Μεταφορά γάμου 2021 Τι πρέπει να κάνεις

Μεταφορά Γάμου 2021: Τι πρέπει να κάνεις

Η αναβολή γάμου ήταν ένας εφιάλτης που πολλές μέλλουσες νύφες βίωσαν ίσως και παραπάνω από μια φορά εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Οι περισσότεροι γάμοι και βαπτίσεις βρέθηκαν στον αέρα με τις πρόβες νυφικού, τις διακοσμήσεις και όλες τις λεπτομέρειες να μπαίνουν στον πάγο. Η μεταφορά γάμου 2021 είναι πλέον μονόδρομος. Για αυτό και εμείς σου έχουμε μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις. Oι γάμοι 2021 είναι εδώ για να θεμελιώσουν μια νέα τάξη πραγμάτων.

Θετικά και αρνητικά της αναβολής γάμου

Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό, όπως και το πως θα αντιμετωπίσουν τη μεταφορά γάμου 2021. Πρώτη και βασική συμβουλή, σκέψου θετικά. Υπάρχουν και κάποια οφέλη που προκύπτουν από μια μεταφορά ημερομηνίας γάμου. Η παραπάνω αναμονή θα σου δώσει χρόνο να σκεφτείς και να ενδυναμώσεις ακόμα περισσότερο τα συναισθήματα που έχεις για το άλλο σου μισό. Πέραν τούτου θα μπορέσεις να φτιάξεις ακόμα καλύτερα τις λεπτομέρειες μέχρι την τέλεση του DIY γάμου σου. Εξάλλου, ποιος λέει ότι δεν μπορούμε να γιορτάζουμε δύο φορές; Για αυτό και εσύ γιόρτασε τη χαρά του γάμου σου με έναν πιο λιτό και ρομαντικό τρόπο την πρώτη ημερομηνία. Κάντε ένα ρομαντικό δείπνο ή ακόμα ντυθείτε επίσημα και βγάλτε υπέροχες & αστείες φωτογραφίες στο σπίτι! Ε και στην νέα ημερομηνία κάντε το γλέντι σας!

Θετικά και αρνητικά της αναβολής γάμου

Wedding planner

“Γάμοι 2021 και κορονοϊός” ίσως είναι 2 έννοιες που σκέφτεσαι μονίμως. Αν ποτέ, λοιπόν, σκέφτηκες να συνεργαστείς με κάποιον wedding planner, η πιο κατάλληλη στιγμή θα προκύψει με τη μεταφορά γάμου 2021. Οι γάμοι 2021 εμπεριέχουν μέτρα που αλλάζουν συνεχώς. Πολλές συνθήκες είναι άγνωστες και συνεχώς μεταβαλλόμενες. Κάτι τέτοιο πολύ πιθανό να σου προκαλέσει περιττό άγχος και να πελαγώσεις. Ωστόσο, έχοντας έναν wedding planner για να σε καθοδηγήσει στη διαδικασία και να σας βοηθήσει με τα πάντα, από αναβολές, συμβιβασμούς έως αποφάσεις θα κάνεις η ζωή σου πολύ πιο εύκολη. Το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σου θα είναι ελεύθερο να απολαύσει όλη τη διαδικασία χωρίς επιπλέον σκοτούρες. Το να μπορείς να βασίζεσαι σε κάποιον που έχει εμπειρία και κατανοεί τον κλάδο μπορεί να σε βοηθήσει εξαιρετικά σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή.

Wedding planner

Νέα ημερομηνία γάμου 2021

Το ξέρουμε πως οι τέλειες ημερομηνίες για γάμους είναι συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες και δη τα σαββατοκύριακα. Όμως αγαπημένη μας νυφούλα, δυστυχώς δεν είσαι μόνο εσύ σε αυτήν την κατάσταση. Οι ιδανικές ημερομηνίες γάμου 2021 μπορεί ήδη να έχουν κλειστεί. Από ότι φαίνεται μάλιστα, η Δευτέρα, η Τρίτη και η Πέμπτη είναι το νέο Σάββατο. Επομένως ίσως χρειαστεί να είσαι κάπως ευέλικτη ως προς την οριστικοποίηση της ημερομηνίας του γάμου σου. Μη το βάζεις κάτω γιατί είτε θρησκευτικός γάμος είτε πολιτικός, οποιαδήποτε μέρα και αν είναι, μπορεί να γίνει ανεπανάληπτος με το δικό σου μοναδικό στυλ.

Νέα ημερομηνία γάμου 2021

Ενημέρωση καλεσμένων για την νέα ημερομηνία

Στο πως να ενημερώσω τους καλεσμένους ότι αναβάλλω το γάμο έγκειται και η νέα ημερομηνία που θα πεις το μεγάλο «Ναι». Με τις παρούσες συνθήκες, βέβαια, το πιθανότερο είναι να βάλεις τη λίστα των καλεσμένων στο μικροσκόπιο και για το 2021, οργανώνοντας έναν micro wedding. Ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξεις να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Μια ιδέα είναι με μια νέα πρόσκληση μέσω ταχυδρομείου συνδυασμένη με μια χειροποίητη μπομπονιέρα γάμου ή μέσω email ή τηλεφώνου. Φρόντισε να το κάνεις άμεσα γιατί ακριβώς όπως οι γάμοι το 2021 θα είναι πολλοί έτσι και τα κοινωνικά ημερολόγια των επισκεπτών θα γεμίσουν επίσης.

Ενημέρωση καλεσμένων για την νέα ημερομηνία

Μενού γάμου και αλλαγές

Ένας γάμος την εποχή του κορονοϊού θα επιφέρει αλλαγές και στο μενού γάμου σου. Πιθανότατα μπορεί να είχες επιλέξει για τη δεξίωση γάμου μπουφέ με πεντανόστιμα εδέσματα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποχαιρετήσεις μια τέτοια ιδέα για λίγο και να προσαρμοστείς σε ένα προκαθορισμένο menu για τους καλεσμένους σου. Πέρα από αυτό, τα πιάτα που αρχικά μπορεί να είχες ζητήσει μπορεί να είναι σε υψηλότερη τιμή την εποχή της νέας ημερομηνίας και τα λαχανικά που επιλέξατε ενδέχεται να μην είναι πλέον εποχής. Οπότε ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές και να προσαρμοστείς με τα νέα δεδομένα.

Μενού γάμου και αλλαγές

Budget γάμου

Η μεταφορά του γάμου σου για το 2021 θα σου δώσει τη δυνατότητα επίσης να επαναπροσδιορίσει το budget γάμου σου. Μπορείς να επενδύσεις στη πολυτέλεια ενός κλειστού γάμου μετατρέποντας τον σε μια μοναδική εμπειρία. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις μια επιπλέον έρευνα αγορά ώστε να μην βγει περαιτέρω ο προϋπολογισμός σου εκτός. Ξεκίνα με την online αγορά μπομπονιέρας!

Budget γάμου

Γιορτή γάμου

Τέλος, η αρχική ημερομηνία γάμου σου είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσεις με το ταίρι σου παρά τις όποιες συνθήκες. Διαμόρφωσε ένα όμορφο και «ζεστό» κλίμα για 2 ή ακόμη σχεδίασε ένα διαδικτυακό γαμήλιο πάρτι με τους αγαπημένους σας. Δώσε μια διασκεδαστική νότα στην απογοήτευση που βίωσες με την αναβολή του γάμου σου.

Γιορτή γάμου

Η αναβολή είναι σίγουρα η καλύτερη λύση από την ακύρωση. Όχι μόνο θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα που έχουν ήδη επενδυθεί στον χώρο, την διακόσμηση γάμου και σε πολλά άλλα, αλλά θα σου δώσει επίσης την καλύτερη ευκαιρία να έχεις αυτές τις προσωπικές στιγμές με το άλλο σου μισό.

[print_link]