Τι θέμα γάμου να διαλέξω;

Τι Θέμα Γάμου να Διαλέξω; 20 Μοναδικές Ιδέες

Η ημερομηνία του γάμου σου έχει οριστεί ενώ η ευτυχία και η χαρά σε κατακλύζουν. Αυτό είναι τέλειο! Σειρά έχουν τα διαδικαστικά και το στήσιμο του γάμου σου. Έχεις επιλέξει τον δημιουργικό και ευφάνταστο δρόμο του DIY αλλά δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις τη διακόσμηση και το στυλ του γάμου σου; Μήπως σε προβληματίζει το ερώτημα τι θέμα γάμου να διαλέξω; Μην πελαγώνεις γιατί είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε μια αναλυτική λίστα για να διαλέξεις το θέμα γάμου που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και ταπεραμέντο.

Μαροκινό boho θέμα γάμου

Μια απάντηση στο τι θέμα γάμου να διαλέξω τη βρίσκουμε στο boho μαροκινό γάμο. Έχεις ονειρευτεί ένα DIY γάμο με άρωμα Ανατολής και στοιχεία από το Χίλιες και Μια Νύχτες; Τότε αυτό το θέμα είναι για σένα! Χρησιμοποίησε διακοσμητικά, φανάρια και κηροπήγια γάμου με έθνικ και boho μοτίβα. Ενώ παίξε με χρωματισμούς του μπορντώ και του χρυσού. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

Τι θέμα γάμου να διαλέξω Μαροκινό boho θέμα γάμου

Ρουστίκ θέμα γάμου

Δηλώνεις φυσιολάτρης και σαγηνεύεσαι από τις ακατέργαστες ομορφιές της υπαίθρου; Τότε δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πια τι θέμα γάμου να διαλέξω, αφού ο ρουστίκ γάμος είναι το θέμα που σου ταιριάζει απόλυτα. Σε μια τέτοια DIY διακόσμηση γάμου κυρίαρχο στοιχείο είναι το ξύλο, ενώ χρησιμοποιούνται ακατέργαστες υφές όπως ο καμβάς και η λινάτσα σε συνδυασμό με υφάσματα δαντέλας. Για το στολισμό δεξίωσης γάμου και για το τραπέζι ευχών γάμου χρησιμοποίησε ξύλινα διακοσμητικά, αποξηραμένα λουλούδια και ρουστίκ DIY centerpieces γάμου. Επιπλέον χρησιμοποίησε στο τραπέζι ευχών γάμου ξύλινες εταζέρες, καλάθια και καφάσια για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.  Αν πάλι θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο, παραπλήσιο είναι το θέμα γάμου λεβάντα και ο στολισμός γάμου με θέμα το στάχυ.

Ρουστίκ θέμα γάμου

Vintage θέμα γάμου

Αν από την άλλη βρίσκεις μια γλυκιά και διαχρονική ομορφιά σε περασμένες εποχές τότε θα σου προτείναμε τον vintage γάμο. Το θέμα γάμου vintage αναφέρεται σε αντίκες και βικτοριανές λεπτομέρειες. Διακόσμησε την εκκλησία και τα τραπέζια της δεξίωσης με λεπτές στρώσεις δαντέλας. Έπειτα δώσε αξία και χρηστικότητα σε παλιά έπιπλα που μπορεί να έχει η γιαγιά σου ή κάποια θεία σου. Ένταξε, λοιπόν, στη διακόσμηση γάμου σου ένα μικρό antique σαλόνι με παλιές πολυθρόνες ή αγαπημένα καθίσματα δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα.

Vintage θέμα γάμου

Boho μακραμέ γάμος

Η Boho αισθητική έχει έναν μοναδικό τρόπο να φαίνεται απίστευτα κομψή, με ελάχιστη προσπάθεια. Ένας boho γάμος έχει μια διακόσμηση ταπεινή αλλά συνάμα  εντυπωσιακή και ο χρωματικός συνδυασμός είναι συνήθως μια παλέτα εμπνευσμένη από την αρμονία της φύσης. Είναι επάξια ένα θέμα γάμου 2020 που βρίσκεται πολύ υψηλά στις τάσεις. Για να πετύχεις ένα τέτοιο στολισμό γάμου χρησιμοποίησε μακραμέ, κασπώ, καλάθια και ξύλινα ή κρεμαστά φανάρια για περισσότερη ατμόσφαιρα. Για τον ανθοστολισμό και για το μπουκέτο νύφης επίλεξε διακοσμητικά λουλούδια αποξηραμένα, όπως pampas grass. Για τη δεξίωση επίλεξε μια χαλαρή διακόσμηση σε ένα άνετο χώρο, πλήρες με πουφ, υφάσματα διαφορετικών υφών και διακοσμητικές σκηνές.

Boho μακραμέ γάμος

Αριστοκρατικό θέμα γάμου

Για ένα θέμα γάμου παραμύθι θα σου προτείναμε μια αριστοκρατική διακόσμηση. Η πολυτέλεια είναι το κλειδί εδώ, με το χρυσό σε συνδυασμό με το μπλε ή το κόκκινο να βρίσκονται στο επίκεντρο. Χρησιμοποίησε φτερά, εντυπωσιακά κηροπήγια, και πορσελάνινα γυάλινα είδη για τη διακόσμηση. Παίξε με το φωτισμό δεξίωσης και ταξίδεψε τους καλεσμένους σου υπό τη μουσική τζαζ και με πολλά κοκτέιλ. Για τη μεταφορά νύφης στην εκκλησία αλλά και για την έξοδο σας σαν ανδρόγυνο πια, επίλεξε ένα vintage αυτοκίνητο. Ένα τέτοιο θέμα γάμου θυμίζει πολύ την λάμψη και το αριστοκρατικό στυλ του Great Gatsby.

Αριστοκρατικό θέμα γάμου

Μοντέρνο θέμα γάμου

Ένας μοντέρνος και πρωτότυπος στολισμός γάμου κλέβει πάντα τις εντυπώσεις. Ο μοντέρνος γάμος έχει να κάνει με την εξαιρετική απλότητα και τη φινέτσα. Δημιούργησε ένα συνδυασμό διαφορετικών μοτίβων με έναν εξαιρετικά εκλεπτυσμένο τρόπο. Χρησιμοποίησε γεωμετρικά φανάρια, χρυσά μεταλλικά σταντ, μίνιμαλ κηροπήγια, γυάλινες καμπάνες και διακοσμητικά, όπως αρίθμηση τραπεζιού από πλεξιγκλάς. Δώσε ένα επιπλέον παιχνιδιάρικο ύφος στο στολισμό γάμου σου επιλέγοντας λουλούδια σε έντονες αποχρώσεις.

Μοντέρνο θέμα γάμου

Τροπικό θέμα γάμου

Ένα άλλο πρωτότυπο θέμα, ιδανικό για ένα καλοκαιρινό γάμο, είναι το τροπικό. Επίλεξε εκκλησία ή δημαρχείο καθώς και χώρο δεξίωσης όπου το φυσικό φως θα πλημμυρίζει το χώρο. Θα κάνει όλους να αισθάνονται σαν να είναι κάπου πιο ηλιόλουστα από ό, τι στην πραγματικότητα! Χρησιμοποίησε, επίσης καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως ανανάδες, κάκτους και φλαμίνγκο για το στολισμό γάμου σου. Συνδύασε τα με διακοσμητικές γιρλάντες και τροπικά φυλλώματα. Για το candybar γάμου χρησιμοποίησε ξύλινες εταζέρες, πιατέλες και γυάλες με βρυσάκι που θα έχουν τροπικά κοκτέιλ για να δροσιστούν οι καλεσμένοι σου.

Τροπικό θέμα γάμου

Ναυτικό – θαλασσινό θέμα γάμου

Παραμένοντας στο καλοκαίρι ένα άλλο θέμα γάμου που θα μπορούσες να επιλέξεις είναι το ναυτικό θαλασσινό. Συνδύασε τις αποχρώσεις του μπλε navy, του λευκού και του κόκκινου. Αν πάλι θέλεις μια πιο θαλασσινή ατμόσφαιρα παίξε με χρωματικούς συνδυασμούς του λευκού και του γαλάζιου. Ένας γάμος δίπλα στη θάλασσα απαιτεί μια διακόσμηση με άγκυρες, φάρους και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Επιπλέον επίλεξε άνετα υφάσματα από λινό και στόλισε πάνω τους θαλασσινά κοχύλια, αστερίες και κοράλλια. Πρόσθεσε και μερικές χρυσές λεπτομέρειες για ένα πιο κομψό και λαμπερό αποτέλεσμα. Όλα αυτά θα συντελέσουν για μια εξαιρετική ναυτική ατμόσφαιρα, ενώ ταιριάζουν και στα θέματα γάμου βάπτισης.

Ναυτικό – θαλασσινό θέμα γάμου - τι θέμα γάμου να διαλέξω

Χριστουγεννιάτικο θέμα γάμου

Μήπως φίλησες τον αγαπημένο σου κάτω από το γκι; Τότε η αγάπη σας θα είναι αιώνια! Τι πιο μαγευτικό και παραμυθένιο από έναν χριστουγεννιάτικο γάμο; Τα έντονα γιορτινά χρώματα, η απαστράπτουσα διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες, στολίδια και χριστουγεννιάτικες φιγούρες θα ταξιδέψουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Από το χριστουγεννιάτικο δέντρο διακόσμηση και τις χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου έως τα ζεστά χειμωνιάτικα κοκτέιλ, οι χριστουγεννιάτικες επιλογές γάμου είναι ατελείωτες. Δημιούργησε ένα μεγάλο μπουφέ – candybar με γλυκά για τους επισκέπτες και φτιάξε μια γιορτινή αρίθμηση τραπεζιού εμπνευσμένη από τα Χριστούγεννα.  Φυσικά δώσε ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση του γκι στο τραπέζι της νύφης και του γαμπρού!

Χριστουγεννιάτικο θέμα γάμου - τι θέμα γάμου να διαλέξω

Φθινοπωρινό θέμα γάμου

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο λιτό με γήινες πινελιές εμπνευσμένο από τις φυσικές ομορφιές του φθινοπώρου τότε οργάνωσε ένα χειροποίητο φθινοπωρινό γάμο. Χρησιμοποίησε χάλκινα φανάρια και κηροπήγια. Ενώ επίλεξε για το γαμήλιο στολισμό σου διακοσμητικές κολοκύθες και φθινοπωρινά διακοσμητικά μέσα σε καφάσια και καλάθια σε φυσικές αποχρώσεις. Διακόσμησε ολόκληρο το πάρτι γάμου με χάλκινα στοιχεία, βάζα διακόσμησης, υφές και φύλλα χαλκού. Ωστόσο μην ξεχάσεις να αναμίξεις και μερικά χρώματα σε κρεμ τόνους για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε χρυσά διακοσμητικά συνδυασμένα με βαθιά κόκκινα στοιχεία που είναι πλήρως συνυφασμένα με το φθινόπωρο. Ό,τι και να επιλέξεις, χρησιμοποίησε το χρωματικό θέμα σου για λουλούδια, μπουκέτα, φορέματα παρανύμφων και για τη διακόσμηση του γάμου σου.

Φθινοπωρινό θέμα γάμου - τι θέμα γάμου να διαλέξω

Ανοιξιάτικο / φλοράλ θέμα γάμου

Αγαπάς τα λουλούδια, η ιδιοσυγκρασία σου είναι βαμμένη με τα πιο ζωηρά χρώματα και βρίσκεις εντυπωσιακά όμορφη τη φύση την άνοιξη. Αυτά αρκούν για να επιλέξεις ένα γάμο με ανοιξιάτικο / φλοράλ θέμα. Επίλεξε γεωμετρικά φανάρια και κρεμαστά διακοσμητικά που συνδυάζονται με λουλούδια, δίνοντας ένα απλό, αλλά κομψό αποτέλεσμα. Βασικό ρόλο σε όλο το στήσιμο ενός ανοιξιάτικου γάμου είναι ο ανθοστολισμός. Φτιάξε πλούσια μπουκέτα από λουλούδια με έντονες αποχρώσεις και παστέλ πινελιές σε σταντ δαπέδου. Συνδύασε τα με αντίστοιχες γιρλάντες λουλουδιών που έχουν μια χρωματική αλληλουχία. Από τα προσκλητήρια  μέχρι και τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου που θα επιλέξεις, χρησιμοποίησε φλοράλ μοτίβα και ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενο, ρομαντικό και παιχνιδιάρικο.

Τι θέμα γάμου να διαλέξω Ανοιξιάτικο φλοράλ θέμα γάμου

Θέμα γάμου εμπνευσμένο από την ελληνική ύπαιθρο

Ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με ακατέργαστη και μοναδική ομορφιά. Μια φοβερή, λοιπόν, ιδέα είναι θέμα γάμου ελιά ή λεμόνια.  Αν ανήκεις στα ζευγάρια που αγαπούν τα φυσικά στοιχεία θα απολαύσεις το κομψό πράσινο της ελιάς ή το εντυπωσιακό κίτρινο του λεμονιού στο γάμο σου. Χρησιμοποίησε υφάσματα και ράνερ σε γήινες αποχρώσεις και συνδύασε τα προαιρετικά με δαντέλες. Διάλεξε για το στολισμό σου γυάλινα είδη που θα έχεις διακοσμήσει με φύλλα ελιάς ή με φέτες λεμονιού και ηλίανθους. Για δωράκια καλεσμένων φτιάξε γυάλινα μπουκαλάκια με λάδι ή γυάλινα βαζάκια με γλυκό του κουταλιού από λεμόνι. Φέρε την ελληνική ύπαιθρο στο γάμο σου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, οι καλεσμένοι σου θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό!

Θέμα γάμου εμπνευσμένο από την ελληνική ύπαιθρο - τι θέμα γάμου να διαλέξω

Ρομαντικός Γάμος

Είσαι αθεράπευτα ρομαντική και το ίδιο έχεις ονειρευτεί για το γάμο σου. Τότε για σένα η λύση είναι ένας ρομαντικός γάμος από τα χεράκια σου. Σε ένα τέτοιο στολισμό γάμου οι αποχρώσεις που θα κινηθείς είναι απαλές και ανάλαφρες ενώ τα λουλούδια – στους ίδιους τόνους – έχουν τη τιμητική τους. Οι ρομαντικοί γάμοι έχουν να κάνουν με τον εορτασμό του ρομαντισμού με απαλό φωτισμό και αιθέρια στοιχεία, όπως χαλαρά φορέματα με ευάερα υφάσματα.  Για τη διακόσμηση σου χρησιμοποίησε, εξίσου μπόλικα υφάσματα όπως το τούλι και φτιάξε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με κεριά και votive. Για αυτό το θέμα, επίλεξε παστέλ σχέδια, κρεμαστά φώτα ακόμη και πολυέλαιους, καλλιγραφία και έναν τοίχο λουλουδιών όπου οι καλεσμένοι σου θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τα ανάλογα photobooth και αξεσουάρ γάμου. Πρωτοτύπησε με μοναδικές ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου που θα φτιάξεις μόνη σου και δε θα το πιστεύεις! Εννοείται οτι αν ψάχνεις ιδέες για στέφανα γάμου ρομαντικά θα σε παραπέμπαμε σε αυτά με τις πέρλες ή τα άνθη.

τι θέμα γάμου να διαλέξω Ρομαντικός Γάμος - τι θέμα γάμου να διαλέξω

Minimal γάμος

Εάν η σκέψη ενός φαντασμαγορικού γάμου με πολλές φαμφάρες και διαδικαστικά σε κάνει να θέλεις να τρέξεις στο Δημαρχείο για ένα ταχύ γάμο, σου συνιστούμε να ακολουθήσεις την μίνιμαλ προσέγγιση “το λιγότερο για περισσότερο”. Το μίνιμαλ στυλ έχει κάνει και επίσημα την εμφάνιση του στη γαμήλια σκηνή αντικαθιστώντας το περίσσιο τούλι, τον ταφτά και τα περίτεχνα τραπέζια. Αυτή η τάση απλούστευσης δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από μοντέρνα και, θα λέγαμε, κάπως αναζωογονητική. Για λόγους απλοποίησης του γάμου σας, διατηρήστε τη λίστα καλεσμένων μικρή. Επίλεξε ένα micro wedding εξασφαλίζοντας πιο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Για μια μίνιμαλ διακόσμηση γάμου χρησιμοποίησε τα απολύτων απαραίτητα. Για παράδειγμα φτιάξε γιρλάντες από πρασινάδες ή από pampas grass. Συνδύασε τα με μερικές μεταλλικές βάσεις ή γυάλινα βάζα και η διακόσμηση σου είναι έτοιμη.

Minimal γάμος- τι θέμα γάμου να διαλέξω

Industrial μοντέρνος γάμος

Ένας industrial γάμος πέρα ότι είναι η επιτομή του casual και του μοντερνισμού θα δώσει  ζωή σε κάποτε παραμελημένους ή εγκαταλελειμμένους χώρους, όπως πρώην εργοστάσια ή ανακαινισμένες αποθήκες. Αυτό συμβαίνει γιατί δίνει πνοή σε μη ελκυστικές λεπτομέρειες εκ πρώτης όψης. Αυτά είναι τα εκτεθειμένα τούβλα, το χρώμα αποφλοίωσης, οι ορατοί σωλήνες και τα δάπεδα από τσιμέντο. Όλα αυτά  φαίνονται εντυπωσιακά όμορφα όταν συνδυάζονται με μια μοντέρνα διακόσμηση γάμου. Θα σου προτείναμε για τη διακόσμηση ενός γάμου εμπνευσμένου από τη βιομηχανική επανάσταση να εστιάσεις σε πλούσιες υφές, μικτά μέταλλα, αρχιτεκτονικά μοτίβα και πυκνό φύλλωμα. Κανένας γάμος δεν είναι πλήρης χωρίς τον ανάλογο φωτισμό και δη τον φυσικό. Ωστόσο, αυτό το στυλ γάμου για να αναδείξει περισσότερο τη διακόσμηση χρησιμοποιεί τα βιομηχανικά φωτιστικά και φανάρια που διαθέτουν οι  ακατέργαστοι χώροι.

τι θέμα γάμου να διαλέξω Industrial μοντέρνος γάμος

Εναλλακτικό θέμα γάμου

Αν ακόμα αναρωτιέσαι, τι θέμα γάμου να διαλέξω, μάλλον ψάχνεις κάτι πολύ διαφορετικό.  Ολοένα και περισσότερα νέα ζευγάρια αποχαιρετούν τους κλασικούς γάμους και καλωσορίζουν τους αντισυμβατικούς και εναλλακτικούς γάμους με rock, punk και goth στοιχεία. Χρησιμοποίησε μαύρα και σκούρα κόκκινα υφάσματα. Έπειτα χρησιμοποίησε για τη διακόσμηση του γάμου σου περίτεχνα χρυσά κηροπήγια, φανάρια, εταζέρες και άλλα διακοσμητικά. Πλαισίωσε το στολισμό γάμου με λουλούδια στους ίδιους χρωματισμούς με μερικές λευκές πινελιές. Ακολούθησε το ίδιο μοτίβο στην επιλογή νυφικού, τη γαμήλια ανθοδέσμη ακόμα και στο αμάξι γάμου. Τα punk rock στοιχεία του γάμου σου θα δώσουν μια άλλη διάσταση στο απαλό συναίσθημα του φιλιού της αληθινής αγάπης.

Εναλλακτικό θέμα γάμου

Οικολογικός γάμος

Ακριβώς επειδή έχεις έντονη οικολογική συνείδηση και βαθιά σκέψη για το περιβάλλον, όπως όλοι πρέπει να έχουμε, ο οικολογικός γάμος είναι φτιαγμένος για σένα. Εάν ο καιρός το επιτρέπει, επίλεξε έναν υπαίθριο χώρο για να μειώσεις την ενέργεια από το φωτισμό. Χρησιμοποίησε οικολογικά υλικά για το στολισμό του γάμου σου. Για το ρύζι γάμου επίλεξε την πρωτότυπη ιδέα του βιοδιασπώμενου κομφετί μέσα στα ανάλογα χωνάκια. Όσο για το candybar και το πάρτυ γάμου διάλεξε οικολογικά είδη σερβιρίσματος για τους καλεσμένους σου με μπουφέ φιλικό προς το περιβάλλον.

Οικολογικός γάμος - τι θέμα γάμου να διαλέξω

Γάμος με θέμα παραμύθι

Είσαι από εκείνες τις νύφες που έχουν ονειρευτεί το Ζήσαμε Εμείς Καλά με το πρίγκιπα του παραμυθιού; Αν έχεις διατηρήσει αυτό το όνειρο η τέλεια στιγμή για να το πραγματοποιήσεις είναι η μέρα του γάμου σου. Υπάρχουν διάφορες πριγκίπισσες που ταιριάζουν σε κάθε είδος νύφης και παραμύθια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θέμα γάμου. Για αυτό σκέψου τι σου ταιριάζει περισσότερο ένα κάστρο, ένα περίεργο πάρτι τσαγιού στον κήπο ή μια ονειρική γαμήλια τελετή κάτω από ένα μεγάλο δέντρο στο δάσος. Επίλεξε ρουστίκ στοιχεία με μπόλικα άνθη και φυλλώματα, χρυσά σκεύη, πιατέλες και καθρέφτες για ένα σκηνικό που θα ζωντανέψει το  μαγικό παραμύθι.

Γάμος με θέμα παραμύθι

Κλασικό θέμα γάμου

Σε ένα κλασικό γάμο μπορεί να υπάρχει μεταλλική ή παστέλ έμφαση, αλλά συνολικά η χρωματική παλέτα είναι ελαφριά και ευάερη με διαφορετικές υφές. Μια κλασική γαμήλια διακόσμηση είναι και αρκετά επίσημη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να  υπάρχει μια διακριτική και όμορφη διακόσμηση με κεριά και συνθέσεις που αποτελούνται από μία μοναδική ποικιλία λουλουδιών. Στο ανάλογο μοτίβο θα ρυθμιστεί και η διακόσμηση του τραπεζιού ( με ποτήρια κρασιού και μαχαιροπίρουνα), με ένα πλήρες δείπνο, κομψή διακόσμηση του χώρου και  περίτεχνες ανθοσυνθέσεις. Σε κάθε περίπτωση ένας τέτοιος γάμος ακολουθεί όλες τις επισημότητες και το προγραμματισμό.

Κλασικό θέμα γάμου

Γάμος με θέμα τα ζώα

Τέλος, αν έχετε γίνει γονείς πολύ πριν παντρευτείτε και το / τα παιδί σας είναι αξιαγάπητο τριχωτό τετράποδο γιατί να μη το συμπεριλάβεις σε μια τόση σημαντική στιγμή όπως ο γάμος σου; Βασίσου σε πιο άγρια ​​μοτίβα και υφές για τη διακόσμηση σου, το τραπέζι ευχών, τις προσκλήσεις και τις DIY μπομπονιέρες γάμου. Κάνε τη μεγάλη είσοδο πάνω σε ένα άλογο ή μαζί με τον τετράποδο φίλο σου.  Φόρεσε του παπιγιόν ή γιορτινά κολάρα και επίλεξε έναν ανοιχτό χώρο για τη δεξίωση του γάμου σου ώστε να το διασκεδάσει και εκείνο το ίδιο.

Γάμος με θέμα τα ζώα

Ελπίζουμε να απαντήσαμε στην ερώτηση σου “τι θέμα γάμου να διαλέξω” και να βρήκες αυτό που σου ταιριάζει! Αξίζεις να γίνεις η νύφη που έχεις ονειρευτεί για αυτό κάνε πραγματικότητα τον γάμο των ονείρων σου. Απόλαυσε την κάθε μοναδική στιγμή που θα επισημοποιείς την αγάπη σου για το άλλο σου μισό και χάραξε στην μνήμη σου τις πιο όμορφες και γλυκές αναμνήσεις με τον άντρα σου και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

[print_link]