Μπομπονιέρες Γάμου 41 Ξεχωριστές Ιδέες

Μπομπονιέρες Γάμου: 40+1 Ξεχωριστές Ιδέες

Οι μπομπονιέρες σε έναν DIY γάμο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αφού με αυτόν τον τρόπο ευχαριστείς τους καλεσμένους σου που παρευρέθηκαν στην χαρά σου. Διάλεξες, λοιπόν, το δημιουργικό δρόμο του DIY και ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου; Είσαι στο κατάλληλο μέρος και αυτό γιατί ως υπέρμαχοι του DIY σου έχουμε μια εκτενή λίστα με εντυπωσιακές μπομπονιέρες γάμου για όλα τα στυλ και budgets. Θα κερδίσουν όχι μόνο εσένα αλλά και τους καλεσμένους σου. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να φτιάχνεις τις δικές σου μοναδικές δημιουργίες.

Μπομπονιέρα γάμου με ριγέ τούλι

Μια από τις πιο μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου είναι με ριγέ τούλι. Διάλεξε ριγέ τούλι σε όποια απόχρωση σου ταιριάζει και συνδύασε το με υλικά για μπομπονιέρες γάμου όπως κορδέλες, σύρματα ή στρας. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Μπομπονιέρα γάμου με ριγέ τούλι

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινα κουτιά και πλεξιγκλάς διακοσμητικά

Οι μπομπονιέρες γάμου με γυάλινα κουτιά και διακοσμητικά μπομπονιέρας από πλεξιγκλάς είναι η νέα τάση. Φτιάξε μπομπονιέρες γάμου γυάλινες διαλέγοντας μοντέρνα γυάλινα κουτιά με μεταλλικές λεπτομέρειες. Έπειτα διακόσμησε τα με πλεξιγκλάς διακοσμητικά όπως καρδιές, ευχές κ.α.

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινα κουτιά και πλεξιγκλάς διακοσμητικά

Χειροποίητη μπομπονιέρα γάμου με μαντήλι δίχτυ κύκλος

Μια ρουστίκ επιλογή που συναντάμε ήδη από τις μπομπονιέρες γάμου 2020 είναι με μαντήλι δίχτυ σε σχήμα κύκλων. Πρόκειται για μια πρόταση που ήρθε για να μείνει. Συνδύασε το με κομμένα υφάσματα τούλια και κορδόνια σε αντίστοιχες αποχρώσεις και φτιάξε μια λιτή αλλά συνάμα εντυπωσιακή DIY μπομπονιέρα γάμου.

Χειροποίητη μπομπονιέρα γάμου με μαντήλι δίχτυ κύκλος

Μπομπονιέρα γάμου με μίνι φοντανιέρα

Για σένα που ψάχνεις μπομπονιέρες γάμου vintage η εναλλακτική ιδέα με μίνι φοντανιέρες σου ταιριάζει τέλεια. Διάλεξε vintage γυάλινα βαζάκια και γέμισέ τα με γευστικά κουφέτα της επιλογής σου. Έπειτα στόλισε τη εξωτερικά με μικρά διακοσμητικά και κορδέλες – δαντέλες ή σύρματα. Είναι μια πολύ chic και ντελικάτη επιλογή που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Θα μείνει και σαν διακοσμητικό στους καλεσμένους σου και μετά το πέρας του γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου με μίνι φοντανιέρα

Μπομπονιέρα γάμου με βραχιόλι ελιάς

Μια από τις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου είναι με βραχιόλι από κλαδί ελιάς. Αν ψάχνεις μπομπονιέρες αντικείμενα τότε μπορείς να επιλέξεις το μεταλλικό βραχιόλι ελιάς. Συνδύασε αυτά τα μοναδικά υλικά για μπομπονιέρες γάμου με τούλι, σύρμα και κορδόνι. Είναι ιδανικές και γάμο με θέμα την ελιά σε λαδί χρώμα.

Μπομπονιέρα γάμου με βραχιόλι ελιάς

Μπομπονιέρα γάμου με γυάλινο κουτί και ματάκι

Στις μπομπονιέρες γάμου 2021 συναντάμε συχνά το χάλκινο χρώμα και τα γυάλινα κουτάκια. Γιατί, λοιπόν, να μη τα συνδυάσεις αυτά τα δύο και να φτιάξεις κάτι φοβερό; Διάλεξε γυάλινα κουτιά για μπομπονιέρες σε χάλκινο χρώμα και διακόσμησε τα με ματάκια και κορδόνια σε γήινα χρώματα. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επίλεξε και τα ανάλογα κουφέτα γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου με γυάλινο κουτί και ματάκι

Μπομπονιέρες γάμου με mix n match πουγκιά

Η μπομπονιέρα με mix n match πουγκιά είναι μια πολύ μοντέρνα τάση που δεν φοβάται να παίξει με τα χρώματα ενώ σπάει την μονοτονία. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες που ταιριάζουν χρωματικά. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδέλες και κορδόνια σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο.

Μπομπονιέρες γάμου με mix n match πουγκιά

Μπομπονιέρες γάμου προσκλητήριο με κουτί

Αν πάλι ψάχνεις ιδέες για μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί γάμου τότε θα σου προτείναμε τις μπομπονιέρες με χάρτινα κουτιά. Χρησιμοποίησε όμορφα κουτιά γάμου για προσκλητήριο και στόλισε τα εξωτερικά με κορδέλες, κορδόνια, φτερά, διακοσμητικά και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Βάλε μέσα το προσκλητήριο που αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής και ένα μικρό πουγκί με κουφέτα. Έτσι δεν θα έχεις να σκεφτείς την ημέρα του γάμου πως και ποιος θα δώσει τις μπομπονιέρες στους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρες γάμου προσκλητήριο με κουτί

Μπομπονιέρα φάκελος με ματάκι

Τα πουγκιά – φάκελος με ματάκι είναι μια τέλεια ιδέα για καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου. Πρόκειται για μια εύκολη και απλή χειροποίητη κατασκευή γάμου που ταιριάζει τέλεια σε ένα καλοκαιρινό γάμο σε νησί.

Μπομπονιέρα φάκελος με ματάκι

Μπομπονιέρες γάμου με πουά ύφασμα

Για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου θα σου προτείναμε εκείνες με πουά ύφασμα. Χρησιμοποίησε πουά υφάσματα γάμου σε ρομαντικές αποχρώσεις και συνδύασε τα με πουά τούλι. Κάνε ένα απλό δέσιμο με τούλινη κορδέλα και οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες.

Μπομπονιέρες γάμου με πουά ύφασμα

Μπομπονιέρες γάμου με μίνι γυάλινες καμπάνες

Όταν ο γάμος σου θυμίζει κάτι από παραμύθι τότε το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον μαγευτικό. Σε αυτό το μοτίβο θα είναι και οι μπομπονιέρες του γάμου σου. Για αυτό μια εντυπωσιακή ιδέα είναι με μικρές γυάλινες καμπάνες. Διακόσμησε τις με λουλουδάκια, μικρά διακοσμητικά και δέσε εξωτερικά ή εσωτερικά τα κουφέτα σου. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ως δώρα για καλεσμένους γάμου.

Μπομπονιέρες γάμου με μίνι γυάλινες καμπάνες

Vintage μπομπονιέρα με ξύλινο κουτί και βουλοκέρι

Είσαι υπέρμαχος του ρομαντισμού που κρύβουν οι έρωτες μιας άλλης εποχής και ψάχνεις αντίστοιχα vintage ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου; Τότε σου έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα. Διάλεξε ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες και διακόσμησε τα με ένα ανερχόμενο υλικό για μπομπονιέρες γάμου, το βουλοκέρι. Το αποτέλεσμα θα είναι σικάτα και αριστοκρατικό.

Vintage μπομπονιέρα με ξύλινο κουτί και βουλοκέρι

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με τούλι και καραβάκι

Μια σικ καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου είναι με κομμένο ύφασμα τούλι και καραβάκι μεταλλικό. Πρόκειται για μια κλασσική επιλογή που πάντα θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις. Φτιάξε μια κλασική τούλινη μπομπονιέρα με κορδόνι και κρέμασε ένα καραβάκι για διακοσμητικό. Το απλό πολλές φορές είναι και το πιο όμορφο, δεν συμφωνείς;

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με τούλι και καραβάκι

Μπομπονιέρα γάμου με φάκελο φελλό

Η χειροποίητη μπομπονιέρα με φελλό είναι μια δημοφιλής επιλογή ειδικά για έναν καλοκαιρινό γάμο. Η βάση σου για να στήσεις τις χειροποίητες μπομπονιέρες είναι τα χωνάκια γάμου από φελλό. Στη συνέχεια, φτιάξε χειροποίητο κούμπωμα κολλώντας κάποιο διακοσμητικό, όπως καρδιά, στη μέση της μπομπονιέρας και μια θηλιά από κέρινο κορδόνι στην άκρη του φελλό.

Μπομπονιέρα γάμου με φάκελο φελλό

Μπομπονιέρες γάμου με μίνι μπουκαλάκια

Τα δωράκια για καλεσμένους θα μείνουν μετά τον γάμο σαν αναμνηστικό αφήνοντας τον ανεξίτηλο στις μνήμες των καλεσμένων σου. Μια μπομπονιέρα γάμου αναμνηστικό είναι με γυάλινα μπουκάλια με κάποιο τοπικό λικέρ, λάδι ή χυμό. Διακόσμησε τα απλά με κορδόνια και ευχαριστήρια χαρτάκια. Όλοι οι καλεσμένοι θα εντυπωσιαστούν.

Μπομπονιέρες γάμου με μίνι μπουκαλάκια

Μπομπονιέρα γάμου βάπτισης με διακοσμητικό οικογένεια

Αν έχεις επιλέξει γάμος και βάπτιση να γίνουν μαζί τότε φτιάξε μια μπομπονιέρα γαμοβάπτισης ανάλογα και με το φύλο του παιδιού. Μια από τις οικονομικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης μαζί είναι με τούλι και διακοσμητικά για μπομπονιέρες σε σχήμα οικογένειας. Φτιάξε χειροποίητα πουγκιά από δύο διαφορετικά τούλια με ρίγες και δέσε τα με κορδέλες στα αντίστοιχα χρώματα. Έπειτα κρέμασε το μεταλλικό διακοσμητικό μπομπονιέρας της οικογένειας στις DIY μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης. Το αποτέλεσμα θα είναι πρωτότυπο και εντυπωσιακό.

Μπομπονιέρα γάμου βάπτισης με διακοσμητικό οικογένεια

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι και φτερά

Οι μπομπονιέρες γάμου τούλινες με φτερά είναι μια εξίσου σικάτη και αριστοκρατική επιλογή. Δέσε τις μπομπονιέρες σου με σατέν κορδέλες στις αποχρώσεις και του υπόλοιπου γάμου και συμπλήρωσε διακοσμητικά στρας και φτερά. Είναι εντυπωσιακές elegant chic μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου με τούλι και φτερά

Κρεμαστές μπομπονιέρες με πλεξιγκλάς διακοσμητικά

Το ανερχόμενο υλικό που ολοένα και περισσότερες νύφες επιλέγουν για τον γάμο τους είναι το πλεξιγκλάς. Φτιάξε και εσύ κρεμαστές DIY μπομπονιέρες γάμου με διακοσμητικά πλεξιγκλάς όπως Mr & Mrs, καρδιές, δέντρο της τύχης κ.α. Διακόσμησε τις με εντυπωσιακές κορδέλες και δέσε στις άκρες της μπομπονιέρας τα κουφέτα σου. Με μια τέτοια δημιουργία θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις.

Κρεμαστές μπομπονιέρες με πλεξιγκλάς διακοσμητικά

Μπομπονιέρα φάκελος με φελλό

Πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου είναι και αυτές με μαντήλι καμβά και φελλό. Τύλιξε τα μαντήλια καμβά σχηματίζοντας έναν φάκελο. Στη συνέχεια σχεδίασε πάνω στα κομμάτια φελλού το «άπειρο» και κόλλησε τα πάνω στο φάκελο. Έπειτα με ένα ξύλινο μανταλάκι στερέωσε τα κουφέτα σου μέσα σε ένα πουγκί από τούλι. Είναι ιδανικές DIY μπομπονιέρες για έναν καλοκαιρινό – ρουστίκ γάμο.

Μπομπονιέρα φάκελος με φελλό

Μπομπονιέρες με ύφασμα δίχτυ

Οι μπομπονιέρες με δίχτυ και τούλι έχουν κάνει την εμφάνιση τους και αποτελούν τάση εδώ και αρκετό καιρό. Η κατασκευή τους είναι πολύ απλή. Τύλιξε τα κουφέτα σου στο τούλι και από πάνω τύλιξε το δίχτυ. Τελειοποίησε τις δημιουργίες σου κάνοντας ένα περίτεχνο δέσιμο με κάποια κορδέλα ή κορδόνι.  Διάλεξε τα χρώματα με γνώμονα την εποχή και το θέμα γάμου που έχεις επιλέξει. Ό, τι και να διαλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Μπομπονιέρες με ύφασμα δίχτυ

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα με βότσαλο και καρδιά

Τα βότσαλα είναι αμιγώς συνδεδεμένα με το καλοκαίρι για αυτό θα το βρεις σε πολλές ιδέες για καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου. Δώσε το ρομαντισμό που αξίζει στο γάμο σου διακοσμώντας πάνω στο βότσαλο διακοσμητικά μπομπονιέρας σε σχήμα καρδιάς. Στερέωσε τη πάνω με σύρμα στα αντίστοιχα χρώματα και είναι έτοιμη.

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα με βότσαλο και καρδιά

Μπομπονιέρα γάμου με κοχύλια

Παραμένοντας στην ιδέα του βότσαλου σαν βασικό υλικό θα σου προτείναμε να το στολίσεις με κοχύλια και αστερίες για ένα ακόμη πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Θα μείνει και σαν καλοκαιρινό διακοσμητικό στους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρα γάμου με κοχύλια

Μπομπονιέρα γάμου με σταντ καρδιά

Αν θέλεις να φτιάξεις μπομπονιέρες γάμου αντικείμενα γιατί να μην επιλέξεις σταντ κάρτας σε σχήμα καρδιάς; Στόλισε τα με μερικές κορδέλες, πέρλες και στρας. Τελειοποίησε την κατασκευή σου προσθέτοντας τα κουφέτα σου. Στο άψε σβήσε θα έχεις μια πανέμορφη μπομπονιέρα γάμου από τα χεράκια σου.

Μπομπονιέρα γάμου με σταντ καρδιά

Μπομπονιέρα γάμου με βαζάκι

Ο boho γάμος σου είναι γεγονός; Τότε φτιάξε και τις ανάλογες χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με βαζάκια. Επίλεξε γυάλινα βαζάκια του γλυκού στο στυλ και το μέγεθος που επιθυμείς. Ύστερα διακόσμησε τα με κομμένα υφάσματα και μεταλλικά στοιχεία όπως το δέντρο της τύχης.

Μπομπονιέρα γάμου με βαζάκι

Μπομπονιέρα γάμου με κλεψύδρα

Οι χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με κλεψύδρα είναι ακόμη μια φοβερή ιδέα για έναν vintage γάμο. Μπορείς να διακοσμήσεις τις διακοσμητικές κλεψύδρες προσθέτοντας ένα φτερό στις αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου. Έπειτα κρέμασε τα κουφέτα σου από τις κορδέλες. Εναλλακτικά, μπορείς να κολλήσεις την κλεψύδρα πάνω σε ένα βότσαλο και να προσθέσεις μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες γάμου, π.χ. διακοσμητική καρδιά.

Μπομπονιέρα γάμου με κλεψύδρα

Μπομπονιέρες γάμου με πουγκί δαντέλα

Η μπομπονιέρα γάμου με δαντέλα και σπάγκο είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός του ρομαντισμού και της boho κουλτούρα. Χρησιμοποίησε φαρδιές κορδέλες δαντέλες και πέρνα το σπάγκο από τα κενά τους ώστε να φτιάξεις χειροποίητα πουγκιά. Μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρες στην δημιουργία τους αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Πέραν τούτου είναι ιδανικές και για μπομπονιέρες γάμου μέχρι 1 ευρώ.

Μπομπονιέρες με πουγκί δαντέλα

Μπομπονιέρα γάμου με βότσαλο και ξύλινα διακοσμητικά

Μια ιδέα για μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου είναι με βότσαλο και ξύλινα διακοσμητικά στολίδια μπομπονιέρας. Κόλλησε πάνω στα βότσαλα ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου, φέτες κορμού, σύρματα, κορδέλες και κορδόνια. Έπειτα, συμπλήρωσε ένα μικρό πουγκί με κουφέτα.

Μπομπονιέρα γάμου με βότσαλο και ξύλινα διακοσμητικά

Μπομπονιέρα γάμου με χριστουγεννιάτικες μπάλες ανοιγόμενες

Αν είσαι αθεράπευτα ερωτευμένη με τα Χριστούγεννα όπως και εμείς, τότε σου έχουμε ιδέα για χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου με γυάλινες μπάλες ή ανοιγόμενες πλαστικές μπάλες. Γέμισε τις με χρυσόσκονες και κομφετί ή διακόσμησε τις εξωτερικά με μικρά διακοσμητικά. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες κορδέλες και υφάσματα. Το αποτέλεσμα θα είναι οι πιο εντυπωσιακές γιορτινές χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες που θα έχεις αντικρύσει!

Μπομπονιέρα με χριστουγεννιάτικες μπάλες ανοιγόμενες

Μπομπονιέρα γάμου frozen

Ζήσε το δικό σου παραμύθι επιλέγοντας μπομπονιέρες εμπνευσμένες από το Frozen. Φτιάξε, λοιπόν, χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου στα χρώματα του πάγου. Επίλεξε βεραμάν ύφασμα το οποίο θα στολίσεις με ασημί κορδόνια, φτερά και στρας. Η παγωμένη ομορφιά του χειμώνα θα απογειώσει τις δημιουργίες σου.

Μπομπονιέρα frozen

Μπομπονιέρες γάμου με votive

Φτιάξε υπέροχες μπομπονιέρες με κεριά και votive. Δέσε τα κουφέτα μέσα σε ένα τούλι και στερέωσε τα πάνω στο κερί. Δέσε το ποτήρι κεριού με μία υπέροχη κορδέλα. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου χειροποίητα αρωματικά κεριά στις μυρωδιές που σου ταιριάζουν. Οι καλεσμένοι σου θα κρατήσουν μετά το κηροπήγιο και θα το χρησιμοποιήσουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Μπομπονιέρες γάμου με votive

Μπομπονιέρες γάμου με μίνι γλαστρούλα

Όπως μεγάλωσε ο έρωτας σας και κατέληξε σε γάμο έτσι ανθίζει και ένα λουλούδι. Πρόσφερε, λοιπόν, στους καλεσμένους σου μικρά κασπώ με κάποιο μυρωδάτο φυτό ή ακόμα και κακτάκι. Να είσαι σίγουρη ότι θα αξιοποιηθεί!

Μπομπονιέρες με μίνι γλαστρούλα

Χειροποίητες μπομπονιέρες με φλοράλ υφάσματα

Για σένα που ψάχνεις μπομπονιέρες για ανοιξιάτικο γάμο σου έχουμε τις φλοράλ μπομπονιέρες. Αρχικά μπορείς να συνδυάσεις τα φλοράλ υφάσματα γάμου με λευκό τούλι ή να τα χρησιμοποιήσεις σκέτα. Έπειτα γέμισε τα με κουφέτα της αρεσκείας και στο τέλος διακόσμησε τις με χειροποίητα λουλούδια από κορδέλες, κορδόνια και φτερά.  Πρόκειται για ένα πάντρεμα του vintage και του διαχρονικού ρομαντισμού.

Χειροποίητες μπομπονιέρες με φλοράλ υφάσματα

DIY μπομπονιέρες γάμου με τελάρα κεντήματος

Μια πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρες γάμου είναι με ένα υλικό έκπληξη, τα τελάρα κεντήματος. Τύλιξε στα τελάρα κομμένα υφάσματα όπως πουά τούλι και διακόσμησε τα με χειροποίητα υφασμάτινα λουλούδια, διακοσμητικά και κορδέλες. Είναι ιδανικές για έναν boho γάμο αλλά και βάπτιση.

DIY μπομπονιέρες γάμου με τελάρα κεντήματος

Μπομπονιέρα γάμου με γυάλινους σωλήνες

Ο δοκιμαστικός σωλήνας με φελλό είναι από τα πιο κλασικά υλικά για μπομπονιέρες γάμου. Εδώ οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Παίξε με τις κορδέλες, τα κορδόνια, τα διακοσμητικά και τα λουλούδια. Φτιάξε τη δική σου μοναδική μπομπονιέρα με ανάλογα στυλ και ύφος!

Μπομπονιέρα με γυάλινους σωλήνες

Μπομπονιέρες με τούλι και κορδέλα

Μια από τις πιο κλασικές επιλογές για DIY γάμο είναι οι τούλινες μπομπονιέρες. Διάλεξε τούλια στα χρώματα που θέλεις και δέσε τα περίτεχνα με πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε στρας ή πέρλες.

Μπομπονιέρες με τούλι και κορδέλα

Μπομπονιέρες με κορδόνια και διακοσμητικό

Μια ιδέα με μοντέρνες πινελιές σε μπομπονιέρα γάμου είναι με κορδόνι και διακοσμητικά. Τι θα χρειαστείς για αυτές τις κατασκευές γάμου; Χοντρά κορδόνια στις αποχρώσεις που θέλεις και μικρά διακοσμητικά. Αρχικά φτιάξε έναν ναυτικό κόμπο με το χοντρό κορδόνι. Έπειτα, κόλλησε πάνω κορδόνια, ματάκια και μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Τέλος, κρέμασε τα κουφέτα σου.

Μπομπονιέρες με κορδόνια και διακοσμητικό

Χειροποίητη μπομπονιέρα με τούλινο σωλήνα

Μια τούλινη επιλογή για πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου είναι σε σχήμα σωλήνα. Τοποθέτησε κάθετα τα κουφέτα της αρεσκείας σου και κάνε το δέσιμο με κορδέλα, στρας και προαιρετικά με φτερό.

Χειροποίητη μπομπονιέρα με τούλινο σωλήνα

DIY μπομπονιέρα με σύρμα

Μια εντυπωσιακή και μοντέρνα πρόταση για τούλινες μπομπονιέρες είναι με σύρμα. Πως φτιάχνονται; Επίλεξε κομμένα υφάσματα τούλι και έπειτα χρησιμοποίησε σύρμα στους αντίστοιχους χρωματισμούς για να δέσεις τα κουφέτα σου. Αφού φτιάξεις τα χειροποίητα πουγκιά σου, ακολούθα ένα πιο χαλαρό τύλιγμα. Πρόσθεσε διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου, στρας, χάντρες ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

DIY μπομπονιέρα με σύρμα

Vintage μπομπονιέρα με cameo

Μια από τις μπομπονιέρες για vintage γάμο που δεν θα μπορούσε λείπει είναι αυτή με το τούλι και τα cameo. Χρησιμοποίησε κομμένο μαντήλι τούλι και δέσ’ το με κορδέλες σε παλ αποχρώσεις του ροζ, του βεραμάν, του γκρι. Έπειτα διακόσμησε τη με ένα cameo και είναι έτοιμη.

Vintage μπομπονιέρα με cameo

Ρουστίκ μπομπονιέρες με λινάτσα

Αν πάλι είσαι λάτρης της ρουστίκ αισθητικής τότε οι ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου με λινάτσα είναι για σένα. Χρησιμοποίησε έτοιμα πουγκιά λινάτσας ή για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα συνδύασε φαντασμαγορικά υφάσματα με χρυσές λεπτομέρειες και κορδέλες λινάτσας. Συμπλήρωσε μεταλλικά ή ξύλινα διακοσμητικά και θα είναι έτοιμες. Ταιριάζουν σε κάθε εποχή με μερικές τροποποιήσεις.

Ρουστίκ μπομπονιέρες με λινάτσα

Μπομπονιέρα με κουτί πλεξιγκλάς

Τέλος, για μπομπονιέρες γάμου κουτάκι η ιδέα με κουτιά από πλεξιγκλάς είναι εξαιρετική. Οι επιλογές στο πως μπορείς να στολίσεις τα κουτάκια όπως έχεις ονειρευτεί και θέλεις είναι άπειρες. Διάλεξε φλοράλ κορδέλες για μια ρομαντική προσέγγιση ή έντονα χρώματα σε κορδόνια, κορδέλες και διακοσμητικά για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρα με κουτί πλεξιγκλάς

Αυτές ήταν κάποιες από τις μπομπονιέρες που υπόσχονται να σαγηνεύσουν τα βλέμματα στον γάμο σου. Φυσικά είναι τόσες και άλλες τόσες. Αν βάλεις, μάλιστα και το δικό σου στυλ και ύφος μέσα το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο και εντυπωσιακό.  Διάλεξε αυτό που σου αρέσει και με λίγη φαντασία και μπόλικο μεράκι θα μεγαλουργήσεις.

[print_link]