Γάμοι το Νοέμβριο Ιδέες και Συμβουλές

Γάμοι το Νοέμβριο: Ιδέες και Συμβουλές για να τον οργανώσεις

Οι γάμοι το φθινόπωρο αποτελούν τη νέα τάση των τελευταίων χρόνων. Το φθινόπωρο είναι το νέο καλοκαίρι των γάμων. Και ενώ πολλά ζευγάρια απέφευγαν τους φθινοπωρινούς μήνες, τώρα δράττονται της εποχής και οργανώνουν εντυπωσιακούς DIY γάμους. Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που ήρθε να μας καταπλήξει με την υπέροχη χρωματική παλέτα του και τα θέματα γάμου. Είναι ο μήνας που κινείται μεταξύ του φθινοπώρου και του χειμώνα με το τοπίο να ετοιμάζεται να αλλάξει ενδυμασία. Οι γάμοι το Νοέμβριο είναι όμορφοι γάμοι που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και την αριστοκρατικότητα τους. Αν θέλεις και εσύ να ξεχωρίσεις ήδη από την ημερομηνία γάμου σου είσαι στο κατάλληλο μέρος: Ο γάμος το Νοέμβριο ήρθε για να μείνει.

Γάμοι το Νοέμβριο: Χρώματα και Υλικά

Ο φθινοπωρινός γάμος το Νοέμβριο είναι ένα συνονθύλευμα φθινοπωρινής ζεστασιάς και εντυπωσιακού χειμωνιάτικου τοπίου. Η χρωματική παλέτα που διαθέτει είναι ένα κράμα αποχρώσεων που θα απογειώσουν κάθε στυλ γάμου αποδίδοντας του κομψότητα και πρωτοτυπία. Τα κυρίαρχα χρώματα αν μη τι άλλο είναι τα γήινα: το καφέ, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το σκούρο πράσινο και το μπεζ. Όπως και οι γάμοι τον Οκτώβριο έτσι και το Νοέμβριο συναντάμε, επίσης, λαμπερούς χρωματικούς συνδυασμούς όπως το ροζ – χρυσό ή το κρεμ – χρυσό. Το βουργουνδί από την άλλη είναι ένα ανερχόμενο χρώμα που προσδίδει ποιότητα και αριστοκρατικό χαρακτήρα στο στολισμό. Για τους πιο τολμηρούς συνδυασμοί όπως το πορτοκαλί με το μωβ θα δώσουν μια μαγική νότα στο γάμο. Αφού επιλέξεις τα χρώματα σειρά έχουν τα υλικά γάμου που θα διαλέξεις. Χρησιμοποίησε αρκετά το ξύλο σαν υλικό και συνδύασε το με μεταλλικά διακοσμητικά σε χρυσό ή χάλκινο χρώμα. Τέλος, όσον αφορά τα υφάσματα, οι γάμοι το Νοέμβριο διαθέτουν ένα συνδυασμό σε υφάσματα ανάλαφρα και πιο «βαριές» υφές όπως είναι το βελούδο, η λινάτσα ή η παγιέτα.

Γάμοι το Νοέμβριο Χρώματα και Υλικά

Θέματα γάμου το Νοέμβριο

Σειρά έχουν τα φθινοπωρινά θέματα γάμου που ταιριάζουν ιδανικά σε ένα γάμο το Νοέμβριο. Το κάθε ένα ξεχωριστά είναι εντυπωσιακό και μπορεί να σου δώσει ένα ανεκτίμητο αποτέλεσμα. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και απογείωσε το με τη δική σου προσωπική αισθητική.

Ρουστίκ γάμος το Νοέμβριο

Ένα από τα στυλ γάμου που ταιριάζουν σε κάθε εποχή αλλά τους μήνες του φθινοπώρου απογειώνεται είναι το ρουστίκ. Ο ρουστίκ γάμος είναι η επιτομή της φθινοπωρινής ομορφιάς. Σε ένα τέτοιο στολισμό επικρατούν ακατέργαστα υλικά όπως το ξύλο, η λινάτσα και ο καμβάς. Πρωταγωνιστική θέση στον ανθοστολισμό γάμου είναι τα αποξηραμένα λουλούδια και φρούτα καθώς και τα κουκουνάρια. Μπορείς να τα στολίσεις σταντ δαπέδου, σε γυάλινα βάζα διακόσμησης αλλά και σε καφάσια και καλάθια. Επιπλέον, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει το μυστικό για μια τέλεια διακόσμηση είναι η ατμόσφαιρα. Για αυτό πλαισίωσε το στολισμό σου με ρουστίκ φανάρια και κηροπήγια.  Τόσο στην εκκλησία και το τραπέζι ευχών όσο και στο χώρο της δεξίωσης επίλεξε υφάσματα λινάτσας σε συνδυασμό με  υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις. Για το μπουφέ σου προτίμησε ξύλινες εταζέρες και πιατέλες για να σερβίρεις τα γλυκά και το φαγητό.

Ρουστίκ γάμος το Νοέμβριο

Γάμος το Νοέμβριο με θέμα φθινόπωρο

Το θέμα φθινόπωρο το συναντάμε εκτενώς τόσο αν είναι γάμος Σεπτέμβριο, Οκτώβρη ή Νοέμβρη. Πρόκειται για ένα θέμα που δανείζεται τις μαγευτικές πτυχές του Φθινοπώρου και σε ταξιδεύει σε ονειρεμένους τόπους εμπνευσμένες από το βιβλίο του δικού σου παραμυθιού. Πηγαίνει τη ρουστίκ αισθητική ένα βήμα παραπέρα. Και εδώ θα κινηθείς στις φυσικές αποχρώσεις που συναντάμε σε ένα φθινοπωρινό τοπίο. Τα υλικά γάμου που θα επιλέξεις θα είναι κυρίως φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως φθινοπωρινά φύλλα, κολοκύθες, κλαδιά και κουκουνάρια τα οποία μπορείς να στολίσεις μέσα σε καφάσια και καλάθια. Για ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα δώσε πνοή στο στολισμό σου με διακοσμητικά φθινοπωρινά ζωάκια. Για λάμψη συνδύασε τα ξύλινα μοτίβα με μερικές glam πινελιές προσθέτοντας μεταλλικά στοιχεία σε χάλκινο χρώμα. Για τις φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου μπορείς να επιλέξεις έτοιμα πουγκιά με φθινοπωρινά μοτίβα ή να επιλέξεις υπέροχα κουτάκια για μπομπονιέρες με αποξηραμένα φρούτα.

Γάμος το Νοέμβριο με θέμα φθινόπωρο

Γάμος το Νοέμβριο με θέμα κολοκύθα

Το σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου τολμούμε να πούμε ότι είναι η κολοκύθα. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα γάμο με θέμα κολοκύθα; Αποτελεί ένα από τα πιο hot φθινοπωρινά θέματα γάμου τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το θέμα γάμου μπορείς να παίξεις με διαφορετικές χρωματικές παλέτες και στυλ. Για μια αριστοκρατική προσέγγιση επίλεξε βελούδινες κολοκύθες φύλλα του φθινοπώρου και φθινοπωρινά διακοσμητικά σε μεταλλικές αποχρώσεις. Συνδύασε τα με αντικέ φανάρια και κηροπήγια. Αν από την άλλη θέλεις κάτι πιο μοντέρνο και συνάμα ρομαντικό κινήσου στις παστέλ αποχρώσεις με μίνιμαλ γραμμές. Για αυτό χρησιμοποίησε χρυσά κλουβιά, γεωμετρικά φανάρια και γυάλινες καμπάνες. Φυσικά, υπάρχει και η γήινη προσέγγιση του θέματος που αποτελείται από θερμές αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί, το μπεζ, το καφέ, το μουσταρδί και το μπορντώ.

Γάμος το Νοέμβριο με θέμα κολοκύθα

Φθινοπωρινός γάμος αριστοκρατικός μπορντώ – αντικέ

Ένας γάμος που εκπέμπει αριστοκρατικότητα και κομψότητα διέπεται από έντονα χρώματα και χρυσά αντικέ μοτίβα. Τόλμησε να παίξεις με χρώματα όπως το πετρόλ, το μπορντώ και το χρυσό. Για ένα εντυπωσιακό στολισμό εκκλησίας αλλά και δεξίωσης χρησιμοποίησε υφάσματα σε μπλε και πράσινο χρώμα. Έπειτα συνδύασε χρυσά κηροπήγια σε διάφορα σχέδια με βάζα διακόσμησης σε πετρόλ χρωμα. Όσον αφορά τον ανθοστολισμό χρησιμοποιούνται τα ίδια λουλούδια Οκτωβρίου για γάμο, δηλαδή pampas grass. Στόλισε τα αψίδες, βάζα διακόσμησης και αμφορείς. Για το στολισμό τραπεζιού δεξίωσης φτιάξε πλούσιες γιρλάντες από τα ίδια λουλούδια με μερικά επιπλέον φθινοπωρινά διακοσμητικά. Αν ψάχνεις γάμος τον Νοέμβριο τι να φορέσω τότε θα σου προτείναμε να τολμήσεις ένα νυφικό σε βαθύ κόκκινο ή πετρόλ χρώμα.

Φθινοπωρινός γάμος αριστοκρατικός μπορντώ – αντικέ

Glam γάμος σε χρυσό – κρεμ

Το χρυσό – κρεμ το είδαμε να παίζει πολύ και σαν θέμα γάμου για Σεπτέμβριο παρόλα αυτά ταιριάζει γάντι και σε ένα γάμο τον Νοέμβριο. Πρόκειται για έναν υπέρλαμπρο γάμο που ξεχειλίζει φινέτσα και αριστοκρατικότητα. Για ένα τέτοιο γαμήλιο στολισμό τραπεζιού δεξίωσης χρησιμοποίησε πομπώδη χρυσά και γυάλινα κηροπήγια συνδυάζοντας τα με χρυσά και εκρού βάζα.  Στο ίδιο στυλ θα είναι και οι χρυσές πιατέλες με αριστοκρατικά τελειώματα και τα γυάλινα κουτιά που θα επιλέξεις να διακοσμήσεις. Όσον αφορά τα λουλούδια γάμου και την ανθοδέσμη νύφης πρόσθεσε εκτός των άλλων pampas grass και αποξηραμένα babala. Για περισσότερο ρομαντισμό πρόσθεσε χρυσά φτερά χήνας, φτερά παγωνιού εκρού και μεταλλικές χρυσές γιρλάντες. Ανάλογα θα είναι τόσο το σετ γάμου με χρυσές λεπτομέρειες αλλά και τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου.

Glam γάμος σε χρυσό – κρεμ

Whimsical γάμος το φθινόπωρο

Για τους μύστες του φθινόπωρου ο τέλειος γάμος είναι ο Whimsical. Είναι αντισυμβατικός, μαγικός και παραμυθένιος. Σε ένα τέτοιο γάμο ζωντανεύουν οι ιστορίες που διαβάζαμε μικροί μαζί με μια ζεστή σοκολάτα. Σε ταξιδεύει στο μαγεμένο δάσος όπου κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και τα παιχνιδιάρικα μοτίβα. Η χρωματική σου παλέτα κινείται μεταξύ του μωβ, του πορτοκαλί και του σκούρου πράσινου. Πρόσθεσε μερικές πινελιές σκούρου χρυσού για περισσότερη λάμψη. Φτιάξε πλούσιο ανθοστολισμό κρεμαστό ή διακόσμησε τον φαινομενικά ακανόνιστα σε κασπώ και σταντ. Χρησιμοποίησε, επίσης, για το στολισμό σου μπόλικα φανάρια, διακοσμητικά κλουβιά και μπάλες με τρύπα. Στις ίδιες αποχρώσεις θα είναι και το candybar γάμου. Μάλιστα, επειδή, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά θα σου προτείναμε να προσαρμόσεις τόσο τα γλυκά γάμου όσο και τα κουφέτα.

Whimsical γάμος το φθινόπωρο

Boho γάμος το Νοέμβριο

Boho, boho και πάλι boho. Ο boho γάμος είναι παντός καιρού και προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε εποχή. Το ίδιο ισχύει και για το Νοέμβριο. Προσάρμοσε τη bohemian κουλτούρα στο φθινοπωρινό τοπίο επιλέγοντας υλικά γάμου σε μπορντώ, κόκκινο βουργουνδί, antique χρυσό, καφέ και μπεζ. Για το στολισμό σου επίλεξε διακοσμητικά, πιατέλες, φανάρια και κηροπήγια γάμου με έθνικ και boho μοτίβα. Για τον γαμήλιο ανθοστολισμό επίλεξε εποχιακά λουλούδια στις ίδιες αποχρώσεις και αποξηραμένα λουλούδια όπως pampas grass.

Boho γάμος το Νοέμβριο

Γάμος το Νοέμβριο με θέμα φθινοπωρινά φρούτα

Άλλο ένα μαγικό θέμα που θυμίζει παραμύθι και είναι ο γάμος με φθινοπωρινά φρούτα. Τα βασικά υλικά του στολισμού θα είναι τα φθινοπωρινά διακοσμητικά φρούτα όπως τα σταφύλια, τα μήλα, τα ρόδια, τα μανταρίνια και τα αχλάδια μέσα σε γυάλες μαζί με φθινοπωρινά λουλούδια για γάμο. Επίλεξε ξύλινες ή μεταλλικές επιδαπέδιες εταζέρες και μικροέπιπλα τα οποία θα στολίσεις με γυάλινα είδη, κεριά και διακοσμητικά φρούτα. Μια φαντασμαγορική πρόταση διακόσμησης είναι οι πλούσιες γιρλάντες από φρούτα και φυλλώματα όπως ο ευκάλυπτος που θα πλαισιώσουν το τραπέζι δεξίωσης ή το τραπέζι ευχών. Πρόσθεσε βέργινα στεφάνια, γυάλινες μπάλες και γυάλινες καμπάνες δίνοντας με αυτό το τρόπο την εντύπωση του μαγεμένου δάσους. Δώσε την απαραίτητη λάμψη διαλέγοντας χρυσά διακοσμητικά, κλουβιά, φανάρια, πιατέλες, εταζέρες και σερβίτσια για ένα σικάτο στυλ.

Γάμος το Νοέμβριο με θέμα φθινοπωρινά φρούτα

Ροζ – χρυσός φθινοπωρινός γάμος

Τέλος, ένας γάμος που αγαπήσαμε για τη φινέτσα και τη κομψότητα του είναι ο ροζ – χρυσός. Προσδίδει πολυτέλεια και φινέτσα στο γάμο υπό το φθινοπωρινό πρίσμα. Για να οργανώσεις ένα DIY γάμο σε ροζ – χρυσό χρησιμοποίησε μοντέρνα μεταλλικά φανάρια και ροζ χρυσά γεωμετρικά φανάρια.  Συνδύασε τα με χρυσά και γυάλινα κηροπήγια τα οποία θα στολίσεις κατά τόπους στην εκκλησία και τη δεξίωση. Στρώσε υφάσματα και ράνερ σε μπεζ και λευκό χρώμα. Έπειτα επάνδρωσε το candybar με λευκές εταζέρες, πιατέλες σε ροζ χρυσό και σικάτα φθινοπωρινά διακοσμητικά στις ίδιες αποχρώσεις.  Για τις φθινοπωρινές ανθοσυνθέσεις επίλεξε πλούσια μπουκέτα που θα αγκαλιάζουν τα σταντ γάμου.

Ροζ – χρυσός φθινοπωρινός γάμος

Μπομπονιέρες γάμου το Νοέμβριο

Μετά το θέμα γάμου σειρά έχουν οι DIY μπομπονιέρες γάμου. Προσάρμοσε τα υλικά για μπομπονιέρες στη χρωματική παλέτα και στο στυλ που έχεις επιλέξει για το γάμο των ονείρων σου. Εμείς σου έχουμε μερικές προτάσεις για να πάρεις έμπνευση και να ξεκινήσεις να δημιουργείς.

Μπομπονιέρες γάμου με κομμένα υφάσματα

Μια μοντέρνα επιλογή σε τούλινες μπομπονιέρες γάμου είναι με τα τρίχρωμα σύρματα. Πρόκειται για μια on budget επιλογή που ξεχωρίζει με τη πρωτοτυπία της. Κάνε σφιχτό δέσιμο με χρυσό σύρμα και έπειτα ακολούθησε μια πιο χαλαρή φορά. Το ίδιο κάνε με το ασημένιο και το χάλκινο σύρμα. Εναλλακτικά μπορείς να δέσεις τα κομμένα υφάσματα με σύρμα και να προσθέσεις ματάκι σωλήνα σε σκούρο πράσινο ή πορτοκαλί. Αν ψάχνεις ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου το φθινόπωρο επίλεξε ύφασμα με γυψοφίλλη το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με σκέτο τούλι και κάποιο κορδόνι.

Μπομπονιέρες γάμου με κομμένα υφάσματα

Μπομπονιέρες γάμου το Νοέμβριο με κουτάκια

Τα κουτάκια για μπομπονιέρες είναι μια εξίσου φοβερή επιλογή. Μια DIY πρόταση είναι τα κουτάκια πλεξιγκλάς με κορδέλα από καμβά. Στο τελείωμα πρόσθεσε κόκκινο βουλοκέρι, στρας και λίγο pampas grass. Εναλλακτικά, διάλεξε ξύλινα κουτάκια με καπάκι από πλεξιγκλάς. Γέμισε τα με αποξηραμένα φρούτα και πεντανόστιμα κουφέτα και διακόσμησε με ευχετήριο καρτελάκι κραφτ. Μια vintage επιλογή είναι οι μίνι φοντανιέρες με πέρλες και φτερά ή τα ξύλινα κουτάκια με βουλεκέρι.

Μπομπονιέρες γάμου το Νοέμβριο με κουτάκια

Γυάλινες μπομπονιέρες φθινοπωρινού γάμου

Για γυάλινες μπομπονιέρες γάμου το Νοέμβριο οι επιλογές είναι εξίσου εντυπωσιακές. Τα μίνι μπουκαλάκια είναι μια ιδιαίτερη και συνάμα εύκολη επιλογή. Γέμισε τα μπουκαλάκια με κάποιο τοπικό λικέρ ή  με τα ίδια τα κουφέτα της επιλογής σου. Ύστερα στόλισε τα με κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου. Εναλλακτική πρόταση είναι οι μίνι γυάλινες καμπάνες. Μια ιδέα είναι να στολίσεις το εσωτερικό της καμπάνας με αποξηραμένα και φτερά και να κρεμάσεις εξωτερικά τα κουφέτα σου από κέρινο κορδόνι. Μια άλλη ιδέα είναι να κολλήσεις εσωτερικά μικρές φέτες κορμού και πάνω τους χάλκινα μεταλλικά δέντρα τύχης. Στόλισε με κορδέλες δαντέλες και δέσε τα κουφέτα σου με χρωματιστό σύρμα από τα δεντράκια.

Γυάλινες μπομπονιέρες φθινοπωρινού γάμου

Μπομπονιέρες αναμνηστικά για φθινοπωρινό γάμο

Οι μπομπονιέρες που μένουν είναι η τάση των τελευταίων χρόνων. Πέρα από τις μίνι φοντανιέρες, τις γυάλινες καμπάνες και τα μπουκαλάκια μπορείς να φτιάξεις υπέροχες μπομπονιέρες αναμνηστικά για τους καλεσμένους σου. Μια πρόταση μας είναι οι μίνι κολοκύθες τις οποίες θα στολίσεις με τα χρώματα του γάμου σε κορδέλες και κορδόνια. Κρέμασε σε ένα πουγκάκι τα κουφέτα σου και είναι έτοιμες. Μια άλλη ιδέα είναι τα ματσάκια κανέλας που θα μοσχοβολήσει ο τόπος. Στο ίδιο στυλ μπορεί να είναι τα κεράκια ή το κρεμαστό διακοσμητικό με μεταλλικό κρίκο και αποξηραμένα λουλούδια.

Ανθοστολισμός για γάμο το Νοέμβριο

Ο φθινοπωρινός ανθοστολισμός γάμου δημιουργεί πολλά ερωτήματα στις Bride to be. Για αυτό είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε λίγο το τοπίο και να σου δώσουμε μερικές ιδέες με λουλούδια του φθινοπώρου. Τα τελευταία χρόνια έχουν επανέλθει δυνατά στους στολισμούς τα αποξηραμένα. Δεν μένουμε όμως μόνο στα στάχυα και τις λεβάντες. Έντονη κάνουν τη παρουσία τους τα pampas grass, τα babala, τα φάλαρις και το λιμόνιο. Οι ντάλιες, οι παιώνιες, οι ανεμώνες, το φυτό πρωτέας, τα marigolds και οι αμαρυλλίδες είναι μερικά από τα λουλούδια που μπορείς να επιλέξεις στο φθινοπωρινό ανθοστολισμό σου. Διαχρονική επιλογή παραμένουν τα τριαντάφυλλα που προσαρμόζονται στην εκάστοτε χρωματική παλέτα. Όσον αφορά τις πρασινάδες ο ευκάλυπτος έχει πρωταγωνιστική θέση στους γάμους το φθινόπωρο.

Ανθοστολισμός για γάμο το Νοέμβριο

Γάμοι το Νοέμβριο: Συμβουλές

Πιθανότατα να βρήκες εδώ την έμπνευση που αναζητάς για να οργανώσεις το φθινοπωρινό γάμο που έχεις ονειρευτεί. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να σου δώσουμε μερικές έξτρα συμβουλές και tips που θα απογειώσουν το γάμο σου και θα σε βοηθήσουν να τον οργανώσεις καλύτερα.

Φθινοπωρινό μενού γάμου

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά για αυτό θα σου προτείναμε να στήσεις ένα candybar με πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις του φθινοπώρου. Σέρβιρε σε εντυπωσιακούς δίσκους και πιατέλες καραμελωμένα μήλα και cinnamon rolls. Σε γυάλες με καπάκι βάλε καραμελωμένα ποπ – κορν.  Έπειτα μπορείς  να «ζεστάνεις» την ατμόσφαιρα προσφέροντας στους καλεσμένους σου ζεστή σοκολάτα και μαρσμέλλοου. Τέλος, μπορείς να προσθέσεις στο μενού υπέροχες τάρτες και γευστικές πίτες με υλικά από τη φθινοπωρινή κουζίνα.

Φθινοπωρινό μενού γάμου

Έξυπνα αξεσουάρ για τους καλεσμένους

Δεδομένης της εποχής και του άστατου καιρού θα σου προτείναμε να διαθέτεις στο γάμο και μερικά έξτρα αξεσουάρ γάμου για τους καλεσμένους που θα τους φανούν χρήσιμα κατά την τελετή και το πάρτυ γάμου. Επίλεξε κάποιο σάλι ή ζακέτες. Για το ενδεχόμενο της βροχής επανδρώσου και με ομπρέλες ανάλογα με το ύφος του γάμου σου. Οι καλεσμένοι σου θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

Έξυπνα αξεσουάρ για τους καλεσμένους

Χώρος δεξίωσης για γάμο το Νοέμβριο

Αν έχεις ονειρευτεί ένα γάμο στην ύπαιθρο ακόμη και το Νοέμβριο υπάρχουν υπέροχοι χώροι που μπορείς να επανδρώσεις με σόμπες και τέντες για να σας ζεστάνουν και να σας προστατεύσουν από τον καιρό. Πρέπει να έχεις όμως κατά νου και το plan b γιατί το Νοέμβριο οι απότομες εναλλαγές του καιρού είναι συνήθεις. Σε αυτή τη λογική μπορείς να φέρεις το έξω μέσα. Διάλεξε χώρο δεξίωσης με μεγάλες τζαμαρίες και επιμελήσου ανάλογα τη διακόσμηση. Δημιούργησε ένα φυσικό σκηνικό χρησιμοποιώντας πλούσιες ανθοσυνθέσεις, δέντρα σε γλάστρες, επιτραπέζιες γιρλάντες και άλλα ντεκόρ.

Χώρος δεξίωσης για γάμο το Νοέμβριο

Νυφικό για γάμο το Νοέμβριο

Τέλος αλλά ένα από τα πιο σημαντικά ενός γάμου το Νοέμβριο είναι το στυλ νυφικού που θα επιλέξεις. Το Νοέμβριο έχει δροσίσει για τα καλά και οι πρώτες ψυχρές μέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους ώστε να υποδεχτούμε το βαρύ χειμώνα. Τα μανίκια σε ένα νυφικό δεν είναι μόνο πρακτικά – προσδίδουν και έξτρα κομψότητα . Ανεξάρτητα με το στυλ του νυφικού δημιουργείται μια εκλεπτυσμένη νυφική ​​εμφάνιση, προστατεύοντας σε ταυτόχρονα από το κρύο. Αν από την άλλη έχεις ονειρευτεί ένα νυφικό χωρίς μανίκια τότε τα layers, οι κάπες και τα μπολερό θα σε προστατεύσουν από το κρύο ενώ θα ομορφύνουν το outfit.

Νυφικό για γάμο το Νοέμβριο

Ο γάμος το Νοέμβριο είναι ένα κράμα ζεστών χρωμάτων, απαράμιλλης ομορφιάς και cozy ατμόσφαιρας. Συνάμα διέπεται από φινέτσα, κομψότητα και πολυτέλεια που απογειώνει κάθε στυλ γάμου. Οργάνωσε το γάμο των ονείρων σου και γίνε η στιγμή σου!

[print_link]