Θέμα Βάπτισης Αγόρι 2021 Νέες Ιδέες

Θέμα Βάπτισης Αγόρι 2021: 7 Νέες Ιδέες

Ο μικρός σου πρίγκιπας ήρθε η ώρα να λάβει το όνομα που θα τον συντροφεύει μια ζωή σε μια DIY βάπτιση από τα χεράκια σου. Σα μαμά που θέλει το καλύτερο για το παιδάκι της έχεις ξεκινήσει μια εκτενή έρευνα στα θέματα βαπτίσεων. Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε τις πιο hot & νέες τάσεις στο θέμα βάπτισης αγόρι 2021. Διάλεξε το αγαπημένο σου και  δημιούργησε κάτι μοναδικό για το παιδάκι σου.

Θέμα βάπτισης αγόρι 2021 δεινόσαυροι

Μια πολύ εντυπωσιακή θεματική βάπτιση αγοριού παίρνει έμπνευση από το Jurassic Park και την εποχή των δεινοσαύρων. Η βάπτιση αγοριού δεινόσαυρος συνδυάζει εντονα χρώματα με τροπικά στοιχεία. Φτιάξε ένα τοπίο εμπνευσμένο από το κόσμο των δεινοσαύρων. Για το στολισμό βάπτισης κινήσου σε φυσικές αποχρώσεις σε συνδυασμό με πράσινο και μερικές πινελιές σε κίτρινο και πορτοκαλί. Στο τραπέζι ευχών βάπτισης πρόσθεσε διακοσμητικό φράκτη με κισσό και πυκνά τεχνητά φυλλώματα για να δώσεις την αίσθηση της ζούγκλας. Ύστερα τόσο στην εκκλησία όσο και στο στολισμό δεξίωσης βάπτισης χρησιμοποίησε ξύλινα φανάρια, δίσκους και καλάθια. Στο candybar βάπτισης γέμισε υφασμάτινα κασπό με μαρσμέλλοου και κουφέτα για να προσφέρεις στους καλεσμένους σου. Για τη διακόσμηση πρόσθεσε μινιατούρες δεινόσαυρους καθώς και σκαμπώ σε σχήμα δεινοσαύρου για ένα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Στο ίδιο θέμα θα είναι και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης με διακοσμητικά για μπομπονιέρες δεινόσαυρους και παιδική μπομπονιέρα στην αντίστοιχη θεματική.

Θέμα βάπτισης αγόρι 2021 δεινόσαυροι

Θέμα βάπτισης αγόρι 2021 διάστημα

Για μια ανεπανάληπτη περατζάδα στο διάστημα το θέμα βάπτισης διάστημα είναι η τέλεια επιλογή. Ανήκει γενικά στις πιο πρωτότυπες ιδέες για βάπτιση και όχι άδικα. Η χρωματική παλέτα σου θα κυμαίνεται στις αποχρώσεις του μπλε navy, του λευκού και του ασημί με μερικές κίτρινες πινελιές. Επίλεξε λευκά και ασημένια μπαλόνια ή χάρτινες μπάλες που θα θυμίζουν τα αστέρια του ουρανού και τους πλανήτες του διαστήματος. Για το στολισμό της εκκλησίας και για τη διακόσμηση του τραπεζιού βάπτισης διάλεξε υφάσματα και ράνερ σε μπλε σκούρο χρώμα. Για να ολοκληρώσεις το θέμα βάπτισης σου χρησιμοποίησε διακοσμητικούς πυραύλους και αστροναύτες για το στολισμό της εκκλησίας, το candybar και το πάρτυ βάπτισης. Χρησιμοποίησε επίσης λευκές εταζέρες, κασπό και πιατέλες για να γεμίσεις με μαρσμέλλοου, κουφέτα και θεματικά γλυκά βάπτισης.

Θέμα βάπτισης αγόρι 2021 διάστημα

Μεξικάνικη βάπτιση αγοριού 2021

Η μεξικανική φιέστα είναι από τις νούμερο ένα τάσεις στα πρωτότυπα θέματα για βάπτιση κοριτσιού αλλά και αγοριού αφού η πολυχρωμία, ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών και σχεδίων προσδίδουν μια unisex αισθητική στη διακόσμηση. Εξάλλου μιλάμε για ένα μεγάλο πάρτυ που παίρνει έμπνευση από την μεξικάνικη κουλτούρα. Χρησιμοποίησε διακοσμητικούς κάκτους σε διάφορα σχέδια και μεγέθη ενώ για τον υπόλοιπο στολισμό δεξίωσης και το τραπέζι ευχών βάπτισης χρησιμοποίησε κασπό, καφάσια και καλάθια που γεμίσεις με χρωματιστά γλυκά, γλειφιτζούρια και μαρσμέλλοου. Πρόσθεσε χρωματιστά φαναράκια και πινιάτες για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Μεξικάνικη βάπτιση αγοριού 2021

Βάπτιση με θέμα ζωάκια της ζούγκλας

Ένα από τα θέματα βάπτισης 2021 για αγόρι είναι το σαφάρι και η βάπτιση με θέμα ζωάκια της ζούγκλας. Όλη η DIY βάπτιση αγοριού θα είναι σε φυσικούς τόνους, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί χρωματισμούς. Συνδύασε διακοσμητικά ζωάκια της ζούγκλας σε διάφορα μεγέθη και δημιούργησε την εντύπωση ζούγκλας χρησιμοποιώντας λουλούδια και γιρλάντες με φυλλώματα, τροπικά λουλούδια και φυτά. Για το candybar βάπτισης επίλεξε καλάθια, καφάσια και πιατέλες σε  φυσικούς τόνους ενώ παίξε με φανάρια από μπαμπού για μια – εμπνευσμένη από τη φύση – ατμόσφαιρα. Όσον αφορά τις μπομπονιέρες βάπτισης μια ιδέα είναι να διακοσμήσεις έτοιμα πουγκιά με κάποιο διακοσμητικό στοιχείο εμπνευσμένο από το σαφάρι, με κορδέλες, κορδόνια και αποξηραμένη raffia. Στα ζωάκια, θα σου προτείναμε να τσεκάρεις και το θέμα βάπτισης πάντα.

Βάπτιση με θέμα ζωάκια της ζούγκλας

Νησιώτικη βάπτιση αγοριού ματάκι

Ένα από τα πρωτότυπα θέματα βάπτισης αγοριού που είδαμε ήδη από το 2020 και αποτελεί hot trend στις βαπτίσεις είναι το θέμα ματάκι με έναν νησιώτικο στολισμό. Πρόκειται για μια αέρινη και χαλαρή διακόσμηση σε λευκό, μπλε και γαλάζιο. Διακόσμησε λευκούς δίσκους με κεριά, εταζέρες, ξύλα θαλάσσης, κλαδιά και καλοκαιρινά διακοσμητικά. Κάνε μάλιστα, τη διαφορά με το να στολίσεις ένα ξύλινο δέντρο με διακοσμητικά ματάκια. Γέμισε γυάλες με άμμο και μικρούς δοκιμαστικούς σωλήνες είτε σαν διακοσμητικό είτε σαν εναλλακτικό ευχολόγιο βάπτισης. Στους ίδιους χρωματισμούς και στυλ θα είναι τόσο τα DIY μαρτυρικά βάπτισης όσο και οι χειροποίητες μπομπονιέρες για βάπτιση αγοριού.

Νησιώτικη βάπτιση αγοριού ματάκι

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού beach party

Παραμένοντας στο καλοκαίρι το θέμα βάπτισης αγόρι 2021 βρίσκεται σε κάποια παραλία γιορτάζοντας τη βάπτιση του παιδιού σου σε ένα ξέφρενο πάρτυ. Για βάπτιση με θέμα θάλασσα χρησιμοποίησε υλικά για θαλασσινή βάπτιση όπως διακοσμητικά καράβια, φάρους για το στολισμό. Συνδύασε τα με θαλάσσια ζώα, με κοχύλια, χαλίκια και άμμο δίνοντας την αίσθηση του beach bar. Πρόσθεσε ψάθινα καλάθια, πιατέλες με θαλασσινό θέμα και καλοκαιρινές πινακίδες. Μικρά και μεγάλα καλοκαιρινά διακοσμητικά σε λευκό, κόκκινο και μπλε χρώμα θα απογειώσουν το στολισμό σου. Για να στήσεις το candybar της βάπτισης πρόσθεσε γυάλες με βρυσάκι γεμάτες με κοκτέιλ για μικρούς (χωρίς αλκοόλ) και μεγάλους, ξύλινες πιατέλες με καλοκαιρινά γλυκά και γυάλες με κουφέτα και μαρσμέλλοου. Το θέμα beach party ανήκει στις πιο hot ιδέες για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού.

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού beach party

Μοντέρνο θέμα βάπτισης αγοριού μουστάκι

Το μουστάκι μπορεί μέχρι στιγμής να ήταν ένα θέμα βάπτισης αγόρι vintage αλλά το 2021 έρχεται να δώσει μια μοντέρνα οπτική.  Επίλεξε τον αναπάντεχο – για στολισμό βάπτισης – χρωματικό συνδυασμό του άσπρου – μαύρου με μερικές χρυσές λεπτομέρειες. Μουστάκια, παπιγιόν και καπέλα έχουν τη τιμητική τους στη βάπτιση σου. Διάλεξε μεταλλικά φανάρια ή ακόμη και γεωμετρικά φανάρια. Γέμισε μεταλλικές πιατέλες και εταζέρες με θεματικά γλυκά, κουφέτα και γλειφιτζούρια. Αν αγαπάς τη λεπτομέρεια όπως και εμείς διάλεξε  πρωτότυπα υλικά για μαρτυρικά για να ταιριάζουν με το θέμα μουστάκι. Στο ίδιο ύφος θα είναι και οι χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού.

Μοντέρνο θέμα βάπτισης αγοριού μουστάκι

Αυτά ήταν τα πιο hot θέματα βάπτισης αγοριού 2021. Οι ιδέες για βάπτιση είναι πάρα πολλές και δεν σταματάνε ποτέ! Είτε διαλέξεις θέμα που να ταιριάζει με vintage βάπτιση αγόρι είτε επιλέξεις κάτι πιο μοντέρνο για τη βάπτιση του μωρού σου, σημασία έχει η προσωπική σου πινελιά. Η αμέριστη αγάπη για το αγοράκι σου και η δημιουργικότητα σου θα δώσουν ένα ασυναγώνιστο αποτέλεσμα.

[print_link]