10+1 Μπομπονιέρες για Ανοιξιάτικο Γάμο

10 Μπομπονιέρες για Ανοιξιάτικο Γάμο

Η άνοιξη διαθέτει ίσως την πιο ζωηρή χρωματική παλέτα. Είναι ιδανική εποχή για ένα DIY γάμο σε έντονες αποχρώσεις εμπνευσμένος από τη ζωντάνια και τα χρώματα της φύσης. Λέμε ναι στον ανοιξιάτικο γάμο γιατί έχει να μας δώσει πολλά θέματα και στυλ γάμου και μας αφήνει ελεύθερους να δημιουργήσουμε. Αυτό διακρίνεται φυσικά και στις μπομπονιέρες γάμου που θα ακολουθούν το υπόλοιπο μοτίβο και την ανοιξιάτικη διάθεση. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις μερικές χειροποίητες μπομπονιέρες για ανοιξιάτικο γάμο.

Ανοιξιάτικές μπομπονιέρες γάμου φλοράλ

Οι μπομπονιέρες για ανοιξιάτικο γάμο με ρομαντικά φλοράλ υφάσματα κομμένα ή πουγκιά είναι ιδανικές για τη νύφη που αγαπάει το vintage και δηλώνει αιώνια ρομαντική. Αρχικά μπορείς να συνδυάσεις τα φλοράλ υφάσματα γάμου με λευκό τούλι. Έπειτα γέμισε τα με κουφέτα της αρεσκείας και στο τέλος διακόσμησε τις με χειροποίητα λουλούδια από κορδέλες, κορδόνια και φτερά. Είναι μια πανέμορφη επιλογή αν είναι ο γάμος την άνοιξη!

ανοιξιάτικες μπομπονιέρες γάμου φλοράλ

Ανοιξιάτικες Μπομπονιέρες Γάμου Κουτάκια

Μια άλλη ιδέα για μπομπονιέρες γάμου 2020 είναι με κουτάκια. Είναι μια εξίσου καλή πρόταση ακόμα και αν ψάχνεις μπομπονιέρα γάμο – βάπτισης, αφού μπορεί εύκολα κανείς να συνδυάσει στοιχεία και των 2 μυστηρίων. Χρησιμοποίησε διάφανα κουτάκια πλεξιγκλάς ή ακόμα και χάρτινα κουτάκια γάμου και γέμισε τα με τούλι και κουφέτα. Διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες, λουλουδάκια, φτερά στα χρώματα της άνοιξης.

Ανοιξιάτικες Μπομπονιέρες γάμου με κουτάκια

Μπομπονιέρα για ανοιξιάτικο γάμο με αντικείμενο καρδιά

Λέμε ναι στις μπομπονιέρες αντικείμενα γιατί μετά το γάμο οι καλεσμένοι σου θα τις κρατήσουν σαν αναμνηστικά. Επίλεξε διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου σε σχήμα καρδιάς και στόλισε τα με κορδέλες σε ανοιξιάτικα χρώματα. Είναι μια εντυπωσιακή πρόταση και για σένα που ψάχνεις ξύλινες μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρα για ανοιξιάτικο γάμο με αντικείμενο καρδιά

Μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με τούλι

Μια πιο οικονομική και εύκολη πρόταση είναι με η μοντέρνα μπομπονιέρα με κομμένα υφάσματα, κορδόνια και πέρλες. Βάλε τα κουφέτα στη γάζα, και έπειτα τύλιξε τη γάζα ανάλαφρα με ένα τούλι. Παίξε με έντονες αποχρώσεις και συνδυασμούς και το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Είναι ιδανικές και για καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου.

Μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με τούλι

Ανοιξιάτικη μπομπονιέρα με γλαστράκι

Άνοιξη σημαίνει λουλούδια, έντονα χρώματα και απίστευτες μυρωδιές. Άρα οι μπομπονιέρες με γλαστράκι είναι ό,τι πρέπει! Όχι μόνο ανήκουν στις μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου αλλά είναι και το νούμερο 1 ανοιξιάτικο σύμβολο. Δέσε σε ένα μικρό πουγκί μερικά κουφέτα. Έπειτα βάλε το φυτό σου σε μεταλλικά κασπώ. Πολύ γρήγορα και απλά θα είναι έτοιμες!

Ανοιξιάτικη μπομπονιέρα με γλαστράκι

Χειροποίητες ανοιξιάτικες μπομπονιέρες με τούλι και φτερά

Για μια ασυνήθιστη ιδέα για χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου διάλεξε τούλι και φτερά. Επίλεξε υφάσματα με φτερά και φτιάξε χειροποίητα πουγκιά όπου θα βάλεις μέσα τα κουφέτα σου. Το αποτέλεσμα θα είναι κομψό, σικ και θα αποπνέει το στυλ της ρομαντικής μπομπονιέρας γάμου.

Χειροποίητες ανοιξιάτικες μπομπονιέρες με τούλι και φτερά

Μπομπονιέρες Γάμου με Σύρμα

Οι μπομπονιέρες με σύρμα είναι μια ανερχόμενη τάση που λατρεύουμε ιδιαίτερα. Μπορείς να επιλέξεις γυάλινους σωλήνες, κομμένα υφάσματα ή ο,τι άλλο θέλεις και να τα στολίσεις με χρωματιστά σύρματα. Τύλιξε τα χαλαρά γύρω από τις χειροποίητες μπομπονιέρες σου και πέρνα μικρά διακοσμητικά. Πρόκειται για μια φοβερή και συνάμα οικονομική επιλογή για να φτιάξεις μπομπονιέρες μόνη σου.

Μπομπονιέρες Γάμου με Σύρμα

Μπομπονιέρες γάμου από ύφασμα

Μια εύκολη ιδέα για μπομπονιέρες γάμου είναι με υφάσματα και κορδέλες. Επίλεξε υφάσματα γάμου, όπως το λινό και φτιάξε χειροποίητα πουγκιά αφού βάλεις μέσα τα κουφέτα σου. Διακόσμησε τις εξωτερικά με κορδέλες και κορδόνια που θα ταιριάζουν στην υπόλοιπη διακόσμηση ανοιξιάτικου γάμου.

μπομπονιέρες γάμο από λινό ύφασμα - μπομπονιέρες για ανοιξιάτικο γάμο

Ανοιξιάτικες μπομπονιέρες γάμου βαζάκια

Οι ανοιξιάτικες μπομπονιέρες με γυάλινα βαζάκια είναι μια αγαπημένη επιλογή. Διάλεξε γυάλινα βαζάκια στο σχέδιο, το στυλ και το μέγεθος που θέλεις. Έπειτα διακόσμησε τα με ανοιξιάτικες κορδέλες και διακοσμητικά. Μπορείς να τα γεμίσεις κλασικά με κουφέτα ή, για κάτι πιο πρωτότυπο, με σπιτική μαρμελάδα από φρούτα εποχής ή τοπικό γλυκό του κουταλιού. Οι καλεσμένοι σου θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα!

ανοιξιατικες μπομπονιερες γαμου βαζακια - μπομπονιέρες για ανοιξιάτικο γάμο

Boho μπομπονιέρες από φελλό

Τέλος, μια πρόταση που ταιριάζει και για boho μπομπονιέρες γάμου είναι ο φάκελος από φελλό. Φτιάξε χειροποίητους φακέλους από φελλό και γέμισε τους με κουφέτα. Έπειτα στόλισε τους εξωτερικά με κορδέλες – δαντέλες και φτερά. Τόσο εύκολα και οικονομικά θα έχεις φτιάξει κάτι ξεχωριστό για το γάμο σου!

Boho μπομπονιέρες από φελλό - μπομπονιέρες για ανοιξιάτικο γάμο

Φτιάξε έναν ανεπανάληπτο DIY γάμο αντλώντας έμπνευση από τις ομορφιές και τη μοναδικότητα της άνοιξης. Είναι μια εποχή που όλα ξανά γεννιούνται και η φύση πλημμυρίζει από πανέμορφες μυρωδιές και χρώματα. Αυτό είναι αρκετό για να επιστρατεύσεις τη δημιουργικότητα σου και να κάνεις ακόμη πιο ξεχωριστή την ημέρα του γάμου σου!

[print_link]