40 Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου Χρώματα & Στυλ

40 Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου: Χρώματα & Στυλ

Ήρθε η στιγμή που αφού είπες το μεγάλο «Ναι» στο σύντροφο σου θα οργανώσεις το DIY γάμο των ονείρων σου. Έχεις επιλέξει το δημιουργικό και ευφάνταστο δρόμο του DIY όπου ο DIY στολισμός γάμου μπορεί να σε οδηγήσει στο πιο πρωτότυπο και φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, θέλεις την έμπνευση για να ξεκινήσεις! Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε μια αναλυτική λίστα με ιδέες για διακόσμηση γάμου. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και ξεκίνα να δημιουργείς.

Γάμος ανά εποχή

Μια από τις ιδέες για διακόσμηση γάμου είναι να εμπνευστείς από τη χρωματική παλέτα και το θέμα της εποχής που θα γίνει ο γάμος σου. Ο καλοκαιρινός, χειμωνιάτικος, ανοιξιάτικος και φθινοπωρινός γάμος μπορεί να γίνει εντυπωσιακός με μερικές δικές σου πινελιές

Καλοκαιρινός γάμος

Ο καλοκαιρινός στολισμός γάμου & οι ιδέες για καλοκαιρινό γάμο είναι τόσες πολλές αφού το καλοκαίρι έχει τη δική του δροσερή ομορφιά. Οργάνωσε ένα DIY καλοκαιρινό γάμο στην παραλία ή σε κάποιο ξωκλήσι ενός ελληνικού νησιού. Συνδύασε τα παιχνιδιάρικα και συνάμα φινετσάτα χρώματα του καλοκαιριού για να φτιάξεις μια πανέμορφη διακόσμηση γάμου και δεξίωσης γάμου. Καλοκαιρινά διακοσμητικά, βάζα με κοχύλια και κουφέτα πέρλες θα διακοσμήσουν τέλεια το τραπέζι ευχών σου.

Καλοκαιρινός γάμος 40 Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Φθινοπωρινός γάμος

Μια από τις ιδέες για διακόσμηση γάμου είναι εμπνευσμένη από την ιδιαίτερη παρουσία του Φθινοπώρου. Ο φθινοπωρινός γάμος γίνεται ένα με την φύση και χρησιμοποιεί τα φοβερά γήινα χρώματα της. Το ξύλο σαν υλικό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο από άκρη σε άκρη στη διακόσμηση του γάμου σου. Ο στολισμός γάμου στο τραπέζι μπορεί να γίνει με φθινοπωρινά διακοσμητικά, κολοκύθες, φθινοπωρινά φύλλα, κλαδιά και κουκουνάρια μέσα σε καφάσια και ξύλινους δίσκους. Ο στολισμός εκκλησίας αλλά και δεξίωσης θα αποτελείται από ξύλινα κηροπήγια και φανάρια. Μια έξτρα συμβουλή μας είναι να γεμίσεις το candybar του γάμου με εδέσματα φθινοπωρινά και φιλέματα εμπνευσμένα από τη φθινοπωρινή κουζίνα σερβιρισμένα σε ξύλινες πιατέλες και εταζέρες.

Φθινοπωρινός γάμος

Χειμωνιάτικος γάμος

Ένας πρωτότυπος DIY στολισμός γάμου είναι ο χειμωνιάτικος. Χρησιμοποίησε την παγωμένη ομορφιά του χειμώνα για να φτιάξεις μια εντυπωσιακή και κομψή διακόσμηση γάμου. Παίξε με τη χειμωνιάτικη χρωματική παλέτα και συνδύασε την με γυάλινα είδη δίνοντας την αίσθηση του πάγου. Χρησιμοποίησε γυάλινα κηροπήγια, αντικείμενα με κρύσταλλα τύπου Swarovski, σαμπανιέρες, γυάλινες εταζέρες και φοντανιέρες.

Χειμωνιάτικος γάμος 40 Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Ανοιξιάτικος γάμος

Η Άνοιξη είναι μια εποχή που τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις των νέων ζευγαριών. Εδώ οι αποχρώσεις είναι πολλές, άλλες έντονες άλλες πιο παστέλ. Μια από τις ιδέες για διακόσμηση γάμου είναι ένα πρωτότυπος στολισμός γάμου φλοράλ. Βασικό στοιχείο σε αυτόν τον γάμο είναι τα λουλούδια. Από τα προσκλητήρια γάμου μέχρι και τις μπομπονιέρες για ανοιξιάτικο γάμο, τα υφάσματα και τα μοτίβα που θα επιλέξεις θα είναι με λουλούδια.

Ανοιξιάτικος γάμος Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Γάμος ανά θέμα

Αν πάλι στις ιδέες για διακόσμηση γάμου ψάχνεις εκείνο το θέμα γάμου που σε αντιπροσωπεύει σου έχουμε την απάντηση στο μεγάλο σου ερώτημα «Τι θέμα γάμου να διαλέξω

Μαροκινό boho θέμα γάμου

Ο μαροκινός γάμος είναι ένας θεσπέσιος συνδυασμός της μαγευτικής Ανατολής και των παραμυθιών της Χαλιμάς. Ο στολισμός γάμου στο σπίτι, στην εκκλησία και το πάρτυ γάμου θα περιλαμβάνει διακοσμητικά, φανάρια και κηροπήγια γάμου με έθνικ και boho μοτίβα. Οι χρωματισμοί που θα κινηθείς εδώ είναι το μπορντώ και το χρυσό.

Μαροκινό boho θέμα γάμου Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Vintage διακόσμηση γάμου

Η διαχρονική ομορφιά των περασμένων εποχών ταιριάζει με την αισθητική σου; Τότε θα σου προτείναμε τον vintage γάμο. Το θέμα γάμου vintage αναφέρεται σε αντίκες και εκλεκτές λεπτομέρειες. Χρησιμοποίησε υφάσματα δαντέλας και δώσε αξία σε παλιά έπιπλα που μπορεί να έχει η γιαγιά σου ή κάποια θεία σου.

Vintage διακόσμηση γάμου Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Ρουστίκ θέμα γάμου

Μια από τις πιο hot ιδέες για διακόσμηση γάμου τα τελευταία χρόνια είναι ο ρουστίκ γάμος. Σε μια τέτοια DIY διακόσμηση γάμου κυρίαρχο στοιχείο είναι το ξύλο, ενώ χρησιμοποιούνται ακατέργαστες υφές για τα υλικά μπομπονιέρας γάμου όπως ο καμβάς και η λινάτσα σε συνδυασμό με υφάσματα δαντέλας. Για  το στολισμό δεξίωσης γάμου και για το τραπέζι ευχών γάμου χρησιμοποίησε ξύλινα διακοσμητικά τραπεζιού, ξύλινες πιατέλες,  αποξηραμένα λουλούδια και ρουστίκ DIY centerpieces γάμου. Ένταξε επίσης στον στολισμό σου ξύλινα καφάσια και καλάθια.

Ρουστίκ θέμα γάμου

Boho μακραμέ γάμος

Ένας boho μακραμέ στολισμός γάμου τι περιλαμβάνει; Διάλεξε για τη διακόσμηση σου μακραμέ, κασπώ, καλάθια και ξύλινα ή κρεμαστά φανάρια. Για τον ανθοστολισμό γάμου χρησιμοποίησε διακοσμητικά λουλούδια αποξηραμένα, όπως pampas grass. Αντίστοιχα, για τη δεξίωση επίλεξε μια χαλαρή διακόσμηση σε ένα άνετο χώρο με πουφ, υφάσματα διαφορετικών υφών και διακοσμητικές σκηνές.

Boho μακραμέ γάμος

Industrial θέμα γάμου

Ο industrial γάμος είναι η επιτομή του casual και του μοντερνισμού. Με έναν μοναδικό τρόπο δίνει  ζωή σε άλλοτε παραμελημένους ή εγκαταλελειμμένους χώρους, όπως πρώην εργοστάσια ή ανακαινισμένες αποθήκες. Χρησιμοποίησε πλούσιες υφές, μικτά μέταλλα, αρχιτεκτονικά μοτίβα και πυκνό φύλλωμα για τον ανθοστολισμό σου. Ανέδειξε τα με τον ανάλογο φωτισμό χρησιμοποιώντας φωτάκια και γλόμπους, μεταλλικά κηροπήγια και μοντέρνα φανάρια βιομηχανικού τύπου.

Industrial θέμα γάμου Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Μοντέρνος γάμος

Για έναν μοντέρνο γάμο φτιάξε ένα εντυπωσιακό κράμα διαφορετικών μοτίβων με έναν εξαιρετικά εκλεπτυσμένο τρόπο. Για τον στολισμό σου επίλεξε γεωμετρικά φανάρια, χρυσά μεταλλικά σταντ, μίνιμαλ κηροπήγια, γυάλινες καμπάνες και διακοσμητικά, όπως αρίθμηση τραπεζιού από πλεξιγκλάς. Το ίδιο κάνε και στις DIY μπομπονιέρες γάμου σου. Χρησιμοποίησε υλικά για μπομπονιέρες από πλεξιγκλάς, μέταλλο και γυαλί.

Μοντέρνος γάμος

Γάμος με τροπικό θέμα

Σε έναν καλοκαιρινό γάμο με τροπικό θέμα βασικό ρόλο παίζει ο φωτισμός δεξίωσης γάμου. Για αυτό το λόγο διάλεξε εκκλησία ή δημαρχείο καθώς και χώρο δεξίωσης όπου το φως θα είναι άπλετο. Για την γαμήλια διακόσμηση διάλεξε καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως ανανάδες, κάκτους και φλαμίνγκο. Συνδύασε τα με διακοσμητικές γιρλάντες και τροπικά λουλούδια τεχνητά, φυλλώματα. Γλύκανε τους καλεσμένους σου με δροσερά καλοκαιρινά γλυκά γάμου σερβιρισμένα σε ξύλινες εταζέρες, πιατέλες ενώ δρόσισε τους με τροπικά κοκτέιλ που θα βρίσκονται σε γυάλες με βρυσάκι.

Γάμος με τροπικό θέμα

Γάμος με θέμα την ελιά

Αν είσαι εσύ και ο σύντροφος σου από αυτούς που αγαπούν τα φυσικά στοιχεία της χώρας μας θα απολαύσεις το κομψό πράσινο της ελιάς. Για έναν γάμο με θέμα την ελιά χρησιμοποίησε υφάσματα και ράνερ σε γήινες αποχρώσεις και συνδύασε τα προαιρετικά με δαντέλες. Διάλεξε για το στολισμό σου γυάλινα είδη που θα έχεις διακοσμήσει με φύλλα ελιάς. Για περισσότερη λεπτομέρεια φτιάξε και χειροποίητα στεφάνια από κλαδιά ελιάς.

Γάμος με θέμα την ελιά

Γάμος με θέμα λεμόνι

Μια εξίσου δροσερή ιδέα για διακόσμηση γάμου είναι το θέμα λεμόνι. Συνδύασε το κίτρινο με το παλ πράσινο, το λευκό και μπεζ του ξύλου για να στήσεις τον στολισμό του γάμου σου. Γέμισε διακοσμητικά βάζα και φανάρια με φέτες λεμονιού. Για τον στολισμό της εκκλησίας χρησιμοποίησε ολόκληρα δενδρύλλια λεμονιάς ή γέμισε καφάσια ή σταντ γάμου με κλαδιά λεμονιάς συνδυασμένα με λευκά λουλούδια. Πάρε έμπνευση από την ελληνική ύπαιθρο και δώσε στο γάμο σου ένα εντυπωσιακό και συνάμα δροσερό στυλ που θα αφήσει τους καλεσμένους σου με το στόμα ανοιχτό!

Γάμος με θέμα λεμόνι

Γάμος με θέμα την Αφρική

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο θέμα γάμου που ταιριάζει σε ένα γάμο το καλοκαίρι και παίρνει έμπνευση από την αφρικανική κουλτούρα. Διαφορετικά tribal μοτίβα, κεραμικά βάζα και κασπώ σε γήινες αποχρώσεις και διακοσμητικά από μπαμπού έχουν την τιμητική τους. Συνδύασε τα με pampas grass και μερικές πρασινάδες για περισσότερο χρώμα. Θα ταξιδέψεις τους καλεσμένους σου σε ένα μαγευτικό σαφάρι.

Γάμος με θέμα την Αφρική

Ναυτικό θέμα για γάμο

Ένα ακόμα καλοκαιρινό θέμα γάμου είναι το ναυτικό. Συνδύασε τις αποχρώσεις του μπλε navy, του λευκού και του κόκκινου. Μια τέτοια γαμήλια διακόσμηση απαιτεί άγκυρες, φάρους και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε αέρινα υφάσματα όπως το λινό και στόλισε σε διάφορα γυάλινα είδη θαλασσινά κοχύλια, αστερίες και κοράλλια.  Για ένα πιο σικάτο αποτέλεσμα πρόσθεσε και μερικές χρυσές λεπτομέρειες.

Ναυτικό θέμα για γάμο

Θαλασσινό θέμα για γάμο

Ένα παραπλήσιο θέμα γάμου είναι το θαλασσινό. Η διαφορά είναι ότι σε αυτόν τον στολισμό δεν θα κινηθείς σε σκούρες αριστοκρατικές αποχρώσεις αλλά σε πιο παιχνιδιάρικα και φωτεινά χρώματα. Παίξε με χρωματικούς συνδυασμούς του λευκού και του γαλάζιου της θάλασσας. Χρησιμοποίησε κατά κόρων κοχύλια, αστερίες, κοράλλια και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά συνυφασμένα με την θάλασσα και τον βυθό της. Φτιάξε diy καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου από βότσαλα, θαλασσόξυλα, ό,τι άλλο φανταστείς! Εσύ θα είσαι η γοργόνα και το ταίρι σου θα είναι το παλικάρι!

Θαλασσινό θέμα για γάμο Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Χριστουγεννιάτικος γάμος

Στον αντίποδα του καλοκαιρινού γάμου έχουμε το χριστουγεννιάτικο γάμο. Πρόκειται για μια τάση που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ψηλά και όχι άδικα. Τα έντονα γιορτινά χρώματα, η απαστράπτουσα διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες, στολίδια και χριστουγεννιάτικες φιγούρες μπορούν να σε ταξιδέψουν. Χριστουγεννιάτικα δέντρα, γκι για τον ανθοστολισμό, εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα υφάσματα και πολλές άλλες χριστουγεννιάτικες πινελιές θα δώσουν έναν μαγικό χαρακτήρα στον γάμο σου.

Χριστουγεννιάτικος γάμος

Γάμος με θέμα το παγώνι

Το παγώνι είναι ένα πανέμορφο και εντυπωσιακό ζώο που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για τον γάμο σου. Κινήσου στις αποχρώσεις που έχουν τα φτερά του για να φτιάξεις τον στολισμό σου. Επίλεξε χρυσά διακοσμητικά που θα συνδυάσεις με μικρά και μεγάλα παγώνια διακόσμησης. Επιπλέον γέμισε τα βάζα σου με λουλούδια που ταιριάζουν και πρόσθεσε μερικά φτερά παγωνιού για περισσότερη λεπτομέρεια.

Γάμος με θέμα το παγώνι

Αριστοκρατική διακόσμηση γάμου

Η πολυτέλεια και η εκλεκτικότητα είναι τα βασικά συστατικά για έναν γάμο με αριστοκρατική αισθητική. Το ασημί σε συνδυασμό με το μπλε ή το ροζ βρίσκονται στο επίκεντρο. Για να φτιάξεις την DIY διακόσμηση γάμου σου επίλεξε φτερά, εντυπωσιακά κηροπήγια, και πορσελάνινα γυάλινα είδη για τη διακόσμηση. Δώσε έμφαση στον φωτισμό της δεξίωσης διαλέγοντας μεγαλοπρεπή φανάρια και φτιάξε πλούσιες ανθοσυνθέσεις για την εκκλησία.

Αριστοκρατική διακόσμηση γάμου

Minimal γάμος

Ο μινιμαλισμός έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον γάμο και ό,τι τον αποτελεί αντικαθιστώντας το περίσσιο τούλι, τον ταφτά και τα περίτεχνα τραπέζια. Για μια μίνιμαλ διακόσμηση γάμου χρειάζονται τα απολύτως απαραίτητα. Μια ιδέα γάμου είναι να φτιάξεις γιρλάντες από πρασινάδες ή από pampas grass. Συνδύασε τις, μάλιστα, με μερικές μεταλλικές βάσεις ή γυάλινα είδη και η διακόσμηση θα είναι έτοιμη.

Minimal γάμος

Οικολογικός γάμος

Με την οικολογική συνείδηση για πολλούς να αποτελεί προτεραιότητα, ο οικολογικός γάμος είναι μια ακόμη hot ιδέα γάμου. Καιρού επιτρέποντος, επίλεξε έναν υπαίθριο χώρο για τον γάμο σου ώστε να μειώσεις την ενέργεια από το φωτισμό. Χρησιμοποίησε οικολογικά υλικά για το στολισμό του γάμου σου και για το ρύζι γάμου ακολούθα την πρωτότυπη ιδέα του βιοδιασπώμενου κομφετί μέσα στα ανάλογα χωνάκια. Διάλεξε υλικά για γάμο που είναι φιλικά προς το περιβάλλον χωρίς να χρειαστεί να επιβαρύνεις τη φύση την ημέρα του γάμου σου. Μην αγχώνεσαι θα έχεις ένα εξίσου πανέμορφο και μοντέρνο αποτέλεσμα.

Οικολογικός γάμος Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Γάμος με θέμα την λεβάντα

Ο γάμος με λεβάντα είναι μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση γάμου. Η χρωματική σου παλέτα θα κινείται μεταξύ του λευκού και του μωβ της λεβάντας. Αν θες έναν μποέμ γάμο με λεβάντα τότε θα χρησιμοποιήσεις υφάσματα όπως η λινάτσα και το λινό. Αν ο ρομαντικός γάμος είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί κινήσου σε υφάσματα δαντέλας. Χρησιμοποίησε λεβάντες, κισσούς και άλλα μωβ λουλούδια για να στολίσεις την εκκλησία και το πάρτυ γάμου. Μια άλλη ιδέα είναι να γεμίσεις με χρωματιστή άμμο στις αντίστοιχες αποχρώσεις βάζα διακόσμησης και γυάλες με καπάκι με κουφέτα και μαρσμέλλοου σε λιλά και λευκό χρώμα.

Γάμος με θέμα την λεβάντα Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Γάμος με θέμα παραμύθι

Μια ρομαντική πρόταση γάμου είναι με θέμα το παραμύθι. Υπάρχουν διάφορες πριγκίπισσες που ταιριάζουν σε κάθε είδος νύφης και παραμύθια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θέμα γάμου. Αφού αποφασίσεις ποια πριγκίπισσα αντιπροσωπεύει καλύτερα την ιδιοσυγκρασία σου οργάνωσε ανάλογα και τον DIY γάμο σου. Χρησιμοποίησε ρουστίκ ή vintage στοιχεία με μπόλικα άνθη και φυλλώματα, χρυσά σκεύη, διακοσμητικά κλουβιά, πιατέλες και καθρέφτες για ένα σκηνικό που θα ζωντανέψει το δικό σου παραμύθι.

Γάμος με θέμα παραμύθι Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Γάμος με θέμα τα ταξίδια

Έχετε γυρίσει ή θέλετε να γυρίσετε τον κόσμο μαζί με τον σύντροφο σου; Τότε επίλεξε για θέμα γάμου τα ταξίδια. Για τον στολισμό χρησιμοποίησε βαλίτσες, υδρόγειους και μαυροπίνακες που θα γράφουν για το ταξίδι της ζωής σας. Μια πρωτότυπη ιδέα για αρίθμηση τραπεζιών γάμου είναι να ονοματίσεις το κάθε τραπέζι με ένα διαφορετικό μέρος της γης.

Γάμος με θέμα τα ταξίδια

Εναλλακτικός γάμος

Είσαι υπέρμαχος της rock’n’roll κοσμοθεωρίας και αγαπάς κάθε τι αντισυμβατικό. Σαν νύφη, λοιπόν, μόνο με λευκά φόρεμα, τούλια και φαμφάρες δε θα μπορούσες να σε φανταστείς. Υιοθέτησε, λοιπόν, πρωτότυπες ιδέες για τον πιο εναλλακτικό γάμο! Punk, rock και goth στοιχεία. Κινήσου σε σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο και το κόκκινο. Για αυτήν, την εναλλακτική διακόσμηση γάμου συνδύασε περίτεχνα χρυσά κηροπήγια, φανάρια, εταζέρες και άλλα διακοσμητικά του ίδιου στυλ. Πλαισίωσε το στολισμό γάμου με λουλούδια στους ίδιους χρωματισμούς με μερικές λευκές πινελιές. Από το νυφικό γάμου και την διακόσμηση μέχρι τις μπομπονιέρες και την μεταφορά της νύφης στην εκκλησία επίλεξε τις πιο rock και τρελές ιδέες για γάμο. Θα δώσουν μια μοντέρνα υπόσταση στον ρομαντισμό της στιγμής.

Εναλλακτικός γάμος Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Γάμος με θέμα τα βότανα

Αυτό το ύφος γάμου θα μπορούσαμε να πούμε ότι ταιριάζει αρκετά στο μίνιμαλ γάμο. Για μια γαμήλια τελετή και δεξίωση με θέμα τα βότανα διάλεξε πρωτότυπα μέρη για γάμο όπως κάποιο θερμοκήπιο. Εδώ όλος ο στολισμός σου θα βασιστεί στις πρασινάδες, τα φυλλώματα και φυσικά τα βότανα. Θα χρειαστείς επίσης μερικά γεωμετρικά terrarium και μπόλικα κεριά και votive.

Γάμος με θέμα τα βότανα

Γάμος με θέμα τα ζώα

Μια μοντέρνα και άκρως πρωτότυπη ιδέα για διακόσμηση γάμου είναι να πάρεις έμπνευση – και γιατί όχι – να συμπεριλάβεις στο γάμο σου τους τετράποδους φίλους σου. Διάλεξε πιο άγρια ​​μοτίβα και υφές για τη διακόσμηση σου, τις προσκλήσεις και τις μπομπονιέρες γάμου σου. Πήγαινε στην εκκλησία με το τριχωτό παιδί σου και ένταξε το στην φωτογράφιση γάμου. Φόρεσε του παπιγιόν ή γιορτινά κολάρα και επίλεξε έναν ανοιχτό χώρο για τη δεξίωση του γάμου σου ώστε να το διασκεδάσει και εκείνο το ίδιο

Γάμος με θέμα τα ζώα

Γάμος ανά χρώμα

Ωστόσο ένας γάμος δεν είναι απαραίτητο να βασιστεί σε ένα θέμα αλλά σε ένα χρώμα. Διάλεξε το βασικό σου χρώμα και ξεκίνα να στήνεις τον γάμο των ονείρων σου.

Γάμος στο απόλυτο λευκό

Το κυρίαρχο χρώμα σε έναν γάμο θα λέγαμε πως είναι το λευκό. Εσύ πήγαινε το ένα βήμα παραπέρα κάνοντας ένα γάμο total white; Τα προσκλητήρια, τα διακοσμητικά γάμου, ο ανθοστολισμός, οι μπομπονιέρες και φυσικά το νυφικό και η ανθοδέσμη θα είναι όλα στα λευκά. Για έναν άκρως εντυπωσιακό στολισμό γάμου μην παρεκκλίνεις καθόλου χρωματικά. Πίστεψε μας, το απόλυτο λευκό θα δώσει μια αριστοκρατική και εκλεκτή νότα στον γάμο σου.

Γάμος στο απόλυτο λευκό

Γάμος με άσπρο – μαύρο

Από την άλλη αν θέλεις κάτι μοντέρνο για την διακόσμηση του γάμου σου θα σου προτείναμε τον πρωτότυπο συνδυασμό λευκό – μαύρο για γάμο. Επίλεξε μαύρα γεωμετρικά φανάρια, μεταλλικά μπωλ και γέμισε βάζα με λευκά λουλούδια. Μια ιδέα για centerpieces γάμου είναι να χρησιμοποιήσεις ασπρόμαυρα κουτιά σύνθεσης με μουστάκια γεμισμένα με λουλούδια στις αντίστοιχες αποχρώσεις.

Γάμος με άσπρο – μαύρο

Γάμος με βουργουνδί  – μπορντό χρώμα

Ένα πολυτελής γάμος μπορεί να έχει σαν βάση του το μπορντό χρώμα και πιο συγκεκριμένα το βουργουνδί. Λουλούδια σε σκούρες αποχρώσεις σε μεταλλικά βάζα από πεπαλαιωμένο χρυσό, ογκώδης κηροπήγια, πιατέλες και φανάρια θα πλαισιώσουν την διακόσμηση σου. Πρόσθεσε μερικές μπλε σκούρες πινελιές ή κίτρινες αν θέλεις μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων.

Γάμος με βουργουνδί  - μπορντό χρώμα

Γάμος σε χάλκινο χρώμα

Το χάλκινο είναι ένα ανερχόμενο χρώμα στου γάμους που ξεκίνησε από τους φθινοπωρινούς γάμους αλλά αποτελεί πλέον επιλογή ανεξαρτήτου εποχής. Χάλκινα φανάρια ξύλινα ή γεωμετρικά, κηροπήγια, πιατέλες θα κοσμούν εντυπωσιακά την εκκλησία, τη δεξίωση και το candybar γάμου. Γέμισε γυάλες με πόδι χρησιμοποιώντας κουφέτα γάμου σε χρυσές –  χάλκινες αποχρώσεις και δώσε έμφαση στη λεπτομέρεια επιλέγοντας μέχρι και χάλκινα καλαμάκια για τα ποτήρια σου. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα θα διάλεξε και τα αντίστοιχα χάλκινα στέφανα γάμου.

Γάμος σε χάλκινο χρώμα

Γάμος σε πράσινο – χρυσό

Μια εκλεκτή ιδέα γάμου έγκειται στον συνδυασμό του πράσινου και του χρυσού. Πράσινα υφάσματα θα αγκαλιάζουν εντυπωσιακά το τραπέζι δεξίωσης και το τραπέζι ευχών. Χρησιμοποίησε χρυσά κασπώ, φανάρια, εταζέρες και φανάρια για τον στολισμό σου. Για τον ανθοστολισμό της εκκλησίας δώσε ιδιαίτερη έμφαση στις πρασινάδες παρά στα λουλούδια.

Γάμος σε Γάμος σε πράσινο – χρυσό– χρυσό

Γάμος σε μπλε – χρυσό

Μια εξίσου αριστοκρατική πρόταση γάμου είναι o γάμος με royal μπλε και χρυσό. Διάλεξε πομπώδη φανάρια, κηροπήγια και σταντ γάμου για να πλαισιώσεις τον στολισμό σου. Χρησιμοποίησε «βαριά» υφάσματα σε royal blue και βάλε χρυσές πινελιές από άκρη σε άκρη. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό με βασιλική αισθητική.

Γάμος σε μπλε – χρυσό

Πολύχρωμος γάμος

Αν από την άλλη λατρεύεις τα χρώματα και την ζωντάνια των έντονων αποχρώσεων φτιάξε έναν πολύχρωμο χειροποίητο γάμο. Η χρωματική παλέτα σου θα είναι το βαθύ ροζ, το κίτρινο, το πράσινο και το μπλε. Εδώ θα χρειαστείς πολλά λουλούδια σε διαφορετικούς χρωματισμούς που θα δώσουν έναν παιχνιδιάρικο χαρακτήρα στον στολισμό σου.

Πολύχρωμος γάμος

Γάμος σε σάπιο μήλο

Το σάπιο μήλο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε έναν ρομαντικό και vintage γάμο. Συνδύασε το σάπιο μήλο με μερικές εκρού και λευκές πινελιές. Χρησιμοποίησε δαντέλες, μποες,vintage κλουβιά και κρυστάλλινες φοντανιέρες για να φτιάξεις την διακόσμηση σου.

Γάμος σε σάπιο μήλο

Γάμος σε γκρι χρώμα

Μια μοντέρνα επιλογή είναι ο γάμος με βάσει το γκρι χρώμα. Είναι ιδανική επιλογή τόσο για καλοκαιρινό όσο και για χειμωνιάτικο γάμο. Κρατάει το μοντέρνο του στυλ προσθέτοντας μερικές δόσεις πολυτέλειας και ρομαντισμού. Εδώ συνδύασε το γκρι με το ασημί. Χρησιμοποίησε μεταλλικές εταζέρες, δίσκους αλουμινίου και απλοϊκά κηροπήγια. Σε έναν γάμο με βάση το γκρι δεν θέλεις υπερβολές αλλά απλές και κομψές πινελιές.

Γάμος σε γκρι χρώμα

Γάμος σε κοραλί χρώμα

Μια πολύ ρομαντική ιδέα είναι ο boho κοραλί γάμος. Το κοραλί αποτελεί ένα χρώμα μοναδικό. Ανάμεσα στο ροδακινί και στο σωμόν, θα σου δώσει τη φρεσκάδα που αναζητάς. Ο γάμος με βασικό χρώμα το κοραλί είναι μια τάση των τελευταίων χρόνων. Επίλεξε κοραλί υφάσματα, κορδέλες, διακοσμητικά, λουλούδια και κουφέτα. Συνδύασε τα με λευκά και εκρού είδη γάμου και φτιάξε μια ζωηρή διακόσμηση γάμου. Μια ιδέα είναι να κινηθείς σε έναν boho γάμο σε κοραλί χρωματισμούς ή σε έναν ρομαντικό γάμο στις ανάλογες αποχρώσεις.

Γάμος σε κοραλί χρώμα

Ροζ – χρυσός γάμος

Οργάνωσε ένα εντυπωσιακό γάμο σε ροζ – χρυσό χρώμα που θα εκπέμπει πολυτέλεια και απαράμιλλο στυλ. Επίλεξε μοντέρνα μεταλλικά φανάρια και ροζ χρυσά γεωμετρικά φανάρια. Συνδύασε τα με λευκά κηροπήγια και στόλισε τα κατά τόπους στην εκκλησία και τη δεξίωση. Έπειτα, στρώσε υφάσματα και ράνερ σε μπεζ και λευκό χρώμα. Για τις ανθοσυνθέσεις επίλεξε πλούσια μπουκέτα που θα αγκαλιάζουν τα σταντ γάμου με περίσσια φινέτσα.

Ροζ - χρυσός γάμος

Γάμος με βάση το μπεζ χρώμα

Αν ψάχνεις ένα ασφαλές χρώμα για να στήσεις τον γάμο σου τότε θα σου προτείναμε το διαχρονικό μπεζ. Μοιάζει αρκετά με την παραπάνω ιδέα του απόλυτου λευκού. Για αυτό και εδώ κάθε διακοσμητική σου επιλογή θα είναι με χρωματικό γνώμονα. Για να δώσεις μια πιο chic χροιά στον στολισμό σου πρόσθεσε μερικές χρυσές πινελιές. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Γάμος με βάση το μπεζ χρώμα Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Γάμος σε γαλάζιο χρώμα

Ένας γάμος με βάση το γαλάζιο θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει πολύ τα ελληνικά νησιά. Το γαλάζιο με μερικές λευκές πινελιές δίνουν ένα φρέσκο, καλοκαιρινό και νησιωτικό αέρα στον γάμο. Διάλεξε αέρινα υφάσματα και συνδύασε τα με λευκούς δίσκους και πιατέλες. Διάλεξε μίνιμαλ διακοσμητικά γάμου σε λευκό και γαλάζιο χρώμα και φτιάξε έναν ανάλαφρο στολισμό. Ταιριάζει τέλεια για γάμο σε νησί.

Γάμος σε γαλάζιο χρώμα Ιδέες για Διακόσμηση Γάμου

Αυτές ήταν μόνο μερικές ιδέες γάμου, είναι τόσες και άλλες τόσες. Πάρε έμπνευση και οργάνωσε τον γάμο που έχεις ονειρευτεί. Με φαντασία, δημιουργικότητα και μπόλικη αγάπη για το άλλο σου μισό, εγγυημένα το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο.

[print_link]