Γάμος 2021 Πώς να τον οργανώσω

Γάμος 2021: Πώς να τον οργανώσω;

Ύστερα από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζήσαμε σε παγκόσμιο επίπεδο πολλά ζευγάρια που σκόπευαν να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2020 έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται πως να αναβάλλω το γάμο μου. Είσαι και εσύ μέσα σε εκείνους που θέλεις να απολαύσεις τη κάθε στιγμή χωρίς μέτρα και περιορισμούς; Τότε μάλλον η ιδανική ώρα γάμου για σένα είναι το 2021. Φυσικά τα σχέδια δεν πήγαν όπως το έχεις φανταστεί αλλά δες στο σαν μια ευκαιρία για οργανώσεις κάτι ακόμα πιο μοναδικό και πρωτότυπο και θα είναι ο γάμος 2021, ο δικός σου. Για σένα, λοιπόν, που σκέφτεσαι “πώς να οργανώσω το γάμο μου” σου έχουμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν.

Επιλογή Νέας Ημερομηνίας Γάμου

Αφού, λοιπόν, ο γάμος 2021 θα είναι ο δικός σου πρώτα από όλα προέχει να βρεις την ημερομηνία που θέλεις να ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης με το ταίρι σου. Αν είσαι από εκείνους που αποφάσισαν σε μεταφορά γάμου 2021 ,λόγω των συνθηκών, και θέλεις την ίδια ημερομηνία, θα πρέπει να την κλείσεις από τώρα για του χρόνου. Αν πάλι δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου και θες απλά να βρεις ιδανικές ημερομηνίες γάμου 2021 καλό θα ήταν να μεριμνήσεις άμεσα για αυτό και να κλείσεις την πιο κατάλληλη για σένα. Και αυτό γιατί για πολλές νύφες άλλαξαν τα σχέδια το 2020 και θα ψάχνουν σαν και σένα νέες ημερομηνίες το 2021.

Επιλογή νέας ημερομηνίας γάμου

Ιδέες Γάμου από το Διαδίκτυο

Τι θέμα γάμου 2021 θες; Τι στυλ θα έχει το νυφικό σου; Σε τι χρώματα θα κινείται ο στολισμός γάμου σου και πως έχεις φανταστεί τις μπομπονιέρες σου;  Αυτά και πολλά άλλα είναι τα ερωτήματα για το πως έχεις ονειρευτεί αυτή τη σημαντική μέρα. Για αυτό μια οργάνωση γάμου από το σπίτι διευκολύνει την αναζήτηση έμπνευσης από τα social media. Διαθέτουν απεριόριστο υλικό και ιδέες αφού μπορείς να βρεις όλα για τον γάμο και την οργάνωση του.

Ιδέες γάμου από το διαδίκτυο

Micro Wedding – Κλειστός Γάμος

Ο γάμος και κοροναϊός δημιούργησε την ανάγκη για αποφυγή συνωστισμού και πολυκοσμίας. Με αφορμή αυτό μας έρχεται μια νέα τάση από το εξωτερικό που αποθεώνει τους κλειστούς γάμους, Είναι ο λεγόμενος micro wedding! Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια θυσιάζουν την ποσότητα για την ποιότητα την ημέρα του γάμου τους. Αρχικά πρέπει να σκεφτείς, πώς να μικρύνεις τη λίστα καλεσμένων καθώς θα πρέπει να περιοριστεί αρκετά. Θα φροντίσεις, όμως, για μια εξαιρετική και πολυτελή εμπειρία που θα αφήσει εποχή και όλοι θα θυμούνται. Επομένως δεν είναι απαραίτητο με τη πτώση του αριθμού των καλεσμένων να υπάρχει πτωτική τάση και στο budget σου. Επιλέγοντας ένα micro wedding ή αλλιώς κλειστό γάμο επενδύεις περισσότερο στο συναισθηματικό κομμάτι και στην υψηλού επιπέδου εμπειρία. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι παραγκωνίζουμε τους ανοιχτούς γάμους, όλα εξαρτώνται από το τι θέλεις εσύ και ο σύντροφος σου.

Micro wedding – κλειστός γάμος

Τοποθεσία Τέλεσης Μυστηρίου και Δεξίωσης Γάμου

Πλέον οι μοντέρνοι γάμοι φαίνεται να αλλάζουν κατεύθυνση ως προς την επιλογή τοποθεσίας της δεξίωσης του γάμου. Πολλά ζευγάρια επιλέγουν πρωτότυπα μέρη για γάμο, όπως ταράτσα, τον κήπο του σπιτιού τους, κάποια παραλία ή κάποιο ιδιαίτερο κτήμα. Επομένως, ανάλογα με το στυλ γάμου που έχεις επιλέξει διάλεξε και το χώρο του πάρτυ γάμου. Πάρε ιδέες από γάμους που έχουν γίνει σε διάφορα πρωτότυπα μέρη και διάλεξε τι σου ταιριάζει. Ωστόσο καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις άμεσα με τον εκάστοτε χώρο για να μπορείς να βρεις την ακριβή ημερομηνία που θέλεις για το γάμο σου.

Τοποθεσία τέλεσης μυστηρίου και δεξίωσης γάμου

Έρευνα Αγοράς για το Γάμο 2021

Καθώς οι τάσεις γάμου 2021 έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα μας, θα πρέπει να ξεκινήσεις μια έρευνα αγοράς, έτσι ώστε να μην πονέσει η τσέπη σου άδικα. Ψάξε στο διαδίκτυο και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις οικονομικές ευκαιρίες που θα σου δώσουν ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, το χρόνο που έχεις μπροστά σου κάνοντας τις σωστές επιλογές για το γάμο σου.

Έρευνα αγοράς για το γάμο 2021

DIY Διακόσμηση Γάμου 2021

Γάμος 2021 και διακόσμηση! Τι καλύτερο από το να οργανώσεις το γάμο μόνη σου, φροντίζοντας την κάθε λεπτομέρεια; Λέμε ναι στη DIY διακόσμηση γάμου γιατί αποπνέει δημιουργικότητα και συναισθηματισμό. Διάλεξε λοιπόν ένα από τα θέματα γάμου 2021 και ανάλαβε την επιμέλεια της διακόσμησης στο τραπέζι δεξίωσης, το τραπέζι ευχών και το γενικότερο στολισμό με φανταστικές κατασκευές για γάμο. Φώναξε μάλλον τις φίλες σου ή όποιον άλλον θες και φτιάξτε παρέα τις κατασκευές. Δεν φαντάζεσαι πόσο θα το απολαύσεις!

DIY διακόσμηση γάμου 2021

Μπομπονιέρες Γάμου

Ένας γάμος την εποχή το κορονοϊού θα επηρεάσει σίγουρα και την επιλογή της μπομπονιέρας. Αρχίζουμε και βλέπουμε ολοένα και περισσότερες DIY μπομπονιέρες γάμου σε μεγαλύτερο μέγεθος και σε πιο πολυτελή συσκευασία. Φοντανιέρες, φανάρια, καμπάνες είναι μερικές από τις πιο εντυπωσιακές ιδέες. Αυτό συμβαίνει γιατί πού απλά, θα έχεις τη δυνατότητα με το αρχικό σου budget να φτιάξεις μπομπονιέρες για λιγότερα άτομα. Επένδυσε στην ποιότητα και στην πρωτοτυπία. Βρες όλα τα υλικά για μπομπονιέρες που θα χρειαστείς για να φτιάξεις τη μπομπονιέρα γάμου που έχεις φανταστεί. Οι ιδέες για μπομπονιέρες γάμου 2021 είναι απεριόριστες και μπορείς να ξεχωρίσεις με το δικό σου στυλ και γούστο.

Μπομπονιέρες γάμου 2021

Λίστα Οργάνωσης Γάμου

Φυσικά για να μην πελαγώσεις και χαθείς μέσα στις υποχρεώσεις η καλύτερη λύση είναι να φτιάξεις μια λίστα οργάνωσης γάμου. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πάντα προγραμματισμό και θα αποφεύγεις το υπερβολικό άγχος.

Λίστα οργάνωσης γάμου

Ο γάμος 2021 θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός, έχοντας ανατρέψει πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα. Ωστόσο, αν αναρωτιέσαι “πώς θα είναι ο γάμος το 2021 και ποια τα νέα δεδομένα” σκέψου θετικά και αισιόδοξα. Και αυτό γιατί πάνω από όλα έχεις την υγεία σου και έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που βλέπει στα μάτια σου όλον τον κόσμο. Πάρε βαθιά ανάσα και πίστεψε πως το 2021 είναι εδώ για σένα έτοιμο να σε καταπλήξει!

[print_link]