DIY Φθινοπωρινά Κεριά 7 Οικονομικές Ιδέες

DIY Φθινοπωρινά Κεριά: 7 Οικονομικές Ιδέες

Το φθινόπωρο είναι συνυφασμένο με τη cozy ατμόσφαιρα και τη χουχουλιάρικη φθινοπωρινή διακόσμηση. Πώς θα τα συνδυάσεις αυτά τα δύο με πρωτοτυπία και στυλ; Με DIY φθινοπωρινά κεριά. Χρησιμοποίησε διάφορα υλικά του φθινοπώρου για να φτιάξεις υπέροχες κατασκευές με κεριά που θα στολίσουν το χώρο σου. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να ξεκινήσεις να δημιουργείς!

DIY φθινοπωρινά κεριά με βαζάκια και αποξηραμένα

Μια ιδέα για DIY οικονομικά φθινοπωρινά διακοσμητικά με κεριά είναι αυτή που συνδυάζει τα βαζάκια μαρμελάδας με αποξηραμένα φρούτα. Γέμισε τα γυάλινα βαζάκια με αποξηραμένα και νερό και βάλε από πάνω επιπλέοντα κεριά. Διαφορετικά μπορείς να αποφύγεις το νερό και να διακοσμήσεις εξωτερικά με τα φθινοπωρινά διακοσμητικά σου. Πρόσθεσε μερικές κορδέλες ή κορδόνια για περισσότερη λεπτομέρεια.

DIY φθινοπωρινά κεριά με βαζάκια και αποξηραμένα

Φθινοπωρινά διακοσμητικά κεριά με κανέλες και κλαδιά

Αυτή την ιδέα για DIY φθινοπωρινά κεριά μπορείς να τη συμπεριλάβεις και στα χριστουγεννιάτικα κεριά σου αφού συνδυάζει τέλεια το Φθινόπωρο με τα Χριστούγεννα. Πάρε κεριά κολώνες και κόλλησε πάνω κανέλες και κλαδιά το ένα δίπλα στο άλλο. Προαιρετικά, μπορείς να προσθέσεις κάποια εποχιακή κορδέλα.

Φθινοπωρινά διακοσμητικά κεριά με κανέλες και κλαδιά

DIY φθινοπωρινά κεριά με στάχυα

Στην ίδια λογική με τη προηγούμενη ιδέα είναι και τα φθινοπωρινά κεριά με αποξηραμένα στάχυα. Για να δώσεις μια μοντέρνα και συνάμα ρουστίκ νότα στη φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού σου κόλλησε πάνω στα κεριά ή σε γυάλινα βαζάκια, το ένα δίπλα στο άλλο, στάχυα. Αν θέλεις να συνδυάσεις τη cozy ατμόσφαιρα με ευχάριστη μυρωδιά τότε αντικατέστησε τα στάχυα με λεβάντες.

DIY φθινοπωρινά κεριά με στάχυα

Γυάλες με φθινοπωρινούς καρπούς και κεριά

Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι φθινοπωρινές συνθέσεις με κεριά. Συμπεριέλαβε στη φθινοπωρινή σου διακόσμηση γυάλινα είδη τα οποία θα γεμίσεις με φθινοπωρινούς καρπούς όπως βελανίδια και κουκουνάρια. Διάλεξε μάλιστα διαφορετικά μεγέθη για να δημιουργήσεις πολλά ύψη.  Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλαμπόκι ή κόκκους καφέ. Αφού γεμίσεις τα βάζα σου πρόσθεσε κεριά ή λαμπάκια για να δημιουργήσεις την ανάλογη ατμόσφαιρα.

Γυάλες με φθινοπωρινούς καρπούς και κεριά

Κεριά με φθινοπωρινά φύλλα

Στις DIY φθινοπωρινές κατασκευές ένα από τα βασικά υλικά είναι σίγουρα τα φθινοπωρινά φύλλα. Χρησιμοποίησε ξεχασμένα γυάλινα μπουκάλια, βαζάκια του γλυκού ή απευθείας τα κεριά που θέλεις για να τα διακοσμήσεις με φθινοπωρινά φύλλα. Κόλλησε τα πάνω και τα κεριά σου θα είναι έτοιμα! Τόσο εύκολα τα χρώματα του φθινοπώρου θα σου δώσουν κάτι μοναδικό. Αυτή η πρόταση ενδείκνυται και σαν ιδέα για εύκολες φθινοπωρινές κατασκευές για παιδιά.

Κεριά με φθινοπωρινά φύλλα

Φθινοπωρινά κηροπήγια με κούφιες κολοκύθες.

Για να μπεις μονομιάς στο φθινοπωρινό θέμα θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις τι άλλο; Κολοκύθες! Χρησιμοποίησε κολοκύθες κούφιες ή πάρε από το μανάβικο ώστε να τις κουφώσεις μόνη σου. Έπειτα διάλεξε γυάλες εφάπτονται στη γούβα της κούφιας κολοκύθας. Βάλε μέσα τα κεριά σου και η κατασκευή θα είναι έτοιμη. Τόσο εύκολα και κυρίως τόσο οικονομικά θα έχεις φτιάξε με τα χεράκια σου ένα εναλλακτικό φθινοπωρινό κηροπήγιο! Είναι ιδανική κατασκευή για σένα που αγαπάς το Halloween.

Φθινοπωρινά κηροπήγια με κούφιες κολοκύθες.

Φθινοπωρινά κεριά με decoupage

Τέλος, θα σου προτείναμε τη μέθοδο του decoupage για φθινοπωρινά κεριά. Επίλεξε φθινοπωρινές χαρτοπετσέτες ή χαρτιά με φθινοπωρινά σχέδια. Κόλλησε τα με την ειδική κόλλα πάνω στα λευκά, κατά προτίμηση, κεριά σου. Κάνε αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές για ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Φθινοπωρινά κεριά με decoupage

Καλωσόρισε το φθινόπωρο με στυλ και μια χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα που θα απολαμβάνεις στο χώρο σου. Πάρε έμπνευση από τον φθινοπωρινό καμβά της φύσης και με λίγη φαντασία μπορείς να δημιουργήσεις diy φθινοπωρινές ιδέες διακόσμησης και μοναδικά πράγματα για τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

[print_link]