια σε vintage χρυσό για περισσότερη κομψότητα. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα αριστοκρατικό.

 Ιδέες για Βάπτιση Βάπτιση κοριτσιού με Λίμνη των Κύκνων

Βαπτίσεις αγοριών με ναυτικό θέμα σε μπλε – κόκκινο

Ένα από τα θέματα που συναντάμε κάθε χρόνο, το είδαμε και στα θέματα για βάπτιση αγοριού 2020 δεν είναι άλλο από το ναυτικό. Για μια πιο μοντέρνα διακόσμηση βάπτισης με θαλασσινό θέμα θα σου προτείναμε να συνδυάσεις το navy μπλε, το κόκκινο και το λευκό. Χρησιμοποίησε καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως ξύλινες βάρκες και καράβια, στολίδια με καλοκαιρινά σχέδια, σωσίβια, άγκυρες κ.α. Φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα προσθέτοντας καλοκαιρινά φανάρια στις ανάλογες αποχρώσεις και σχέδια. Ο μικρός καπετάνιος σου θα έχει μια ανεπανάληπτη βάπτιση με θέμα θάλασσα από τα χεράκια σου.

 Ιδέες για Βάπτιση Βαπτίσεις αγοριών με ναυτικό θέμα σε μπλε – κόκκινο

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θαλασσινό θέμα

Παραμένοντας στο καλοκαίρι μια άλλη πρόταση για βάπτιση αγοριού είναι η βάπτιση με θέμα θάλασσα. Η χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιήσεις εδώ είναι το λευκό, το γαλάζιο της θάλασσας και το μπεζ της άμμου. Διακοσμητικά ψάρια, φάροι, βαρκούλες και φανάρια έχουν την τιμητική τους σε αυτό το θέμα βάπτισης. Χρησιμοποίησε για το τραπέζι ευχών κουφέτα και μαρσμέλλοου στις ίδιες αποχρώσεις για να γεμίσεις γυάλινα είδη ενώ φτιάξε και τις ανάλογες θεματικές μπομπονιέρες βάπτισης.

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θαλασσινό θέμα

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα μονόκερος

Η βάπτιση μονόκερος είναι και θα είναι ένα από τις πιο hot ιδέες για βάπτιση κοριτσιού! Αν έχεις φανταστεί πως η βάπτιση της κόρης σου θέλεις να θυμίζει κάτι από παραμύθι, τι καλύτερο από τον μονόκερο; Χρώματα από την παλέτα του ουράνιου τόξου και μπόλικη χρυσόσκονη θα διέπουν όλη τη διακόσμηση σας. Διάλεξε υλικά για βάπτιση μονόκερος, υφάσματα βάπτισης στα χρώματα του βεραμάν και του ροζ, γέμισε γυάλες με μάρσμαλλοους και εταζέρες με cupcakes βασισμένα στο θέμα σου. Φτιάξτε υπέροχα DIY centerpieces βάπτισης  από πολύχρωμα τούλια που θα καταλήγουν σε κέρατο μονόκερου από χρυσές κορδέλες. Αυτός ο βάπτιση κορίτσι στολισμός θα μεταφέρει όλους τους παρευρισκόμενους σε έναν μαγικό κόσμο!

 Ιδέες για Βάπτιση Βάπτιση κοριτσιού με θέμα μονόκερος

Βάπτιση με θέμα ζώα της ζούγκλας και σαφάρι

Στις ιδέες για βάπτιση δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το θέμα βάπτισης σαφάρι. Κινήσου σε μια χρωματική παλέτα που θα περιλαμβάνει φυσικούς τόνους, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Διάλεξε υλικά για βάπτιση με θέμα ζωάκια όπως τίγρης, λιοντάρια, ζέβρες κ.α. Επίσης χρησιμοποίησε για το στολισμό λουλούδια και γιρλάντες με φυλλώματα, τροπικά λουλούδια και φυτά δημιουργώντας μια μικρή ζούγκλα στο στολισμό εκκλησίας αλλά και στη δεξίωση βάπτισης. Έπειτα, όσον αφορά το τραπέζι ευχών βάπτισης ή το candybar επίλεξε καλάθια, καφάσια και πιατέλες σε  φυσικούς τόνους ενώ παίξε με φανάρια από μπαμπού για μια – εμπνευσμένη από τη φύση – ατμόσφαιρα. Είναι από εκείνες τις διακοσμήσεις βαπτίσεων που θα αφήσουν εποχή με την πρωτοτυπία και την μοναδικότητα τους. Κοντά σε αυτό το θέμα, κάνει μόλις την εμφάνιση της μια νέα φρέσκια ιδέα στολισμού, η βάπτιση με θέμα πάντα.

Βάπτιση με θέμα ζώα της ζούγκλας και σαφάρι

Βάπτιση αγοριού με θέμα τα ζώα του δάσους

Τα ζωάκια του δάσους είναι μια ιδανική επιλογή για φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού και κοριτσιού με κάποιες παραλλαγές. Παραμένοντας όμως στη βάπτιση αγοριού θα σου προτείναμε να κινηθείς σε γήινες αποχρώσεις με μερικές κίτρινες πινελιές για περισσότερη ζωντάνια. Για τον στολισμό στο τραπέζι ευχών βάπτισης και όχι μόνο χρησιμοποίησε ξύλινες πιατέλες, μπωλ και φανάρια για να δώσεις την αίσθηση του δάσους. ‘Έπειτα διάλεξε για τη διακόσμηση σου υλικά για βάπτιση ζωάκια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Αν πιάνουν λίγο παραπάνω τα χέρια σου, φτιάξε χειροποίητα centerpiece για το τραπέζι δεξίωσης με μος και ξύλινα διακοσμητικά ζωάκια καθώς και DIY γιρλάντα με κορδέλες και κορδόνια σε γκρι – κίτρινο.

 Ιδέες για Βάπτιση Βάπτιση αγοριού με θέμα τα ζώα του δάσους

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα την νεράιδα

Η βάπτιση νεράιδα σε συνδυασμό με το θέμα βάπτισης πεταλούδα είναι ιδανική επιλογή για σένα που ψάχνεις ιδέες για ανοιξιάτικη βάπτιση. Εδώ τα χρώματα δίνουν μια παιχνιδιάρικη νότα εμπνευσμένη από τις ομορφιές της φύσης την Άνοιξη. Χρησιμοποίησε υφάσματα σε μωβ και πράσινα χρώματα και επίλεξε για το στολισμό σου διακοσμητικά λουλούδια, νεράιδες, νάνους και πεταλούδες. Για το candybar επίλεξε κασπώ σε έντονες αποχρώσεις και γέμισε τα με κουφέτα και μαρσμέλλοου. Στόλισε επίσης ξύλινα κηροπήγια και ξύλινες εταζέρες δίνοντας την αίσθηση του μαγεμένου δάσους. Μη ξεχάσεις τις γυάλες με βρυσάκι για να δροσίσεις τους καλεσμένους σου χρησιμοποιώντας γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης.

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα την νεράιδα

Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού με θέμα γοργόνα

Ένα θέμα που αγαπάμε ιδιαίτερα και ταιριάζει σε μια βάπτιση κοριτσιού το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η βάπτιση γοργόνα. Για ένα τέτοιο μαγικό θέμα βάπτισης κοριτσιού θα σου προτείναμε τις αποχρώσεις του λιλά, τυρκουάζ και βεραμάν με λευκές πινελιές. Χρησιμοποίησε στο στολισμό σου καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως κοχύλια, αστερίες, κοράλλια και θαλασσόξυλα. Πρόσθεσε φανάρια, καράβια και φάρους. Γέμισε γυάλες με καπάκι με περλέ και λιλά κουφέτα καθώς και κουτιά με λιλά μαρσμέλλοους. Θα ταξιδέψεις όλους τους καλεσμένους στο μαγευτικό βυθό του ωκεανού.

 Ιδέες για Βάπτιση Καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού με θέμα γοργόνα

Βάπτιση με θέμα το τσίρκο

Ένα unisex θέμα βάπτισης που ταιριάζει τόσο σε αγόρι όσο και σε κορίτσι είναι το τσίρκο. Μην φοβηθείς να συνδυάσεις πολλά διαφορετικά χρώματα και έντονες αποχρώσεις. Εξάλλου μιλάμε για τσίρκο και το τσίρκο σημαίνει χαρά, παιχνίδι και έντονη αισθητική. Χρησιμοποίησε κουφετομηχανές, πολύχρωμες εταζέρες και πιατέλες για το candybar βάπτισης ή το τραπέζι δεξίωσης. Φτιάξε χειροποίητες γιρλάντες από πολύχρωμες κορδέλες και κορδόνια. Συνδύασε τις με χάρτινες μπάλες και φανάρια σε έντονες αποχρώσεις. Την ίδια λογική ακολούθησε και στο τραπέζι της δεξίωσης φτιάχνοντας centerpieces με χρωματιστά κασπώ, ξύλινα διακοσμητικά και γλειφιτζούρια. Δημιούργησε με τα χεράκια σου και κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα τσίρκο που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

 Ιδέες για Βάπτιση Βάπτιση με θέμα το τσίρκο

Βάπτιση με θέμα Ινδιάνος

Ο Ινδιάνος είναι ένα θέμα που πάντα θα παραμένει στην επικαιρότητα και θα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις τόσο για κορίτσι όσο – και περισσότερο – για αγόρι. Φτιάξε μια διακόσμηση σε γήινους τόνους με γαλάζιες και κίτρινες πινελιές. Πρόσθεσε υλικά για βάπτιση με θέμα ινδιάνος όπως ονειροπαγίδες, φτερά και ξύλινα καλάθια. Μια όμορφη πρόταση είναι να βάλεις και ξύλινες φέτες κορμού στο candybar της βάπτισης για να θυμίζει κάτι από Άγρια Δύση.  Μια άλλη ιδέα στολισμού είναι να χρησιμοποιήσεις κουτιά σύνθεσης και γυάλες με καπάκι με κουφέτα σε γαλάζιο – καφέ χρώμα. Για παιδικές μπομπονιέρες επίλεξε χάρτινες τσάντες που θα γεμίσεις με γλυκίσματα και ονειροπαγίδες.

 Ιδέες για Βάπτιση Βάπτιση με θέμα Ινδιάνος

Βάπτιση με θέμα το φλαμίνγκο

Για μια καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού θα σου προτείναμε το μοντέρνο θέμα φλαμίνγκο. Ποιό κορίτσι άλλωστε δεν δηλώνει λάτρης του ροζ; Ένα λοιπόν από τα πιο δημοφιλές πλέον θέματα για βάπτιση κοριτσιού είναι το φλαμίνγκο. Υπέροχα μπουκέτα λουλουδιών σε αποχρώσεις του ρoζ θα συμπληρώσουν ένα σκηνικό όπου θα επικρατεί το φούξια και το πράσινο. Φτερά στο χρώμα του φλαμίνγκο, χρωματιστά βότσαλα σε γυάλες, μπουκάλια, βαζάκια και κηροπήγια με καλοκαιρινή διάθεση θα ζωντανέψουν αυτό το εξωτικό και πανέμορφο ζώο στη βάπτιση της κόρης σας. Φυσικά, μην ξεχάσεις τα διακοσμητικά φλαμίνγκο που θα δώσουν περισσότερη ζωντάνια στο στολισμό σου.

Βάπτιση με θέμα το φλαμίνγκο

Βάπτιση με θέμα το καρουζέλ

Μπορεί να μην ανήκει στα πρωτότυπα θέματα βάπτισης αγοριού, αλλά όταν ακούς καρουζέλ το μυαλό σου ταξιδεύει σε όμορφες στιγμές αθωότητας και παιδικής ηλικίας. Για αυτόν τον λόγο η βάπτιση καρουζέλ παραμένει στις τάσεις για στολισμό βάπτισης μέχρι σήμερα. Μια από τις ιδέες διακόσμησης είναι να κινηθείς στις αποχρώσεις του καφέ και του μπλε αν πρόκειται για αγόρι. Αν πρόκειται για κορίτσι κάνε παλ συνδυασμούς του λευκού, του ροζ και του μπεζ. Χρησιμοποίησε για το στολισμό βάπτισης, υλικά για βάπτιση καρουζέλ και αλογάκια σε διάφορα μεγέθη και από διάφορα υλικά. Διακόσμησε με σημαιάκια ή σημαιάκια λινάτσας και επίλεξε φανάρια, γυάλες και καμπάνες για το στολισμό στο τραπέζι ευχών αλλά και της δεξίωσης.

Βάπτιση με θέμα το καρουζέλ

Boho βάπτιση

Την boho κουλτούρα και αισθητική την συναντάμε πλέον και στις βαπτίσεις κοριτσιών. Επίλεξε μακραμέ, ονειροπαγίδες και φτιάξε μια χειροποίητη σκηνή με λευκά υφάσματα, καλάμια και φτερά. Τοποθέτησε, επίσης, διάφορα κλουβιά και γέμισε τα με πουλάκια, πεταλούδες και φτερά. Φτιάξε τα ανάλογα DIY μαρτυρικά βάπτισης και τις boho μπομπονιέρες σου. Η χρωματική παλέτα που θα ακολουθήσεις για αυτή τη διακόσμηση είναι το βεραμάν, το ροζ, το λευκό και το εκρού.

Boho βάπτιση

Παιχνιδιάρικη βάπτιση με θέμα το Λάμα

Μια πρωτότυπη ιδέα για βάπτιση είναι το λάμα. Παίξε με έντονα χρώματα στα υφάσματα, τα φωτάκια και τα κασπώ. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά λάμα και κάκτους σε διάφορα σχέδια, χρώματα και υλικά. Όσον αφορά τα γλυκά που θα επιλέξεις σου προτείνουμε κόκκινα – πράσινα κουφέτα, κόκκινα μάρσμελοους και πολύχρωμα γλειφιτζούρια. Φτιάξε με τα χεράκια σου μια παιχνιδιάρικη διακόσμηση εμπνευσμένη από την μεξικάνικη νοοτροπία που θα τους τρελάνει όλους.

Παιχνιδιάρικη βάπτιση με θέμα το Λάμα

Θέμα βάπτισης κάκτος

Αν από την άλλη βαρέθηκες τα συνηθισμένα και θέλεις κάτι διαφορετικό για την βάπτιση του παιδιού σου τότε οργάνωσε μια DIY βάπτιση με θέμα τον κάκτο. Επίλεξε υλικά για τροπική βάπτιση και στόλισε με κεραμικούς ή ξύλινους κάκτους καθώς και με μεξικάνικα καπέλα σομπρέρο την εκκλησία ή τη δεξίωση. Χρησιμοποίησε, επίσης, στο candybar βάπτισης γυάλινα βάζα με βρυσάκι σε σχήμα κάκτου και πολύχρωμα ποτήρια για να προσφέρεις δροσερά ποτά. Εμπλούτισε τη διακόσμηση σου με τροπικά σημαιάκια. Πρόκειται για μια όμορφη πρόταση γεμάτη χρώματα και παιχνιδιάρικο ύφος.

Θέμα βάπτισης κάκτος

Βάπτιση με θέμα το αερόστατο

Ένα από τα πιο γλυκά θέματα βάπτισης που ταιριάζει τόσο σε αγόρι όσο και σε κορίτσι είναι το αερόστατο. Φτιάξε μια πανέμορφη διακόσμηση βάπτισης με γενικότερο μοτίβο τη παιδική αθωότητα συνδυάζοντας ροζ, γαλάζιο και λευκό. Χρησιμοποίησε υλικά για βάπτιση αερόστατο όπως διακοσμητικά αερόστατα σε διάφορα μεγέθη ενώ φτιάξε με τα χεράκια σου χειροποίητα υφασμάτινα σύννεφα και DIY διακοσμητικό αερόστατο από καλάθι και χάρτινο φανάρι. Μόλις τελειώσεις γέμισε το με γλειφιτζούρια που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου. Επίλεξε υφάσματα και ράνερ σε παλ αποχρώσεις σε ροζ και baby blue. Είναι επίσης ιδανικό θέμα για βάπτιση διδύμων.

Βάπτιση με θέμα το αερόστατο

Τροπικό θέμα βάπτισης

Μια ακόμη unisex ιδέα για βάπτιση είναι το τροπικό θέμα. Υλικά για τροπική βάπτιση: παπαγάλοι σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, φλαμίνγκο, ανανάδες και κάθε τι πολύχρωμο και τροπικό θα απαρτίζουν την διακόσμηση σου. Διάλεξε έντονα χρώματα και μοτίβα για να στήσεις το τραπέζι ευχών και να φτιάξεις τον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης. Χρησιμοποίησε τροπικά διακοσμητικά λουλούδια και γιρλάντες, καφάσια και καλάθια για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Επιμελήσου ανάλογα και το candybar βάπτισης με γυάλες με βρυσάκι, ποτήρια με θεματικά καλαμάκια, γυάλες με καπάκι γεμάτες με πολύχρωμα κουφέτα βάπτισης και εταζέρες με γλυκά.

Τροπικό θέμα βάπτισης

Μοντέρνο φλοράλ θέμα βάπτισης

Αν ψάχνεις μια μοντέρνα ιδέα για βάπτιση χωρίς κάποιο συγκεκριμένο θέμα θα σου προτείναμε να παίξεις με μοντέρνα διακοσμητικά και πολύχρωμα λουλούδια. Φτιάξε έναν στολισμό βάπτισης με χρωματιστά υφάσματα και μπόλικά λουλούδια από άκρη σε άκρη. Φτιάξε έναν πλούσιο ανθοστολισμό με πληθώρα λουλουδιών και διαφορετικών χρωμάτων. Δώσε μια μοντέρνα νότα στη διακόσμηση σου χρησιμοποιώντας γεωμετρικά φανάρια, μεταλλικά κουτιά και διακοσμητικά από πλεξιγκλάς. Συνδύασε τα με γυάλινες καμπάνες, μοντέρνα βάζα και μπουκάλια γεμάτα με λουλούδια. Το αποτέλεσμα θα είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό.

Μοντέρνο φλοράλ θέμα βάπτισης

Χριστουγεννιάτικη βάπτιση σε παλ αποχρώσεις

Για μια βάπτιση που έχει κάτι από την μαγεία των Χριστουγέννων θα σου προτείναμε την παιδική χριστουγεννιάτικη βάπτιση σε παλ αποχρώσεις. Κινήσου στο  ροζ και γαλάζιο χρώμα για να στήσεις το χριστουγεννιάτικο στολισμό της βάπτισης. Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικες φιγούρες και λούτρινα χριστουγεννιάτικα ζώα σε λευκές, ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις. Πρόσθεσε υφασμάτινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως παιδικούς χριστουγεννιάτικους σκούφους, κρεμαστά στολίδια και γούνινα αστέρια. Ολοκλήρωσε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου με εντυπωσιακές γυάλινες μπάλες στις ίδιες αποχρώσεις. Για χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες βάπτισης μπορείς να χρησιμοποιήσεις χριστουγεννιάτικα στολίδια ή ανοιγόμενες μπάλες που θα διακοσμήσεις όπως έχεις ονειρευτεί. Φτιάξε και τα ανάλογα μαρτυρικά χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα υλικά για μαρτυρικά.

 Ιδέες για Βάπτιση Χριστουγεννιάτικη βάπτιση σε παλ αποχρώσεις

Vintage βάπτιση ρομαντική

Μια γλυκιά βάπτιση με πολύ ρομαντισμό και παιδική αθωότητα είναι με την Sarah Kay. Παλ χρωματισμοί του ροζ και του πράσινου σε συνδυασμό με το λευκό είναι τα κυρίαρχα χρώματα αυτής της βάπτισης. Για τη βάπτιση Sarah Kay όλα πρέπει να είναι ρομαντικά! Από τα μαρτυρικά μέχρι τις μπομπονιέρες επιστράτευσε όλο τον ρομαντισμό σου. Επίλεξε ροζ υφάσματα και δαντέλες και φτιάξε μια όμορφη γιρλάντα από κορδέλες και κορδόνια στα ίδια χρώματα.  Διάλεξε vintage γυάλες και βαζάκια μαρμελάδας για κεράσματα. Συνδύασε τα με γυάλα με βρυσάκι όπου οι καλεσμένοι σου θα πιούν δροσερή λεμονάδα ή βυσσινάδα! Για τα τραπέζια χρησιμοποίησε runner δαντέλας ή τουλιπάνι (γάζα) σε σάπιο μήλο. Διακοσμήστε με ξύλινα καφάσια, λουλούδια, πεταλούδες, ανοιξιάτικα διακοσμητικά και ότι άλλο είναι εμπνευσμένο από την Sarah Kay!

 Ιδέες για Βάπτιση Vintage βάπτιση ρομαντική

Βάπτιση ανά χρώμα

Μπορεί βέβαια να μην θέλεις να ακολουθήσεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα για την βάπτιση του παιδιού σου. Αντ’ αυτού θέλεις να έχεις σαν γνώμονα το αγαπημένο σου χρώμα. Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε μερικές ιδέες για βάπτιση ανά χρώμα:

Βάπτιση σε μπλε –  πράσινο χρώμα

Για μια πρωτότυπη διακόσμηση βάπτισης διάλεξε μια υπέροχη αντίθεση χρωμάτων σε μπλε-λαχανί. Βάλε στο τραπέζι ευχών ψηλές γυάλες με καπάκια για μαρσμέλλοου, ένα βρυσάκι για χυμό και στόλισε με γυάλινα βαζάκια σε μπλε – λαχανί χρωματισμούς. Συνδύασε τα με λαχανί εταζέρες και πιατέλες με τα γλυκά βάπτισης και πρόσφερε τα σε  χάρτινα σακουλάκια μαζί με κουφέτα. Για τη διακόσμηση των τραπεζιών της βάπτισης χρησιμοποίησε γαλάζια χάρτινα κουτιά σύνθεσης που θα τα γεμίσεις με γλειφιτζούρια ή ακόμα καλύτερα με λουλούδια και πρασινάδα! Εναλλακτικά, αν αγαπάς τα ρομαντικά σκηνικά επίλεξε μια βάπτιση σε βεραμάν αποχρώσεις.

 Ιδέες για Βάπτιση Βάπτιση σε μπλε -  πράσινο χρώμα

Βάπτιση σε ροζ – λευκό χρώμα

Ένας ακόμη όμορφος συνδυασμός χρωμάτων για βάφτιση είναι το ροζ – φούξια – λευκό. Φτιάξε μια ρομαντική διακόσμηση βάφτισης για κορίτσια με χειροποίητα σημαιάκια από μικρά μαντηλάκια σε χρωματισμούς ροζ- φούξια.  Για τον στολισμό σου επίλεξε ρομαντικά ροζ υφάσματα runner. Στο candybar βάπτισης χρησιμοποίησε γυάλες με ροζ κουφέτα που θα δώσουν χρώμα. Τοποθέτησε υπέροχα ξύλινα vintage συρτάρια – καφάσια που θα γεμίσεις με γλειφιτζούρια. Τα ζαχαρωτά και τα γλυκά που θα επιλέξεις θα έχουν παλ χρωματισμούς του ροζ. Επιπλέον, μπορείτε να στολίσετε στο τραπέζι ευχών κουτάκια ποπκορν με μαρσμέλλοου και κουφέτα smarties για τους μικρούς σας φίλους. Ένα διακοσμητικό φλαμίνγκο και ένα δεντράκι ευχών θα δώσει μια επιπλέον ομορφιά στην διακόσμηση σου!

 Ιδέες για Βάπτιση Βάπτιση σε ροζ – λευκό χρώμα

Φθινοπωρινή βάπτιση σε χάλκινο χρώμα

Μια φθινοπωρινή ιδέα μας για βάπτιση που είναι εμπνευσμένη από ένα χρώμα και τις αποχρώσεις του είναι η βάπτιση σε ροζ χρυσό. Σε αυτή την ιδέα για DIY βάπτιση η πολυτέλεια, η αριστοκρατικότητα και η μοντέρνα αισθητική συνδυάζονται με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Επίλεξε μοντέρνα μεταλλικά φανάρια και ροζ χρυσά γεωμετρικά φανάρια.  Συνδύασε τα με λευκά κηροπήγια και στόλισε τα κατά τόπους στην εκκλησία και τη δεξίωση. Στρώσε υφάσματα και ράνερ σε μπεζ και λευκό χρώμα. Έπειτα επάνδρωσε το candybar με λευκές εταζέρες, πιατέλες σε ροζ χρυσό και σικάτα διακοσμητικά στις ίδιες αποχρώσεις. Αν θέλεις πιο έντονη την παρουσία του φθινοπώρου πρόσθεσε και φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως κολοκύθες στους ίδιους χρωματισμούς. Επίσης φτιάξε μια εντυπωσιακή διακόσμηση με μπαλόνια σε λευκό και ροζ χρυσό και γιρλάντες στις ίδιες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

 Ιδέες για Βάπτιση Φθινοπωρινή βάπτιση σε χάλκινο χρώμα

Βάπτιση σε λιλά χρώμα

Μια βάπτιση με βασικό χρώμα το λιλά θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει σαν θέμα την λεβάντα. Δώσε μια ρουστίκ και συνάμα ρομαντική υπόσταση στην βάπτιση του παιδιού σου χρησιμοποιώντας λινάτσες, δαντέλες και λινά υφάσματα. Για την διακόσμηση της εκκλησίας, το στολισμό του candybar και της δεξίωσης χρησιμοποίησε βάζα διακόσμησης με λεβάντες και άλλα λουλούδια στις αποχρώσεις του μωβ. Αν αγαπάς την λεπτομέρεια επίλεξε λιλά κουφέτα και μαρσμέλλοου για το τραπέζι ευχών. Ωστόσο μην το πνίξεις στο λιλά. Σπάσε την μονοτονία με λευκές λεπτομέρειες στις εταζέρες, τις πιατέλες και τα διακοσμητικά.

 Ιδέες για Βάπτιση Βάπτιση σε λιλά χρώμα

Βάπτιση σε κίτρινο χρώμα

Τέλος και σε αυτή τη πρόταση μας η βάπτιση είναι εμπνευσμένη από το κίτρινο χρώμα του λεμονιού και του ηλιοτρόπιου. Είναι μια πολύ ωραία ιδέα για μια βάπτιση το καλοκαίρι ή την άνοιξη. Επίλεξε υφάσματα στις αποχρώσεις του κίτρινου και συμπλήρωσε λεπτομέρειες σε φυσικό χρώμα όπως η λινάτσα. Χρησιμοποίησε φανάρια και καφάσια γεμάτα με κίτρινα λουλούδια, λεμόνια ή διακοσμητικά. Φτιάξε, ακόμη και ολόκληρο σταντ από καφάσια και διακόσμησε το με λεμόνια και κλαδιά με πρασινάδες όπως η ελιά. Στο τραπέζι ευχών τοποθέτησε ξύλινα κηροπήγια σε διαφορετικά μεγέθη, γυάλες με βρυσάκι γεμάτες με λεμονάδα ή άλλα δροσιστικά ποτά. Χρησιμοποίησε εταζέρες για να βάλεις τα γλυκά σου και γέμισε γυάλες με καπάκι με κουφέτα κίτρινα και λευκά για περισσότερη λεπτομέρεια!

 Ιδέες για Βάπτιση Βάπτιση σε κίτρινο χρώμα

Αυτά φυσικά ήταν μονάχα μερικά από τις ιδέες για βάπτιση κοριτσιού και αγοριού. Το καθένα έχει τη δικιά του ξεχωριστή ομορφιά και χαρακτήρα. Επίλεξε αυτό που έχεις ονειρευτεί για το παιδάκι σου μια τέτοια μοναδική μέρα. Είμαστε σίγουροι πως ό,τι και να διαλέξεις, θα ξεχωρίσει με τις δικές σου πινελιές, το μεράκι και την ανιδιοτελή αγάπη που έχεις για το παιδάκι σου. Εξάλλου δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο από το τέλειο!

[print_link]