Πώς να κάνω Live Μετάδοση το Γάμο μου;

Πώς να κάνω Live Μετάδοση το Γάμο μου;

Ο κορονοϊός έχει διαμορφώσει μια νέα τάξη πραγμάτων τόσο στους DIY γάμους όσο και στις DIY βαπτίσεις. Με τον micro wedding ή αλλιώς κλειστό γάμο να είναι πλέον μια πραγματικότητα, η λίστα καλεσμένων θα υποστεί αναγκαστικά σμίκρυνση. Αγαπημένη μας νυφούλα γνωρίζουμε τα 40 κύματα που έχεις περάσει για να πεις το μεγάλο «Ναι» στον αγαπημένο σου. Επίσης γνωρίζουμε πως έχεις ονειρευτεί μια γαμήλια τελετή με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο πολλοί καλεσμένοι γάμου δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν λόγω ηλικίας, ευπαθών ομάδων ή εξαιτίας του ψαλιδίσματος που υπέστη η λίστα καλεσμένων σου. Ένα από τα νέα trends γάμου 2021 που ήρθε για να μείνει είναι η αναμετάδοση του γάμου ζωντανά μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Είμαστε εδώ, λοιπόν, για να σου δώσουμε απάντηση στο ερώτημα σου «πώς να κάνω live μετάδοση το γάμο μου;»

Τι είναι το live streaming ή αλλιώς ζωντανή μετάδοση

Πριν απαντήσουμε στο “πώς να κάνω live μετάδοση το γάμο μου”, θα σου εξηγήσουμε εν συντομία την ακριβή δυνατότητα που σου δίνεται. Ακόμα και σε έναν πολιτικό γάμο την εποχή του κορονοϊού, με την τεχνολογία να έχει να κάνει άλματα ο τηλε – γάμος μπορεί να υλοποιηθεί. Το Live Streaming, στην ουσία είναι η ζωντανή μετάδοση του γάμου σου μέσω διαδικτύου. Με αυτόν τον τρόπο θα εκμηδενίσεις τις αποστάσεις δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ή δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν να μοιραστούν στιγμές χαράς. Μπορεί, λοιπόν, οι παρευρισκόμενοι να είναι ελάχιστοι αλλά η χαρά και η συγκίνηση θα απλωθούν στα σπίτια των αγαπημένων σου.

Τι είναι το live streaming ή αλλιώς ζωντανή μετάδοση - Πώς να κάνω Live Μετάδοση το Γάμο μου;

Υπεύθυνος για το live streaming

Για το “πώς να κάνω live μετάδοση το γάμο μου” να ξέρεις οτι θα πρέπει να ορίσεις έναν υπεύθυνο για αυτή τη live μετάδοση. Μια ιδέα είναι να επιλέξεις έναν επαγγελματία όπου θα διαθέτει και τον ανάλογο επαγγελματικό εξοπλισμό. Εναλλακτικά, αν προτιμάς την ιδέα του περισσότερο χειροποίητου γάμου, πες σε κάποιον φίλος σου που το έχει με την τεχνολογία να αναλάβει όλη τη μετάδοση την ημέρα του γάμου. Το live streaming μπορεί να γίνει εξίσου φοβερά με ένα κινητό καλής ποιότητας.

Υπεύθυνος για το live streaming - Πώς να κάνω live μετάδοση το γάμο μου

Το budget της ζωντανής μετάδοσης

Ο γάμος ζωντανά σε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα είναι σίγουρα μια οικονομική λύση. Πόσο μάλλον αν δεν προσλάβεις κάποιον ειδικό αλλά πεις σε κάποιον φίλο ή συγγενή να το κάνει. Αντιλαμβανόμαστε, βέβαια, πώς τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη φυσική παρουσία. Προέχει, όμως, η ασφάλεια και η υγεία όλων!

Το budget της ζωντανής μετάδοσης

Extra συμβουλές για live μετάδοση γάμου

Για να απαντηθεί το ερώτημα “πώς να κάνω live μετάδοση το γάμο μου” θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και μερικές ακόμη λεπτομέρειες. Αρχικά, σιγουρέψου πως όλοι οι καλεσμένοι σου θέλουν να βρίσκονται στο πλάνο. Αν όχι, τότε επικεντρώσου μόνο σε εσένα και το σύντροφο σου. Επίσης, θα πρέπει να διευθετήσεις εγκαίρως, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, και τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής. Επικοινώνησε άμεσα με το DJ ή με την μπάντα που έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια. Ρώτησε τους, αν έχουν πρόβλημα, να παίξει το υλικό τους στο διαδίκτυο. Πριν το γάμο τσέκαρε τη διαθεσιμότητα του WiFi για να μη βρεθείς εξ απροόπτου την τελευταία στιγμή. Τέλος, φρόντισε να γνωστοποιήσεις εγκαίρως στα άτομα που θέλεις να είναι online στο γάμο, τις απαραίτητες διαδικασίες. Ώθησε τους, μάλιστα, να φορέσουν τα καλά τους κάνοντας ακόμη πιο ρεαλιστική τη συμμετοχή τους.

Extra συμβουλές για live μετάδοση γάμου

Θετικά live streaming γάμου

Ο γάμος την εποχή του κορονοϊού έχει φέρει πολλές αλλαγές στα πράγματα που ήξερες. Το live streaming γάμου αποτελεί πλέον μια σωτήρια λύση. Γιατί; Δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα να παρευρεθούν έστω και ψηφιακά στο γάμο σου και μάλιστα ζωντανά! Μπορείς, μάλιστα, να στείλεις και ειδική online πρόσκληση στους καλεσμένους που θα παρευρεθούν από μακριά.

Θετικά live streaming γάμου - Πώς να κάνω live μετάδοση το γάμο μου

Όπως αποφάσισες να κάνεις και την αγορά μπομπονιέρας online, έτσι θα βάλεις και την τεχνολογία κατά την τέλεση του μυστηρίου. Το ξέρουμε πως τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική παρουσία των αγαπημένων σου αλλά προέχει η υγεία. «Φέρε κοντά σου» όλους τους καλεσμένους σου και ας είναι μακριά. Όταν όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και επανέλθουμε στη κανονικότητα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα μεγάλο πάρτυ γάμου.

[print_link]