Μπομπονιέρες και Κορονοϊός 5 Ιδέες & Συμβουλές

Μπομπονιέρες και Κορονοϊός: 5 Ιδέες & Συμβουλές

Είμαστε σίγουροι ότι φανταζόσουν το γάμο των ονείρων σου εντελώς διαφορετικό. Ωστόσο ύστερα από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που μας έφερε η πανδημία, ο γάμος και κοροναϊός είναι ένα πακέτο που πρέπει να συνυπολογίζουμε. Είτε είσαι από εκείνες τις νύφες που τελικά ακύρωσες το γάμο σου είτε εκείνες που απτόητη θα προσαρμοστείς στα νέα μέτρα γάμου, όπου και να ανήκεις οι μπομπονιέρες γάμου είναι απαραίτητες. Οι μπομπονιέρες και κορονοϊός είναι πλέον μια πραγματικότητα για αυτό και εμείς  σου έχουμε μερικές ιδέες και συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς.

Αγορά μπομπονιέρας online

Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις μια οργάνωση γάμου από το σπίτι τότε οι μπομπονιέρες και κορονοϊός σου δίνουν δυο επιλογές. Η μια είναι, εφόσον αρθούν τα μέτρα να κάνεις μια έρευνα αγοράς για το τι υλικά θα χρειαστείς. Η άλλη επιλογή είναι η αγορά μπομπονιέρας online. Σε αυτή τη περίπτωση έχεις αρκετό χρόνο να πάρεις έμπνευση από τα social media και να περιηγηθείς στο διαδίκτυο κάνοντας έρευνα αγοράς. Μπορείς να βρεις πολλές οικονομικές ευκαιρίες που θα σου δώσεις ένα φοβερό αποτέλεσμα. Ωστόσο αν αποφασίσεις να κάνεις online τις αγορές σου για τις DIY μπομπονιέρες γάμου τότε πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στις διαστάσεις, το υλικό και τα χρώματα.

Αγορά μπομπονιέρας online

Μπομπονιέρες – αναμνηστικά

Στις μπομπονιέρες και κορονοϊός δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία αυτή με τις μπομπονιέρες – αναμνηστικά. Αν, λοιπόν, ψάχνεις πώς να ενημερώσεις τους καλεσμένους ότι αναβάλλεις το γάμο, σου έχουμε τη λύση. Αναλυτικότερα, φτιάξε πρωτότυπα δώρα για καλεσμένους γάμου όπως τα έχεις φανταστεί. Διάλεξε υλικά για μπομπονιέρες γάμου, όπως κομμένα υφάσματα, πουγκιά, γυάλινα κουτάκια, μεταλλικά ή ξύλινα διακοσμητικά. Ύστερα, φτιάξε φοβερές DIY μπομπονιέρες γάμου που θα στείλεις μαζί με την επιστολή για την αναβολή του γάμου σου. Πρόκειται για μια όμορφη κίνηση που οι καλεσμένοι σου θα εκτιμήσουν σίγουρα.

Μπομπονιέρες για κλειστούς γάμους – micro weddings

Αφού τα νέα μέτρα προβλέπουν μικρότερες λίστες καλεσμένων γάμου οφείλουμε να τα υπακούσουμε, τόσο για εμάς όσο και για τους γύρω μας. Με αυτή την συνθήκη μας έρχεται από το εξωτερικό μια νέα τάση και σίγουρα δεν θα μείνει απαρατήρητη. Αυτή είναι ο micro wedding ή αλλιώς κλειστός γάμος. Τα ζευγάρια που επιλέγουν ένα τέτοιο στυλ γάμου θυσιάζουν τη ποσότητα για την ποιότητα. Αυτό, λοιπόν, φαίνεται και στις μπομπονιέρες 2020. Μπορείς να επιλέξεις μπομπονιέρες αντικείμενα, γυάλινα κουτιά / φοντανιέρες, γυάλινες καμπάνες, γεωμετρικά φανάρια ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Μπομπονιέρες για micro weddings

Kit γάμου και κορονοϊός

Στο τι θα γίνει με τους γάμους φέτος αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι θα υπάρχει σίγουρα μια νέα πραγματικότητα. Για αυτό μια πρόταση μας για μπομπονιέρες γάμου εμπνευσμένες από τα νέα μέτρα του Covid – 19 είναι ένα kit γάμου. Φτιάξε σακούλες, καλάθια ή κασπώ με αντισηπτικά, μάσκες με σχέδια, γάντια και υγρά μαντηλάκια.

Kit γάμου και κορονοϊός

Κουφέτα και κοροναϊός

Τα κουφέτα γάμου είναι μια κατηγορία από μόνα τους εφόσον πρόκειται για βρώσιμο είδος. Για αυτό το λόγο πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή κουφέτων. Μάθε σχετικά με τη πώληση και τις συνθήκες που διατηρούνται. Η δικιά μας συμβουλή είναι να μην αγοράσεις χύμα κουφέτα αλλά σε συσκευασίες. Έπειτα επίλεξε μαγαζιά που έχουν άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, για τη δική σου ασφάλεια αλλά και των καλεσμένων σου. Για να το πας ένα βήμα παρά πέρα, προμηθεύσου κουφέτα ατομικά τυλιγμένα safepack.

Κουφέτα και κοροναϊός

Το δίσεκτο έτος 2020 έφερε σίγουρα τα πάνω κάτω. Ενώ περίμενες να είναι η χρονιά του γάμου σου τα δεδομένα άλλαξαν αρκετά. Μην το βάζεις όμως κάτω γιατί έχεις δίπλα ένα συνοδοιπόρο ζωής, τον σύντροφο σου. Στο τέλος η αγάπη πάντα νικάει.

[print_link]