Φθινοπωρινά Διακοσμητικά Τι να διαλέξεις για το Σπίτι

Φθινοπωρινά Διακοσμητικά: Τι να Διαλέξεις για το Σπίτι

Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και η ανανέωση σπιτιού με φθινοπωρινά διακοσμητικά είναι στα άμεσα σχέδια σου. Είμαστε στο ίδιο mood με εσένα και σου έχουμε μια λίστα με εποχιακά διακοσμητικά που θα σου δώσουν έμπνευση για να φτιάξεις μια φθινοπωρινή διακόσμηση προσαρμοσμένη στο δικό σου στυλ και γούστο. Είσαι έτοιμη;

Φθινοπωρινή Διακόσμηση με Κολοκύθες

Η φθινοπωρινή διακόσμηση με κολοκύθες, τολμούμε να πούμε, πως είναι από τις καλύτερες ιδέες καθώς οι κολοκύθες αποτελούν νούμερο 1 φθινοπωρινά διακοσμητικά. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια αποτελούν τάση ανεξαρτήτου εποχής. Οι διακοσμητικές κολοκύθες μπορούν να συνδυαστούν αμιγώς με το φθινόπωρο. Αν είσαι από αυτούς που δεν χάνουν ευκαιρία να το γιορτάσουν μπορείς να τις συνδυάσεις και με το Halloween, δίνοντας μια πιο τρομακτική και ανατριχιαστική νότα στη φθινοπωρινή διακόσμηση σου. Ό,τι και να σου αρέσει διάλεξε κολοκύθες σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη και φτιάξε από φθινοπωρινή διακόσμηση εισόδου μέχρι φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού ή υπνοδωματίου. Αν, μάλιστα, πιάνουν τα χέρια σου θα σου προτείναμε να τις φτιάξεις μόνη σου αφού αποτελούν εύκολα DIY φθινοπωρινά διακοσμητικά.

Διακοσμητικές κολοκύθες

Φθινοπωρινά Φύλλα και Αποξηραμένα

Τα φθινοπωρινά διακοσμητικά φύλλα, τα αποξηραμένα και τα κουκουνάρια είναι μερικά διακοσμητικά για φθινόπωρο που μπορούν να σου δώσουν εξαιρετικές φθινοπωρινές συνθέσεις με οικονομία. Φτιάξε diy φθινοπωρινές κατασκευές με φύλλα ή απλά γέμισε γυάλινα είδη ή δίσκους με αυτά. Επίσης φτιάξε μοναδικά κρεμαστά φθινοπωρινά στολίδια με διακοσμητικά φύλλα τοίχου. Μονομιάς θα δώσουν μια φθινοπωρινή νότα στο χώρο σου με περίσσιο στυλ και φινέτσα.

Φθινοπωρινά φύλλα και αποξηραμένα

Φθινοπωρινά Διακοσμητικά Ζωάκια

Αν θέλεις να δώσεις πνοή στη διακόσμηση σου τότε τα επόμενα φθινοπωρινά διακοσμητικά που θα σου προτείναμε είναι τα ζωάκια. Διακοσμητικά ζώα του δάσους όπως κουκουβάγιες, σκαντζοχοιράκια, σκίουροι κ.α. σε γήινες αποχρώσεις. Αυτά σε συνδυασμό με μικρά εποχιακά διακοσμητικά για το φθινόπωρο θα απογειώσουν το φθινοπωρινό στολισμό σου δίνοντας του ζωντάνια.

Φθινοπωρινά διακοσμητικά ζωάκια

Φθινοπωρινά Στεφάνια

Τα χειροποίητα φθινοπωρινά στεφάνια είναι μια δημιουργική λύση για να στολίσεις οποιοδήποτε μέρος θέλεις: από την εξώπορτα και τα παράθυρα μέχρι το σαλόνι και τη κουζίνα. Χρησιμοποίησε βέργινα στεφάνια, από φελιζόλ ή τελάρα κεντήματος τα οποία θα διακοσμήσεις με φθινοπωρινά φύλλα, κανέλες, στολίδια, φθινοπωρινές γιρλάντες, μίνι κολοκύθες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δώσε έτσι χρώμα στη φθινοπωρινή διακόσμηση σου.

Φθινοπωρινά στεφάνια

Φανάρια και Κηροπήγια για Φθινοπωρινή Διακόσμηση

Το φθινόπωρο σημαίνει cozy ατμόσφαιρα για αυτό πρόσθεσε στη φθινοπωρινή διακόσμηση σου τα ανάλογα φανάρια και κηροπήγια. Αν είσαι λάτρης του ρουστίκ τότε προτίμησε το ξύλο σαν υλικό. Αν από την άλλη θέλεις να δώσεις στο φθινόπωρο μια μοντέρνα ενδυμασία τότε διάλεξε μεταλλικά φανάρια και κηροπήγια σε χρυσό ή χάλκινο χρώμα. Σε αυτή τη λογική θα ταιριάξουν τέλεια τα γεωμετρικά φανάρια. Μπορείς επιπλέον να τα χρησιμοποιήσεις για να κάνεις μια φθινοπωρινή διακόσμηση μπαλκονιού απολαμβάνοντας έξω μια ζεστή σοκολάτα με τα πρώτα κρύα αεράκια.

Φανάρια και κηροπήγια για φθινοπωρινή διακόσμηση

Καλάθια και Καφάσια για Φθινοπωρινή Διακόσμηση

Τα καφάσια και τα καλάθια είναι μια τέλεια επιλογή αφού προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε εποχή. Αυτό ισχύει και στο Φθινόπωρο. Διακόσμησε τα με λουλούδια και αποξηραμένα σε φθινοπωρινά χρώματα. Προαιρετικά, μπορείς να προσθέσεις και μερικά ακόμη φθινοπωρινά διακοσμητικά. Τόσο γρήγορα και αρκετά οικονομικά θα έχεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Καλάθια και καφάσια για φθινοπωρινή διακόσμηση

Φωτισμός σε Φθινοπωρινή Διακόσμηση

Τέλος, αλλά εξίσου σημαντικός είναι ο φωτισμός σε έναν φθινοπωρινό στολισμό. Φτιάξε «ζεστή» ατμόσφαιρα με DIY φθινοπωρινά κεριά, κεριά με χρώματα του φθινοπώρου ή λαμπάκια. Στόλισε τα σε κηροπήγια, πάνω σε δίσκους και πιατέλες ή μέσα σε γυάλινες καμπάνες και μπάλες με τρύπα. Πρόσθεσε μερικά φθινοπωρινά υλικά για περισσότερη λεπτομέρεια και δημιούργησε ένα φοβερό φθινοπωρινό κλίμα.

Φωτισμός σε φθινοπωρινή διακόσμηση

Το φθινόπωρο είναι από πολλούς μια παρεξηγημένη εποχή. Ωστόσο κρύβει πολλές ομορφιές που μπορείς να πάρεις έμπνευση και να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό. Φέτος, φέρε τη γοητεία του φθινοπώρου στο χώρο σου και άστο να σε ταξιδέψει.

[print_link]