Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση μικρού σαλονιού

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Μικρού Σαλονιού

Ο Άγιος Βασίλης έκανε το ρεκτιφιέ στο έλκηθρο και προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα που είναι προ των πυλών. Όλοι λίγο πολύ περιμένουμε αυτή την εποχή για να στολίσουμε με χριστουγεννιάτικα είδη το χώρο μας. Κάποιοι επιλέγουν ό,τι πιο φαντασμαγορικό και glam, ενώ κάποιοι άλλοι κινούνται σε μια πιο απλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Τα στυλ είναι πολλά και πραγματικά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις. Όλα αυτά πίστευες ότι μπορούν να γίνουν μόνο στα μεγάλα σαλόνια με τις ευρύχωρες τραπεζαρίες. Αυτό μέχρι σήμερα! Αν είσαι από εκείνους που έχουν ένα μικρό σαλονάκι που χωράει λίγα έπιπλα και μπόλικη αγάπη μπορείς να φέρεις τα Χριστούγεννα στο χώρο σου με τον πιο εντυπωσιακό χώρο. Μετέτρεψε το καθιστικό σου σε μια cozy γιορτινή φωλιά με μερικές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σαλονιού.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα για μικρό σαλόνι

Σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σαλονιού δεν λείπουν φυσικά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Όπως και ο χώρος σου έτσι και το δέντρο σου μπαίνει θα είναι μικρό και χαριτωμένο. Μπορεί να διακοσμήσει μια γωνίτσα κοντά στο παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα στολίσεις στη τραπεζαρία ή το coffee table. Αν θέλεις να γλιτώσεις χώρο θα σου προτείναμε το επιτοίχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σχημάτισε το δέντρο στον τοίχο με χριστουγεννιάτικα κλαδιά, γιρλάντες ή χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Έπειτα κρέμασε χριστουγεννιάτικα στολίδια και κρεμαστά διακοσμητικά. Για ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα μπορείς να αντικαταστήσεις τα στολίδια με φωτογραφίες.

Χριστουγεννιάτικα δέντρα για μικρό σαλόνι

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρων

Κάθε μέρος ενός καθιστικού μετράει για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σαλονιού. Για αυτό το λόγο μην αφήσεις στην απέξω τα παράθυρα ή την μπαλκονόπορτα που τυχόν διαθέτει το σαλόνι σου. Φτιάξε χριστουγεννιάτικες γιρλάντες DIY ή κρέμασε χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στεφάνια. Μια άλλη ιδέα είναι να στολίσεις περιμετρικά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ή χριστουγεννιάτικες μπάλες γυάλινες ή πλαστικές. Μια από τις πιο παιδικές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρων είναι να επιλέξεις χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα τα οποία θα συνδυάσεις με μπόλικο χιόνι σε σπρέι και χιονοκουβέρτα.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρων

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σαλονιού με υφάσματα και μαξιλάρια

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μια από τις οικονομικές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σαλονιού είναι τα χριστουγεννιάτικα υφάσματα και μαξιλάρια. Χρησιμοποίησε ριχτάρια, μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα και κουρτίνες σε εορταστικά χρώματα και θέματα βάζοντας μια επιπλέον χριστουγεννιάτικη πινελιά!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σαλονιού με υφάσματα και μαξιλάρια

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Εκεί θα μοιραστείς όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τρώγοντας πεντανόστιμα φαγητά ή πίνοντας μια ζεστή σοκολάτα. Διάλεξε επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ανάλογα με το στυλ που έχεις επιλέξει για τη συνολική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου. Έπειτα φτιάξε ή αγόρασε έτοιμα χριστουγεννιάτικα πακέτα στολισμού τραπεζιού που θα στολίσουν απίθανα το τραπέζι σου. Στρώσε χριστουγεννιάτικα υφάσματα και διακόσμησε με κεριά, κουκουνάρια ή ακόμη και λαμπάκια. Δώσε έμφαση σε αυτό το κομμάτι του σαλονιού γιατί είναι εκεί που θα περνάς πολύ χρόνο την περίοδο των γιορτών.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τοίχου

Σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρούς χώρους, οι τοίχοι έχουν έναν λόγο παραπάνω να συγκαταλέγονται στο γιορτινό στολισμό. Βάλε χριστουγεννιάτικες πινελιές στους γυμνούς τοίχους επιλέγοντας διάφορα χριστουγεννιάτικα κρεμαστά διακοσμητικά. Μερικές από τις ιδέες είναι οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες και οι σκούφοι, χριστουγεννιάτικες πινακίδες, στεφάνια και για μια boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μακραμέ από χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Εναλλακτικά, μπορείς να κρεμάσεις χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά ή χιονονιφάδες από το πολύφωτο. Τέλος, τα φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά θα φτιάξουν μια έξτρα cozy χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τοίχου

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βάζα

Τέλος μια οικονομική λύση για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ενός λιλιπούτειου σαλονιού είναι οι ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό με επιδαπέδια βάζα και όχι μόνο. Μπορείς να επιλέξεις γυάλινα είδη σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και να τα διακοσμήσεις γιορτινά. Γέμισε τα με χριστουγεννιάτικα κλαδιά και κουκουνάρια, με χιόνι ή λαμπάκια για περισσότερη ατμόσφαιρα. Διαφορετικά, μπορείς να τα στολίσεις με εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες μπάλες και χριστουγεννιάτικα κουδούνια. Ό,τι και να επιλέξεις θα μεταμορφώσει αυτόματα τον χώρο σου σε μια γιορτινή φωλίτσα.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βάζα

Όπως και να στολίσεις το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό. Σημασία δεν έχει το μέγεθος του χώρου αλλά η γιορτινή διάθεση και το μεράκι που θα βάλεις για να το στολίσεις. Μπες και εσύ στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα και πέρνα όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου.

[print_link]