Μπομπονιέρες Γάμου Σωλήνας 8 DIY Ιδέες

Μπομπονιέρες Γάμου Σωλήνας: 8 DIY Ιδέες

Θέλεις για τις DIY μπομπονιέρες γάμου σου κάτι πρωτότυπο και μοναδικό; Ο δοκιμαστικός σωλήνας είναι ένα υλικό που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στυλ και θέμα γάμου ενώ με τον συνδυασμό των ανάλογων υλικών για μπομπονιέρες θα σου δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις μερικές ιδέες για μπομπονιέρες γάμου σωλήνας για να πάρεις έμπνευση και να κλέψεις την παράσταση με τις δημιουργίες σου.

Μπομπονιέρες γάμου σωλήνας με στάχυα

Μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες είναι, αν μη τι άλλο οι σωλήνες με τα στάχυα. Διάλεξε 2 διαφορετικούς δοκιμαστικούς σωλήνες. Στον ένα βάλε τα κουφέτα και στον άλλο λίγο αποξηραμένα όπως στάχυ ή λεβάντα. Κόλλησε τους μεταξύ τους και δέσε με κορδέλες δαντέλα. Ταιριάζουν τέλεια σε έναν ρουστίκ γάμο.

Μπομπονιέρες γάμου σωλήνας με στάχυα

Μπομπονιέρες γάμου σωλήνας με μαξιλαράκι

Εξίσου εντυπωσιακή πρόταση είναι οι δοκιμαστικοί σωλήνες με φλοράλ μαξιλαράκι. Πως θα φτιάξεις αυτές τις χειροποίητες μπομπονιέρες; Φτιάξε ένα μαξιλαράκι από φλοράλ ύφασμα και κόλλησε το στο σωλήνα. Πώς; Πανεύκολα! Πάρε το ύφασμα της αρεσκείας σου, κόψε 2 τετράγωνα κομμάτια, γέμισε τα με τούλι και κόλλησε τις άκρες με σιλικόνη. Διακόσμησε με ένα στοιχείο της επιλογής σου, όπως ένα μεταλλικό ματάκι. Είναι ιδανικές για σένα που ψάχνεις φλοράλ μπομπονιέρες γάμου ή ακόμη και μπομπονιέρες γάμου vintage.

Μπομπονιέρες γάμου σωλήνας με φλοράλ μαξιλαράκι

Μπομπονιέρα – προσκλητήριο με γυάλινο σωλήνα

Η μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί με γυάλινους σωλήνες είναι μια πρόταση που ταιριάζει τόσο σε γάμο όσο και σε μπομπονιέρα βάπτισης. Για έναν καλοκαιρινό γάμο γέμισε τους ελαφρώς με άμμο και κοχυλάκια, τόσο όσο για να χωράνε μέσα και τα προσκλητήρια γάμου. Διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδόνια, κορδέλες  και άλλα μικρά διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Τέλος, δέσε σε ένα μικρό πουγκάκι τα κουφέτα σου. Εναλλακτικά, μπορείς να γεμίσεις τους γυάλινους σωλήνες με μείγμα για ζεστό ρόφημα αν είναι χριστουγεννιάτικος – χειμωνιάτικος γάμος. Μια άλλη ιδέα είναι να τους διακοσμήσεις μονάχα εξωτερικά με υλικά για μπομπονιέρες που ταιριάζουν στο θέμα του γάμου σου και να βάλεις το προσκλητήριο μέσα. Με αυτή την επιλογή θα σου φύγει ένα μέρος του άγχους για το αν όλοι οι καλεσμένοι σου πήραν μπομπονιέρα.

Μπομπονιέρα - προσκλητήριο με γυάλινο σωλήνα

Boho μπομπονιέρα με σωλήνα και ονειροπαγίδα

Για boho μπομπονιέρες γάμου γυάλινες εξαιρετική επιλογή είναι αυτή με την ονειροπαγίδα. Η κατασκευή τους είναι απλή. Γέμισε το γυάλινο σωλήνα με πεντανόστιμα κουφέτα βότσαλα και διακόσμησε τον με διακοσμητικά γάμου –  ονειροπαγίδα και φτερά. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Boho μπομπονιέρα με σωλήνα και ονειροπαγίδα

Μπομπονιέρες με δοκιμαστικούς σωλήνες και κορδέλες

Μια ιδέα για μπομπονιέρες γάμου οικονομικές είναι αυτή με τους σωλήνες με φελλό και κορδέλες.  Επίλεξε κορδέλες και κορδόνια ανάλογα με την χρωματική παλέτα του γάμου σου και διακόσμησε τους σωλήνες με πρωτότυπα δεσίματα και φιόγκους. Για περισσότερη λάμψη πρόσθεσε στρας ή πέρλες.

Μπομπονιέρες με δοκιμαστικούς σωλήνες και κορδέλες

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα γάμου με σωλήνα και χιονονιφάδα

Ο χειμωνιάτικος γάμος και δη ο χριστουγεννιάτικος γάμος διέπονται από μια μαγευτική ατμόσφαιρα και μια αριστοκρατική αισθητική. Φέρε, λοιπόν, αυτό το παραμυθένιο μοτίβο στις DIY μπομπονιέρες γάμου σου. Επίλεξε το μέγεθος που θέλεις στους σωλήνες και ξεκίνα να τους διακοσμείς. Γέμισε τους με κουφέτα και στόλισε τους με χιονονιφάδα ή άλλα μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια και λευκό φτερό. Δώσε γιορτινό χρώμα στις μπομπονιέρες σου συνδυάζοντας χριστουγεννιάτικες κορδέλες βελούδινες και φουντίτσες.

Χειμωνιάτικη μπομπονιέρα γάμου με σωλήνα και χιονονιφάδα

Μπομπονιέρα σωλήνας με υδρόγειο γη πλεξιγκλάς

Για ένα γάμο με θέμα τα ταξίδια θα σου προτείναμε τη χειροποίητη μπομπονιέρα γάμου με δοκιμαστικό σωλήνα και γη από πλεξιγκλάς. Το πλεξιγκλάς είναι ένα ανερχόμενο υλικό που ήρθε για να κατακτήσει τους γάμους και τις μπομπονιέρες γάμου 2021. Επίλεξε μικρούς σωλήνες γυάλινους και κρέμασε εσωτερικά υδρόγειο διακοσμητική γη χρυσή από πλεξιγκλάς. Έπειτα διακόσμησε με κορδέλες και τούλια στη χρωματική παλέτα που έχεις επιλέξει. Το αποτέλεσμα θα είναι μοντέρνο και πρωτότυπο.

Μπομπονιέρα σωλήνας με γη πλεξιγκλάς

Μπομπονιέρες γάμου σωλήνας με σύρμα και χάντρες

Τέλος, μια πολύ μοντέρνα ιδέα για μπομπονιέρες γάμου με βασικό υλικό τους δοκιμαστικούς σωλήνες είναι αυτές με σύρμα και χάντρες. Κόλλησε πάνω στους γυάλινους σωλήνες φτερό και τύλιξε χαλαρά τριγύρω σύρμα στις ανάλογες αποχρώσεις. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε χάντρες ή στρας. Αυτή η μπομπονιέρα μπουκάλι με φελλό υπόσχεται να καλύψει κάθε προσδοκία.

Μπομπονιέρες γάμου σωλήνας με σύρμα και χάντρες

Φτιάξε το γάμο σου όπως τον έχεις φανταστεί χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στα όνειρα σου. Επιστράτευσε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου για να οργανώσεις έναν ανεπανάληπτο DIY γάμο, τον δικό σου.

[print_link]