Γάμοι τον Οκτώβριο Ιδέες και Συμβουλές

Γάμοι τον Οκτώβριο: Ιδέες και Συμβουλές

Οι γάμοι τον Οκτώβριο είναι εξίσου δημοφιλείς με τους καλοκαιρινούς γάμους. Μάλιστα, ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν αυτό το μήνα του φθινοπώρου για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Το μοναδικό φθινοπωρινό τοπίο, ο ρομαντισμός που διέπει το φθινόπωρο αλλά και η φινέτσα που κρύβει η παλέτα των φθινοπωρινών χρωμάτων προσφέρουν μεγάλη έμπνευση για έναν ονειρικό DIY γάμο. Αν ο γάμος το φθινόπωρο είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί είσαι στο κατάλληλο μέρος! Εδώ θα βρεις μοναδικές ιδέες και συμβουλές για να οργανώσεις ένα γάμο τον Οκτώβρη που όλοι θα θυμούνται.

Γάμοι τον Οκτώβριο: Χρώματα και υφές

Ο γάμος τον Οκτώβρη βρίθει «ζεστασιάς» και πλούσιων χρωμάτων. Η χρωματική παλέτα διαθέτει μια πληθώρα αποχρώσεων που θα μετατρέψουν κάθε στυλ γάμου σε ένα κράμα αριστοκρατικότητας, κομψότητας και πρωτοτυπίας. Τα βασικά χρώματα που κυριαρχούν είναι αδιαμφισβήτητα τα γήινα: το καφέ, το πορτοκαλί και το μπεζ. Οι γάμοι τον Οκτώβριο 2021 διαθέτουν και τον elegant συνδυασμό ροζ – χρυσού προσδίδοντας στο στολισμό έναν ρομαντισμό. Ένας εξίσου πολύ μοντέρνος συνδυασμός αποχρώσεων είναι με βουργουνδί, πετρόλ και σκούρο πράσινο. Αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό θα σου προτείναμε το μωβ ή το σκούρο πράσινο με ασημί λεπτομέρειες. Ανάλογα με το ύφος του γάμου σου δώσε την απαραίτητη λάμψη με χρυσές ή χάλκινες λεπτομέρειες. Σε αυτή τη λογική χρησιμοποίησε πολύ το ξύλο σαν υλικό ή μεταλλικά διακοσμητικά σε αντικέ χρυσό ή χάλκινο χρώμα. Ο γάμος τον Οκτώβρη, η διακόσμηση θα αποτελείται από ένα συνδυασμό σε υφάσματα ανάλαφρα και πιο «βαριές» υφές όπως είναι το βελούδο, η λινάτσα ή η παγιέτα.

Γάμοι τον Οκτώβριο Χρώματα και υφές

Φθινοπωρινοί γάμοι και θέματα

Οι γάμοι τον Οκτώβριο τοποθετούνται στην καρδιά του φθινοπώρου με τα φθινοπωρινά θέματα γάμου να παίρνουν έμπνευση από το φθινοπωρινό μωσαϊκό της φύσης όπου γίνεται μια μοναδική μίξη χρωμάτων και υλικών. Εμείς σου έχουμε μια λίστα με θέματα γάμου που θα ταιριάξουν τέλεια στον Οκτώβριο.

Ρουστίκ γάμος τον Οκτώβρη

Ο ρουστίκ στολισμός γάμου τον Οκτώβρη αποτελεί ωδή στο φθινόπωρο. Έτσι ένας ρουστίκ γάμος έχει ως κυρίαρχα υλικά το ξύλο, τη λινάτσα και τον καμβά. Για τη διακόσμηση σου χρησιμοποίησε καφάσια και καλάθια ξύλινα τα οποία θα γεμίσεις με φθινοπωρινά λουλούδια γάμου, αποξηραμένα φρούτα και κουκουνάρια. Φτιάξε μια cozy φθινοπωρινή ατμόσφαιρα με ξύλινα φανάρια και κηροπήγια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Τόσο στην εκκλησία και το τραπέζι ευχών όσο και στο χώρο της δεξίωσης επίλεξε υφάσματα λινάτσας μαζί με αέρινα υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις. Για το candybar ή τον μπουφέ του γάμου προτίμησε ξύλινες εταζέρες και πιατέλες για να σερβίρεις τα γλυκά και το φαγητό. Όσον αφορά τον ανθοστολισμό διάλεξε φθινοπωρινά λουλούδια και φτιάξε εντυπωσιακά μπουκέτα με στάχυα και pampas grass.

Ρουστίκ γάμος τον Οκτώβρη

Αντικέ χρυσός γάμος τον Οκτώβριο

Στη νούμερο 1 τάση για τους γάμους του Οκτωβρίου κυριαρχούν τα έντονα χρώματα. Ο αντικέ χρυσός γάμος είναι ένα χρωματικό κράμα του πετρόλ, του χρυσού και του μπορντό. Για το στολισμό επίλεξε κεραμικά και χρυσά φανάρια με μοναδικές λεπτομέρειες και συνδύασε τα με χρυσά κηροπήγια σε διάφορα σχέδια καθώς και με γυάλινα βάζα σε πετρόλ χρωματισμούς. Στο τραπέζι ευχών γάμου πρόσθεσε χρυσά μπωλ και πιατέλες τα οποία θα γεμίσεις με κουφέτα γάμου. Τα υφάσματα για το στολισμό θα είναι σε μπλε και πράσινο χρώμα. Ενώ τα φθινοπωρινά λουλούδια για γάμο και που θα διαλέξεις θα κινούνται στις ίδιες αποχρώσεις συνδυασμένα με μερικά pampas grass. Στόλισε με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών σταντ γάμου, αψίδα ή ακόμη και το τραπέζι δεξίωσης.  Για το νυφικό επίλεξε κάτι σικάτο και απλό ή αν αγαπάς τις τολμηρές επιλογές φόρεσε ένα νυφικό σε βαθύ κόκκινο ή πετρόλ.

Αντικέ χρυσός γάμος τον Οκτώβριο

Γάμος με θέμα κολοκύθα

Οι γάμοι τον Οκτώβριο όπως ήδη έχουμε πει βρίσκονται στην καρδιά του φθινοπώρου οπότε τι καλύτερο από το γάμο με θέμα κολοκύθες; Αν σε σαγηνεύει η σικάτη οπτική του φθινοπώρου τότε επίλεξε βελούδινες κολοκύθες, φύλλα του φθινοπώρου και φθινοπωρινά διακοσμητικά σε μεταλλικές αποχρώσεις. Συνδύασε τα με αντικέ φανάρια και κηροπήγια. Επιπλέον γέμισε γυάλινα είδη και μεταλλικές πιατέλες με διακοσμητικές κολοκύθες και κλαδιά. Εναλλακτικά, αν θέλεις κάτι πιο μοντέρνο επίλεξε παστέλ αποχρώσεις, λευκό και χρυσό. Για στολισμό φθινοπωρινού γάμου σε παστέλ διακόσμησε κολοκύθες σε ροζ, βεραμάν ή γαλάζιο και λευκό χρώμα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Οι χρυσές πινελιές θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη στο στολισμό σου. Για αυτό χρησιμοποίησε χρυσά κλουβιά, γεωμετρικά φανάρια και γυάλινες καμπάνες. Τέλος, αν προτιμάς την γήινη και απλοϊκή πλευρά του Φθινοπώρου, κινήσου σε θερμές αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί, το μπεζ, το καφέ, το μουσταρδί και το μπορντώ. Αυτό το στυλ γάμου ταιριάζει πολύ με την ρουστίκ αισθητική.

Γάμος με θέμα κολοκύθα

Φθινοπωρινός γάμος τον Οκτώβρη

Το φθινόπωρο από μόνο του μπορεί να αποτελέσει ένα εντυπωσιακό θέμα για γάμο αφού η έμπνευση είναι ακόρεστη. Κινήσου σε γήινες αποχρώσεις με κεντρικό υλικό το ξύλο. Εδώ έχουν την τιμητική τους τα φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως φθινοπωρινά φύλλα, κολοκύθες, κλαδιά και κουκουνάρια τα οποία μπορείς να στολίσεις μέσα σε καφάσια και καλάθια. Για να ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα ανέμιξε και μερικά χρώματα σε κρεμ τόνους. Επιπλέον, μπορείς να δώσεις πνοή στο στολισμό σου επιλέγοντας διακοσμητικά φθινοπωρινά ζώα που θα πλαισιώσουν τέλεια τον γάμο σου με την φθινοπωρινή τους ενδυμασία. Προαιρετικά μπορείς να βάλεις και μερικές glam πινελιές με μεταλλικά στοιχεία σε χρυσό ή χάλκινο χρώμα. Όσον αφορά το νυφικό θα σου προτείναμε να επιλέξεις φόρεμα με δαντέλα και ελαφρύ μανίκι που θα ταιριάξει τέλεια με ανθοδέσμη γάμου με αγριολούλουδα. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επάνδρωσε το candybar του γάμου με εδέσματα φθινοπωρινά και φιλέματα εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή κουζίνα.

Φθινοπωρινός γάμος τον Οκτώβρη

Ρομαντικός γάμος τον Οκτώβρη σε ροζ – χρυσό

Αν από την άλλη αγαπάς τη glam πλευρά του φθινοπώρου τότε ένας ιδανικός συνδυασμός για γάμο τον Οκτώβριο είναι το ροζ – χρυσό. Δώσε τον ρομαντισμό που αρμόζει στην ημέρα που θα πεις το I Do με ροζ μεταλλικά φανάρια, χρυσά και ροζ κηροπήγια καθώς και ροζ βάζα που θα απαρτίζουν τη διακόσμηση του γάμου. Ο στολισμός γάμου λουλούδια θα περιέχει πλούσια μπουκέτα λουλουδιών σε ροζ αποχρώσεις συνδυασμένα με pampas grass Για περισσότερη αριστοκρατική πινελιά πρόσθεσε μπόες σε ροζ τόνους και κεριά με περίτεχνες λεπτομέρειες.

Ρομαντικός γάμος τον Οκτώβρη σε ροζ – χρυσό

Γάμοι τον Οκτώβριο με φθινοπωρινά φρούτα

Ένα πρωτότυπο θέμα γάμου το φθινόπωρο είναι με φθινοπωρινά φρούτα σε σκούρους χρωματισμούς. Δώσε μια φρέσκια νότα πολυχρωμίας στο γάμο σου συνδυασμένη με σικάτα μεταλλικά στοιχεία. Μια οικονομική ιδέα για φθινοπωρινή διακόσμηση είναι με γυάλες. Ο στολισμός σου θα αποτελείται από φθινοπωρινά φρούτα όπως τα σταφύλια, τα μήλα, τα ρόδια, τα μανταρίνια και τα αχλάδια μέσα σε γυάλες μαζί με φθινοπωρινά λουλούδια για γάμο. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις «γεμάτες» γιρλάντες συνδυασμό φρούτων και φυλλωμάτων που θα κοσμούν εντυπωσιακά το τραπέζι δεξίωσης αλλά και το στολισμό της εκκλησίας. Πρόσθεσε επιπλέον λάμψη διαλέγοντας έθνικ χρυσά διακοσμητικά, κλουβιά, φανάρια, πιατέλες, εταζέρες και σερβίτσια για ένα bohemian στυλ. Μια εξαιρετική ιδέα βγαλμένη από τα παραμύθια είναι δώσεις στο DIY γάμο σου την αίσθηση του μαγεμένου δάσους και την επιλέγοντας μερικά ξύλινα στοιχεία στο στολισμό σου όπως ξύλινα καλάθια, τελάρα ή βέργινα στεφάνια συνδυασμένα με μια χαλαρή διακόσμηση σε ένα άνετο χώρο με πουφ, υφάσματα διαφορετικών υφών.

Γάμοι τον Οκτώβριο με φθινοπωρινά φρούτα

Γάμος τον Οκτώβρη με πράσινο, μαύρο και ασημί

Ο μινιμαλισμός αποτελεί μια ανερχόμενη τάση στους γάμους που έρχεται να απογυμνώσει το στολισμό από περιττά στολίδια και φαμφάρες. Για ένα γάμο τον Οκτώβριο τον μοντέρνο συνδυασμό του πράσινου, του μαύρου και του ασημί. Χρησιμοποίησε μεταλλικά γεωμετρικά φανάρια μαύρα και συνδύασε τα με ασημένια κηροπήγια σε διάφορα σχέδια καθώς και με μαύρα γυάλινα κασπώ που θα γεμίσεις με κουφέτα γάμου ή ό,τι άλλο επιθυμείς. Για τον ανθοστολισμό γάμου επίλεξε αποκλειστικά φυλλώματα και πρασινάδες όπως η φτέρη. Στην ίδια μίνιμαλ αισθητική θα είναι το πακέτο κουμπάρου, το νυφικό και η νυφική ανθοδέσμη. Μια εξαιρετική ιδέα είναι να επιλέξεις πρωτότυπα μέρη για γάμο και δεξίωση όπως κάποιο θερμοκήπιο ή έναν μοντέρνο χώρο που το φως του ήλιου θα είναι διάχυτο, δίνοντας φωτεινότητα στις σκούρες αποχρώσεις του στολισμού.

Γάμος τον Οκτώβρη με πράσινο, μαύρο και ασημί

Φθινοπωρινός γάμος με κόκκινο χρώμα

Ένας άλλος ένας τολμηρός αλλά συνάμα και ντελικάτος στολισμός γάμου είναι με βασικό χρώμα το κόκκινο. Παίξε με το τριανταφυλλί, το κόκκινο του κρασιού και το μπορντώ. Συνδύασε τα με χρυσές πινελιές στα διακοσμητικά και τα είδη σερβιρίσματος. Γεωμετρικά μοτίβα, πλεξιγκλάς ή καμπάνες και χρυσά διακοσμητικά θα διέπουν όλο το στολισμό αυτού του γάμου. Σε αυτή τη διακόσμηση γάμου επίλεξε πομπώδη βάζα τα οποία θα γεμίσεις με φθινοπωρινά λουλούδια σε κόκκινο χρώμα που θα ξεχύνονται και θα τα αγκαλιάζουν μοναδικά. Αν είσαι από τις νύφες που δεν διστάζουν να τολμήσουν φόρεσε μπορντώ νυφικό και κράτησε την ανάλογη ανθοδέσμη. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα αριστοκρατικό.

Φθινοπωρινός γάμος με κόκκινο χρώμα

Γάμος τον Οκτώβρη με μωβ – μπεζ

Τέλος, ένα ακόμη χρωματικός συνδυασμός που ταιριάζει τέλεια σε ένα οκτωβριανό γάμο είναι το μωβ με το μπεζ. Κινήσου από τις πιο σκούρες μέχρι τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του μωβ και δώσε μερικές φωτεινές πινελιές με μπεζ λεπτομέρειες. Επίλεξε αέρινα υφάσματα και ράνερ σε αυτές τις αποχρώσεις ενώ φτιάξε και τον ανάλογο ανθοστολισμό. Για το candybar αλλά και τη διακόσμηση της δεξίωσης χρησιμοποίησε μεταλλικά υλικά σε σαμπανί χρωματισμούς που θα δώσουν μια μοναδική λάμψη. Αυτό το θέμα μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με τη λεβάντα αν θέλεις να δώσεις μια πιο ακατέργαστη οπτική στο στολισμό σου. Εναλλακτικά, διατήρησε την elegant αισθητική του μωβ επιλέγοντας chic και elegant υλικά για γάμο.

Γάμος τον Οκτώβρη με μωβ – μπεζ

Μπομπονιέρες γάμου τον Οκτώβριο

Και αφού βρήκες το θέμα και τα χρώματα που θα έχει ο γάμος των ονείρων σου σειρά έχουν οι DIY μπομπονιέρες γάμου. Προσάρμοσε τα υλικά για μπομπονιέρες στο θέμα και την εποχή και με λίγη φαντασία το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση

Μπομπονιέρες γάμου τον Οκτώβριο με κομμένα υφάσματα

Μια μοντέρνα ιδέα για τούλινες μπομπονιέρες γάμου τον Οκτώβρη είναι με ριγέ τούλι σε φθινοπωρινές αποχρώσεις και λεπτό σύρμα με στρας ή για κάτι πιο απλό με κάποιο κορδέλα. Αν ψάχνεις ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου το φθινόπωρο επίλεξε κομμένη λινάτσα την οποία μπορείς να συνδυάσεις με σκέτο τούλι και κάποιο κορδόνι. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε μπεζ μαντήλι με κύκλους και διακοσμητικές ξύλινες καρδιές. Αν θέλεις boho μπομπονιέρες γάμου διάλεξε υφάσματα με λουλούδια σε σκούρες αποχρώσεις ή με φτερά και χρησιμοποίησε σπάγκο για να δέσεις μέσα τα κουφέτα σου. Για ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε και τούλι. Για elegant chic μπομπονιέρες φθινοπωρινές συνδύασε πουά ύφασμα με τούλι. Τέλος, φοβερές είναι και οι χειροποίητες μπομπονιέρες με κομμένα υφάσματα από τούλι και δέσιμο με χοντρό σύρμα. Στο τελείωμα πρόσθεσε χάντρες ή πέρλες για ένα φινετσάτο αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρες γάμου τον Οκτώβριο με κομμένα υφάσματα

Μπομπονιέρες γάμου τον Οκτώβρη με κουτάκια

Οι μπομπονιέρες γάμου κουτάκι είναι μια εντυπωσιακή επιλογή που μπορεί να προσαρμοστεί εντυπωσιακά σε έναν γάμο τον Οκτώβριο. Για vintage μπομπονιέρες γάμου  μια επιλογή είναι τα ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες με βουλοκέρι. Στην ίδια αισθητική είναι και οι μίνι φοντανιέρες που θα είναι και σαν αναμνηστικές μπομπονιέρες που μένουν στους καλεσμένους σου. Μια μοναδική ιδέα για δώρα για καλεσμένους γάμου, που την βλέπουμε πολύ το 2021, είναι με ξύλινα κουτάκια με καπάκι από plexiglass και διακοσμητικά. Για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε γυάλινα ή κουτάκια από plexiglass. Διακόσμησε τα με μεταλλικά στοιχεία και κορδέλες σε φθινοπωρινούς χρωματισμούς.

Μπομπονιέρες γάμου τον Οκτώβρη με κουτάκια

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με πουγκιά

Τα έτοιμα πουγκιά γάμου συνδυάζουν την ευκολία με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επίλεξε πουγκιά γάμου και διακόσμησε τα με υφασμάτινα λουλουδάκια, στρας ή χρυσούς κρίκους με διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Αν θέλεις κάτι απλό και κομψό τότε επίλεξε πουγκιά σε γήινες αποχρώσεις και κάνε το δέσιμο σου με μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη κορδέλα ή κορδόνι. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις mix n match μπομπονιέρες γάμου με πουγκί επιλέγοντας υλικά που θα ταιριάζουν μεταξύ τους.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με πουγκιά

Γυάλινες μπομπονιέρες γάμου τον Οκτώβρη

Οι γυάλινες μπομπονιέρες κλέβουν πάντα τη παράσταση με τη μοναδική τους εμφάνιση. Μια ιδέα για εντυπωσιακές μπομπονιέρες είναι αυτές με δοκιμαστικό σωλήνα, σύρμα και φτερά. Κόλλησε πάνω στους γυάλινους σωλήνες φτερό και τύλιξε χαλαρά τριγύρω σύρμα στις ανάλογες αποχρώσεις. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε χάντρες ή στρας. Παραμένοντας στον γυάλινο σωλήνα μπορείς να δώσεις μια ρουστίκ εμφάνιση στις μπομπονιέρες σου χρησιμοποιώντας 2 διαφορετικούς δοκιμαστικούς σωλήνες. Στον ένα βάλε τα κουφέτα και στον άλλο λίγο στάχυ ή λεβάντα. Κόλλησε τους μεταξύ τους και δέσε μια κορδέλα δαντέλα. Εναλλακτικά, μπορείς να διαλέξεις μπουκαλάκια ή βαζάκια τα οποία θα γεμίσεις με κουφέτα, με λικέρ ή κάποιο παραδοσιακό γλυκό. Διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες και κορδόνια ανάλογες με τα χρώματα του γάμου σου.

Γυάλινες μπομπονιέρες γάμου τον Οκτώβρη

Μπομπονιέρες φθινοπωρινού γάμου αναμνηστικά

Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν μπομπονιέρες γάμου χρηστικές που μένουν σαν αναμνηστικά στους καλεσμένους. Αν ανήκεις σε αυτούς σου έχουμε μερικές ιδέες. Οι μπομπονιέρες γάμου με κλεψύδρα αποτελούν μια φοβερή πρόταση με vintage αισθητική. Αν από την άλλη θέλεις κάτι παραμυθένιο θα σου προτείναμε τις μίνι γυάλινες καμπάνες. Διακόσμησε τις με λουλουδάκια και μικρά φθινοπωρινά διακοσμητικά και δέσε εξωτερικά ή εσωτερικά τα κουφέτα σου. Μια άλλη ιδέα είναι να φτιάξεις με τα χεράκια σου μίνι διακοσμητικές κολοκύθες και να κρεμάσεις από το κοτσάνι τα κουφέτα σου. Τέλος, εξίσου όμορφη ιδέα είναι τα αρωματικά κεριά που θα δώσουν μια cozy ατμόσφαιρα.

Μπομπονιέρες φθινοπωρινού γάμου αναμνηστικά

Γάμοι τον Οκτώβριο: Συμβουλές

Τις ιδέες και την έμπνευση για το φθινοπωρινό γάμο σου πιθανότατα τις βρήκες μέχρι εδώ. Παρόλα αυτά θα θέλαμε να σου δώσουμε και μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα το γάμο σου.

Υπέρ και κατά γάμου τον Οκτώβρη

Ο Οκτώβρης είναι ένας πανέμορφος μήνας για να οργανώσεις ένα DIY γάμο. Ωστόσο όπως και κάθε εποχή του χρόνου έχει τα υπέρ και τα κατά που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου για να προχωρήσεις. Ξεκινώντας από τα θετικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το υπέροχο φύλλωμα και το εντυπωσιακό τοπίο που παρέχει η εποχή. Το φθινοπωρινό σκηνικό δίνει άπλετα εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης που υπόσχονται να μαγνητίσουν τα βλέμματα. Επιπλέον, υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στις ημερομηνίες γάμου και στις τιμές στα κέντρα δεξιώσεων. Στα θετικά θα μπορούσαμε επίσης να συμπεριλάβουμε και τη γλυκιά μεταβατικότητα του καιρού, αφού πλέον καλωσορίζουμε τα δροσερά απογεύματα του Οκτωβρίου.

Αυτό βέβαια έχει δύο όψεις και μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα αφού ο καιρός μπορεί να είναι ιδιόμορφος με ενδεχόμενη βροχή και άνεμο. Για αυτό θα πρέπει πάντα να έχετε μια εσωτερική επιλογή για την δεξίωση γάμου σου. Τέλος, με την διάρκεια της ημέρας να μικραίνει, μπορεί να επηρεαστεί τυχόν η τελετή και η γαμήλια φωτογράφιση. Επομένως καλό θα ήταν να προγραμματίσεις το γάμο σου ώστε να υπάρχει φυσικός φωτισμός. Ιδανικά στο ηλιοβασίλεμα για ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Υπέρ και κατά γάμου τον Οκτώβρη

Νυφικό και αξεσουάρ γάμου

Επειδή ο οκτωβριανός καιρός είναι ίσως ο προθάλαμος του χειμώνα, η γλυκιά δροσιά που τον χαρακτηρίζει θα συμβάλει και στην επιλογή του νυφικού. Όσον αφορά το νυφικό θα σου προτείναμε να επιλέξεις φόρεμα με κοντό μανίκι ή ακόμα και μακρυμάνικο με λεπτή δαντέλα. Από την άλλη μπορείς να επιλέξεις ένα ζακετάκι ή σάλι για να το ρίξεις πάνω σου σε περίπτωση που πιάσει ψύχρα. Αν πάλι κρύβεις μια ροκ ψυχή μέσα σου τότε τόλμησε να συνδυάσεις το νυφικό σου με ένα δερμάτινο μπουφάν. Σχετικά με τα αξεσουάρ γάμου για τους καλεσμένους σου επίλεξε έξυπνα δεδομένης της εποχής. Διάλεξε κάποιο σάλι ή ζακέτες. Για το ενδεχόμενο της βροχής επανδρώσου και με ομπρέλες ανάλογα με το ύφος του γάμου σου. Οι καλεσμένοι σου θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

Νυφικό και αξεσουάρ γάμου

Οργάνωσε ένα γάμο τον Οκτώβρη που θα συνδυάζει τα ζεστά χρώματα, με την cozy ατμόσφαιρα του φθινοπωρινού σκηνικού. Αυτό το μαγευτικό κράμα από αποχρώσεις, υφές και μυρωδιές θα σου δώσει ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα!

[print_link]